Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Thomas van den Belt geeft statusupdate over overstap naar Feyenoord

Laatste update:

Thomas van den Belt baalt ervan dat zijn overstap naar Feyenoord niet door is gegaan. Dat vertelt de 21-jarige middenvelder van PEC Zwolle in gesprek met Voetbalzone-verslaggever Labib Bitchou. Van den Belt stond aan het einde van de afgelopen transferperiode in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord, maar PEC wilde hem uiteindelijk niet laten gaan.

“Ik heb daar zeker wel even van gebaald, ik was er wel teleurgesteld over”, blikt Van den Belt na afloop van het duel tussen Jong Ajax en PEC (0-0) terug. “Ik denk dat iedereen dat zou hebben als je de overstap naar een topclub kan maken. Aan de andere kant willen we ook met PEC kampioen worden en promoveren en daar gaan we alles aan doen.”

In de dagen nadat bekend was geworden dat de overstap deze winter niet door zou gaan, had Van den Belt wel even moeite om de knop om te zetten. “De eerste dagen was het wel even lastig, omdat je toch weet dat je naar Feyenoord toe kan, de nummer één van Nederland, met mooie wedstrijden in het verschiet. Dan is het wel een ander scenario dat je hier op De Toekomst tegen Jong Ajax speelt. Maar het is niet moeilijker om me op te laden voor de wedstrijden. Ik ben aan de andere kant nog wel blij dat ik hier ben. Ik heb hier ook bijgetekend om belangrijk te zijn en een mooi seizoen te hebben. Dan is het alleen maar mooi dat Feyenoord halverwege het seizoen komt kijken en je graag wil hebben. Dat had ik vorig seizoen niet gedacht.”

Van den Belt verwacht dat het niet bij interesse van alleen Feyenoord zal blijven, als hij zo doorgaat. “Dan denk ik dat er meerdere clubs zijn. Ik ben Feyenoorder, dus Feyenoord heeft bij mij wel een streepje voor. Maar we gaan zien wie er aankomende zomer komt en wat het wordt”, aldus de Zwollenaar, die tot medio 2025 vastligt bij PEC.

Bronzen Schild
Van den Belt werd in januari door zijn goede spel al benoemd tot beste speler van de tweede periode in de Keuken Kampioen Divisie, waardoor hij een Bronzen Schild in de wacht sleepte. “Dat voelt heel goed”, zegt de rechtspoot daarover. “Persoonlijke prijzen zijn altijd fijn en goed voor je eigen persoonlijkheid en het is altijd fijn om wat te winnen. Aan de andere kant... als het team niet goed draait, is het ook lastig om zo’n prijs te winnen. Nu draaien we als team goed, en dan val je als speler ook op. Dat heb ik gedaan met doelpunten en assists. Zo’n persoonlijke prijs kom je dan een beetje voor in aanmerking. Het is altijd fijn om die dan te winnen.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Denk jij dat Thomas van den Belt deze zomer alsnog de overstap naar Feyenoord maakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord heeft, volgens mij, ook hier niet netjes gehandeld. Kan mij niet voorstellen dat PEC toestemming heeft gegeven om contact te zoeken met de speler of zijn management. Onprettige manier van handelen.

7 februari 2023 om 13:48

Waarom niet? De clubs hebben toch nog geprobeerd er uit te komen. Dan is het wel handig om te weten dat de speler ook wil.

7 februari 2023 om 14:22

Ook hier? Waar anders heeft Feyenoord niet netjes gehandeld? De enige andere onderhandelingen waren met Twente en Groningen. Daar heeft Feyenoord absoluut niets verkeerd gedaan.

7 februari 2023 om 15:50

"Volgens mij", "kan me niet voorstellen", dat zijn wel stevige stellingen zeg!

7 februari 2023 om 16:19

Het is een forum. Dat is om je gedachtengang te delen. In ieder geval slinger ik geen mening als voldongen feit de wereld in. Kunnen velen een voorbeeld aan nemen. Vooral vanuit de Feyenoord-hoek.

7 februari 2023 om 17:16

8 miljoen voor Zerrouki was gewoon een ontzettend goed bod. Streuer heeft hier een grote fout gemaakt. Nu maar hopen voor streuer dan Zerrouki niet geblesseerd raakt..

7 februari 2023 om 19:00

Die discussie is volkomen zinloos. Ik had bijvoorbeeld 15 miljoen voor Kokcu ook de jackpot gevonden. Daar verschillen de meningen over en uiteindelijk bepaalt een verkopende club de prijs. Of dat een fout is? Tja, dat zal blijken. Als hij Twente Europa in helpt is het de 'gok' waard geweest. En een blessure kan iedereen overkomen.. daar kun je simpelweg geen transferbeleid op maken.

7 februari 2023 om 16:33

Als ze de speler hebben benaderd voordat ze in contact waren met de club, dan was dat strafbaar volgens de Knvb. Verder kan Streuer het vervelend vinden dat Feyenoord Zerrouki 'het hoofd op hol heeft gebracht', maar ook daar is niets gebeurd dat niet mag. Het is ook niet 'netjes' om een speler een salarisverhoging van een paar ton te ontzeggen omdat je te trots bent om een speler aan Feyenoord te verkopen.

7 februari 2023 om 16:49

Tja dat doet de gehele voetbalwereld. Dus dat is niks nieuws. Hoe denk je anders dat sommige spelers transfers forceren?

7 februari 2023 om 17:23

Wat ben jij toch een ontzettende zeurkous zeg man man man

7 februari 2023 om 18:55

Het is een beetje een trekje van het gros van de Feyenoord-aanhangers hier; alles wat hen uitkomt gebruiken om hun gelijk te halen, waarbij voorbij wordt gegaan aan het belang van Twente. En als ze er niet uitkomen komt er denigrerend, soms arrogant, vaak uit tunnelvisie gekomen onbegrip.

Nogmaals.. verplaats je eens in een ander. Kruip uit je bubbel, zet je bril af en bekijk een en ander wat objectiever. Het maakt de wereld een stukje mooier en het gesprek een beetje zinvoller.

7 februari 2023 om 20:53

Je zoekt het zelf ook voor de zoveelste keer op. Dat constante verongelijkte gezeur over de Zerrouki-saga, waarin je zelf overigens ook een nogal eenzijdige kijk op de zaak lijkt te hebben, en dan verontwaardigd zijn als erop wordt gereageerd. Dat er met regelmaat vervelend wordt gedaan, zeker ook door Feyenoorders, zal ik niet ontkennen. Maar doen alsof je daar bovenstaat en dan vervolgens wel steeds uitdagen, ook niet chique.

8 februari 2023 om 10:05

Het bijzondere is dat ik juist met steekhoudende argumenten probeer de discussie te nuanceren. Dat doe ik inderdaad vaak in reactie op een wat eenzijdige post, waarvan ik vind dat het onwaar is. En ja, daarbij speelt clubvoorkeur een rol, maar dat maakt me niet blind.

Jij vindt dat ik verontwaardigd reageer.. wellicht komt dat zo over, maar geloof me: ik ben een behoorlijk rustige kerel, die over het algemeen probeert om emotie en ratio te scheiden. Uitdagen is verre van mijn doel. Wellicht is tevergeefs begrip verwachten het probleem en sla ik daar in door.

Kijk, zo komen we tot een redelijk gesprek. We begrijpen elkaar simpelweg niet goed. Da's ook een manier om het eens te worden.

8 februari 2023 om 14:30

Beginnen met stellen dat Feyenoord 'weer niet netjes heeft gehandeld' vind ik niet echt een poging tot nuanceren en steekhoudende argumenten zie ik ook niet eerlijk gezegd. Maakt verder ook niet uit, als het op een normale toon kan. Let's agree to disagree.

8 februari 2023 om 17:07

Heel bewust gebruik ik daarom 'volgens mij'. Daarmee geef ik aan dat het mijn interpretatie is. Berust overigens op de informatie vanuit Leon ten Voorde over de hele soap, maar ik was er nou eenmaal niet bij. Al is dat niet direct een steekhoudend argument, waar ik aan refereerde, klopt.

Mooi, met je eens. Zo kan het prima!

Zou logisch zijn als de afspraak is vastgelegd dat hij pas in de zomer mag gaan, naar Feyenoord en voor de gelimiteerde transfersom.

Feyenoord wou voor een dubbeltje op de 1e rang zitten. Aan het eind van het seizoen na het behalen van het kkd kampioenschap door PEC Zwolle, zullen er wel meer clubs in de rij staan voor Thomas van den Belt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren