Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Thierry Henry in beeld bij jeugdliefde: ‘Onvermijdelijk dat hij vertrekt’

Laatste update:

België won vrijdagavond dankzij twee doelpunten van Romelu Lukaku van Zwitserland en het treffen in de Nations League zou weleens de laatste keer geweest kunnen zijn dat Thierry Henry als assistent-bondscoach naast Roberto Martínez op de bank zat. AS Monaco nam namelijk eerder deze week afscheid van trainer Leonardo Jardim en de oud-spits zou nadrukkelijk in beeld zijn om aan de slag te gaan bij de club waar hij zijn loopbaan begon.

Volgens het Franse L’Équipe wordt Henry maandag gepresenteerd als nieuwe trainer, maar zo ver wilde Martínez na afloop van de wedstrijd nog niet gaan: “Ik weet niet of hij vertrekt, of niet. Al is het onvermijdelijk dat hij ooit zal vertrekken. Ik ben heel trots op wat hij deze ploeg heeft bijgebracht, hoe hij gewerkt heeft met de groep. Als het zaterdag gebeurt, vertrekt hij met onze zegen en onze steun. Als het zaterdag niet gebeurt, vertrekt hij over zes maanden of een jaar. Dat wisten we. Hij zal een fantastische trainer worden”, tekent Het Nieuwsblad op.

Henry kwam na afloop van het duel in Brussel het veld op, waarna een aantal omhelzingen met de spelers, die afscheid leken te nemen, volgden. Voor Martínez is het nog te vroeg om te speculeren over een eventuele opvolger: “Ik wil ook de wedstrijd tegen Zwitserland nog verteren. Maar ik kan wel zeggen dat deze groep verschillende dingen op verschillende tijdstippen nodig heeft. Nu zijn ze klaar om zo goed mogelijk te worden, dertig wedstrijden geleden was dat anders. Pas nu is het een Gouden Generatie, de behoefte van de groep is dus anders.”

Eerder vertrok assistent Graeme Jones al, terwijl technisch directeur Chris Van Puyvelde voor een Chinees avontuur kiest. Martínez ziet het echter niet als een onoverkomelijk probleem dat zijn technische staf flink opgeschud wordt: “We mogen ook niet te veel afhangen van individuen, het is belangrijk de correcte structuren neer te zetten en daarin zitten we op het juiste pad. Nieuwe mensen kunnen dan weer nieuwe ideeën brengen en zo moeten we blijven groeien, zonder het verleden te vergeten”, sloot hij af.

Denk jij dat Thierry Henry een goede trainer zal worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
13 oktober 2018 om 09:43

Dat heeft hij niet gezegd, wat hij probeert te zeggen is dat België met een spits als Lukaku en de meest al slechte coaches en okk wat ongeluk waarschijnlijk nooit gaan winnen. Begrijp me niet verkeerd, maar als je met deze generatie niet eens van Wales kan winnen zoals op het afgelopen EK of tegen Frankrijk bijna 70% balbezit hebben maar amper kansen creëeren dan ziet het er niet goed uit. Zoals @champmanus al aangeeft; te weinig winnaars. Lukaku, Hazard, Witsel, Dembele, Courtois, om even wat namen te noemen allemaal heerlijke voetballers maar als het slecht gaan dan zij jou echt niet redden zoals een Kevin De Bruyne wel kan maar niet elke wedstrijd. Ik zie geen duidelijke aanvallende leider in de ploeg op wie ze kunnen rekenen wanneer het slecht gaat. Maar goed, wie weet winnen ze het volgende EK...

13 oktober 2018 om 10:34

Courtois geen winnaar?
Kampioen met Genk, Atletico en 2 maal Chelsea. Nog een Uefa cup erbij en wat bekers. Op een paar minuten na de cl, die pakt elk jaar wel een prijs

13 oktober 2018 om 10:48

Ik vind dat ze juist sinds het WK veel mentale weerbaarheid hebben getoond. De comeback tegen Japan en gisteren tegen Zwitserland opnieuw. Ik vond het voor die Spaanse bondscoach altijd maar een slappe hap bij onze zuiderburen, maar sinds kort zie je stilletjes aan die winnaarsmentaliteit wat groeien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren