Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Thibaut Courtois blijft op Belgische bodem om transfer te forceren’

Laatste update:

Thibaut Courtois lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een vertrek naar Real Madrid. De Engelse kwaliteitskrant The Telegraph pakt maandagavond namelijk uit met het nieuws dat de doelman zich, tegen de afspraken in, nog altijd niet bij Chelsea heeft gemeld. The Blues verwachtten de WK-ganger eerder op de maandag terug op het trainingsveld, maar Courtois is niet op komen dagen.

Courtois zou samen met Gary Cahill, Eden Hazard, N’Golo Kanté, Michy Batshuayi en Olivier Giroud een trainingssessie afwerken, waarna er een gesprek met de nieuwe trainer Maurizio Sarri op het programma stond. De doelman schitterde echter door afwezigheid en bevindt zich naar verluidt nog altijd in België, waar hij zaterdag nog werd gehuldigd door zijn oude club Racing Genk. Het ontbreken van Courtois op het trainingsveld vormt overigens het tweede incident op rij, aangezien hij zondag tijdens de van Manchester City verloren wedstrijd om het Community Shield samen met Cahill werd verwacht op Wembley om het duel vanaf de tribune te aanschouwen. Ook toen was Courtois in geen velden of wegen te bekennen.

De 26-jarige doelman wordt al geruime tijd in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid, dat er naar verluidt 39 miljoen euro voor over heeft om het tot volgend jaar doorlopende contract van de sluitpost op Stamford Bridge af te kopen. Zaakwaarnemer Christophe Henrotay probeerde vorige week de druk op de Engelsen al op te voeren door een telefonisch verzoek om zijn cliënt te laten gaan in Londen neer te leggen.

De tijd begint overigens te dringen voor zowel Courtois als Chelsea. De Engelse transfermarkt sluit aanstaande donderdag om 18.00 uur Nederlandse tijd en de club zou daarna geen vervanger meer in huis kunnen halen. Stoke City-doelman Jack Butland lijkt op deze korte termijn de meest logische kandidaat om naar Londen te komen en Chelsea verwacht dat de keeper voor 28 miljoen euro op te pikken is bij de degradant. Sergio Rico is eveneens in beeld bij de bewindvoerders van de Londenaren, maar wordt slechts als een alternatief voor Butland gezien.

Denk jij dat Jack Butland een geschikte vervanger van Thibaut Courtois zou zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Word tijd dat er iets gebeurd, ben die geruchten over hem nu wel zat.

6 augustus 2018 om 20:56

Inderdaad. Chelsea heeft de laatste jaren zo zwaar tegen gewerkt en hem geblokkeerd om bij zijn familie te zijn, dat je hem niets kan kwalijk nemen. Goed dat hij eens wat stappen verder durft te gaan.

6 augustus 2018 om 21:08

Volgensmij werkt chelsea alleen dit jaar tegen. Want als hij al 3 jaar bezig is met een transfer zou dat heel raar zijn. Cech moest voor deze jongen plaats maken. En dan wil je niet al na 1-2 jaar weg. Als dat wel zo is dan is die niet goed in zn hoofd.

Courtois heeft nog 1 jaar contract bij chelsea. Je hebt niks aan een speler die niet meer wilt spelen voor je club. Als ik chelsea was dan zou ik gewoon cashen of anders gaat hij transfervrij vertrekken.

6 augustus 2018 om 20:00

Dan gaat iedere met een 1jarig contract zo doen,gewoon jaar tribune en alleen laten trainen

6 augustus 2018 om 20:58

Of je kan wat menselijk zijn en een speler die voor de twintigste keer vraagt om dichter bij zijn familie te mogen spelen en al 4 jaar zonder problemen te maken voor je club speelt, eens iets gunnen.

Goed dat hij door duwt, ik zie hem schitteren bij Real!

7 augustus 2018 om 01:33

Als ik bij chelsea zou werken zou ik voorstellen dat hij naar atletico gaat want hij wil naar madrid voor zijn “kinderen” dus dan testen we is of hij naar madrid wil of naar real madrid.

7 augustus 2018 om 05:00

Dan moet er wel ook een bod van Atletico liggen. En waarom uberhaupt deze kinderachtige spelletjes?

En terecht, dit gaat niet om geld of aanzien maar om zijn twee kinderen in Madrid. Niet meer dan logisch dat de beste man in Madrid wilt wonen. Ik neem aan dat Chelsea dit begrijpt en accepteert.

6 augustus 2018 om 19:17

Tuurlijk begrijpen ze dat. Maar je gaat hem natuurlijk niet voor een laag bedrag verkopen. En daarnaast moet je ook een vervanger hebben want van willy wordt je ook niet vrolijk.

7 augustus 2018 om 05:03

@d.costa9cfc Maar is het conflict het transferbedrag? We lezen namelijk overal gewoon dat Chelsea hem niet wil laten gaan.

6 augustus 2018 om 19:23

Als het echt om zijn kinderen zou gaan, dan zou hij de moeder van zijn kinderen nooit hebben bedrogen in de eerste plaats. Die Courtois is een schijnheilige persoon met een ego van hier tot Tokyo. Geweldige doelman, maar een walgelijke figuur.

6 augustus 2018 om 19:32

Want jij kent hem persoonlijk? Maak je toch niet vuil aan vooroordelen man.

6 augustus 2018 om 19:34

Hoef je hem persoonlijk te kennen dan? Wat een domme dooddoener vind ik dat altijd. Na tientallen interviews etc heb je best een aardig beeld van iemand. Ik ben ook geen grote fan van hem als persoon.

6 augustus 2018 om 19:45

Wel als je hem allemaal beschuldigingen in schoenen schuift, dat vind ik hoogstens onbeschoft maargoed iedereen heeft zijn eigen normen en waarden. Het is overduidelijk dat Courtois gehaat word dus jullie mening is ook lekker eenzijdig.

7 augustus 2018 om 05:04

@jesuis Ja want als hij zijn vrouw bedrogen heeft kan hij niet graag dichter bij zn kinderen willen zijn. Logisch!

6 augustus 2018 om 19:25

Deels snap ik dat zeker, maar hij was echt niet voor Genk gaan keepen als zn kinderen daar hadden gewoond, het is ook gewoon een chantagemiddel om zn gedroomde overstap naar Real te kunnen realiseren.

6 augustus 2018 om 19:31

Ach ik hoop al jaren dat hij met Hazard naar Barca of Real trekt maar we moeten met die kinderen-factor nu ook niet overdrijven. Eerst is het geen probleem om ze te missen en nu zijn contract stilaan afloopt zijn ze onmisbaar. Maar denk je dat hij naar Real Zaragoza zou trekken mocht zijn ex in Zaragoza wonen?

6 augustus 2018 om 19:52

Wat een raar voorbeeld, Zaragoza Madrid is 300 km dus dat is prima te doen vanuit Madrid , maar jij weet dat hij die kinder factor overdrijft, het zal wel, prima dat jij hem niet mag, maar doe niet net alsof jij weet of hij zijn kinderen wel of niet erg mist

6 augustus 2018 om 20:28

Gast... dat is niet eens wat ik zeg. Ik zeg dat het eerst geen item is (toen Chelse nog titels won en CL speelde) en nu is het plots de belangrijkste zaak ter wereld.

6 augustus 2018 om 20:13

Waarom dacht hij de afgelopen 4 jaar dan niet aan zijn kinderen?

Smerige vent die courtois gewoon een vervanger halen en hem nog een jaartje laten banken. Dit soort gedrag moet je zeker niet belonen dit soort gedrag moet je 2x zo hard aanpakken.

6 augustus 2018 om 19:34

Waarom nou weer smerig ? Chelsea heeft gefaald. 5e geworden met een zeer sterk team dat dat jaar daarvoor kampioen werd. Geen CL en een van de beste clubs ter wereld heeft intresse in je. Ik zou ook een transfer forceren als ik in die situatie zou zitten.

6 augustus 2018 om 19:43

Hij was onderdeel van dat falende team...

6 augustus 2018 om 20:38

Je zou toch denken dat hij ooit met zijn volle verstand een contract heeft getekend. Dat hij graag naar real wilt snap ik maar om dat op deze manier te bewerkstelligen vindt ik heel erg zwak. Hij is een werknemer van Chelsea die hem hier goed voor beloond, beetje meer respect lijkt mij dan wel op zijn plek.

6 augustus 2018 om 20:18

Hoef hem ook niet op de bank te zien. Laat hem lekker in Belgie blijven zitten en betaal geen salaries meer, mag die volgend jaar tekenen waar die wilt.

6 augustus 2018 om 20:34

Laat hem maar lekker op de reservebank zitten. Volgens mij kan Chelsea niet acuut besluiten om hem geen salaris te betalen en hem laten banken zonder allerlei processen. Dus wel of geen salaris. Lekker tot volgend jaar reserve laten staan en dan mag hij het uitzoeken.

6 augustus 2018 om 20:41

Volgens mij mag je bij werkweigering gewoon zijn loon opschorten. Zolang hij zich niet bij Chelsea meld weigert hij te werken. Geen werk geen loon.

6 augustus 2018 om 20:53

Hij zit op Marbella kennelijk, want een Spar daar heeft vandaag een foto van hem gepost met de werknemers met in de tekst ‘hoy’ (vandaag) dat ie op bezoek was. Niks in België dus, gewoon heerlijk werk weigeren in Spanje. Wat een rat is het zeg, eerst Chelsea dwingen om hem boven Cech te kiezen omdat hij anders niet bij zou tekenen en nu dit; fijne vent!

6 augustus 2018 om 21:00

En hoe zit het met spelers die niet goed genoeg zijn, maar toch een vorstelijk salaris krijgen, die niet weg willen? Maar die willen blijven om hun kansen af te wachten en uiteraard bij een andere club niet zoveel zouden verdienen? Dan uit Chelsea druk uit op hun zodat ze alsnog weggaan, nu het andersom is, is het ineens smerig? Nee, zo werkt het nu eenmaal. Als een club een speler niet meer wilt hebben maakt het contract niet uit, wilt de club een speler behouden dan heeft de speler met zijn volle verstand een contract getekend. Hypocriet noemen we dat.

6 augustus 2018 om 21:10

Noem eens een voorbeeld

Verder vergelijk je twee situaties die totaal verschillend zijn. Als een club een speler wil verkopen die ze niet nodig hebben en de speler weigert te vertrekken, dan houdt de club zich aan zijn verplichting en betalen ze netjes zijn salaris tot zijn contract afloopt of hij een niuewe club heeft gevonden. Courtois houdt zich hier niet aan zijn verplichting.

6 augustus 2018 om 22:48

Dus dat, je ziet Chelsea ook niet opeens zeggen. We gaan jou geen salaris uitbetalen. Vage vergelijkingen van Troy010.

Laat hem gewoon gaan.. hij wilde al 2 seizoenen geleden naar Madrid.

Dan maar gaan voor gigi donnaruma, dit soort spelers wil je toch niet in je selectie hebben...

Abrahmovic heeft geld als water, die gaat waarschijnlijk voor de fun een nieuwe eerste doelman halen en Courtois laten wegkwijnen bij de reserves. Althans, dat is wat ik hoop. Echt een engnek die Courtois. Moet je niet in je ploeg willen als Real Madrid zijnde. Los van dat hij nu een transfer probeert te forceren trouwens, in zijn interviews laat hij altijd blijken dat er niemand beter dan hem is en dat het nooit zijn schuld is. Ben zelf trouwens van Belgische afkomst.

6 augustus 2018 om 19:32

Wat voor een Belg gebruikt het woord engnek? Puur uit interesse

6 augustus 2018 om 19:36

Ik haha

6 augustus 2018 om 20:24

Van welke streek ben je bedoel ik . Overigens lijkt de tijd dat Abramovich met geld strooit wel gedaan, zeker na zijn visumperikelen.

7 augustus 2018 om 00:22

Ben van Antwerpen, maar heb een jaar in Amsterdam gewoond. Was daar op uitwisseling. Vandaar dus ook dat ik woorden en enkele gebruiken heb overgenomen vanuit NL.

6 augustus 2018 om 21:16

Heerlijk voor Courtois. Jaartje op de tribune tegen een vorstelijk salaris. Als 'ie echt slim is nog een paar blessures veinzen en dan volgend seizoen een gigantische tekenbonus vangen bij zijn volgende club. Als Chelsea dit doet, naaien ze zichzelf het hardst. Beter een miljoen of vijftig voor hem vangen en zijn salaris van de payroll schrappen.

Precies wat ik van hem had verwacht, hij speelt alleen voor zichzelf en de club kan hem gestolen worden. Na een 0-0 zag je hem vaak duidelijk blij van het veld lopen, en bij 2-1 winst geïrriteerd omdat hij geen clean sheet had. Ego tripper eerste klas, die wel heel goed kan keepen, maar je kunt als club beter een keeper hebben die zich wel vol voor de club inzet. Zoals hij op het WK keepte deed ie ook als er eer te behalen viel, maar als zn cleansheet toch al weg was of er geen prijs meer te winnen was stond ie vaak als een natte dweil op het veld. Bedankt voor de afgelopen jaren Thibaut, maar erg gemist zul je niet worden, en ik betwijfel ook of hij lange termijn Navas uit de basis kan spelen, die zichzelf wel ondergeschikt maakt aan de club

6 augustus 2018 om 19:30

Geef je helemaal gelijk. Bovendien wordt er nu onder Lopetegui bij Madrid gevraagd dat een keeper degelijk kan meevoetballen en dan heeft wat dat betreft Navas een (klein) streepje voor op Courtois, die totaal niet kan uitvoetballen. Zou mooi zijn als hij de transfer maakt en daar een plekje krijgt op de bank. Walgelijke figuur en ego-tripper eerste klas inderdaad.

6 augustus 2018 om 20:31

Gewoon transfervrij releasen volgend seizoen en snel nog een keeper regelen. Laat de man lekker rotten op de reservebank. Kan hij een jaar lang bezig houden met zijn transfer naar Madrid.

6 augustus 2018 om 21:56

Haha zal hij vast erg vinden. Nog meer loon en tekengeld dan. En Chelsea met Willy in de goal. Good luck Sarri.

6 augustus 2018 om 22:38

Dat Courtois niet zal keepen is al een feit. Of hij weg wilt of niet zal best. Leuke professional, een jaar lang niet spelen spelen en geld verdienen. Moet hij vooral doen als hij daar gelukkig van wordt. Weet Real Madrid ook waar zij aan toe zijn.

6 augustus 2018 om 21:03

Haha, wanneer Courtois het doet is het een enorm ego en speelt hij alleen voor zichzelf, Maar wanneer Ronaldo het doet is het ineens topsport mentaliteit en heeft hij gewoon een enorme drang om te scoren.

6 augustus 2018 om 22:07

@troy010

Oh ja, kom eens met concrete voorbeelden waarin ajacxied dit over Ronaldo heeft gezegd in plaats van deze vage vergelijkingen.

courtois hazard out fekir koulybali en butland in.

butland
rudiger Luiz koulybali Alonso
kante Jorginho
fekir fabregas William
Morata

😍😍😍

6 augustus 2018 om 19:45

Geen plekje vrij voor Azpi en Christensen?

6 augustus 2018 om 22:50

christenen niet azpi zou idd beter zijn als rechtsback dan rudiger

6 augustus 2018 om 19:51

Fabregas morata en luiz mogen eruit hazard batshuayi barkley erin

6 augustus 2018 om 21:04

Dus 3-2-4-1?

6 augustus 2018 om 20:19

Ben toch wel blij dat jij de opstelling niet maakt bij Chelsea

6 augustus 2018 om 20:27

Waarom blijft men hem hier op voetbalzone William noemen? Het is Willian!! Ten zij je William Carvalho bedoelt. En verder sluit ik mij aan bij de reactie van Azechelsea dat jij niet over de opstellingen gaat. Want dan zou ik per direct een abonnement aanschaffen specifiek voor Championship voetbal in het seizoen 2019/2020

Precies zoals ik heb gedacht, wat een walgelijke mentaliteit van Courtois om zo je transfer te forceren. En dit is echt mijn probleem met sommige van deze nieuwe generatie spelers bij Chelsea. Willian ook die het nodig vond om een rare instagram bericht te posten over Conte. Dit zijn toch geen persoonlijkheden?

Kijk hoe De Gea is omgegaan toen hij niet naar Madrid ging. Hij geeft nog steeds de volle 100% aan United. Dit zijn echte professionals. Courtois heeft altijd zijn rare maniertjes gehad en nu bevestigd hij dat voor mij. Hoe graag je ook weg wilt je hebt gewoon een contract getekend, je hebt rechten en plichten. Dat betekend dus dat je gewoon professioneel moet gedragen.

Ik hoop dat Chelsea snel een nieuwe doelman kan regelen en Courtois een seizoen laat rotten. Dan maar een klein kapitaalvernietiging. Maar voetballers zullen het anders nooit leren. Je kan niet zomaar ergens niet komen opdagen en jouw zin krijgen. Hard aanpakken en een signaal geven dat dit zo niet werkt. Een werknemer heeft dit bij mij ook geflikt. Uit eindelijk heb ik gekeken op basis van de contracten en wat er juridisch mogelijk was. Diegene heeft een flinke bedrag mogen betalen. Soms moet je bepaalde maatregelen nemen zodat het een signaal geeft aan anderen.

Zou het een mooie aankoop vinden van Real en hoop ook echt dat hij komt. Echter vind ik het wel jammer en niet respectvol van Courtious dat hij niet komt opdagen. Vind niet dat het zo zou moeten gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren