Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘The Ox’ klaar met Barça-gerucht: ‘Niet terecht om zulke vragen te stellen’

Laatste update:

Liverpool won zondag eenvoudig van Bournemouth (0-4) en met name de openingstreffer van Philippe Coutinho was een memorabele. De Braziliaan verschalkte verschillende tegenstanders en schoot de bal vervolgens tegen de touwen. De spelmaker, die in de hevige belangstelling staat van Barcelona, werd na het duel echter snel geconfronteerd met het gerucht dat hij deze winter naar Catalonië kan verkassen.

In gesprek met Sky Sports kreeg Coutinho de vraag hoe het precies zit met de transfer naar Barcelona. "Ik houd van voetballen. Iedere keer als ik het veld opstap, doe ik mijn best", aldus Coutinho. Vervolgens besloot Alex Oxlade-Chamberlain, die ook bij het interview aanwezig was, in te grijpen, zodat zijn teamgenoot zich niet steeds hoeft te herhalen.

Heerlijk! Philippe Coutinho wordt na afloop weer gevraagd naar een eventuele transfer naar FC Barcelona, maar dan grijpt Alex Oxlade-Chamberlain in!😂😂

Geplaatst door voetbalzone op zondag 17 december 2017

"Hij is momenteel een speler van Liverpool. En hij doet het geweldig voor ons. Hij is de meest professionele speler die ik dit seizoen heb meegemaakt. Hij is van een ongekend niveau, al vanaf het begin van het seizoen. Iedere keer als hij het veld opstapt, geeft hij alles voor de club. Dat is het belangrijkste. Het is niet terecht om alleen maar zulke vragen te stellen. Hij geeft alles, dat is alles wat we kunnen vragen", aldus the Ox.

Verwacht jij dat Philippe Coutinho deze winter vertrekt bij Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alex is wel een klasse kerel zeg, slaat de spijker precies op zijn kop.

17 december 2017 om 21:43

Heb het niet gezien maar als het ging zoals in het artikel werd vermeld is het probleem dat hij zichzelf niet uitspreekt over wat hij gaat doen maar dat een ander dat voor hem doet...

Hij kan toch gewoon zeggen: Als Barca komt is dat voor mij niet te weigeren... of: Ik blijf bij Liverpool.
Is hij er vanaf...

17 december 2017 om 21:49

Blijkbaar is het zo duidelijk nog niet.

18 december 2017 om 04:45

Gewoon is niet genoeg in de media en dan zijn er weer 100 nieuwe vragen

18 december 2017 om 05:13

Het probleem is dat sinds Barca achter hem aanzat en dat wereld kundig maakte, elke week de journalisten erna vragen. Hij kan niets zeggen, hij is afhankelijk van Liverpool en als die de, in hun ogen, lage biedingen van Barcelona niet genoeg vinden, dan houdt het op. Echter kennelijk niet voor de journalisten, die blijven maar doorgaan.

Liverpool is echt extreem duidelijk geweest, hij is niet te koop.

Verwacht dat hij gewoon bij Barca zal blijven als Barca erin slaagt om Griezmann te halen, lijkt me Coutinho overbodig

17 december 2017 om 22:14

Hij zit gewoon bij Liverpool hoor

Speelt Barca nu in een soort 442? Misschien is die dan overbodig, maar ik denk dat Barca hem deze winter gaat proberen te halen. Zonder succes, dat wel

17 december 2017 om 23:14

Elke keer reageer je als het gaat om Coutinho en Barca. Geniet er nog van nu hij speler is van Liverpool. Een speler heeft ambities Coutinho weet allang dat hij naar Barca wilt en gaat. Alleen even wachten of het Januari of in de Zomer is. Wacht het gewoon af. Barca speelde vandaag geen 442. Aantal keren misschien wel omdat we geen genoeg spelers beschikbaar hebben.

18 december 2017 om 00:11

Ik word moe van elke week Coutinho naar Barca berichten. Mijn eigenschuld voor reageren. Maar ik kan het dan niet laten.

Ik probeer tot de zomer (gaat niet gebeuren in de winter) te genieten van Coutinho, maak je daar maar geen zorgen daar over. Ik weet dat we hem volgend seizoen niet kunnen behouden. Coutinho verdiend het om prijzen te winnen, en als Liverpool hem dat nu niet kan aanbieden, dan verdiend Coutinho dat bij een andere club dat te doen (als die club maar in het buitenland is, he). Eigenlijk hoop ik dat het PSG wordt

18 december 2017 om 05:15

Je hebt groot gelijk hoor, het is jusit vermoeiend dat Barca fans maar niet kunnen accepteren dat een club niet aan hun wil verkopen.

Liverpool biedt wel degelijk de mogelijkheid om prijzen te winnen echter de competitie in Engeland is een stuk breeder en dus veel moeilijk om te winnen dan de Liga. Daar gaat het tenslotte om maar twee team die stuivertje wisselen.

18 december 2017 om 08:44

@speedy

Want de fans bepalen tegenwoordig de transfers? Als dat zo was, had Barca wel beter ingekocht afgelopen jaren.
Bovendien gaat Liverpool zelf ook niet geheel vrijuit als het gaat om transfers die zijn 'afgedwongen', maar dat is een andere discussie..

In Engeland is het juist makkelijker om een prijs te winnen. De Carabao cup is bijvoorbeeld in 2013 gewonnen door Swansea en 2011 zelfs door Birmingham.
Daarnaast hebben ze nog de FA cup en de BPL zelf om te winnen.
Dat is een prijs meer dan in Spanje, waarvan de ene prijs voor veel clubs niet serieus te noemen is dus ligt de kans daar voor clubs als Liverpool om toch een prijs te pakken.

Daarnaast raad ik je aan om wat meer onderzoek te doen naar de Spaanse competitie, want naast het feit dat ze nog steeds op eenzame hoogte staan qua competities, is het van de top-competities elk jaar de meest spannende. Zowel Engeland als Italie en Duitsland zijn ruim voor het einde al lang en breed beslist, waar La Liga vaak pas op de laatste speelronde beslist wordt.

Klasse van The Ox. Mooi dat de gene die de vraag stelde ook gelijk zei: prima reactie!
Man of the match was voor mij echter Firmino, geeft een hele nieuwe dimensie aan de spitspositie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren