Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Terughoudendheid Barcelona zorgt voor ergernis: ‘Wij begrijpen er niets van’

Laatste update:

Jordi Alba ligt nog tot medio 2020 vast bij Barcelona, maar als het aan de linksback zelf ligt verlengt hij zo snel mogelijk zijn contract bij de kampioen van Spanje. Zijn club lijkt, tot frustratie van Alba en diens zaakwaarnemer, echter minder haast te hebben met het aanbieden van een nieuwe verbintenis.

“Raül Sanllehí (sinds november vorig jaar directeur voetbalzaken bij Arsenal, red.) zat nog bij de club toen ze ons vertelden dat we ons geen zorgen hoefden te maken, dat we gebeld zouden worden over een contractverlenging. Maar we wachten nog steeds en het duurt nu al anderhalf jaar”, legt zaakwaarnemer Vicente Forés uit aan SPORT.

“Wij begrijpen er niets van, misschien is dit normaal bij Barcelona of zijn ze niet tevreden over een speler die door de FIFA werd opgenomen in het beste elftal en de meeste assists gaf van alle verdedigers in het Europese voetbal. Maar we hebben nog twee jaar te gaan en we zullen zien wat er gebeurt, wij zijn kalm”, sluit Forés af.

De 29-jarige Alba liet in een eerder stadium al weten zijn loopbaan graag af te willen sluiten bij Barcelona, maar het uitblijven van een nieuwe contractaanbieding zou hier eventueel verandering in kunnen aanbrengen. Manchester United en Chelsea houden de situatie naar verluidt in ieder geval nauwlettend in de gaten en staan klaar om eventueel toe te slaan als zich een goed moment aandient.

Vind jij dat Barcelona Jordi Alba een nieuw contract moet aanbieden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens mij staat Marcelo al drie jaar op rij in het team van het jaar?

Daarnaast doet Kimmich het met 17 assists een stuk beter dan de (desalniettemin indrukwekkende) 12 van Alba. Ik weet niet waar deze zaakwaarnemer zijn argumenten vandaan tovert hoor.

Ach van waar de stres? Een contract van nog meer dan 2 jaar, tijd zat lijkt me? Waarom zou je je haasten bij een speler die 31 is wanneer zijn contract afloopt? Iemand die nu niet meer bij de club zit heeft je ooit eens een belofte gedaan.

'misschien vind men dit normaal bij Barcelona' gaan ze ook nog eens de club die Alba alles gegeven heeft een sneer uitdelen

29 mei 2018 om 13:47

jij snapt natuurlijk zelf ook wel waarom Alba graag een contractverlening wil....net als zn zaakwaarnemer trouwens.

29 mei 2018 om 13:52

Natuurlijk snap ik dat. Maar ik snap ook waarom Barca daar nog niet mee bezig is. Dat snapt die zaakwaarnemer vast ook, geen reden dus om zo venijnig van zich te laten horen in de media

29 mei 2018 om 14:27

Ja dit slaat natuurlijk nergens op. Zeuren om een contract die nog 2 jaar loopt. Op dit moment ligt nu de focus op umtiti en busi.

29 mei 2018 om 15:07

Precies, heel begrijpelijk dat Barca momenteel andere prioriteiten heeft

29 mei 2018 om 14:47

Marcelo zit niet in het team van het seizoen

29 mei 2018 om 15:06

Wat zeg jij nou? Niet in dat van La Liga wellicht maar op alle Europese lijsten staat hij er gewoon in hoor.

29 mei 2018 om 16:12

Discussie Alba, Marcelo etc niet nodig hier. Snap niet waar die vandaan komt nu eigenlijk?

29 mei 2018 om 17:37

Dat wat de zaakwaarnemer zegt niet klopt?

Ik zou het heel erg vinden als Barca deze man niet gewoon een langdurig contract geeft en dat hij daardoor vertrekt. Is aanvallend gezien samen met Marcelo de beste backop de Europese velden en past perfect in het spelletje dat Barca speelt. Daarnaast heeft hij een hele goede klik met Messi waardoor hij vaak in staat wordt gesteld om assists te leveren. Deze man in momenteel onvervangbaar.

Alba moet gewoon bij Barcelona blijven. Heeft zeker ook zijn beperkingen en ik denk dat die bij een ander team meer tot uiting komen. Hij is niet meer de jongste en heeft nog een contract voor 2 jaar dus direct verlengen lijkt me niet nodig. Wellicht een jaartje erbij plakken om hem tevreden te houden.

Hij past geweldig bij Barcelona en is erg belangrijk voor de club. Echt enorm snel, aanvallend en verdedigend belangrijk en maakt heel erg veel meters. Af en toe een vervelend ventje qua schwalbes maar over het algemeen een harde werker. Barcelona moet wel al langzaam naar een vervanger gaan kijken in de jeugd (lopen wat talentvolle spelers rond, en eentje is helaas al vertrokken naar Portugal las ik) want ik denk niet dat Digne zijn uiteindelijke opvolger wordt.

Contractverlenging betekend een hogere salaris. Hoe langer Barca dit uitsteld des te langer ze minder betalen voor Alba.

Ik hoop dat hij weg gaat.
Ik vind hem zo slecht...
Gaat 110x mee naar voren en produceert max 3 goeie pasjes per wedstrijd...

Daarnaast verdedigt hij echt slecht...
Staat soms gewoon aan de buitenkant te verdedigen... gewoon niet geloven op zo'n niveau.
Zou niet weten wat united met zo'n speler moet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren