Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Terry noemt lastigste tegenstander ooit: 'Hij was speciaal'

Laatste update:

John Terry speelde al meer dan 700 wedstrijden op het allerhoogste niveau, sinds hij in 1998 zijn debuut maakte voor Chelsea. In die periode stond de inmiddels 35-jarige stopper oog in oog met tal van ’s werelds beste aanvallers, maar wat hem betreft springt er een echt bovenuit.

/

In gesprek met Goal onthult Terry dat Arsenal-legende Thierry Henry de lastigste aanvaller is tegen wie hij ooit speelde. “Hij was speciaal”, zegt de routinier over de Fransman, die gedurende zijn jaren bij Arsenal liefst tien keer doel trof tegen de Londense buurman, meestal met Terry in de gelederen.

De stopper gaat ook in op de vraag wie de beste speler is met wie hij ooit samenspeelde in het shirt van the Blues. De keuze is opvallend. “Dat moet Ricardo Carvalho zijn”, noemt Terry de Portugese verdediger, die tegenwoordig onder contract staat bij AS Monaco. “En bij Engeland Rio Ferdinand”, besluit hij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Thierry Henry is dan ook uniek. Fysiek superieur, zowel groot, sterk als snel. Erg doelgericht en loopt altijd goed. Ook gewoon een verstandige vent.

2 mei 2016 om 15:30

Dat laatste laat hij niet blijken in de meeste van zijn analyses
Maar hij was geweldig, ja. Zelf dacht ik toen ik de titel zag eerst aan Henry, en dan aan Drogba, op training dan. Het is dus Henry geworden.

Pfff. Had Arsenal hem nu nog gehad, werden ze volgens mij nog kampioen, zelfs met Mertesacker/gabriel en Ramsey.

2 mei 2016 om 20:37

Er wordt weer lekker overdreven gereageerd op zijn analyses. Er is er 1 die blijft roepen dat hij als analist bagger is en de rest roept heerlijk mee. Hij heeft ook zat goede dingen gezegd, maar 1 keer wat fout roepen en hij is direct helemaal niets. Het is ook overal hetzelfse he...

2 mei 2016 om 22:59

Maar als je mij kent, weet je dat ik niet zomaar dingen na roep. Dus ik weet niet wat ik nu met jou reactie moet...

3 mei 2016 om 06:31

Niet objectief standpunt zijn Bon Jovi zijn reacties meestal wel doorgrond en realistisch maar dat is mijn mening

3 mei 2016 om 10:22

Bedankt Huphollandhup, ik vind gewoon dat Henry's analyses vrij simpel zijn, alsof ze gemaakt zijn door een voetballeek. Bijv. over Arsenal en Barcelona toen ze elkaar troffen, tja, zo'n analyse kan ik zelf ook wel maken. En dat heb ik wel vaker met hem.

Na al die jaren op het hoogste niveau kent hij zo veel van voetbal maar hij laat het niet blijken.

Je hoopt om iets bij te leren, nieuwe (tactische) inzichten te verwerven, maar eigenlijk verkondigen de meeste analisten gewoon cafépraat op televisie.

De keuze opvallend? Terry en Carvalho vormden het allerbeste verdedigende duo dat ik bij Chelsea heb gezien. Tactisch stonden ze perfect, ze vulden elkaar aan en het vertrouwen naar elkaar was immens.

2 mei 2016 om 14:29

Vond ik ook! Carvalho liet ook zien dat lengte overbodig is als je tactisch zo goed bent.

Ik besef nu pas hoe goed Thierry Henry echt was. Ik vond hem toen bij Arsenal al geweldig, maar als je nu ziet hoe een Giroud loopt aan te modderen plaatst dat het nog meer in perspectief. Zoals EdenHazard boven mij al zegt: Henry had alles. Het enige wat hij niet vaak deed was koppen, maar ook dat deed hij zeer naar behoren als hij het deed. Als je toch Henry nu nog had gehad, voor Ozil. Dat zou echt een droom zijn. Henry was dan met alle gemak topscorer geworden denk ik, misschien had hij dan zelfs het record van Shearer verbroken. Helaas zullen we het nooit weten. Henry, een van mijn voetbalhelden!

2 mei 2016 om 14:46

Dat is best makkelijk voor te stellen hoe dat zou zijn Henry Ozil is bijna hetzelfde als Henry Bergkamp!
Je zal het niet vaak meer zien 2 voetballers die zo goed op elkaar afgestemd zijn als Henry en Bergkamp.

On: Terry heeft een geweldige carriere achter de rug, en was 10 jaar lang de eerste speler die op het wedstrijdformulier stond. Enige blazoen waren in de prive sfeer (hoe smerig ook).

2 mei 2016 om 20:39

Had ik Giroud echt niet voor nodig. Toen zag ik ook dat hij de absolute smaakmaker was van Arsenal en de gehele PL.

Henry was gewoon fenomenaal. Hoop dat Martial ook zijn niveau kan bereiken

Hahaha Carvahlo. Wat een held. Zal nooit vergeten hoe hij Valdes even naar beneden trok waardoor Terry de beslissende 4-2 kon binnen koppen.

Carvahlo was tactisch en positioneel de aller beste in zijn tijd. Samen met Terry vormde hij de beste verdediging na het tijdperk Milan en voor het tijdperk Atlético.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren