Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ter Stegen kan niet wachten op hymne: ‘Krijg daar kippenvel van’

Laatste update:

De confrontatie tussen Barcelona en Bayern München in de Champions League is voor een aantal mensen extra bijzonder. Zo waren Josep Guardiola en Thiago Alcántara in het verleden in dienst van Barcelona. Ook voor Marc-André ter Stegen is de wedstrijd speciaal: hij is Duitser in Spaanse dienst. Ter Stegen is geen basisspeler in de competitie, maar wel in de bekertoernooien.

/

“Het team moest aan elkaar wennen”, zegt Ter Stegen via de officiële kanalen van de UEFA over de stroeve start van Barcelona. “Ook ik moest mijn stijl iets aanpassen, al verschilt de speelstijl niet veel van wat ik gewend was bij Borussia Mönchengladbach. Ik speel niet alles en dat is niet makkelijk, maar dat hoort bij mijn ontwikkeling als speler. Gelukkig mag ik wel in de Champions League en de Copa del Rey spelen. Dat is de beloning voor mijn werk.”

Ter Stegen hoopt de finale in Berlijn te bereiken. “Als de hymne van de Champions League klinkt, krijg ik kippenvel. Het is een bijzondere competitie. Iedere coach, iedere speler, iedere fan wil die trofee. Het is een van de belangrijkste prijzen die je kunt pakken in de voetballerij. Daar vechten we voor.”

Marc-André ter Stegen is beter dan Claudio Bravo

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In elk artikel over ter stegen horen we dat hij vindt dat hij te weinig speelt. Deze artikels hebben veel weg van copy paste.. Wie de betere van de twee is weet ik niet overigens

4 mei 2015 om 14:29

Claudio Bravo is stukken beter. Jarenlang ervaring wat als keeper zeker een must is. Oogt relaxter en meer ontspannen. Spreekt t.o.v. Ter Stegen de taal ook, wat ook belangrijk is voor een keeper voor communicatie met de verdediging. Ter Stegen oogt onzeker, maakt vaak rare keuzes door zomaar uit te komen. Moet wel zeggen dat hij een uitstekende reflex heeft.

4 mei 2015 om 14:41

ter stegen is beter dan claudio bravo, wat jij zegt klopt juist niet met dat uitkomen over ter stegen want als je barca wedstrijden kijkt zie je vaak dat bravo verkeerde keuzes maakt met het uitkomen net zoals de wedstrijd tegen getafe. Ter stegen is trouwens ook veel beter in het meespelen.

4 mei 2015 om 14:46

Ter Segen is een moderne keeper hoe een bal pakt of naar de hoek toe glijd. Ik vind Ter Segen beter dan Bravo.

4 mei 2015 om 14:58

Klopt KINGLEO! Volgens mij volgt hij barca niet echt! Alleen samenvatting! Ter Stegen keept veel beter dan Bravo! Bravo meer ervaring en Ter Stegen betere reflexen.

Zelfs ik krijg daar kippenvel van en dat in de huiskamer voor de buis....laat staan als je daar werkelijk staat. En dan de wedstrijd.....ik ga toch voor Barca. Had eerst Bayern als favoriet maar bij nader inzien ga ik toch voor Barcelona. Bayern heeft teveel blessures en vooral het gemis van Robben gaat ze opbreken. Barcelona daarentegen draait als nooit tevoren en heeft een fitte selectie......

Inderdaad, elke fan wil die beker. Ik heb al een lege plek in mijn prijzenkast staan voor de beker. Naast mijn Dambeker en een eerste prijs voor Judo.

4 mei 2015 om 13:58

Nou ik hoop voor je dat ze 'm winnen dan, al zal hij schril afsteken naast je judo-trofee.

Ter Stegen wat een keeper!

Moeizame start van Barca? Die heb ik niet meegemaakt haha, feit is wel dat het team nu nog beter is als eerst en precies op het goede moment een piek maakt in haar vorm. Desondanks is de wedstrijd niet te voorspellen, Guardiola kan zomaar een konijn uit de hoge hoed toveren.

Wat een geluk hebben wij met twee topkeepers die perfect bij Barca passen. Bravo is lichtelijk beter, maar MATS wordt de keeper van de toekomst.

De beste man zegt nergens dat het een bijzondere wedstrijd voor hem is. Dat maken jullie er van. Omdat hij een Duitser is het direct speciaal voor hem? Hoop interpretatie komt daar aan te pas, hoor.

Wat een magisch iets moet dat toch zijn om op het veld te staan als die hymne gespeeld wordt. Als tv-kijker of stadionbezoeker word ik er al helemaal kriebelig van..machtig nummer!

4 mei 2015 om 15:15

Inderdaad ja. Degene die dat nummer heeft bedacht om te gebruiken snapt het!

Wat ben ik blij dat we zo twee topkeepers ter beschikking hebben en geen Pinto.. met alle respect natuurlijk!! Ik vind Bravo en Mats aan elkaar gewaagd, maar Bravo momenteel toch beter, door zijn ervaring natuurlijk en ook rustig aan de bal en geen risico's, daar waar Ter Stegen soms toch risicovol speelt. Maar ik vind hem wel zeer sterk met de voeten en zijn passing is ook goed, dat zie je soms hoe rustig hij van kant veranderd als er iemand komt doorjagen. Hopen dat hij het goed doet tegen Bayern! In de toekomst zie ik hem echt een absolute topkeeper worden!

4 mei 2015 om 21:53

Inderdaad Ter Stegen is de toekomst voor zowel Barcelona als Duitsland.
Ik hoop verder stiekem dat Real Madrid Bernd Leno binnenhaalt.
Dat zou wat geven, 2 rivaliserende Duitse doelmannen bij 2 rivaliserende clubs.

Ter Stegen is de moderne versie van Oliver Kahn.
Met modern bedoelt men op balvaardigheid, inzicht in de 16 meter, vooruitdenken,...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren