Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ter Stegen hoopt: ‘Zou het geweldig vinden als hij bij Barça komt spelen'

Laatste update:

Thiago Alcántara wordt de laatste tijd nadrukkelijk in verband gebracht met een terugkeer bij Barcelona. Bayern München zou bereid zijn om mee te werken aan een transfer van de middenvelder, die in 2013 voor 25 miljoen euro werd overgenomen van Barça. Marc-André Ter Stegen ziet Thiago graag naar Catalonië komen.

“Ik zou het geweldig vinden als Thiago bij Barcelona komt spelen. Zijn speelstijl past perfect bij ons. Daarnaast heeft hij een interessante persoonlijkheid”, zegt Ter Stegen in gesprek met BILD. Voordat Thiago terugkeert in Barcelona, moet er eerst een verschil in vraag en aanbod worden gedicht. Bayern verlangt minimaal zeventig miljoen euro voor de middenvelder, terwijl Barcelona maximaal vijftig miljoen wil betalen.

Bayern hoopte Lucas Digne te kunnen betrekken in de transfer en wenst naast de vleugelverdediger een bedrag van vijftig miljoen. Het lijkt er echter niet op dat Barcelona op deze eis van der Rekordmeister ingaat. Met Andrés Iniesta raakt Barça een middenvelder kwijt, waardoor er komende zomer in ieder geval versterking zal moeten komen voor de middelste linie.

“Hij is natuurlijk een speler die bepaalde dingen mogelijk maakt voor ons. Als naar buiten komt dat de transfer rond is, zou dat geweldig zijn voor ons én voor hem”, besluit de doelman, die momenteel deel uitmaakt van de Duitse WK-selectie. Het contract van Thiago bij Bayern loopt nog tot medio 2021, waardoor de kampioen van Duitsland een goede onderhandelingspositie heeft.

Denk jij dat Thiago Alcántara terugkeert bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja, de kwaliteiten heeft hij en hij kent het spelletje bij Barca als geen ander, maar hij is ook blessuregevoelig. Hij zou technisch gezien nu wel z'n beste jaren in moeten gaan, dus het zou wat kunnen zijn. De vraag is alleen, wat mag hij dan wel niet gaan kosten?

13 juni 2018 om 09:43

70 mil blijkbaar. Ik vind de deal 50 plus dingen perfecte deal. Bayern heeft interesse in dingen. Als je verder middelmaat verkoopt zoals Gomes, Alcacer en Vidal dan kan je best 50 tot 70 bij schrijven. Het is hoogtijd dan barca geld betaald voor spelers die top zijn en niet aan spelers als vidal enso. Heb in ieder geval veel vertrouwen in het nieuwr technisch hart

13 juni 2018 om 09:44

Bayern schijnt 70 miljoen te vragen, en Barcelona schijn 50 miljoen te willen betalen. Echter zou Bayern Digne wel willen hebben dus ik ga er eigenlijk vanuit dat de clubs er wel uitkomen als Barcelona doorzet.

Wat moet bayern met Digne als ze Alaba en 2e optie Bernat al in de gelederen hebben?

Beetje onzin.

13 juni 2018 om 09:25

Bernat wil blijkbaar weg om meer aan spelen toe te komen.

13 juni 2018 om 09:27

Bernat wil weg.

13 juni 2018 om 09:48

Als Thiago weggaat, is er een optie vrij op het middenveld. Aangezien Alaba ook op het middenveld kan, is het mogelijk dat ze dan een linksback nodig hebben.

13 juni 2018 om 10:05

Goretzka nog niet meegerekend Rody?

De laatste berichten hebben dus aangegeven dat Griezmann, Lenglet en Thiago volgend seizoen bij Barca zullen spelen. 100(115) + 30 + 50 + Digne. Dembele en Coutinho zijn er ook nog bijgehaald vorig seizoen. Aan de ene kant wordt teveel gekocht en aan de andere kant moeten zij het wel doen om een van de beste clubs te blijven. Er moeten ook nog wat spelers verkocht worden. Als die rond de 70 miljoen op kunnen brengen dan ht natuurlijk wat makkelijkerw worden

13 juni 2018 om 09:47

In principe zijn ze goed aan het doorselecteren. Wel moeten ze een heleboel overbodige spelers van de hand doen (paco, Andre Gomes, Aleix Vidal, Denis Suárez, Paulino, Vermaelen).

Lenglet kan op termijn Pique opvolgen. Een Thiago Alcántara - Busquets blok op het middenveld bij Barcelona zou geweldig zijn. Suarez in de spits. Messi, Griezmann, Coutinho zwevend tussen de linies. Dan heb je met o.a. Dembele en Rakitic een hele sterke bank.

13 juni 2018 om 09:47

Er moet idd worden gekocht. Het probleem is dat er te lang middelmaat word gekocht. Bedoel je hebt 45 voor paulinho betaald, bijna 50 voor gomes en ook miljoenen aan vidal en alcacer. Al die miljoenen had je kunnen besparen aangezien die spelers (behalve paulinho) niks hebben toegevoegd. Die plekken had je ook kunnen opvullen met jeugdspelers. Het is nu tijd dat middelmaat weg gaat en er toppers worden gehaald zoals Thiago en Griezman en meer jeugdspelers in het team om die middelmaat te vervangen

Goed Begin:

Thiago halen voor 50 + Digne -- Jeugdspeler doorschuiven. Je hebt met Thiago een salariskost die minder is dan zijn voorganger (iniesta) en je verliest Digne ( Jeugdspelers beginnen doorgaans aan een veel lager salaris).

Ik zou dan nog Denis Suarez uitlenen of verkopen met terugkoopoptie (ik zie in hem wel het potentieel maar dat zie ik helaas al veel te lang, komt er nooit echt uit). Hierdoor zal Alena meer ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Verder denken aan opvolging voor Pique/vermaelen: Lenglet voor 30m blijkt een hele goede optie. Ik ken hem zelf niet goed maar wat ik er van gezien heb/gelezen is dit prijs/kwaliteit een uitstekende deal.
Dan moeten we inderdaad nog zien te lozen: Paco Alcacer (arnaiz doorschuiven, ik weet spits voor flank maar de barca spitsen zijn uiteindelijk vrij multi-inzetbaar), Vidal (krijgt Semedo eindelijk de kansen die hij verdient, ik zie in hem de vaste RB en Roberto naar het middenveld) en met spijt in het hart zou ik Gomes ook verkopen. Dan heb je in principe goed doorgeselecteerd en kan je op de markt uitkijken voor kansen (in een Erikssen, Griezmann, Guedes = niet de goedkoopste spelers maar wel spelers die je elftal echt versterken)

Kort samengevat:
In: Thiago - Lenglet - Kansje (griezman, Erikssen, Guedes,...), jeugdspelers LB, Alena en Arnaiz vast in de kern
Out: Digne - Denis Suarez - Paco Alcacer - Vidal - Gomes

Het is te hopen dat het bestuur er ook zo over denkt.
Thiago kan perfekt in een Xavi rol spelen, naast Busquets, met Coutinho of Messi daarvoor.
Griezman is totaal niet nodig momenteel, hoop daarom dat hij niet komt.
Thiago zou ideaal zijn.

13 juni 2018 om 12:19

Thiago perfecte vervanger voor ineasta of xavi griezzman is goede opvolger voor Suárez voor in de toekomst.

13 juni 2018 om 12:24

Ow en smaakmaker van juventus de perfecte opvolger voor Messi

13 juni 2018 om 16:42

Ik zou Tiago niet halen. Te blessuregeboelig. Je hebt niks aan een speler die er elk jaar minimaal 2 maanden uitligt.

13 juni 2018 om 16:43

Ik zou Eriksen halen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren