Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Thiago heeft laatste wedstrijd voor Liverpool mogelijk al gespeeld’

Laatste update:

Het is zeer de vraag of Thiago Alcántara dit seizoen nog in actie gaat komen voor Liverpool. De middenvelder, die tegen Arsenal zijn rentree maakte na maandenlang blessureleed, heeft opnieuw een spierblessure opgelopen. Hij staat voorlopig aan de kant.

Thiago maakte afgelopen zondag zijn eerste minuten van het seizoen, toen hij op bezoek bij Arsenal kort voor tijd binnen de lijnen werd gebracht voor Joe Gomez. Een heupblessure hield hem maanden aan de kant.

Tijdens de zes minuten die hij meedeed kreeg de Spaanse controleur echter opnieuw een tegenslag te verwerken, zo schrijven Engelse media. Thiago zit in zijn laatste contractjaar, waardoor de vraag rijst of hij ooit nog in actie zal komen voor the Reds.

De afwezigheid van Thiago is een hard gelag voor Jürgen Klopp. De Duitse manager had juist aangegeven veel gebruik van hem te willen maken, daar Liverpool nog op vier fronten actief is dit seizoen.

Klopp zal het bovendien moeten stellen zonder Dominik Szoboszlai. De Hongaar moest het duel met Arsenal laten schieten na een terugslag. Mohamed Salah volgt een individueel programma. Hij raakte tijdens de Afrika Cup met Egypte geblesseerd aan zijn hamstring.

Het positieve nieuws voor Klopp is de terugkeer van Wataru Endo. De Japanner werd deze week uitgeschakeld in de strijd om de Azië Cup en zal zich snel weer bij de groep voegen.

Verwacht wordt dat Andy Robertson komend weekend tegen Burnley in de startopstelling staat. De verdediger vervangt de geschorste Ibrahima Konaté. De laatste basisplaats van Robertson dateert van oktober vorig jaar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Balen zeg, gaat als nachtkaars uit bij Liverpool. Zou graag nog een keer van hem genieten in topvorm.

Zo treurig dat hij vrijwel altijd geblesseerd is. Echt een geweldenaar vind ik dit.

9 februari 2024 om 16:10

Hahaha echt he. Zou een typische domme transfer van Barça zijn. Geweldige speler maar je koopt hem niet als je club in noodweer verkeert

Jammer van de vele blessures, want had Thiago een aantal jaar consistent zijn topniveau gehaald dan hadden we hem in het rijtje met Modric, Iniesta en Pirlo kunnen scharen zó goed is deze jongen

Het zijn telkens verschillende blessures dus daar komt ook wat pech bij kijken. Maar zijn lichaam is duidelijk niet geschikt voor de hoge intensiteit van Liverpool. Ik zou als Ajax zijnde wel serieus over zijn komst nadenken. Zodra hij blessurevrij is dan is het meteen een absolute topper en de Eredivisie moet zijn lichaam ook wel aankunnen.

9 februari 2024 om 13:49

Wat moet hij wel niet kosten. Lijkt me onwaarschijnlijk.

10 februari 2024 om 23:18

3mil salaris per seizoen? Het geld is er

Zonde. Geweldige voetballer. 1 van de weinige hedendaagse voetballers die dat stukje straatvoetbaltechniek ook daadwerkelijk functioneel op het grote toneel laat zien. Heel jammer van die extreem blessuregevoeligheid.

Zoals James Worthy het van de week mooi verwoorden over Thiago: "Deze man is een kunstenaar, maar mijn hemel. Hij is een soort Van Gogh die met soepstengels probeert te schilderen. Alles breekt af. Zo zonde. Kruimels in de verf. Alles loopt in de soep."

Hier sluit ik mij volledig bij aan.

Zijn kwaliteiten staan niet ter discussie, maar zijn gehele loopbaan staan vol met veel en lange blessures. Echt jammer om te zien, maar het is geen speler waar je op kan bouwen en rekenen tijdens het seizoen.

W

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren