Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag ziet bij Manchester United wat Frank de Boer totaal niet ziet

Laatste update:

Erik ten Hag is uitermate tevreden over de overwinning van zijn Manchester United bij Everton (1-2). De trainer zag zijn elftal, ondanks de vroege achterstand, vooral in de eerste 35 minuten 'indrukwekkend' voetbal op de mat leggen. "De reactie van het elftal op de 1-0 achterstand was heel goed", aldus Ten Hag tegenover BT Sport.

Na knullig balverlies van Casemiro schoot Alex Iwobi al in de vijfde minuut schitterend binnen. Manchester United liet zich daar niet door van de wijs brengen en pakte via doelpunten van Antony en Cristiano Ronaldo alsnog drie punten. "Dat was ook een van onze doelen, om beter om te gaan met tegenslagen", aldus Ten Hag, die dus duidelijk verbetering ziet. "Ik denk dat de eerste 35 minuten van onze kant best indrukwekkend was. Een belangrijk onderdeel van het spel van Everton zijn voorzetten, maar wij hebben die niet toegestaan. Daar ben ik blij mee."

Casemiro was medeschuldig aan de tegentreffer. "Hij zal zich snel aanpassen, denk ik", reageert Ten Hag. "Je zag het al tijdens de wedstrijd, hoe belangrijk hij is. Hij heeft een goede houding, verovert veel ballen, ook bij het doelpunt van Cristiano Ronaldo." Casemiro verstuurde daarbij razendsnel een dieptebal op de Portugees. "Casemiro is in de wedstrijd gegroeid, een goede prestatie."

Anthony Martial was pas net terug van een blessure en moest zich al in de eerste helft laten vervangen door Ronaldo. "Het is een andere blessure, een probleem met zijn rug", legt Ten Hag uit. "Maar hij is ook belangrijk geweest voor ons, met de assist op Antony. Ik ben blij met hoe de invallers het gedaan hebben. Ronaldo maakt natuurlijk de winnende goal, maar ook Scott (McTominay, red.), Rapha(ël Varane, red.). Op het laatst kregen we nog vier moeilijke momenten tegen, en dan zie je hoe belangrijk Rapha is met zijn organisatorische en koppende kwaliteiten."

De analyse van Sander Westerveld en Frank de Boer
Sander Westerveld en Frank de Boer reageren in de studio van Viaplay direct op het interview van Ten Hag. "Indrukwekkende eerste 35 minuten zei hij, maar ik weet niet wat hij daarmee bedoelt", aldus Westerveld. "Nee, het was heel slordig allemaal", vult De Boer aan. "Er werden zoveel onnodige fouten gemaakt, aan beide kanten overigens. Indrukwekkend was het zeker niet."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vond united goed spelen. En wie geloof je eerder als het over voetbal gaat. Een top coach als haggie of the wordt manager in the history of the premier league?

9 oktober 2022 om 23:04

Dacht precies hetzelfde. Wat doet Frank de Boer in godsnaam als analist? Heb nog nooit iets van tactiek bij zijn teams kunnen ontdekken en dan moet hij op tv wat zinnigs zeggen over de tactiek/het spel van United?

9 oktober 2022 om 23:40

Viaplay heeft dan ook wel echt een hele matige team zeg. Van commentator tot analist echt drama.

10 oktober 2022 om 00:58

Net als bij f1 dus een kut zender

9 oktober 2022 om 23:43

Frank de Boer kan zo'n wedstrijd enigszins objectief benaderen. De coach van het team waar het om gaat niet. Daarnaast hebben zowel Erik en Frank alleen maar gepresteerd bij Ajax. Dus om nu al zo arrogant te doen lijkt me onverstandig.

9 oktober 2022 om 23:53

Hag heeft echt 100 keer meer gepresteerd als trainer bij ajax dan de boer. En ook bij united nu al meer dan frank in zijn hele carriere in het buitenland. Lijkt united toch weer op de rit te krijgen na bijna 10 jaar. Super knap.

Overignes vind ik dat de boer best zinnige dingen zegt verder als analist. Vond hem redelijk analyseren. Snap echt niet dat hij zo weinig vsn het trainerschap begrijpt. Misscjien toch sociaal te beperkt?

10 oktober 2022 om 00:23

Lijkt united weer op de rit te krijgen na wedstrijden tegen Everton die vorig jaar bijna degradeerden, sheriff, Omonia etc. Heel knap inderdaad. Hij krijgt nu een Newcastle in vorm, Tottenham, Chelsea en West Ham. We zullen na deze wedstrijden zien of hij het echt weer op de rit krijgt.

10 oktober 2022 om 01:17

Ten hag heeft 100x zoveel gepresenteerd met een selectie die 100.000.000x beter was. Met de boer hadden we niet van de spurs verloren en hadden denk ik zelfs van Liverpool gewonnen. Ik zie hem graag terugkomen bij Ajax.

10 oktober 2022 om 02:10

Je maakt een grapje haha. De Boer had zelfs met de selectie van 18/19 überhaupt niet de groep overleeft met Benfica en Bayern. De Boer is niks met zijn oersaaie voetbal. Het EK was al een nachtmerrie…

10 oktober 2022 om 02:17

Vooralsnog heeft Frankie toch echt meer prijzen in het buitenland gepakt dan ten Hag hoor. Maar goed. Sommigen zien Frank de Boer en reageren meteen als een stier op een rood doek. 🙄

10 oktober 2022 om 02:32

De Boer heeft de CL overwinterd in zijn eerste volledige jaar (ware het niet de verkochte laatste speeldag in de groep). Haalde het seizoen erop EL voetbal in een poule met Dortmund, Real en City. Dat was meer dan het maximale met dat elftal. Twee jaren erop weer derde in de groep met clubs als Barcelona, PSG en Milan. Waarvan we wederom een jaar hadden overwintert was het niet een schandalige strafschop voor Milan wegens Schwalbotelli. Plus natuurlijk de legendarische overwinning op prime Barcelona.

En natuurlijk, dat is allemaal misschien net een fractie minder dan onder Ten Hag als je heel kritisch bent, al leunt Ten Hag ongelooflijk op 2019. Maar kijk ook eens welke teams de twee ter beschikking hadden. Spelers als Moisander, Van Rhijn, Boilesen, Serero en Hoesen zouden onder Ten Hag met pepperspray van De Toekomst zijn verwijderd door de beveiliging als ongewenste vreemdeling. Maar waren in de jaren van De Boer het materiaal waar je het mee had te doen.

Plus nog eens de vier titels in zes jaar tijd, hadden er uiteraard vijf moeten zijn. De Boer heeft het met zijn materiaal geweldig gedaan. Behalve het ene succesjaar heeft Ten Hag het ook niet aantoonbaar beter gedaan dan Frank. En dat met inderdaad wel 10 keer beter materiaal.

Houd toch eens op met dat inhoudsloze gebral, en die man af te maken om populair te doen. Frank verdiend niks dan respect.

10 oktober 2022 om 05:53

Hag heeft precies 0 gepresteerd bij united, hoe kan dat nou zeggen

10 oktober 2022 om 07:07

Gewonnen van Liverpool en Arsenal terwijl het team echt niet in goede doen was vind ik toch best wel een prestatie. Ook aankopen als Martinez en Antony lijken te renderen. Malacia zit nu even in een dip, maar heeft wel laten zien gewoon mee te kunnen. Nee, kampioen zal hij niet worden, maar als Ten Hag de CL haalt, dan heeft hij gewoon top gepresteerd. En ja hij heeft honderden miljoenen mogen (eerder moeten) uitgeven omdat door jarenlang mismanagement er gewoon een team stond dat rijp was voor middenmoot/ degradatie. Misschien dat als Hag CL haalt, dat types als de Jong dan wel naar United komen en dan zou het ineens heel hard kunnen gaan.

10 oktober 2022 om 07:51

Na 10 jaar op de rit? Waren vorig jaar 6de, jaar daarvoor 2de? En hoeveel staan ze nu? 5de met ongeveer gelijke punten met Brighton en Newcastle na 250 miljoen gespendeerd te hebben op een selectie die al 1 miljard koste. Ga nou niet overdrijven. 15 punten uit 8 is toch niet zo fantastisch?

10 oktober 2022 om 07:54

Rijp was voor middenmoot/degradatie? Wauw. Jullie redeneren echt apart als het om United en Ten Hag gaat. Sancho, Ronaldo, Varane, de Gea, Fred, Shaw, Lindelof, van de Beek, Rashford, Martial, AWB, Bruno Fernandes. Tuurlijk niet allemaal toppers maar zeker internationals. Daarboven op nog 250m uitgegeven. Je kan de situatie ook overdrijven he? De spelers die Ten Hag kon opstellen + z’n aankopen waren al gewoon goed genoeg om minimaal om de top 4 mee te doen.

10 oktober 2022 om 09:04

@musi: Jij denkt dat De Boer met dat team uit 2019 de CL had gewonnen? Dat is toch een ridicule gedachte, of niet? Hier heeft Ten Hag echt het maximale uit gehaald. Het maximale was wellicht de finale geweest. Waar je keihard de underdog was geweest.

10 oktober 2022 om 09:38

@tilburg, ja want die eerste twee wedstrijden waren zeker zo overtuigend van United? Dat er kwalitatief goede spelers aanwezig zijn betekent helemaal niks. Vorig seizoen eindigde United al met moeite in de subtop? Dus wat is je punt nu? Ook de eerste twee wedstrijden dit seizoen waren gewoon kansloos wat dus illustreert dat het team gewoon niet goed genoeg was. Voor aanvallend was het gewoon impotent. De komst van Antony is tot nu toe een schot in de roos. Ook de aanwezigheid van Martinez schijnt invloed te hebben aangezien Varane/lindelof en de Gea zich meer op hun gemak voelen. Misschien overdrijf ik met degradtie maar middenmoot was dit seizoen toch echt een optie hoor.

10 oktober 2022 om 10:56

Of de coaching van Ten Hag was gewoon niet goed genoegbin de eerste twee wedstrijden. Met 0-4 eraf gaan tegen Brentford is natuurlijk beschamend. Vorige week werd je ook als een tweede klasser weggesped bij City. Dan kan Ten Hag er niks aan doen want City is veel beter. Volgens die theorie kan Schreuder dan ook niks doen aan de 6-1 nederlaag tegen Napoli. Vooralsnog doet Ten Hag het niet beter dan Solskjaer dus dat hij het al op de rit heeft vind ik enigszins overdreven. Tegen die club uit Cyprus was het ook niet best laatst

10 oktober 2022 om 11:05



Maar hoe verklaar je dan de overwinningen tegen Arsenal, Liverpool, Southampton, Everton en Leicester? Toen werden er andere poppetjes neergezet. Stoorzenders als Maguire werden gepasseerd waardoor de defensie ineens veel sterker stond. Maar volgens sommigen zou United met deze spelers ook top 4 kunnen halen? Een absolute OFF day tegen City kan altijd gebeuren.

10 oktober 2022 om 12:37

Liverpool was zwaar uit vorm is de weken erna ook gebleken. Tegen Arsenal had United geluk met wat arbitrale dwalingen. Tegen Southampton, Everton en Leicester was het idd een stuk overtuigender als is Leicester ook wel zwaar uit vorm. Straks in de winterstop kunnen we de balans opmaken. Momenteel gaat het redelijk bij United, maar nog niet geweldig

10 oktober 2022 om 00:28

Hoeveel titels heeft Frank (met spelers als Boilesen en Sightorsson nota bene), en hoeveel titels heeft Ten Hag?

10 oktober 2022 om 02:14

3 voor ten Hag, 4 voor de Boer. Kanttekening is wel dat Ten Hag alle titels heeft gewonnen die hij kon winnen (2019-20 was we immers geen kampioen)

10 oktober 2022 om 02:17

Daarnaast heeft Ten Hag twee dubbels(18/19 en 20/21) daar waar de Boer de Beker nooit gewonnen heeft.

10 oktober 2022 om 06:00

De beker xd

10 oktober 2022 om 13:06

Kijk ook even naar de puntenaantal van Frank de boer zijn titels. Had hij het nou niet mee gered

10 oktober 2022 om 06:40

En jij mag wel commentaar op De Boer geven, maar De Boer niet op Ten Hag?

Dan mag Frank nu onze Alfred opvolgen;-)))

Ach gut, gaat Frank de Boer nu wedstrijden analyseren? Kampioen van de armoede, overal mislukt in het buitenland en als bondscoach?

Natuurlijk, je wil geld blijven opstrijken, maar ik krijg hier zo'n gevoel van als Mario Been die wedstrijden van Feyenoord analyseert. Soms heb je gewoon geen recht van spreken.

9 oktober 2022 om 23:15

En jij gaat hier frank bekritiseren, zoveel prestaties als speler. En jij bent wie?

10 oktober 2022 om 00:00

The worst manager in the history of the Premier League, Frank de Boer – seven matches, seven defeats, zero goals,"

*** En wie ben jij?

10 oktober 2022 om 00:30

Met Crystal Palace hè. Als je naar materiaal kijkt is zo'n Jurgen Klopp momenteel gewoon slechter met wat die uit de selectie uit Liverpool haalt.

Crystal Palace haalde Frank voor een bepaald soort voetbal. Dat dat niet werkt, is dan jammer. Maar daar was echt niet alleen Frank schuldig aan.

10 oktober 2022 om 01:01

Ik ben bongiorno!

Mijn opvatting verkondig ik niet als feit. Ik beschrijf wat ik voel bij commentaar van de Boer. Wesley Sneijder heeft ook veel prestaties als speler, maar toch zou je zijn opvattingen anders interpreteren heb ik het idee.

10 oktober 2022 om 01:09

Het kon letterlijk niet slechter bij palace. Als jij met jouw bierteam aan de premier league had meegedaan dat seizoen had je in die 7 potjes precies even veel punten gehaald als frankie.

10 oktober 2022 om 01:18

Met een spits had hij gewoon punten gepakt, ondanks dat die Engelsen niet begrepen hoe je goed voetbal speelt.

10 oktober 2022 om 09:39

Zijn opvolger deed het anders gelijk meteen veel maar dan ook echt veel beter.

10 oktober 2022 om 11:26

Klopt, Palace is dat jaar onder Hodgson nog zowat in het linkerrijtje geeindigt. Die selectie kun je het dus echt niet op gooien.

9 oktober 2022 om 23:15

Dat hij als trainer na Ajax gefaald heeft is duidelijk. Hij moet weer vanaf vrijwel 0 beginnen.Maar doen alsof deze man geen verstand heeft van het spelletje is gewoon belachelijk. Zolang Frank niet gaat roepen dat hij X en Y anders zou doen als trainer en het enkel puur objectief houdt, zie ik geen enkel probleem. Hetzelfde geldt voor personen als Danny Blind, Marco van Basten, Mario Been, Aad de Mos en noem de gefaalde of flink gedateerde trainers maar op. Zijn gewoon mensen met gigantisch veel verstand van voetbal.Los van het feit dat hij en bijv. een Danny Blind niet de beste trainers zijn (ookal heeft Frank gewoon 4 titels als trainer), hebben ze een carrière achter de rug waar je nog best wat respect voor mag hebben. Bekritiseer ze op hun capaciteiten als coach, prima. Maar doe niet alsof dit oelewappers zijn die niks van voetbal af weten.

9 oktober 2022 om 23:19

Viaplay is tot nu toe helaas een verschrikking gebleken. Ze halen oude commentatoren zoals Leo Driessen en Evert ten Napel van stal en laten trainers die overal zijn geflopt zoals Blind en De Boer alles maar even analyseren. Het menu is niet overzichtelijk en soms als je iets terugkijkt en dan vooruit spoelt kan die vast lopen.

9 oktober 2022 om 23:25

Frank de Boer heeft de CL, Uefa Cup en WK voor teams gewonnen en gebruikt gewonnen landstitels als wieldoppen. Denk dat ie wel verstand van voetbal heeft ondanks zijn slechte trainers carrière.

9 oktober 2022 om 23:42

Dus omdat hij het zelf niet kon vertalen op het veld mag hij niks meer zeggen? Hou dan zelf ook je mond maar dicht.

Vind dit altijd zo kansloos. De Boer is als coach geflopt maar dat betekent niet dat hij geen wedstrijd meer kan analyseren.

10 oktober 2022 om 00:08

Statistisch de slechtste Premier League manager ooit. Kun je nog zoveel succes hebben gehad, maar dat is toch wel een titel die je totaal ongeloofwaardig maakt als PL analist.

Hele rare keuze van Viaplay. Laat die man lekker praten over Ajax, Barca, en zelfs Oranje op basis van zijn palmares als speler en (assistent) coach. Hij is letterlijk De Slechtste Ooit. Het enige wat hij weet van de PL is hoe je verliest. Dan heb je toch geen recht van spreken? Dat is alsof Latifi Verstappen gaat bekritiseren op zijn rijstijl.

10 oktober 2022 om 01:11

Wat een onzin zeg. De boer heeft bijna alles gewonnen wat er te winnen valt. Latifi niet hoor. Echt een totaal verkeerde vergelijking. Hij is prima in staat om een wedstrijdje te analyseren hoor. Zei ook gewoon verstandige dingen.

10 oktober 2022 om 01:40

De Slechtste Ooit. Hij is letterlijk the WOAT van de Premier League. Worst of all time. Latifi heeft ook goed gereden in de F2. Nou en?

Nogmaals, hij mag op basis van zijn palmares alles analyseren, behalve de Premier League. Dat is gewoon ridicuul. Ik bedoel, je hebt 'falen als coach', en je hebt 'falen als coach zoals geen enkele coach ooit gefaald heeft'. Dat feit is absoluut niet te bagatelliseren.

10 oktober 2022 om 07:45

Wat een onzin Mt87. Zoals Blaugrana ook al aangaf ga je wel heel makkelijk voorbij aan het feit dat de Boer als speler een prachtige carriere gehad heeft, en alles gewonnen heeft wat er te winnen valt. Bij Ajax nog steeds de enige trainer die 4 keer kampioen werd in 3,5 jaar tijd als trainer.
Gefaald bij Palace en Inter inderdaad. Mourinho noemde hem de worst manager of all time, maar dat was puur omdat de Boer een keer als analist wat commentaar had op het spel van Mourinho. Je kunt met slechts 7 potjes als trainer in de PL nooit neergezet worden als de slechtste trainer in de PL aller tijden. Dat is banaal.

Daarnaast vergeten veel mensen dat hij de Boer in Amerika gewoon 2 prijzen pakte. Maar ja dat past dan natuurlijk niet in hun beeld dat de Boer overal gefaald heeft.

Het is toch overduidelijk dat van Basten veel harder gefaald heeft als trainer?

10 oktober 2022 om 11:48

van Basten heeft het ook niet zo onaardig gedaan hoor, dat is ook wel een beetje een eigen leven gaan leiden.
de Boer overigens ook niet maar bij CP en Inter was natuurlijk wel lachwekkend slecht en ik denk dat voor zowel de Boer als van Basten geldt dat ze iets te star zijn in hun opvattingen en dat ze dat niet kunnen veranderen, dat heeft ze waarschijnlijk opgebroken

10 oktober 2022 om 02:09

Het is geen goede trainer geweest, maar kom op… Vrijwel alle analisten zijn geen (goede) trainers geweest, De Boer heeft zeker wel verstand van het spelletje.

Gelukkig ziet de Boer dingen vaker verkeerd net zoals vandaag. Eerste helft speelde United uitstekend. In de eindfase kon het beter, maar de aanvallers renderen gewoon nog niet optimaal. Rashford/fernandes en Anthony kunnen nog een niveau omhoog. Ronaldo speelde gewoon prima.

Je ziet verbetering in het spel en dat is het belangrijkste. in deze transfer fase van United is het belangrijk dat je punten haalt voor CL plaatsing en het spel verbeterd en dat gebeurd allebei.

9 oktober 2022 om 23:10

Het duo met Westerveld was echt genant, deden net alsof United normaal met 1-5 bij Everton hoort te winnen. Totaal geen besef van hoe lastige uitwedstrijd het traditioneel is. Sowieso snapt F de Boer er wat mij betreft vrij weinig van. Blijft toch apart dat de allerslechte trainer uit de historie van de PL commentaar geeft op wedstrijden in de PL, zou eigenlijk tegen zichzelf in bescherming moeten worden genomen.

Dusbomdat FdB na Ajax overal gefaald is, op in mindere mate Atlanta na, mag hij niet als Nederlands voetbalicoon zijn mening geven over voetbal?

Ajax had ter vervanging van Rayen Gravenberg de Az speler Reinders naast Wijndal moeten aantrekken voor Ajax! Sterker nog Reinders heeft misschien het uiterlijk van een echte tennisplayer maar hij is een toch een geweldige voetballer. Ik vind hem zelfs nog iets verder dan Gravenbergh.
Vreemd dat zo'n jongen niet voor de Wk uitgenodigd wordt.

10 oktober 2022 om 03:41

Denk dat je bij het verkeerde bericht hebt gereageerd.

Kan mischien aan mijn mij liggen, maar vind dit een beetje ongemakkelijk, vooral als jezelf overal hopeloos gefaald hebt in het buitenland, Frank kan beter gaan golven met zen broer ipv wedstrijden analyseren

10 oktober 2022 om 07:47

Heeft gefaald bij Palace en Inter. Heeft bij Atalanta United gewoon 2 prijzen gepakt, is daar dus alles behalve gefaald.

Indrukwekkend? Het is echt niet normaal hoe snel United veren in hun reet krijgt. Ook in Engeland op Sky trouwens met de meest biased analisten van Europa. United speelde prima tegen een zwak Everton dat grossierde in verkeerde passes met name Gueye. Vooral in de 1ste helft was United goed. Tweede helft vond ik stukken minder en het is dat Everton totaal geen kwaliteit in de voorhoede heeft lopen.

De Boer mag zeggen wat hij wil maar wie de match gezien heeft weet dat eerste 35 minuten heel goed waren van United.
Niet alleen was balbezit bij momenteel boven 70% maar ook het spel ging vloeiend over alle stations. Als is het tegen Everton vergeet niet dat wij zo'n dominantie gewoonweg niet hadden onder Solskjaer of Ragnick dus het is weldegelijk verdienste van Ten Haag.
Kanttekening is wel dat het maar 35min was en dat je ofwel match moet dood maken ofwel tweede helft moet doorgaan wat totaal niet het geval was.
Everton maaktte overigens geen aanspraak op iets.

10 oktober 2022 om 09:16

Ik vind het ook wat tegenstrijdig. Wanneer Ajax onder de Boer klote speelde dan verdedigde hij zijn team tot het uiterste voor de camera. Wanneer Ajax een lekkere pot speelde toonde de Boer zich kritisch. Dat spelletje heeft hij jarenlang volgehouden. Me dunkt dat dit botst wanneer hij analyticus is en een trainer hetzelfde doet als hij deed.

Nederlanders zijn heel goed in het uitdelen van messteken in elkaars rug! analisten op Nederlandse voetballers - trainers noem het maar op...

United speelde inderdaad goed, niet erg goed maar gewoon goed. Je ziet dat de tempo van het spel met de wedstrijd(en) omhoog gaat, van city 3-6 verliezen is zo'n schande nog niet. City is gewoon de Bayern van de PL oppermachtig. Wat gewonnen moet worden wordt momenteel gewonnen. Ja ze waren wat slordig soms nog maar ik denk dat hoe goed hij ook is de gea vervangen moet gaan worden, er wordt een mee voetballende keeper verwacht en dat is de gea niet. Is Trapp niet iets?

10 oktober 2022 om 09:18

Daarom staat Arsenal bovenaan? City is natuurlijk echt geweldig maar het Bayern van Engeland momenteel toch niet?

10 oktober 2022 om 13:26

Verrek, je hebt gelijk haha.. Ik dacht dat City na het verlies van Arsenal tegen United bovenaan zou staan.. goh misschien in het vervolg eerst even kijken voordat ik wat typ haha..

Zeker nadat je zo vroeg op 1-0 achter komt, vond ik United zich enorm herpakken. Niet dat in een paniek raken van vorig jaar, maar af en toe lekker tikken. Druk blijven zetten. Everton kwam er niet aan te pas.

Frank de Boer is de laatste die mag oordelen over het werk van andere trainers

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren