Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag zegt voormalig Feyenoord-target te overwegen als noodoplossing

Laatste update:

Erik ten Hag sluit het niet volledig uit dat hij Amad Diallo terugroept van zijn huurperiode bij Sunderland. De twintigjarige buitenspeler gooit hoge ogen in de Championship, terwijl Manchester United kampt met spelerschaarste op de vleugels. Ten Hag ziet Diallo echter grote stappen zetten bij zijn tijdelijke werkgever, en wil zijn ontwikkeling niet in de weg staan.

Manchester United zit na het vertrek van Cristiano Ronaldo niet ruim in zijn aanvallers. Marcus Rashford, Anthony Martial, Antony en Alejandro Garnacho wedijveren momenteel om de voorste drie posities, terwijl Jadon Sancho werkt aan zijn fitheid. Anthony Elanga is dit seizoen op het tweede plan beland en staat op de nominatie om verhuurd te worden. Mede vanwege dat alles kreeg Ten Hag op de persconferentie voor het duel met Bournemouth een vraag over het eventuele terugroepen van Diallo.

De Ivoriaan, die afgelopen seizoen een dijkwetsuur een streep door een verhuur aan Feyenoord zag zetten, maakt namelijk indruk bij Sunderland. Met zes goals in negentien optredens is hij momenteel de op twee na productiefste speler van the Black Cats. "We overwegen alles, zolang het onze selectie versterkt", reageerde Ten Hag dan ook op de vraag. De Tukker plaatste echter direct een kanttekening. "Tegelijkertijd ben ik een beetje terughoudend omdat ik het proces niet stop wil zetten. Hij zet enorme stappen daar, daar ben ik erg blij mee."

Mocht Diallo daadwerkelijk worden teruggehaald, betekent dat goed nieuws voor de jongeling. Het houdt namelijk in dat Ten Hag hem rijp acht voor de basis. "Ik weet dat ze ervaring nodig hebben, jonge spelers. Wanneer we besluiten hem terug te halen, moet het een speler zijn die in de basis kan beginnen, of er tenminste om kan meedingen", sprak de oefenmeester klare taal. Diallo werd twee jaar geleden voor 21,3 miljoen euro overgenomen van Atalanta. Sindsdien kwam hij tot negen optredens voor the Red Devils, waarin hij één keer het net wist te vinden. Hij werd eind vorig seizoen na het herstel van zijn blessure nog kortstondig verhuurd aan Rangers.

Denk jij dat Amad Diallo het niveau van Manchester United aankan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Ik dacht even dat het over Pratto ging.

3 januari 2023 om 14:11

Ik dacht aan Cole Bassett

3 januari 2023 om 14:12

Die is zelfs Feyenoordspeler geweest. Als dat ook onder target valt had het ook om Mark Diemers kunnen gaan, United zoekt tenslotte nog een creatieve middenvelder gezien de blijvende interesse in Frenkie de Jong.

3 januari 2023 om 16:38

Minder dan Ronaldo zal die toch niet zijn?😂😂

Tja is niet heel onlogisch als je ziet wat Antony op de mat legt en Sancho die volledig uit beeld is (raar verhaal overigens).

3 januari 2023 om 14:42

100 miljoen laat echt niets zien, zelfs de engelse houthakkers komt hij niet voorbij, alleen daarom verdient Ten hag om op non actief te staan.

3 januari 2023 om 14:44

Niet overdrijven Aqua

3 januari 2023 om 15:12

Hoezo was toch geen aankoop van Ten Hag? En deed het voor hem al matig. Dus alleen al om deze comment (en al je eerdere vooral Ronaldo onzin) verdient Aqua1 het om op non actief te staan op VZ.

3 januari 2023 om 16:00

Nee Aqua...hij moet ontslagen worden omdat die Ronaldo zo slecht behandelt heeft. Of ben je nu weer andere argumenten aan het vinden hoe slecht ten Hag wel niet is.

Nou gefeliciteerd VZ, bij deze titel kon ik echt niet bedenken om wie het eventueel zou gaan waardoor ik wel moest klikken. Wel heel vergezocht; of creatief om positief te blijven.

OT: Lijkt me een slecht plan. Hij kan op alle voorste posities eventueel uit de voeten, maar is eigenlijk een rechtsbuiten en daar staat Antony en die moet toch spelen gezien zijn aankoopbedrag. Daarnaast vind ik Rashford ook prima als rechtsbuiten en kan zelfs Martial daar nog spelen. Dan kan Garnacho of Sancho ook weer eens op links.

Diallo daarentegen is twintig en het is juist heel belangrijk dat hij nu zoveel mogelijk speelt en hij kan lekker aan zijn zelfvertrouwen blijven werken in het Championship. Hij zit nu in een flow en dan is het zonde als hij de rest van het seizoen vier of vijf invalbeurtjes krijgt. Seizoen afmaken bij Sunderland en dan eventueel nog een keer verhuren en dan kijken waar hij staat. Zou zonde zijn om hem nu weer stil te laten staan in zijn ontwikkeling terwijl de nood echt nog niet zo hoog is.

3 januari 2023 om 16:03

Diallo speelt nu pas een wedstrijd of 5 goed. Dus zie geen reden om hem terug te halen. Kan alleen maar negatief voor hem uitpakken. Zal minder gaan spelen en niet in deze flow blijven.
Laat hem lekker daar om te logeren de rest van dit seizoen zonte presteren. Dan krijgt United een veel beter speler terug met meer ervaring op Engels niveau.

3 januari 2023 om 19:06

En als ze hem dan toch terug halen, stuur dan aub direct iemand als Shoretire die kant op. Er zit naar mijn mening veel winst om die jongens tijdig uit te lenen.

Er is “geen” geld om spelers aan te trekken. Enige oplossingen zijn, spelers huren met optie tot koop, of verplichte koop clausules. United staat in de verkoop & de Glazers willen geen geld lenen bij de bank om spelers aan te trekken. Want vanuit hun eigen zak zouden ze dat niet willen na United jaren lang voor Miljarden te hebben zitten melken. Want dat is namelijk hun “verdiende geld”. Die zetten de club liever nog dieper in de rode cijfers..Nou doet Amad het bij Sunderland naar behoren. Championship is echt een hele lastige competitie. Knap dat hij zich daar z’n mannetje staat. Persoonlijk zou ik hem het seizoen af laten maken, want uiteindelijk zal hij wel weer vaker op de bank zitten dan dat hij speelt. Voor zijn ontwikkeling dus ideaal om zijn volle minuten te pakken & wellicht volgend seizoen voor zijn kans gaan..Het is voor United letterlijk strijden voor de top 4 met de materialen dat ze hebben, niet onmogelijk, maar wordt nog zeer lastig 2e seizoenshelft! #GLAZERSOUT!!

3 januari 2023 om 14:21

@TakeMeHome: blijf het verhaal dat er geen geld zou zijn een vreemd verhaal vinden, aangezien United toch heel concreet voor Gakpo was. Was die dan gratis geweest? Of is die deal niet doorgegaan omdat de Glazers echt die 40-50 miljoen niet boven tafel kregen? Het strookt voor mij niet helemaal met elkaar, en ik sluit niet uit dat er financieel veel grotere onderliggende problemen bij de Glazers zelf zijn, ook gezien de geruchten dat veel investeerders hun handen van de familie aftrekken en/of niet aan willen gaan, en ze ook voor andere projecten geen geld meer los krijgen.

3 januari 2023 om 16:10

@Dros.United wilde in de zomer ook Gakpo halen. Maar omdat United zo laks waren en te laat op Antony gingen bieden, heeft United dik 30 miljoen teveel betaald voor hem. Die 30 miljoen konden ze mooi voor Gakpo gebruiken. De Glazers willen gewoon niet meer betalen. Wat echt achterlijk is. Die 30 miljoen kunnen ze makkelijk missen als ze later United voor ongeveer 6 miljard verkopen.

3 januari 2023 om 17:14

@AFC-BusbyBabe; dat van de zomer was inderdaad ook een beetje een of-of keuze, en de keuze is toen op Antony gevallen. Echter waren ze deze winter wederom heel concreet voor Gakpo, en dan snap ik het verhaal niet meer. Als Gakpo z’n jawoord aan United had gegeven, had er toch echt betaald moeten worden. En nu hij voor Liverpool heeft gekozen, is geld voor een nieuwe aanvaller ineens niet meer beschikbaar? Met daarbij de geschiedenis van de Glazers die ieder dik contract als een extra ‘asset’ zagen bij de waardebepaling van de club (en deze gebruikten als onderpand bij het afsluiten van extra leningen), rijmt er gewoon iets niet. JUIST omdat de club te koop staat.

3 januari 2023 om 15:29

Stel je niet zo aan. Ten Hag heeft bijna 300m mogen spenderen afgelopen zomer. Nu alweer zeuren om aankopen in januari, is gewoon een teken van zwakte. Of heeft United niet geleerd dat blind geld gooien niet perse werkt? Of willen jullie Chelsea achterna?

3 januari 2023 om 15:56

In wat stel ik me dan precies aan dan? Het gaat er toch niet om wat er al wel gespendeerd is, maar om als club zijnde je weer terug naar de top te werken & hoe ze dat doen is aan de manager & the peepz van technische beleid. Dat gaat voornamelijk gepaard met money spenden voor (grote) spelers, of heb jij afgelopen decennia onder een steen geleefd? Want het is praktisch de nieuwe norm om zoveel geld uit te geven voor spelers. Ben ik het er mee eens? Zeker niet, maar denk dat ons geklaag daar niks aan kan veranderen, helaas.Maar denk dat jij je eerder niet zo moet aanstellen, met je teken van zwakte..Volgens mij is United een paar fronten nog zeker zwak & op bepaalde posities ook. Daarom moet je je selectie ook versterken daar waar het kan, logisch toch?

3 januari 2023 om 17:19

@TILBURG013; je hebt mee gekregen dat ene Cristiano Ronaldo is vertrokken misschien? Clubtopscorer van afgelopen seizoen? En dat er geen spits is aangetrokken afgelopen zomer? Iedere respectabele club zou vervolgens de transfermarkt op gaan, dus je reactie is echt zwaar overtrokken.

3 januari 2023 om 16:31

Er is zeker wel geld, United bulkt van het geld zelfs. Ieder jaar kunnen ze weer rond de 100 miljoen voor een individuele speler uitgegeven terwijl ze geen CL spelen.

Ik zou zeggen, laat hem lekker het seizoen afmaken.
Hij keert dan volgend seizoen sterker terug met zelfvertrouwen.
Je hebt op de flanken nog Pellistri die wonderbaarlijk genoeg zelfden een kans krijgt terwijl Elanga dit seizoen niets doet met de kansen die hij van ETH krijgt.

3 januari 2023 om 14:17

Dat snap ik dus niet. Laat Pellistri dan niet genoeg zien op de training ofzo? Want hij was zelfs actief op het WK. Daar liet hij bij vlagen wat leuke dingen zien. Dus snap niet dat ETH geen beroep op hem doet!?
Neejo, Amad lekker bij Sunderland z’n minuten laten maken & Pellistri idd gewoon erbij betrekken!

Ik zou die Argentijn gewoon op rechts zetten en rahsford op links, zo is de voorhoede maar karrig. Martial als target man voorin.

Hoop dit persoonlijk niet volg sunderland bijna elke wedstrijd en deze jongen zorgt ervoor dat zij zo hoog staan. Nu ook ellis sims teruggehaald zou dit een flinke aderlating zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren