Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Ten Hag wil zonder Weghorst, Malacia én Rashford plek vier binnenslepen

Laatste update:

Erik ten Hag heeft zijn opstelling bekendgemaakt voor het thuisduel met Chelsea. De manager van Manchester United voert nul wijzigingen door ten opzichte van de basis tegen Bournemouth, waardoor Wout Weghorst en Tyrell Malacia andermaal op de bank moeten beginnen. Bij minimaal een punt is United zeker van rechtstreekse Champions League-kwalificatie. De wedstrijd op Old Trafford wordt afgetrapt om 21.00 uur Nederlandse tijd en is te zien op Viaplay.

Dat Ten Hag met dezelfde elf als tegen Bournemouth begint, betekent dat David de Gea op doel staat. De defensie wordt van links naar rechts gevormd door Luke Shaw, Victor Lindelöf, Raphaël Varane en Aaron Wan-Bissaka. Het controlerende blok op het middenveld bestaat uit Casemiro en Christian Eriksen, terwijl aanvoerder Bruno Fernandes spelmaker van dienst is. De vleugels worden bestreken door Jadon Sancho en Antony; Antony Martial is de meest vooruitgeschoven man. Weghorst en Malacia moeten andermaal hopen op een invalbeurt. Marcus Rashford keert terug van blessureleed, maar begint op de bank.

Het is al wekenlang de vraag aan welke kant van 'de streep' Ten Hag en United zullen belanden. De eerste twee wedstrijden van mei werden nog verloren, maar door overwinningen op achtereenvolgens Wolverhampton Wanderers (2-0) en Bournemouth (0-1) staan the Red Devils met nog twee wedstrijden te gaan drie punten voor op nummer vijf Liverpool. De ploeg van Jürgen Klopp heeft bovendien nog maar één wedstrijd te spelen. Bij minimaal een punt gaat United dus komend seizoen de Champions League in, en moet Liverpool zich tevredenstellen met het tweede clubtoernooi van Europa.

Tegenstander Chelsea heeft woensdag behalve de eer niets meer om voor te spelen. Ook onder interim-manager Frank Lampard wil het niet vlotten en in de negen wedstrijden onder zijn leiding werd er slechts één keer gewonnen (tegen Bournemouth, 1-3). Chelsea staat momenteel twaalfde en kan noch degraderen noch doorstoten naar plekken die goed zijn voor Europees voetbal. Het duel op Old Trafford staat onder leiding van arbiter Stuart Attwell en zijn korps.

Opstelling Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Lindelöf, Shaw; Casemiro, Eriksen; Antony, Fernandes, Sancho; Martial

Opstelling Chelsea: Kepa; Azpilicueta, Chalobah, Fofana, Hall; Chukwuemeka, Fernández, Gallagher; Madueke, Havertz, Mudryk

Wie gaat er winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Weghorst z'n laatste minuten gaat maken vandaag. En anders de laatste wedstrijd dan is het seizoen toch klaar als ze hier gelijkspelen of winnen. Als fan van United en Weghorst had ik hem er graag bijgehouden maar we moeten ook realistisch zijn, dit is niet het niveau wat we bij United willen zien.

Zit er klaar voor in een pub hier in Aberdeen. Gisteren Aberdeen FC Europees voetbal zien halen, jammer dat VZ hier geen aandacht aan heeft besteed. Was een mooi feest! Go United!

25 mei 2023 om 20:23

Veel plezier man!

25 mei 2023 om 20:26

Thanks man! Tot nu toe een prima tripje.

Ik hoop echt dat united het voor elkaar krijgt om 2x te verliezen nog, maar die kans is zo ontzettend klein.

25 mei 2023 om 20:33

Ik zie oprecht Chelsea wel winnen op old trafford, maar Fullham niet.

25 mei 2023 om 20:40

Chelsea heeft al 10 jaar geen wedstrijd in de PL gewonnen op bezoek bij United. En deze groep zal daar geen verandering in brengen.

25 mei 2023 om 21:11

Dan heb je Chelsea niet gekeken dit seizoen..

25 mei 2023 om 20:47

Geef het op Haha. Zijn eenmaal veel te laat op stoom gekomen. Zelfs met deze goede laatste reeks zijn we tekort gekomen. Zegt helaas voldoende over de rest van het seizoen.

United heeft 4 punten meer, Liverpool nog maar 1 wedstrijd te spelen, en United heeft dus 1 punt nodig? Heh?

25 mei 2023 om 20:36

Ja zal niet kloppen anders waren ze al veilig geweest natuurlijk.Edit: het is nu 3 punten verschil en United heeft een slecht doelsaldo dus 1 punt volstaat maar ga uit van 3 tegen dit Chelsea.

25 mei 2023 om 20:40

Ze hebben 3 punten meer, en Liverpool heeft een veel beter doelsdo. Laten we t houden op een onschuldig typfoutje..?

Zou toch mooi zijn als Rashford hier invalt en er gewoon weer 2 in knalt haha! Benieuwd wie er 4e gaan worden in de PL dit seizoen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren