Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag: ‘Toen hebben we besloten om hem bij de selectie te halen’

Laatste update:

Ajax kan terugkijken op een uitstekende week. Nadat tegen AEK Athene overwintering in de Champions League werd veilig gesteld, volgde een overtuigende overwinning op ADO Den Haag (5-1) in de Eredivisie. Voor eigen publiek maakte Daley Sinkgraven na ruim een jaar blessureleed zijn rentree in de hoofdmacht, terwijl enkele uren later koploper PSV onderuit ging in De Kuip tegen Feyenoord. “Het was een mooie wedstrijd met veel strijd en passie”, aldus Erik ten Hag over de wedstrijd van zondag tussen de nummers één en drie van de Eredivisie.

“Voor ons is het een goede uitslag natuurlijk. We zijn de nummer twee en we willen natuurlijk de nummer één zijn”, aldus Ten Hag, die tot aan de winterstop met Ajax geen fout meer hoopt te maken. “We hebben nog een vijftal wedstrijden voor de boeg, dus we moeten supergefocust blijven. De strijd om de landstitel is een harde strijd, je kunt niets laten liggen. We moeten consequent blijven.”

Ten Hag kijkt met een goed gevoel terug op de wedstrijd tegen ADO en is blij dat Sinkgraven zijn rentree heeft kunnen maken. De 23-jarige linkspoot is vanwege zijn leeftijd niet speelgerechtigd voor Jong Ajax. “Toen hebben we besloten om hem bij de selectie te halen. We zouden hem brengen als de stand het toeliet”,aldus de Ajax-trainer in gesprek met Ajax TV. “Hij is door een diep dal gegaan. En de afgelopen periode was een vreselijke tijd voor hem geweest. Dan is dit toch wel een hele grote overwinning voor hem. Je ziet het aan zijn lach, zowel gisteren als vandaag. Daar kan ik ook ongelofelijk van genieten.”

Lasse Schöne haakte zondag in de warming-up geblesseerd af, waardoor Zakaria Labyad aan de aftrap mocht verschijnen. “Het is niet de ideale voorbereiding, maar soms gebeuren er dingen onderweg. Iedereen is er goed mee omgegaan, getuige het resultaat. We zaten gelijk goed in de wedstrijd en sloten ADO Den Haag in op hun helft. We hebben ze daar gehouden, kansen afgedwongen en mooie goals gemaakt”, aldus de trainer, die ADO zeer verdedigend zag spelen. “We worden de laatste wedstrijden geconfronteerd met tegenstanders die nog compacter op eigen helft staan. Ze komen ook met andere systemen tegen ons. Ze proberen ons uit het ritme te halen. Dat is logisch, zou ik ook doen. Wij moeten daar antwoorden op vinden.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je zou deze jongen bijna vergeten zijn... Hebben we een aantal jaren geleden gewoon 8 miljoen (zoiets denk ik) voor betaald. Ongelofelijk hoeveel pech hij heeft gehad de laatste tijd... Hopen dat hij nu een tijdje fit blijft want richting het drukke programma na de winterstop kunnen we iedereen gebruiken

3 december 2018 om 21:24

Met bonussen maximaal 7 miljoen. Denk idd ook wel wanneer hij weer volledig fit is een meerwaarde voor Ajax kan zijn

4 december 2018 om 05:48

7miljoen was t meen ik

4 december 2018 om 07:35

Is 48% van de wedstrijden sinds zijn komst geblesseerd geweest, dat is inderdaad. Ongelooflijk veel pech.

Heel leuk voor Sinkgraven. Is altijd mooi als je terugkeert van een zware blessure. Iedereen op de club en omgeving gunt je. Dus dan is de dag dat je weer terugkeert op het veld extra mooi.

Ik kan me heel goed voorstellen dat Groningen hem zou betrekken in een deal met Doan. 8/9 miljoen voor Groningen. Doan nog halfjaar in Groningen en dan Sinkgraven halfjaar erbij. Zo'n man moet ritme opdoen. Gaat vrees ik bij Ajax niet gebeuren. Wil heus wel verder dan Groningen, snap ik. Maar gewoon om zich halfjaar te laten zien.

3 december 2018 om 21:52

8/9 miljoen en nog eens Sinkgraven voor een half jaar verhuren? Voor een speler die het 1 a 1,5 seizoen leuk doet bij een laagvlieger in de Eredivisie. Denk zelf dat als Ajax überhaupt voor Doan gaat hij echt wel iets goedkoper gaat worden, zelfs met deze gekke markt. Wie zegt dat Doan het ook goed gaat doen in Amsterdam? Vind het een goede speler, maar 8/9 miljoen voor een speler van Groningen?

3 december 2018 om 23:22

Groningen is gek als ze het niet vragen! Die kennen de diepte van de buidel van Ajax ook. Zeker omdat ze komende zomer ook weer meer als 100 miljoen op gaan strijken

3 december 2018 om 23:55

Het verhuren van Sinkgraven heeft Ajax baat bij. De markt is gek, Groningen weet dat ook. En hoeft Doan niet aan Ajax te kopen. In de huidige markt vind ik het geen gek bedrag voor ons grootste talent sinds Suarez. Bovendien is hij zeker zover als Suarez toen was. Die droeg Groningen toen niet eens. Dat deed Nevland. Vergeten veel mensen.

4 december 2018 om 00:00

Doan laat zeker mooie dingen zien bij Groningen, maar vind het echt nog te vroeg om te zeggen dat hij naar Ajax moet. Laat hem eerst een of twee seizoenen veel doelpunten en assists geven en zich vooral in de grote wedstrijden laten gelden. de stap naar de top 3 is niet makkelijk, zie Larsson en vele anderen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren