Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag neemt twijfel weg: ‘Met de enkel van Frenkie gaat het goed’

Laatste update:

Voor Ajax wacht woensdagavond de heenwedstrijd in de kwartfinale van de Champions League, als Juventus in Amsterdam op bezoek komt. Trainer Erik ten Hag laat op de persconferentie in aanloop naar het duel doorschemeren dat Frenkie de Jong waarschijnlijk ‘gewoon’ van de partij is in de Johan Cruijff ArenA. De middenvelder liep na afloop van het met 1-4 gewonnen duel met Willem II rond met een zak ijs op de enkel.

“Met de enkel van Frenkie gaat het goed, we gaan het zo zien op de training”, zegt Ten Hag voorafgaand aan de wedstrijd tegen Juventus. Cristiano Ronaldo is met la Vecchia Signora meegereisd naar Amsterdam, terwijl Giorgio Chiellini en Emre Can ontbreken. “Chiellini is belangrijk, maar ze hebben een hele brede selectie. Hij is heel ervaren, geslepen. Het is altijd een gemis als hij er niet bij is. Wij willen tegen de beste spelers spelen, dat daagt uit en die uitdaging gaan we niet uit de weg. Het is fantastisch om tegen Cristiano Ronaldo te kunnen spelen.”

“Juventus is zo’n ervaren ploeg, met een hele ervaren en geslepen trainer. Ze kunnen verschillende strategieën erop loslaten, de wedstrijd goed lezen en anticiperen. Dit is weer een volgende grens die we moeten verleggen”, vervolgt de oefenmeester, die gevraagd wordt in hoeverre het tweeluik met Juventus anders zal zijn dan dat met Real Madrid. “Het Spaanse voetbal is anders dan het Italiaanse voetbal, er bestaan bepaalde cultuurverschillen. Daar moet je op inspelen, dat gaan we doen binnen onze eigen stijl.”

“Juventus hoeft niet naar Amsterdam te komen om plezier te maken, wij willen onze wedstrijd spelen. In een kolkende ambiance, we weten hoe de ArenA is op dit soort avonden. Op het veld kwaliteit brengen, daar gaat het om. Wij gaan uit van balbezit, maar als je ‘m niet hebt moet je verdedigen. Dat begint met de intenties in je ploeg”, aldus Ten Hag. “Als je dat met z’n allen doet, is dat mogelijk. Met de juiste balans is het mogelijk om succes te behalen op het hoogste niveau. Het begint ermee dat iedereen aanvalt en iedereen verdedigt. De posities zijn uitwisselbaar, maar de taken moeten wel uitgevoerd worden. De spelers zijn tactisch geslepen genoeg om taken in verschillende posities uit te kunnen voeren.”

Bereikt Ajax de halve finale van de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeer prettig om te horen natuurlijk. Ik ben benieuwd hoe die het gaat doen tegen de Italianen. Staan verdedigend toch altijd wel hun mannetje en zullen niet veel ruimte weggeven. Hopen dat die het verschil kan maken.

9 april 2019 om 16:03

Het was de laatste wedstrijd andermaal te zien hoe kwetsbaar Juve is wanneer Rugani speelt in plaats van Chiellini.
Laten we hopen dat Ajax hier optimaal van kan profiteren in de Arena!

9 april 2019 om 16:29

Ik denk dat het wegvallen van de leider van die verdediging wel echt een gemis is. Als ik de Juve-aanhang zo hoor zijn Bonucci en Rugani echt stukken minder, al helemaal zonder de leiderschap van Chiellini. Ik kijk niet genoeg Juventus om dat zelf in te kunnen schatten.

Maar ik denk dat het voor een duo wat blijkbaar minder in communiceren is heel moeilijk kan zijn om met Tadic om te gaan. Als hij zich de hele tijd uit laat zakken kan dat echt veel verwarring zijn. Dan nog lopende mensen die die gaten in duiken en je kan best veel gevaar scheppen.

Ik verwacht 8-0.

Grapje natuurlijk, maar als het echt zo uitpakt moet je wel een paar levensgrote kansen kunnen krijgen.

Edit: Ook krijg ik echt heel veel vertrouwen in Ten Hag als tactisch brein. Heeft echt een paar keer gewaagde, maar hele goede keuzes gemaakt. En hij legt het naderhand echt goed en helder uit, wat een goede eigenschap is.

9 april 2019 om 17:52

Welke gewaagde keuzes?

9 april 2019 om 18:16

Het tactisch meester brein is volgens mij Alfred schreuder. MAakt niet verder want ten hag doet het zeer goed. Maar als einde van de rit Ajax zonder prijzen staat heeft hij in mijn ogen gefaald want hij heeft een sublieme selectie om mee te werken.

9 april 2019 om 18:29

Tja, in mijn ogen niet. Dat is dus persoonlijk. Hij heeft voor prachtig spel gezorgd, vooral in Europese wedstrijden. Daarnaast hebben verschillende van de spelers amper vakantie gehad en heel veel extra wedstrijden moeten spelen. Begrijpelijk dus dat er een paar steekjes zijn gevallen. Ik houd van voetbal als het mooi is. Dat is de eerste prijs al voor mij. Een titel is de slagroom op de taart. En nu ook de kwartfinale van de CL. Wie had dat gedacht!

10 april 2019 om 09:50

Tadic in de spits posteren is er al eentje @steef71.

We gaan vlammen morgen. En Ronaldo mag van mij ook gewoon meedoen. Daar kom je toch voor naar het stadion.

9 april 2019 om 16:25

Zoveel zin in morgen! Hoop op zo’n typisch Europees avondje Ajax.

9 april 2019 om 17:16

Typisch Europees avondje voor Ajax betekend hattrick Ronaldo en winst Juve

9 april 2019 om 18:17

Denk dat Ajax... mits ze de eerste 20 minuten goed doorkomen voor een stunt kan zorgen.

Gelukkig kan hij meedoen. Hij is zeer belangrijk voor Ajax op het middenveld. En dan te bedenken dat er gedurende dit seizoen nog veel mensen waren die hem een gehypt en overschat talent hebben genoemd. Man man man wat zaten die ernaast zeg!

9 april 2019 om 18:03

Nu noemen mensen hem nog steeds overhyped hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren