Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag moet sterspeler missen en ontvangt blessure-update over Amrabat

Laatste update:

Casemiro is zaterdag niet van de partij wanneer Manchester United het opneemt tegen Sheffield United. The Red Devils communiceren via de officiële kanalen dat de Braziliaan een lichte blessure heeft opgelopen tijdens de afgelopen interlandperiode. De middenvelder is in Brazilië gebleven om aan zijn herstel te werken. Sofyan Amrabat lijkt, net als Sergio Reguilón, wél beschikbaar voor de partij van zaterdag.

Casemiro was tegen zowel Venezuela (1-1) als Uruguay (2-0 nederlaag) verzekerd van een basisplaats. De controleur deed tegen de Venezolanen 78 minuten mee en stond tijdens de nederlaag tegen de Uruguayanen negentig minuten op het veld.

Toch blijkt Casemiro niet in staat om het zaterdag op te nemen tegen Sheffield. Wat de 'lichte blessure' precies inhoudt, maakt Man United niet bekend, al gaat het volgens de Manchester Evening News om een enkelkwetsuur. Ondanks die tegenvaller lijkt Ten Hag het niet lang te hoeven stellen zonder de Braziliaan. Hij wordt volgende week alweer terugverwacht op trainingscomplex Carrington.

De Champions League-ontmoeting op Old Trafford met FC Kopenhagen moet hij echter wel laten schieten, daar hij tijdens de nederlaag tegen Galatasaray 2-3 een rode kaart pakte en dus geschorst is. Casemiro zit niet in de lekkerste fase van zijn clubcarrière. Na zijn rode prent tegen Galatasaray werd de voormalig Real Madrid-ster tegen Brentford in de rust gewisseld voor Christian Eriksen. Een fout van Casemiro leidde de 0-1 van Mathias Jensen in. In blessuretijd wist Scott McTominay puntenverlies te voorkomen met een spectaculaire dubbelslag (2-1).

Amrabat
Goed nieuws voor Ten Hag is dat Amrabat wél klaar lijkt om zaterdag te spelen tegen Sheffield. De Marokkaans international moest de interlands tegen Ivoorkust en Liberia nog laten schieten wegens een niet nader genoemde blessure. Het was nog onzeker of de controleur kon spelen tegen the Blades, maar gezien zijn deelname aan de groepstraining lijkt hij 'gewoon' inzetbaar.

Mede vanwege blessureleed posteerde Ten Hag Amrabat eerder ook op de linksbackpositie, en met succes. Zo werd zijn optreden in het EFL Cup-duel met Crystal Palace (3-0 winst) door de Daily Mail beloond met een 8.

Ten Hag heeft er zaterdag nóg een optie bij voor de linkerkant van de verdediging. De oefenmeester zag Reguilón namelijk ook weer deelnemen aan de groepstraining. De Spanjaard moest de laatste vier duels missen, maar lijkt klaar voor zijn rentree tegen de hekkensluiter van de Premier League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Hij heeft t ook niet makkelijk hoor die ten hag

19 oktober 2023 om 19:12

Nee, al die blessures helpen niet mee. Hoop dat hij de tijd krijgt. Kan ManU echt wel vooruit helpen. Glazers weg en dan nieuw elan. Selectie is asymmetrisch en niet diep genoeg.

19 oktober 2023 om 20:05

Misschien komt dit wel goed uit voor hem. Iedereen ziet dat hij veel geblesseerd spelers heeft. Dat je hem niet kan afrekenen op de prestaties.

19 oktober 2023 om 20:33

Moet ten Hag misschien iets meer rouleren?

19 oktober 2023 om 23:41

Met wie moet hij rouleren dan als hij zoveel geblesseerden heeft?

20 oktober 2023 om 07:44

Rouleren kan een middel zijn blessures te voorkomen, daar is ie nu inderdaad te laat mee

19 oktober 2023 om 23:39

Misschien is dit ook een bewuste keuze om Casemiro even wat rustiger te geven
Miaschienndst het na een zwaar vorig seizoen nu even iets teveel is geweest.
Leuk zo'n voorseizoen door de USA met vele reizen. Maar je wordt er imo ogen niet fitter op.
Speelde ook niet naar behoren.ndus even weg van het voetbal.
Top dat Amrabat fit is en dus op de plek van Casemiro kan spelen.

Interlands.. altijd leuk.

19 oktober 2023 om 19:46

Ik vermaak me altijd prima met de interlands.

19 oktober 2023 om 23:42

Ik irriteer me er nu juist alleen maar meer aan.
Ze kunnen beter een klein kwalificatie toernooitje pakken, dan steeds die onderbrekingen met vele reizen.

20 oktober 2023 om 07:47



Er zijn mensen die verdienen aan voetbal. Er zijn mensen die betalen om voetbal te zien. Hoe meer er gevoetbald wordt, hoe meer er verdient wordt.

Zij die meer verdienen aan voetbal gaan echt geen rekening houden met randzaken, zolang er nog gewoon betaald wordt wat er over blijft aan voetballers en wedstrijden. Ook al zouden er standaard elke wedstrijd gedurende het seizoen, vanwege overbelasting 10 belangrijke spelers missen, wordt er toch nog steeds betaald voor het zien er van. Dus als je iets wil veranderen is dat het bv het gedrag van de betalenden.

Of je veranderd niets en dan betaal je gewoon, onderga en klaag je er over.

Wat een zooitje dat drukke overvolle speelschema

Bizar wederom zoveel blessures..

Dus Casemiro haakt af tegen Venezuela met een blessure, speelt 3 dagen later ineens toch 90 minuten en is nu weer te geblesseerd om mee te doen. Was hij dan gewoon niet 100% fit tegen Uruguay? Lijkt me een fout van de bondscoach dit, waar Ten Hag weer de dupe van is...

Zuur voor Ten Hag en United zeg. Al was Casemiro wel hopeloos uit vorm. McTominay lijkt de in vorm speler dus wellicht dat het goed uit kan pakken. Tegen Brentford ging het een stuk beter toen Casemiro eraf ging maar met het drukke scheme is dit wel knap lastig..

19 oktober 2023 om 23:46

Waaruit baseer jij op dat SMT in vorm is? Door die 2 goals in dien5 minuten speeltijd? Speelt al jaren lang en is nooit in vorm...of beter gezegd...niet goed genoeg.

Tegen Brenford speelde Amrabat de tweede helft op de plek van Casemiro. Maar juist Garnacho maakte het verschil door zijn dreigende acties. Maar ook toen creëerde United niet veel.

20 oktober 2023 om 00:14

Tilburg013 waarom blijven mensen toch denken da smt de vervanger is van casemiro? Die gast is gewoon een aanvallende middenvelder.

Reguilon wel beschikbaar. Beter voor Eth.

Amrabat waarschijnljk ook. 1 op 1 vervanger van Casemiro. Tegen Sheffield (zou je zeggen) moet dat wel lukken toch? Al weet je het dit seizoen nooit met United...

Onana
Dalot
Varane
Lindelof
Reguilon
Amrabat
Mount
Rashford
Fernandes
Garnacho
Hojlund

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren