Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag: ‘Ik heb hem eerst geknuffeld, want ik ben heel blij met hem’

Laatste update:

Erik ten Hag is na de zwaarbevochten overwinning van Ajax op FC Groningen blij met Klaas-Jan Huntelaar. Laatstgenoemde maakte als invaller het enige doelpunt van de wedstrijd en hielp de Amsterdammers zo aan drie belangrijke punten in de titelrace. Dat Huntelaar in de slotfase met zijn tweede gele kaart van de avond van het veld werd gestuurd, is voor Ten Hag van ondergeschikt belang.

"Ik heb hem eerst geknuffeld, want ik ben heel blij met hem. Het doelpunt was een echte 'Huntelaar-goal', met gif", vertelt de trainer van Ajax na afloop voor de camera van FOX Sports. Huntelaar vierde zijn doelpunt door zich te ontdoen van zijn shirt, hetgeen hem op een gele kaart kwam te staan. Even later werd hij opnieuw op de bon geslingerd door scheidsrechter Dennis Higler, na een overtreding op Samir Memisevic.

"In eerste instantie deed hij waar hij voor gekomen was, maar dat tweede moet hij niet doen. Ik vond al dat hij niet zijn shirt uit moet trekken, zeker omdat hij zo ervaren is", vervolgt Ten Hag. "Aan de andere kant tekent het hem ook wel weer. Hij was zo blij en had nog zoveel energie. Je zou niet zeggen dat hij 35 jaar is. Daarvoor is hij hier, al ging hij aan het eind wel iets te ver."

Huntelaar zal door zijn rode kaart het thuisduel van aanstaande dinsdag met Vitesse aan zich voorbij moeten laten gaan vanwege een schorsing. De veteraan werd pas de eerste Ajacied in de geschiedenis die als invaller scoort én met rood van het veld wordt gestuurd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De passie bij Huntelaar is prachtig, je ziet echt dat dit seizoen wat met hem doet. Heeft over het algemeen ook niet zulke fratsen dus ben beetje verbaasd over dat armpje net...

20 april 2019 om 21:54

En toch heeft hij wel vaker dit soort fratsen helaas. Vorig seizoen tegen Feyenoord dat ie ook een speler een halve elleboog gaf waar hij slechts geel voor kreeg. Toch zonde want hij heeft dit helemaal niet nodig. Hij is voor mij echt een held en een voorbeeld. Op die streken na dan.

20 april 2019 om 21:56

Joostinho, het valt mij in elk geval nooit op. Geen gekke fratsen gezien zelf de afgelopen jaren maar kan ook zijn dat het me ontschiet. Had wel even een wtf momentje.

21 april 2019 om 01:22

Boeiend, Huntelaar doet exact waarvoor hij er nog bij is. Als je op die leeftijd nog zoveel lol hebt in op de bank zitten, en wanneer je moet opdraven wedstrijden beslist, ben je gewoon een koning pinchhitter. Van mijn mag hij na elke goal zijn shirt uittrekken en eens een elleboog laten slingeren, zolang hij ze er op die wijze blijft inhengsten.

21 april 2019 om 05:31

Hij maakt teveel domme overtredingen. Ook voor de 0-1, een domme overtreding waardoor Groningen de bal de 16 in kon gooien.

Dat shirtje uittrekken vind ik nog tot daar aan toe, maar die elleboog was echt niet okee. Dat mag Ten Hag ook wel wat nadrukkelijker benoemen. Pas ook totaal niet bij Klaas Jan.

20 april 2019 om 21:59

Het wordt wel een beetje overdreven allemaal hoor. Het is sowieso geen slaande beweging, dus geen direct rood. Hij vangt hem wel bewust op, dus geel was op zijn plaats.

20 april 2019 om 22:00

Elleboogstoot past niet bij Klaas Jan? Ik zie hem al jaren op het veld met zijn armen en elleboog zzwaaien. Als je hoog wilt springen dan houd je je armen naast je lichaam, als je jezelf "breed" maakt, spring je lager, maar houd je wel de tegenstander op afstand

20 april 2019 om 23:36

Shirtje uittrekken en dan geel krijgen. Merkwaardig onprofessioneel van zo'n speler zeg. Zoveel ervaring en dan ga je dat doen! En elleboog niets voor Klaas-Jan? Gevalletje supportersblindheid dit? Huntelaar is net zo gemeen als Dennis Bergkamp kon zijn; een actie als deze past juist heel erg bij hem! Natrapactie tegen AZ thuis vergeten?

21 april 2019 om 09:16

Oh ik denk je gaat hem vergelijken met mateja kezman, mark van bommel en luuk de jong als het om smerige spelers gaat.

21 april 2019 om 19:27

Wat is er gemeen aan Mateja Kezman dan?

21 april 2019 om 09:14

Ik vind juist die overtreding tot daar aan toe en dat shirt niet. Die elleboog gebeurt in een split second, dat kan een keer gebeuren. Shirt uittrekken dat is gewoon dom, die kaart kan je echt vermijden.al met al een terechte rode kaart.

Hunterlaar blijft een held! Zulke wedstrijden zijn niet goed voor me hart hoor pfff....blij met de 3 punten!

Sorry hoor Ten Hag.
Je bagateliseert nu de overtreding van Huntelaar door te zeggen dat het iets te ver ging.
Gewoon zeggen dat het nergens op leek en totaal onnodig was zou je sieren!

21 april 2019 om 00:21

Uitstekend verwoord. Ten Hag is trainer van Ajax. Huntelaar zijn aktie was dom. Dus hij ging te ver. Netzo als spelers trainers niet moeten afvallen, moeten trainers spelers niet afvallen. Binnen kamers mag alles, voor de camera niet. Doet EtH uitstekend. Eerst beschermde hij zijn elftal veel te overdreven, specht wedstrijden waren opeens niet slecht. Dat doet hij gelukkig niet meer, slechts is gewoon slecht. Maar individueel ga je spelers niet afvallen. Ik had eerst echt niets met ten Hag. Was hem echt liever kwijt dan rijk. Maar hij heeft zich fantastisch ontwikkelt. Zijn optredens voor de camera blijven een beetje onbehouwen, maar het ridicule is eraf. Vond het ook fantastisch voor hem dat hij zo toegezongen werd door supporters in Italië. Doet hem echt iets. Dus nee, zijn antwoord is uit het boekje. De overtreding van Huntelaar ging iets te ver.

21 april 2019 om 08:01

Zei hij door een gekleurde Ajax bril....
Meer het is jou mening en dat mag.

Nou ja. Mijn vader zei altijd ‘voetbal is een contactsport en als je daar niet tegen kunt, dan moet je maar op dammen gaan’

21 april 2019 om 07:25

Dus alle regels maar afschaffen dan? Je ziet hem kijken naar zijn tegenstander en vervolgens zijn arm zwaaien. Had ook direct rood kunnen zijn. Sowieso een rare actie van zo'n ervaren speler, het kan je het kampioenschap kosten.

21 april 2019 om 08:04

Nriver, nou nee.

En nou niet gaan overdrijven, hij ving de man op.
Als het zo vreselijk was dan had hij niet dertig seconde later weer een sprint aangetrokken.
Nee, de euroborgh was wat dat aan gaat meer het theater van de lach.
Nu was er wel veel nodig om bij Higler wat voor mekaar te krijgen, maar leverde wel erg veel toneel op..

21 april 2019 om 08:38

Ik had het over de goal. Dat is natuurlijk nooit een overtreding, de andere actie is natuurlijk minimaal geel en misschien rood. Overigens was dit met een knipoog, komt uit een interview met Joeri de Kamps. Erg grappig als je hem kent.

21 april 2019 om 12:35


Met het doelpunt ben ik het met je eens, de Groningse verdediger verliest gewoon een duel. En wat betreft de opmerking dat voetbal een contract sport is ben ik het ook wel met je eens, ik hoop dat voetballers die altijd de stervende zwaan spelen dat ook eens doorkrijgen.

Je kan lullen wat je wil.... maar ik kan hem wel zoenen ha ha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren