Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag en Ziyech zuchten: ‘Kan me er alleen over verwonderen’

Laatste update:

Ajax presteert dit seizoen goed in de Champions League en veel fans stellen dat de Amsterdamse club de laatste tijd veel spelvreugde laat zien. Gertjan Verbeek constateerde echter dat PSV momenteel meer spelvreugde toont en wees naar de 6-0 overwinning tegen FC Emmen, terwijl Ajax bij sc Heerenveen het op 0-4 hield.

“Moet ik echt antwoord geven op die vraag?” reageert Ten Hag, geciteerd door Ajax Life, op een persconferentie over een opmerking over Verbeek. “Je geeft het zelf al aan: iedereen mag er wat van vinden en nu vindt iemand dit. Ik denk dat wij iets anders uitstralen. Het verbaast me niet eens meer dat het gebeurt, zo gaat het in deze wereld. Ik kan me er alleen nog maar over verwonderen.”

Hakim Ziyech, maandagmiddag eveneens aanwezig op het perspraatje, is het eens met zijn trainer. “Het is voor mij heel gemakkelijk: we stralen iets heel anders uit. Ik sluit me aan bij de woorden van de trainer”, aldus de Marokkaans international, die iets ziet groeien bij Ajax. “De spelers hebben iets voor elkaar over. Dat is ook echt zo, dat lijkt niet alleen maar zo.”

“Of het dit seizoen nu of nooit is voor Ajax? Dat ook. Nationaal gezien is het al een tijd geleden dat er een prijs is gepakt. Internationaal hebben we twee jaar geleden wel wat neergezet met de Europa League-finale”, aldus Ziyech, geciteerd door De Telegraaf. Ajax staat momenteel bovenaan in Groep E met vier punten, een punt meer dan nummer drie Benfica.

Wat verwacht jij van Ajax-Benfica?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
22 oktober 2018 om 16:58

Precies dit, helemaal mee eens. De analisten zullen PSV en Ajax met elkaar blijven vergelijken. Nu ze allebei de pannen van het dak spelen is het wel wat sneu dat zo iemand als Verbeek gaat roepen: ja Ajax heeft het maar PSV heeft het meer. In mijn ogen totaal niet relevant.

22 oktober 2018 om 17:02

Volgens mij heeft Ajax het al jaren totaal niet lastig in Heerenveen. Daarnaast is dit Heerenveen een beperk team. Het verschil is misschien wel minder groot dan dat het moet zijn. Sterker nog, ik vond Emmen lange tijd beter voetballen dan Heerenveen.

22 oktober 2018 om 17:15

Ja bijna, ik snap dat je voor Psv bent maar kom op zeg. Heerenveen is maar een beperkt team en Emmen voetbalde lange tijd beter. Hou op alsjeblieft. Emmen kon er helemaal geen kut van, dat konden ze zaterdag niet en dat konden ze in Amsterdam ook niet. Iedereen vond Emmen verschrikkelijk slecht en eredivisie-onwaardig zaterdag maar jij vond ze weer aardig voetballen. Inderdaad 6-0 tegen Emmen is een wereldprestatie en 0-4 tegen Heerenveen is matig want Heerenveen is maar een beperkt team en KKD kwaliteit. Iedere tegenstander van Ajax is niks. Psv doet het geweldig, maar doe nou niet alsof de winst thuis op Emmen beter is dan de winst uit op Heerenveen.

22 oktober 2018 om 18:15

@janssen: Emmen speelde niet compact, ging halfbakken storen, waardoor het PSV alle gelegenheid gaf om in de omschakeling gevaarlijk te worden. In Eindhoven bij PSV nog wel. En dat vind jij blijkbaar goed voetbal.

Ik vraag me af waarom jij denkt dat je hierover iets moet zeggen. What the F! Schei uit, Emmen moet direct terug naar de Kkd.

22 oktober 2018 om 18:57

Ik ben het met je eens dat dit Heerenveen maar een matig team is
Maar om nou te zeggen dat emmen beter is gaat een paar bruggen te ver

22 oktober 2018 om 19:56

Ik vond Emmen zeker niet slecht beginnen (en PSV misschien juist wel), dit in tegenstelling tot Heerenveen. Deze wedstrijd was na 2 minuten eigenlijk al over.

En ja Heerenveen moet normaal gesproken beter zijn dan Emmen, maar los van de wedstrijd tegen de Graafschap heeft Heerenveen zeker geen indruk op mij gemaakt. Maar als je naar de ranglijst kijkt, dan kun je dit jaar nog niet zeggen dat de oude subtop beter is dan het rechterrijtje. Sterker nog, PSV en Ajax hebben het meeste moeite gehad met een Fortuna en Vvv. Deze ploegen speelden 2 jaar geleden allebei nog in de eerste divisie.

22 oktober 2018 om 17:09

Ik verbaas me over de commotie die ontstaat onder vooral de supporters. Ten Hag geeft wat mij betreft het goede voorbeeld: een mening, who cares?, next question please.
Hij zou zich er alleen niet over moeten verwonderen.

22 oktober 2018 om 18:10

Gelijk heb je. Psv en Ajax doen het beiden goed. Lekker om naar te kijken en in geval van Ajax ook fijn dat er wat CL punten gehaald kunnen worden. Vergelijkingen doen op basis van verschillende wedstrijden tegen verschillende tegenstanders op verschillende momenten is helemaal niet zo relevant. Al hadden beide teams met bagger spel maar met 1-0 gewonnen. Ik heb niet de indruk dat de trainers van beide clubs ook maar enige moeite steken in het copieren van de spelwijze van de ander. Nee, ze trekken hun eigen plan met als doen succesvol te zijn. En of dat lukt, weet je pas als de prijzen zijn verdeeld. Alles wat daarvoor wordt geroepen, nu door van beek, is pure speculatie of provocatie. Gelukkig zijn er naast trainers ook fans die gewoon kunnen blijven kijken naar hoe hun club het doet, i.p.v. het continue te moeten vergelijken met de concurrent.

22 oktober 2018 om 18:15

True! Verbeek vindt iets en journalisten vragen aan Ziyech en Ten Hag wat zei daar dan weer vinden. Zo blijf je nieuws maken over een non-item. 4-0 tegen Heerenveen is gewoon een prima uitslag.

22 oktober 2018 om 17:31

Het feit dat iedereen zich zo druk over maakt, zorgt voor nog meer artikelen. Sommige reageren alsof ze door een wesp zijn gestoken, terwijl het maar een mening is net als die van ons op dit forum. Ik verwacht echt niet dat ze bij Ajax gaan roepen dat Verbeek gelijk heeft of in Eindhoven dat ze inderdaad meer speelvreugde hebben. Ook totaal niet boeiend, het is opvulling voor de krant of tv programma. Het zegt meer over het niveau van de media.

22 oktober 2018 om 17:33

Zo is dat! Ik zie de speelvreugde, jij ziet de speelvreugde. Gertjan, blijkbaar niet. Sowhat? Boeiend!

22 oktober 2018 om 18:50

Ach ja lekker laten lullen wel is het een feit dat ook PSV goed draaid.
Zelf denk ik wel dat de selectie van Ajax breder is en dat dat op langer termijn zou kunnen helpen maar ook dat is gewoon koffiedik kijken.

22 oktober 2018 om 22:24

Je moet in het verhaal van Verbeek niet eens meegaan. Als hij bedoelde dat PSV veel sneller dan Ajax een hecht team vormde dan ben ik dat met hem eens. PSV vind ik zelf ook enorm goed. Ik zie Ajax de achterstand in de competitie ook niet meer zo snel inlopen. Ben benieuwd hoe ze het straks tegen elkaar gaan doen in de competitie.

Gaan we nu een meetlat maken over wie de meeste spelvreugde uitstraalt, van een ex-trainer had ik wel een betere verklaring verwacht.

22 oktober 2018 om 17:10

gert jan mag zeggen wat ie wil, maar dat de media het nodig vind om met zoiets onbenulligs op de proppen te komen, geeft al aan dat ze wanhoopig zijn, en weining serieus met hun vak bezig zijn. Dit is weinig professioneel, niet constructief, en louter moddergooien om het moddergooien. Nee, van de media hoef je weinig te verwachten, die staan buiten de sportwereld ipv daarin. Terwijl iedereen met de neus dezelfde richting op is, lopen de media in tegengestelde richting.

22 oktober 2018 om 17:19

begrijp me niet verkeerd, want de media mag en moet kritisch zijn, maar dit soort onzin is ongefundeerde hapslap. Een schaduwbokser die in de luwte zijn stoten van frustratie voortstuwt. en de frustratie zit hem in het effect dat de media soorteert. Hierdoor worden namelijk de woorden van gertjan gekleurd, en komen ze zwaar op de weegschaal te liggen, met als gevolg een stroom van luchtboksers die op die onzin moeten reageren. Kijk alleen maar even naar de reacties op dit 'bericht" en je snapt wat ik bedoel.

22 oktober 2018 om 17:33

dit is ook typisch de media dat ze dit brengen want goed nieuws is nl geen nieuws voor ze , ze willen alleen maar negatief nieuws want dat word nl gelezen .

22 oktober 2018 om 20:19

Het waren toch echt de woorden van v. Beek en dan kan je de media niet verwijten dat ze deze domme uitspraak publiceren. Het was een subjectieve commentaar dat nergens op sloeg.

22 oktober 2018 om 18:12

Van een goede ex trainer had ik dat wel verwacht ja. Niet van een trainer die beperkt succesvol is geweest, en wanneer hij het dan eens was, het niet kwam door spelvreugde in zijn elftal. Maar gewoon poetsen. Niks mis mee, maar dat zal hij zelf ook wel geconcludeerd hebben toen hij trainer was.

Ach, de laatste teams die Verbeek onder zijn hoede had, lieten nog íetsje minder spelvreugde zien dan Ajax momenteel...

Ik kan er persoonlijk juist van genieten als ik naar Ajax kijk en zie dat ze als team voor elkaar knokken, elkaar wat gunnen en samen plezier lijken te hebben in het spelletje. Maar Verbeek ziet het vast allemaal beter.

22 oktober 2018 om 17:05

Zolang het goed gaat zal het plezier overal goed zijn. Er valt mij wel eens op (is ook al wel eens eerder geroepen (en dit zeg ik niet om te stoken)), maar als Tadic scoort wil hij het graag even alleen vieren en voor mijn gevoel laten zien dat hij een goal gemaakt heeft, maar als iemand anders scoort dan is het een team prestatie en moet iedereen mee vieren. .

22 oktober 2018 om 17:14

@janssen. Laat die alcohol toch eens staan onder kantoor tijd.. Eerst zeg je dat Emmen sterker speelt dan Heerenveen en nu dit.. Vertel, wanneer heeft hij een doelpunt alleen gevierd zonder het te delen met zijn ploeggenoten?

22 oktober 2018 om 17:22

Janssen, wist je dat Specsavers op dit moment een aanbieding heeft? Tweede bril gratis. Ik zou gaan als ik jou was, want met een beter zicht zou je zelf zien hoe onzinnig jouw opmerking is. Tadic viert elk doelpunt met het hele team. Vooral die hij zelf maakt.

22 oktober 2018 om 19:22

Janssen is al jaren 1 van de grootste zeurkousen als het op Ajax aankomt. Laat die vent lekker wat aanklooien, gewoon niet op reageren net als de onzin die Verbeek verkondigt.

22 oktober 2018 om 18:08

Verbeek zegt toch niet dat Ajax geen speelvreugde heeft, alleen dat PSV meer speelvreugde heeft. Een groot verschil.

22 oktober 2018 om 18:47

Ja en aan het begin van het seizoen werd Ajax rond die CL-kwalificatie geroemd om de spelvreugde. Het zijn allemaal loze kreten, want als het goed gaat is er altijd wel spelvreugde. Dit weekend schijnbaar meer bij Psv, dan bij Ajax, voor zover zoiets objectief is vast te stellen.

23 oktober 2018 om 18:25

Ja en bij Ajax is de vreugde in Europa vooralsnog wat groter. Ajax en PSV laten allebei zien er dit seizoen zin in te hebben. Deze analyse van Verbeek is echt lullen om het lullen. En dan nog is Verbeek wel één van de laatsten die recht van spreken heeft als het gaat om spelvreugde.

Verbeek is toch die kansloze trainer die overal word weggestuurd omdat hij overal zijn eigen visie doordrukt en totaal geen rekening houd met de club waar hij werkzaam is. Gertjan is het ideale voorbeeld van hoe het niet moet. Deze man is totaal niet geloofwaardig in wat hij zegt en doet.

22 oktober 2018 om 19:55

? Waar heb jij het over ? Van Beek heeft genoeg succesvolle periodes gekend. Ouderwetse trainer mischien maar zorgde wel voor oogstrelend voetbal.

Scherp hoor Gertjan, mijn hemel zeg en dat een dag voor de CL wedstrijd tegen Benfica. Ik zie bij allebei de speelvreugde, het plezier. Maar dat zie ik bijvoorbeeld ook bij Heracles..

Er is gewoon te veel voetbal op TV, waardoor die analisten te veel tijd vol moeten lullen en ze dit soort onzinnigheden gaan benoemen. Kan Verbeek ook weinig aan doen.

22 oktober 2018 om 17:42

Te veel voetbal op tv? Te veel interviews maybe.. Maar te veel voetbal kan toch helemaal niet? 😉

Nee de laatste teams van Verbeek, die straalde zeker veel vreugde uit?

Ach de kraten en media proberen al anderhalf jaar te zoeken naar problemen die er niet zijn. Om maar Ten Hag onderuit te halen. Als de spelersgroep Ten Hag beu was hadden ze hem wel laten vallen bik Dinamo Kiev - Ajax en hadden we nu nist zoveel punten. En nu gaan ze zeuren over spelvreurgde. Kampioenschappen worden beslist op punten en niet op basis vanbdeze onzin. PSV staat nu terecht bovenaan en aan Ajax de taak druk te houden op PSV.

Opvallend dat zo’n norse man klaarblijkelijk wel doorheeft hoe vreugde eruit ziet.

Ben een leek in het nederlandse voetbal maar het is toch pas echt sinds een paar jaar dat psv en ajax zich zo stormachtig ontwikkeld hebben en de rest mijlenver achter zich hebben gelaten. Lijkt voor mji gisteren dat az en feyenoord en zelfs vitesse nog enigzins meededen

Kijk naar de CL wedstrijden van Ajax en PSV. Bij Ajax spat de wil er van af terwijl bij PSV de gedachte rond dwaalt van het hoeft niet zo nodig (zal wel niet zo zijn ,maar lijkt zo). Ook word de nadruk bij PSV meer gelegd op het kampioenschap want waarom geen spelers rust geven tegen , met alle respect , tegen Emmen. Het kan nog een lang seizoen worden net hopelijk EL, beker en interland voetbal dus rust geven als het kan en nu kon het

22 oktober 2018 om 18:00

PSV wil dolgraag door in de CL of EL. Maar de loting moet dan ook wel beetje meezitten. Tegen Inter had het ook 2-2 kunnen worden. Barcelona verlies je uiteraard in Camp Nou. Tegen Tottenham is er best nog wat mogelijk. Helaas zit er in de poule geen zwakke club uit groep 4, anders was kans op overwintering stuk aannemelijker.

22 oktober 2018 om 19:02

Is de hele achterliggende motivatie van het kampioenschap niet de CL?

22 oktober 2018 om 19:25

Volgens mij maakt het amper nog uit of je eerste of tweede wordt, beiden meten voorrondes spelen. Echter is het kampioenschap een volwaardige prijs, de grootste die je als Nederlandse topclub realistisch gezien kunt winnen. Daar hoeft niet minderwaardig voer gedaan te worden.

PSV speelt erg goed maar als wij op basis van de laarste wedstrijd gaan beoordelen had PSV de wedstrijd nooit met 11 man mogen uitspelen en gaan er naar waarschijnlijk geen 6 goals vallen. Dan is de discussie over spel vreugde ineens een andere.......

22 oktober 2018 om 18:26

Dan kun je zoveel wedstrijden beoordelen op die manier. Als, als, als. Ik vond overigens wel dat Hendrix een 2e gele kaart had verdiend. Maar heb op andere velden ook doelpunten en penalty's gezien die niet terecht waren.

Vorig jaar vond Verbeek PSV nog schijtbakken voetbal spelen en nu hebben ze opeens de meeste spelvreugde. Verbeek heeft vorig jaar een zware wanprestatie met Twente geleverd, dus zou hem sieren als hij niet zo bijdehand doet. Ik vind het zowel een genot om naar PSV of AJAX te kijken momenteel. Zit zoveel kwaliteit en voetbal in deze teams.

Ja ik ben het er wel mee eens. Ze kijken niet echt gemotiveerd uit de ogen en ze ik zie niet die drang om nog meer doelpunten te maken. Ze moeten wat meer spelvreugde uitstralen.

Ik begrijp dat Ten Hag het niet leuk vindt als er een vergelijking tussen het niveau van Ajax en PSV wordt gemaakt. PSV veegde Ajax nl. een paar weken geleden met 3-0 van de mat, haha

22 oktober 2018 om 18:15

Hij maakt helemaal geen vergelijking van nivo maar over spelvreugde.
En dat is net zo onzinnig als als jou provocerende reactie.
Dus volgens jou is 1 wedstrijd bepalend voor het nivo?
Wees blij met die 3-0 en het seizoen is nog lang. Alleen europees niet voor jullie.
Dat is toch iets waar je kampioen voor wordt.

22 oktober 2018 om 19:08

.... en jij vind dat je lekker bezig bent met je reactie dat is pas echt fascinerend, snap je hem? Het seizoen is zeker nog lang, we zullen zien. Hoe kun je als voetballiefhebber zo'n domme sneer geven over 2 ploegen die nog Europees spelen? ....zeg het maar, dom, rancune, jaloers.... eigenlijk gaan ze alle 3 voor jou op! Hopen voor jou dat ze Europees goed scoren, en ook kampioen worden. Anders weet ik zeker dat we er weer iemand bij hebben die het padje totaal kwijt is, en op zoek moet naar persoonlijke hulp.

Wat is eigenlijk de objectief meetbare definitie van spelvreugde? Er wordt nu wel steeds van alle kanten (supporters die op de tenen zijn getrapt, supporters die nu ineens trots als een pauw lopen, en wereldtrainer verbeek) dat de een wel spelvreugde heeft en de ander niet, maar dan zou je volgens mij toch alleen erachter kunnen komen door het te vragen aan spelers en te hopen dat ze oprecht antwoord geven. Zie op straat ook genoeg jongens met giga veel spelvreugde, alleen spelen die vaak ook voor de trucs en het dollen van matties ipv gericht te zijn op scoren. Maw: prima antwoord van ten hag

Alleen als er een kern van waarheid in zo’n opmerking zit wordt er zo op gereageerd. Ajax prima, echt. Maar ja, PSV op alle posities nèt wat gretiger. En dat zien we allemaal. Geeft toch niks joh. Niet zo boos om worden.

22 oktober 2018 om 19:27

Dit is volgens mij toch echt de meest neutrale reactie de ze kunnen geven. Interessant dat jij hier nog een negatieve draai aan kan geven. Voor de rest succes met je provocatie.

Best wel vreemd dat Verbeek over een team oordeelt of ze wel of geen spelvreugde hebben terwijl hij nog nooit spelvreugde heeft weten over te brengen aan zijn teams. Volgens mij waren de clubs altijd juist blij en hadden vreugde als hij de laan uit was.

Ik vraag me af wat Verbeek hiermee probeert te bereiken. Het lijkt wel of dit de laatste stap is naar ultieme perfectie. 1) resultaat halen, 2) mooi voetbal en nu 3 nog : spelvreugde uitstralen...... en liefst meer dan je concurrent. Ik vraag overigens af hoe je dit zou kunnen meten en of we dan hier ook een ranglijst van gaan bijhouden: De eredivisie van spelvreugde of zoiets. Ik zou zeggen lekker laten passeren dit soort berichten. Gaat nergens over.

Ze hadden moeten zeggen dat er een grafstemming heerst binnen de selectie. Veel chagrijn in de kleedkamer en met tegenzin van en naar de club. Ze mogen elkaar niet, etc.

Zou Aad er vandaag of morgen ook nog een leuke mening uit slingeren? Die heeft ook vaak goede teksten

Psv is op dit moment gewoon net iets beter dan ons. En daarnaast is hveen uit toch ook moeilijker dan emmen thuis ? Wat een bullshit over vreugde...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren