Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag drukt stempel bij Ajax: ‘De trainer hamert daar ook steeds op’

Laatste update:

Lasse Schöne stelt dat de spelersgroep van Ajax inmiddels gewend is aan de aanpak van Erik ten Hag. De trainer nam in de winterstop van vorig seizoen definitief het stokje over van Marcel Keizer en in eerste instantie kon de oefenmeester zijn stempel niet echt drukken. De Deense middenvelder zegt dat men nu is gewend aan Ten Hag.

“We hadden nauwelijks de tijd om goed aan elkaar te wennen, want de inhaalrace ten opzichte van PSV was in volle gang. Uiteindelijk konden we het wisselvallige gevoel niet uit de ploeg krijgen. De ene week speelden we prima, een week later viel het weer tegen”, analyseert Schöne in een interview met Voetbal International.

De veteraan vertelt dat Ten Hag niet alles rigoureus heeft veranderd toen hij bij Ajax kwam. De trainer ging door op de ingeslagen weg, aldus Schöne, zoals vasthouden aan de filosofie om vroeg druk te zetten en aanvallend voetbal te willen spelen. “Maar de trainer hamert er ook steeds op dat we goed moeten staan als we de bal níét hebben. Daar zijn we voor mijn gevoel nog gerichter mee bezig. En dat is ook wel te zien.”

Schöne baalt dat men in Eindhoven tegen PSV tegen de tot op heden enige nederlaag van dit seizoen zijn opgelopen. “Natuurlijk hebben we er onderling ook over gesproken. Op die momenten is het prettig dat de selectie nu meerdere spelers herbergt met ervaring. Ook naar de technische staf toe. De trainer staat zeker open voor onze mening, daar is ook vaak onderling goed contact over.”

Verwacht jij dat Ajax overwintert in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zolang jij die uit Eindhoven niet te veel motiveert met je praatjes Lasse....

3 oktober 2018 om 14:09

Die bewuste kleedkamerquote is een beetje uit zijn context gerukt. Een vissende journalist verleidde Schöne tot die uitspraak, die vervolgens een eigen leven ging leven. Uit een verklaring van Schöne hoe het gezegd en bedoeld was:

“Als ik een stelling krijg over of ik na de wedstrijd tegen PSV eerste of tweede sta...', begint Schöne. 'Als ik tweede had gezegd, had ik een groter probleem gehad', doelt hij op de waarschijnlijke reacties vanuit het Ajax-kamp der supporters.’ (bron: AS)

3 oktober 2018 om 14:58

@buitenspelval: dat wist ik niet, maar ondertussen moet Schone toch wel volwassen genoeg zijn om die vragen te ontwijken. Of er gewoon niet op in te gaan. want Psvérs eggen na een winstpartij altijd dat ze extra gestimuleerd waren door praatjes van Ajacieden. Die 'arrogantie' (let op de aanhalingstekens) wordt veelvuldig omgezet in een nog fellere strijd bij de Eindhovenaren. Dus maar gewoon niet doen lijkt me het beste.

3 oktober 2018 om 15:38

Ik ben het inderdaad mee eens dat Schone dat ook prima had kunnen ontwijken. De journalisten vinden het ook leuk om te stoken maar Schone vind het ook leuk om een beetje te bluffen. Tja dan krijg je ook reacties. Verder denk ik dat hij er verder weinig last van heeft want hier op vz zal hij heus niet te vinden zijn.

3 oktober 2018 om 15:57

@buitenspelval: Juist als ervaren kracht moet je je niet laten verleiden tot zo'n uitspraken, dat lijkt me toch wel helder

3 oktober 2018 om 16:09

Ik vind zo'n uitspraak, in het kader zoals Buitenspelval beschrijft, logisch. Vergelijk het bijvoorbeeld met de wedstrijd vanavond. Veel supporters denken dat PSV gaat winnen. Op zich logisch. Je gaat niet van tevoren zeggen dat je gaat verliezen. Dan hoef je niet eens meer te spelen bij wijze van spreken.

3 oktober 2018 om 16:49

Wellicht 80% of meer van de supporters huivert bij het lezen of zien van weer een zouteloos interview met de mediagetrainde voetballer, die niets anders dan antwoord in clichés, dooddoeners, gelieg, gedraai en ontwijkend gezemel of doodleuk geen antwoord geeft op prangende of uitdagende vragen door de interviewer.

Schöne is een karakter, dat schijnbaar zijn hart op zijn tong heeft, niet om de hete brij wil heen draaien en gewoon wil en durft te zeggen wat hij denkt of voelt. In zijn periodes in Heerenveen, Doetinchem of Nijmegen viel haf Nederland niet heen over schijnbaar prikkelende en eerlijke antwoorden van de man.

Sinds hij hetzelfde doet, maar nu met een rode baan en drie sterren op z’n shirt, is de man ineens de personificatie va een stoere, hoofdstedelijke en praatjesmakende provocateur, die er zogenaamd opuit is om onder opruiende voorwendselen het vuurtje bij de tegenstander op te stoken. Het kan verkeren.

Wat mij betreft zijn zulke spelers een verademing, net zoals jongens als Nathan Rutjes of Tommie Beugelsdijk geen blad voor de mond nemen. Deze jongens hebben echter mee dat ze niet voor Ajax uitkomen. Dat is groot verschil voor velen, die Ajax geen warm hart toedragen.

Het Amsterdamse is als een rode lap voor sommigen, waar Hagenees of anders in den lande als doodeerlijk, aandoenlijk of prachtig mooi wordt bestempeld.

Niet laten verleiden tot een uitspraak? Schöne geeft gewoon eerlijk antwoord op een gestelde vraag en maakt zijn ambities duidelijk kenbaar. Wie is er nou feitelijk mee gebaat of überhaubt geïnteresseerd in een ‘geen commentaar’ of ontwijkend, mediagetraind antwoord?

En had hij de vraag ontweken, dan had de betreffende journalist er wellicht van gemaakt dat Schöne weing vetrouwen of ambitie had gehad of met knikkende knieën naar Eindhoven zou afreizen. Het is ook nooit goed voor sommigen.

Europees gezien krijgt Ajax vaak de ruimtes om te voetballen. Dan zie je al jarenlang de kwaliteiten bij Ajax. Onder Ten Hag zijn we daarnaast omgeschakeld naar zonedekking en een modern spelend team geworden. Europees zijn we nu al 8 duels ongeslagen en verdienden we in elke wedstrijd de overwinning. De EL is nu vrijwel veilig gesteld, hopelijk kunnen we nu tweede worden en misschien stunten met een eerste plek. Jammer dat het in de Eredivisie nog niet lukt, het lijkt daar op een gebrek aan diepgang en verrassing.

3 oktober 2018 om 15:00

@suarez: en toegevoegd: gebrek aan wedstrijdinstelling! Niet onbegrijpelijk, wel funest.

4 punten tegen Benfica en je bent al zo goed als zeker door in de CL.

Ajax dan 8.
Benfica dan 4.

Benfica speelronde 5 naar Bayern. Vermoedelijk wint Bayern die. Achterstand dan nog van 4. Hierdoor al niet meer te achterhalen.

Overigens gaat Ajax wsl ook wel een punt pakken bij Athene.

In principe was ik sowieso al vanaf dag 1 een voorstander van ten Hag, mede omdat ik nooit gecharmeerd ben geweest van Keizer.

Ook ik heb kritiek op ten Hag gehad, maar middenin het seizoen instappen was gewoon lastig voor ten Hag en ik heb vaak reacties gelezen dat Keizer het afgelopen seizoen gewoon moest afmaken, maar ik weet zeker dat als Keizer het seizoen had afgemaakt dat Ajax dan geen 2de was geworden en dat Ajax dus geen (voorronde) Champions League gehaald zou hebben.

Ten Hag presteert tot dusver gewoon uitstekend dit seizoen. Het voetbal is meestentijds dit seizoen gewoon prima geweest, met af en toe weleens minder voetbal en tegen PSV ging Ajax onderuit doordat ten Hag toen wel in tactisch opzicht faalde, maar voor de rest presteert hij uitstekend met Ajax dit seizoen.

Ook de wissels van ten Hag zijn regelmatig apart, om het zo maar even te noemen. Hij bracht gisteren gewoon de Wit in en dat in een belangrijke wedstrijd.

3 oktober 2018 om 14:05

Ajax met de Ligt of zonder de Ligt is gewoon een enorm verschil. Die gast verdedigd in principe in zijn eentje de spits. Waardoor de andere CV Wober/blind/de Jong rugdekking kan geven bij de vleugelverdedigers. Als de Ligt dan weg valt heb je gewoon een probleem.

3 oktober 2018 om 14:34

Hoe kun je nou zeker weten dat keizer het minder zou doen dan ajax. Keizer heeft prima cijfers neergelegd als coach alleen de media heeft hem compleet afgezeken. Wel begrijpelijk want je moet natuurlijk iemand hebben die beter is dan keizer als ajax zijnde. Maar keizer legde prima resultaten neer, en had misschien ook wel de voorrondes gehaald. Sowieso is je stelling dat je het zeker weet vreemd want zolang iets niet gebeurt kun je het niet zeker weten.

Ow jee, ze hebben weer een goede wedstrijd gespeeld en daar komen de praatjes weer. Wanneer leren ze in Amsterdam eens om wat minder hoog van de toren te blazen.
Tegen Heracles punten laten liggen, overklast worden door PSV en met moeite van VVV en Fortuna winnen in de competitie.
Of het moet zijn dat ze afgelopen maandag ineens collectief het licht hebben gezien en anders moeten ze gewoon kei hard trainen, mondje dicht en zorgen dat je ook in de competitie kunt overtuigen.

3 oktober 2018 om 14:09

Ow jee, een Ajax speler doet weer eens een uitspraak en daar komen de haters weer.
Waar exact lees jij dat Schone hoog van de toren blaast?

3 oktober 2018 om 14:09

Ik weet niet of het alleen aan mij ligt maar als je goed leest in dit geciteerd uit een artikel in de VI. Dat betekend dat dit interview met dhr Schöne al is afgenomen ruimschoots voor de wedstrijd met Bayern München.

Of te wel geen praatjes na een goede wedstrijd, maar gewoon een constatering van Schöne over hoe de werkwijze van ten Hag langzaam wordt geimplenmenteerd in de hoofdstad,

3 oktober 2018 om 14:20

Dat maakt het nog belachelijker. Om te zeggen dat je helemaal gewend bent aan Ten Hag na alle matige wedstrijden van de laatste weken (CL uitgezonderd).

3 oktober 2018 om 14:30

Gewend zijn aan een trainer betekend niet meteen dat dan ook elke wedstrijd goed is. Gewoon een prima constatering van Lasse. De enige die zichzelf belachelijk maakt ben je dus zelf.

3 oktober 2018 om 14:34

Dat zegt Schöne niet, DMS. Hij zegt enkel dat de samenwerking halverwege het seizoen moeizaam op gang kwam door de omstandigheden zoals vermendt, maar dat het dit seizoen steeds beter gaat en de selectie steeds gerichter omgaat met de opdrachten, waarmee Ten Hag ze het veld instuurt.

Dat er goede met matige wedstrijden worden afgewisseld, zegt niets over het verbeterde geweningsproces waar spelersgroep en coach mindenin zitten. Dat ze ‘helemaal’ gewend zijn aan elkaar, dat maak jij ervan.

3 oktober 2018 om 14:25

@DMS

Noem die vermeende ‘praatjes’ dan eens specifiek? Ik lees ze niet in het artikel. Schöne geeft hier enkel zijn visie op de samenwerking tussen Ten Hag en de spelersgroep en analyseert de opgaande lijn in de ontwikkeling sinds de komst van de coach. Is dat stoere praatjesmakerij dan? Ik vind hem eerder zelfs nog tamelijk bescheiden en realistisch spreken over het aflopen lopende kalenderjaar.

En inderdaad komen deze citaten van Schöne al uit een interview van voor de goede wedstrijd tegen Bayern, dus je stelling slaat kant nog wal. Je wilt gewoon graag lezen wat je horen wilt. Over beeldvorming gesproken...

3 oktober 2018 om 15:15

Ik heb ook vaak een hekel aan Schönes stoere uitspraken, maar wat zegt hij hier precies verkeerd?

3 oktober 2018 om 15:32

Het lijkt er al verdacht veel op dat jij&co uitspraken van Ajacieden nodig hebt en die van het verband te rukken om je om éen of ander manier op te moeten laden, jammer.
De echte Ajax aanhang hebben volgens mij eigenlijk helemaal geen anti-psv gevoelens, integendeel persoonlijk hoop ik dat Psv vanavond Inter van het veld slaat sportief dan.
Ajax ontbrak het aan pure strijdlust in Eindhoven, ook dat kan je uitleggen als een vorm van overdreven simpatie en respekt uiting.

3 oktober 2018 om 15:44

Nou ik niet. door de vele hatende reacties ben ik bijhoorlijk klaar mee om vanavond psv te gaan supporten. De meest sympathieke reacties zijn van feyenoorders vind ik en enkelw Psvers. De meeste zijn zuur heel erg zuur. Maargoed als men daar een strakke plasser van krijgt moet jullie dat lekker doen!

3 oktober 2018 om 16:43

Je staat daar toch boven man? Laat je niet gek maken en probeer te denken vanuit het belang van het Nederlandse voetbal. Natuurlijk zijn er droeftoeters die harde plassers krijgen van kleuterige uitspraken en ongenuanceerde discussies. Zo zijn er ook bepaalde 'Ajacieden' zo. Lekker vanuit je eigen waarde naar wedstrijden kijken. Dus voor vanavond: TATATATA EINDHOVEHHH!

3 oktober 2018 om 16:19

Zo jammer als een verborgen psv supporter met een niet onderbouwt subjectief onderbuik verhaal aankomt (en dan duimpjes krijgt). Ajax heeft dit seizoen alleen tegen psv slecht gespeeld. Heracles heeft met heel veel pijn en moeite er een gelijkspel uitgesleept. Kijk naar de statistieken van Ajax-heracles en Fortuna sittard-psv en dan kan je eerder onderbouwt roepen dat psv geluk heeft gehad (zelfde wedstrijd tegen pec).
Ajax speelt uit 1-1 tegen een absolute topclub (en had zelfs aanspraak op meer) en dan past alleen maar gepast respect en niet deze kleinzielige reactie. Credits voor ten Had die het, op een forse tactische fout tegen psv, gewoon goed doet.

3 oktober 2018 om 18:57

Ajax speelde niet slecht tefen psv. Ajax was 15 min de weg kwijt. Iedereen overdreef daarna schromelijk. Als psv echt zo goed was en ajax zo slecht waarom word het dan geen 5/6-0? Aanvallend was ajax wel erg matig

3 oktober 2018 om 17:23

DMS....sorry hoor maar welk stukje heb jij gelezen? Hier staat helemaal niks in wat met “praatjes” te maken heeft. Hij verteld gewoon hoe de werkwijze van ten hag is en hoe dat allemaal gegaan is in die maanden.

Ik hoop dat hiermee de roddels van De Telegraaf, dat het niet zou klikken tussen Ten Hag en de spelers, ook uit de wereld verdwijnen.

3 oktober 2018 om 14:27

Dat spelers gewend zijn aan een aanpak van een trainer betekent niet per definitie dat het daarom ook klikt tussen die trainer en spelers. Ik ben ook gewend aan de aanpak van onze Belastingdienst maar ik voel niet echt een klik.

3 oktober 2018 om 14:59

Maar er blijkt nergens uit dat ze een slechte klik met hem hebben. En dat suggereert De Telegraaf al tijden.

3 oktober 2018 om 15:00

Bovendien heb jij, als het goed is, 1x per jaar te maken met De Belastingdienst. Ajax-spelers hebben dagelijks te maken met Ten Hag.

3 oktober 2018 om 15:58

Evenals nergens uit blijkt dat ze die goede klik wel hebben. De media zit doorgaans wat dichter op het vuur dan wij dat zitten dus laten we maar gewoon afwachten wat de media ons gaan brengen. Ik weet dat veel Ajacieden een hekel hebben aan de Telegraaf maar als niet Ajacied bekijk ik die krant wel objectief. Dus ik laat me graag verassen.

3 oktober 2018 om 16:13

Vanaf het begin voert De Telegraaf een ongegronde hetze tegen Ten Hag. Ik heb zeker geen hekel aan de krant. Op financieel gebied bijvoorbeeld plaatsen ze meestal heel goede artikelen. Bovendien werkt mijn partner al ruim 25 jaar bij die krant. Maar ik ben objectief genoeg om te zien dat het wel degelijk een hetze is. Er is nooit gesuggereerd dat de spelers van PSV een probleem met Van Bommel hebben. Stel dat ik dat zou zeggen. Dan kan jij ook niet bewijzen dat dat niet zo is.

3 oktober 2018 om 22:55

Dat klopt, maar ik ben dan ook geen journalist dus sta er te ver vanaf. Als we Valentijn Driessen mogen geloven komt er tzt nog wel wat naar buiten over ten Hag. Geen idee of het een hetze is, zal dan blijken.

Ajax kreeg de stadion stil met hun fameuze positie spel wat het Nederlands voetbal ook zo grootgebracht heeft.in de volle arena met mischien nog een tempo hoger gaan ze zekerd dit Bayern verslaan.bayern is blijven haken in hun oude stijl van spelen en denken dat pijnlijk te zien was hoe Ajax hun spel ontlede tot amateur niveau.

3 oktober 2018 om 14:12

Thuis speelt Ajax doorgaans beter en gisteren verdienden ze al wel de winst. Maar vergis je niet, die wedstrijd staat gewoon weer op zichzelf en Bayern is vooraf gewoon favoriet. Natuurlijk is Ajax zeker niet kansloos en moeten ze met lef spelen en hopen op een resultaat dat even goed of beter is. Maar jouw optimisme gaat wel wat ver...

3 oktober 2018 om 14:14

@BertBert
Ik zou zeggen, geniet nou maar van dit mooie resultaat maar praat nou maar niet teveel onzin. Ajax speelde een puike pot en Bayern was los zand en is de laatste wedstrijden uit vorm maar met zulke spelers kan dat ook snel weer anders zijn.

3 oktober 2018 om 15:47

Dat snapt ook heus wel iedereen.

3 oktober 2018 om 16:10

1 iemand duidelijk niet.

3 oktober 2018 om 16:21

Voordeel is dat Ajax pas de laatste wedstrijd thuis tegen Bayern moet. De thuiswedstrijd tegen Benfica wordt cruciaal. Win je die dan sta je zeer sterk voor plaats 2 (Bayern moet nu ook thuis van Benfica winnen).

Ik hoop dat Schöne binnenkort zijn basisplaats kwijt raakt aan Frenkie. Het blijft een goede en belangrijke speler, maar regelmatig toch degene die het meeste moeite heeft als het tempo omhoog gaat. Geen schande, dat ik hem liever als 13e man heb, is vooral blijk dat de concurrentie gewoon erg goed is.

Zou de 11 van gisteren laten staan, waarbij Frenkie Schöne kan vervangen als hij weer fit is. Ben verder erg gecharmeerd van Dolberg, die zou ik ook regelmatig speelminuten geven. Maar het seizoen is lang, dus juist fijn dat bepaalde posities door meerdere spelers ingevuld kunnen worden. Om plek te maken voor Dolberg, zou ik de ene keer Tadic rust geven, de andere keer Neres (en Tadic op links), dan weer Ziyech (tadic op links, Neres op rechts) of Donny (ziyech op 10, Neres op rechts, Tadic links). Of dus Dolberg op de bank en alles laten staan. Gewoon regelmatig wisselen om oververmoeidheid te voorkomen en per wedstrijd de beste spelers kiezen om de tegenstander te bestrijden.

Denk dat je verdedigend een heleboel oplost als je blind op de plek van schone zet en gewoon woner of schuurs centraal. Het is heel lullig voor de spitsen, maar ajax creeert meer kansen zonder diepe spits dan met. Zeker met vd beek en zijn diepgang vanuit het middenveld en de bewegelijkheid van de 3 voorste is het veel minder voorspelbaar en in mijn optiek veel leuker om naar te kijken. Je hoeft geen centrale spits te hebben staan, je hoeft er alleen voor te zorgen dat die positie bezet is wanneer de bal er komt.

Ten Hag wordt enorm hard aangepakt.
Ik ben niet voor Ajax maar het is schandalig hoe men over hem praat.
Hij kan er ook niets aan doen dat hij een selectie heeft die totaal uit balans is waardoor Ajax enorm veel problemen heeft zonder bal.
Gisteren stonden er 7 middenvelders op het veld. Ajax speelde gisteren met 1 spits Neres. Daardoor had Ajax best wel wat controle maar miste het voorin power.
Hij heeft van overmars een selectie gekregen die bijna alleen maar bestaat uit middenvelders. Alleen Neres is een echte flankspeler.

3 oktober 2018 om 15:52

Wat praat je dom. Genoeg kansen gehad gisteren. Zelf afgedwongen trouwens! Hoelang ga je nog door met de mooie prestatie van Ajax afzwakken. Je komt nogal jaloers over. Ajax heeft de beste selectie sinds jaren en jij vindt hem niet in balans? Jij bent niet goed bij je paasei en lijkt me een enorme troll

3 oktober 2018 om 15:57

@jeroen
Je moet begrijpen dat dit een discussie platform is en niet iedereen jouw mening heeft.
Ziyech en Tadic zijn aanvallende middenvelders. Mazraoui is een middenvelder. Dat zijn dus 7 middenvelders en 1 spits.
Ten Hag heeft geen buitenspelers met snelheid behalve Neres.

3 oktober 2018 om 16:01

Dat hoeft ook niet maar ik heb nu een reactie of 10 van je gezien en het komt allemaal op hetzelfde neer. Bayern was kut en eigenlijk ajax ook. Jij weet ook best dat je Ajax niet moet en bezig bent met een act op te voeren

Ik vraag me toch altijd af in hoeverre zo'n Ten Hag, of een andere trainer voor mijn part, echt concrete dingen doet/weet die wij niet zouden kunnen. Het blijft voor mijn gevoel, richting de buitenwereld althans, toch vaak een opeenstapeling van abstracte kreten en clichã©'s.

Als je aan een Ten Hag, of zelfs aan een Van Bommel vraagt wat de taktiek is, krijg je zoiets: ons eigen spel spelen, lef hebben, voetballen, vroeg druk zetten, aanvallend spelen, enzovoort enzovoort. Goed staan ook nog. Eigenlijk precies wat Schone hierboven ook opsomt.

Zal er meer zijn dan dat? Is erop hameren dat ze goed moeten staan letterlijk continu zeggen jullie moeten goed staan, of is er meer? Ik betwifjel het soms hoor. Ik hoor nooit, maar dan ook werkelijk nooit, een trainer voor de camera die iets inhoudelijks/taktisch zegt waarvan je denkt goh, dat maakt hem trainer en mij een toeschouwer.

Volgens mij is het allemaal gewoon éã©n grote abstracte bedoening, met wat uitzonderingen daargelaten uiteraard.

3 oktober 2018 om 15:54

Hij hoeft ook niet alles in detail uit te leggen aan de supporters en media. Als de tactiek bij de spelers maar duidelijk is.

Ten Hag, Schöne, Blind, dat zijn momenteel de vaststaande pispalen als het een keer minder gaat bij Ajax. Vorig jaar werd Zyech op dezelfde manier bijna weggepest. Nederland mag gelukkig zijn dat hij is gebleven.

Ik heb het wel gehad met al die betweters die elke week weer weten te vertellen wat er niet deugt de opstelling of aan de taktiek. Gelukkig heeft de selectie meer dan 11 heel goede spelers, en gelukkig maakt deze trainer daar heel goed gebruik van. Hij verdient niet alleen waardering en lof, maar ook heel veel krediet ! En die is niet van één wedstrijd afhankelijk maar geldt voor het hele seizoen.

Al die azijnpissers, "supporters"die zich "ajaxxfan" noemen, napraters van Driessen, Spaan en consorten: word fan van Achilles, of Bal op het Dak-dn heb je wat te klagen !

3 oktober 2018 om 17:16

ideefiks: Veel zijn er die zich z.g. Ajaxsupporter durven te noemen maar het niet zijn. Kritiek leveren op je ploeg ok maar onderbouw het dan ff maar ik heb het idee dat veel aan het papagaaien zijn en alles 1 op 1 overnemen van die "voetbalanalisten" die daar hun brood mee verdienen. Ik ben het volledig met je eens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren