Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag bevestigt naderende transfer en wil geen ‘ja of nee’ zeggen op vraag

Laatste update:

Kasper Dolberg is op weg naar de uitgang bij Ajax, zo laat trainer Erik ten Hag zaterdagavond vlak voor de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo doorschemeren. De Deense aanvaller ontbreekt in de wedstrijdselectie van Ajax en lijkt de Amsterdamse club spoedig te gaan verlaten, met het Franse OGC Nice op dit moment als meest waarschijnlijke bestemming.

"Er is geen witte rook, want anders hadden we dat wel gemeld. Maar hij is inderdaad in gesprek met clubs", bevestigt Ten Hag voor de camera van FOX Sports. De trainer van Ajax wil niet ingaan op namen. "Ik kan geen namen noemen, maar hij is inderdaad in verregaande onderhandeling. Als dat rond is, zullen we dat melden. En anders zullen we dat ook melden en zal hij terugkeren, want hij is van harte welkom."

Ten Hag kan niet bevestigen dat Dolberg alleen op huurbasis mag vertrekken bij Ajax. "Daar ga ik niet over. Ik heb wel een advies gegeven", vertelt hij. Verslaggever Hans Kraay junior suggereert dat Ten Hag Dolberg alleen op huurbasis wil zien vertrekken en dat een definitieve transfer wat hem betreft geen optie is. "Ik wil daar geen ja of nee op zeggen", reageert de oefenmeester enigszins vaag.

"Ik denk dat het altijd complex ligt. Het belangrijkste is dat Kasper aan spelen toe moet komen. Dat kan hier: dan moet hij de strijd aangaan, als hij dat wil", vervolgt Ten Hag. "Nogmaals: hij heeft geweldige capaciteiten. Maar ik kan me ook voorstellen dat hij zijn heil daarom elders zoekt, in elk geval voor dit seizoen, omdat hij op deze leeftijd aan spelen toe moet komen."

Kasper Dolberg doet er goed aan Ajax definitief te verlaten

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik hem was zou ik definitief vertrekken, anders gaat ie die huurperiode misschien ook weer 'half' in, hem kennende. Voor hem denk ik goed om een volledig nieuwe start te maken en zich echt te committeren.

Wie had dat gedacht na de Europa League finale? Dat hij dan 2 jaar later op huurbasis naar Hoffenheim zou vertrekken.. doodzonde. Soms spat het talent er af, maar hij brengt al met al gewoon te weinig. Zeker als je hem vergelijkt met een 36jarige Huntelaar.

Zou hem graag verhuurd zien worden, al twijfel ik of dat uiteindelijk het beste is. Jammer dat zijn gewledige seizoen geen voortzetting heeft gekend.

Ik zou Noa Lang ook verhuren , fantastische voorbereiding bij 14 van de 20 goals betrokken en vervolgens mag hij terug naar Jong Ajax waar hij feitelijk is uitgeleerd.

17 augustus 2019 om 18:38

Uitgeleerd bij Jong Ajax right.. vorig seizoen slechts 5 goals en 3 assists in 22 wedstrijdjes Kkd, laat hem eerst maar eens de KKD kapot spelen

17 augustus 2019 om 18:50

100% uitgeleerd , wandelde na de winterstop iedereen voorbij , kijk de beelden maar eens na :




https://youtu.be/i3_sAKO1aP0

17 augustus 2019 om 18:56

Leuk en aardig, maar dat voorbij wandelen heeft hij niet aan rendement kunnen koppelen. Nog genoeg te leren dus

17 augustus 2019 om 19:33

Deed Frenkie ook niet in de KKD

17 augustus 2019 om 22:14

En nu ook niet... volgens mij heeft de Jong een andere taak dan een aanvaller...

17 augustus 2019 om 19:02

Kan indd beter zijn voor hem. Maar dan houdt je voor het middenveld: Marin, Van de Beek, De wit, (Mazroui, Blind) en Ekkelenkamp.
Mazroui en blind worden ook in de verdediging gebruikt en ekkelenkamp bij jong...

Tekent dan ook wel weer de mentaliteit mocht het waar zijn dat hij de concurrentiestrijd niet aan durft te gaan. Desalniettemin succes bij zijn volgende club.

17 augustus 2019 om 19:17

Het is hem afgelopen seizoen niet gelukt, waarom zou hij de concurrentiestrijd dit seizoen wel winnen?

Zo zonde dit. Kan me de goals tegen Feyenoord en Lyon nog herrineren als de dag van gisteren. Zoveel talent, zoveel gogme. Dit is echt een Ajax spits, goed in de combinatie, beweeglijk en scorend vermogen. Helaas is het een dooie kikker en heeft hij te weinig karakter, die 50 mil van Monaco hadden er ook 120 kunnen zijn als hij zo door was gegaan.

17 augustus 2019 om 21:15

Poeh,.. Weer een met zie 50 miljoen. Ik zal het nogmaals zegge. Het is nooit bevestigd. Niet door Monaco, Niet door Ajax, niet door Dolberg zelf, niet door de zaakwaarnemer van Dolberg. Het was een loos gerucht, in de wereld geholpen door de media.

Ik maak me zorgen om dit Ajax. Ten Hag heeft veel krediet, terecht gezien de prestaties van afgelopen jaar. Helaas zie ik ook een Ajax dat door het succes van vorig jaar niet meer kritisch is naar elkaar en alles van elkaar accepteert. Het vertrek van Schone valt wellicht nog onder de gunfactor, maar gezien het feit dat de kans erg groot is dat het hele middenveld nieuw is/wordt had mij de aanwezigheid van Schone erg belangrijk geleken. De situatie Dolberg maakt me meer zorgen, het grootste probleem bij Ajax is scoren. Ja, 119? Doelpunten afgelopen seizoen in de ED maar ook afgelopen week tegen Paok zag je dat het veldoverwicht zelden wordt omgezet in kansen. Een dolberg is een missing link, een Huntelaar is leuk voor de laatste 20 minuten wanneer de verdediging van de tegenstander is weggetikt. Dolberg is veel completer, en beter dan Huntelaar en Tadic in de spits. #teamdolberg

17 augustus 2019 om 18:41

Hoe kun je nu een betoog beginnen dat je je zorgen maakt omdat ze niet kritisch zijn om vervolgens te zeggen dat Dolberg de missing link is. Dolberg presteert niet goed genoeg en zijn ze dus juist kritisch toch? Dat ze nog wat zoekende zijn is niet gek Endstra zie je terug tegen bv PAOK maar dat was vorig seizoen ook zo. Maar dat ze niet kritisch zijn snap ik niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren