Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Teleurstellend Swansea City heeft geluk aan de zijde maar wint niet

Laatste update:

Swansea City won dit seizoen pas twee keer in eigen huis en kwam ook maandagavond niet tot een overwinning in het Liberty Stadium. The Swans stelden teleur tegen Hull City en bleven met geluk op een 1-1 gelijkspel steken. Swansea staat nu op de tiende plaats in de Premier League, terwijl het Hull van Steve Bruce maar één punt minder heeft. Swansea gaat donderdag op bezoek bij St. Gallen voor de laatste speelronde in de Europa League.

/

Swansea en Hull troffen elkaar tien seizoenen geleden in de vierde divisie van Engeland en ontmoetten elkaar dit keer dus in Premier League-verband. De ploeg uit Wales kon niet beschikken over de geblesseerden Michel Vorm en Wilfried Bony, maar Jonathan de Guzman en Dwight Tiendalli hadden wel een basisplaats. De thuisploeg had een licht overwicht, maar kwam al na negen minuten op achterstand. Danny Graham rondde een voorzet van Ahmed Elmohamady keurig af en juichte ingetogen; de spits stond tussen juli 2011 en januari 2013 bij de opponent onder contract. Swansea domineerde, maar was slordig met de eindpass en ontbeerde creativiteit om het Hull echt lastig te maken.

Swansea kon ook in het eerste uur na rust niet imponeren en Laudrup haalde De Guzman naar de kant ten faveure van Alejandro Pozuelo. Prompt kwam de gastheer op gelijke hoogte: Chico werkte een voorzet van Jonjo Shelvey met enig fortuin en misschien zelfs met zijn arm tegen de touwen. Swansea kwam in de slotfase andermaal goed weg toen een handsbal van Tiendalli in het strafschopgebied niet werd waargenomen en een doelpunt vanwege buitenspel, terecht, werd afgekeurd. Doordat Michu ook nog een grote kans miste, bleef het bij een gelijkspel.

Wie eindigt dit seizoen hoger?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonde, vorig jaar was Swansea toch iets sierlijker in het spel, dit jaar komt het er nog niet echt uit vind ik persoonlijk.

10 december 2013 om 00:16

Zonde dat dragende speler van vorig jaar Sigurdsson bij Spurs op de bank verpietert..

10 december 2013 om 01:08

De grap is dat Sigurdsson vorig seizoen ook al bij de Spurs zat en niet bij Swansea speelde

Oh, wat was dit een slechte wedstrijd! Ik heb serieus echt naar de amateurs zitten kijken. Wat een drama, Swansea wat niks kan creëren en hull wat ook niet beter kan. Mijn ogen bloeden.

Die scheids had zijn ogen ook op ze rug zitten. Tiendalli die een bal bijna vangt (geen penalty), buitenspelgoal wat geen buitenspel was afgekeurd (meer de schuld van de grens) en dan slaat die Chico de 1-1 in het goal.

Tegenstrijdige titel; zeker als je vervolgens leest dat Swansea wel overwicht had en domineerde. Maar Swansea valt me het hele seizoen al wel wat tegen. Ik had vooraf wel verwacht dat ze serieus zouden meedoen om de europa league-plaatsen

Toch knap van beide ploegen dat zij in korte tijd beide zijn doorgedrongen tot het hoogste niveau van Engeland. Je zou verwachten dat Swansea dit gemakkelijk zou winnen..

Hoelang duurde deze wedstrijd

9 december 2013 om 23:45

Een normale voetbal wedstrijd duurt officieel 90 minuten...

10 december 2013 om 00:06

Wat denk je zelf? 90 minuten misschien

10 december 2013 om 00:35

Er staat "het eerste uur na rust", daar doelt dudeeajax op denk ik

10 december 2013 om 17:27

R_voetbal was ook nog scherp! haha

Hull doet het zeker niet slecht dit seizoen. Ik had zo toch als één van de grootste degradatiekanidaten ingeschat, maar ze doen het toch wel aardig met een 12e plek. Knap!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren