Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Tegen Wolves zag ik Van Dijk aan het werk en dacht ik: oh my God!’

Laatste update:

Liverpool gaat momenteel soeverein aan kop in de Premier League, met een ruime voorsprong op de naaste achtervolgers. Virgil van Dijk maakt veel indruk bij the Reds en kan geregeld op lovende woorden rekenen in Engeland. Ook Peter Crouch, die met Stoke City tegen Van Dijk speelde, is enthousiast over de Nederlandse verdediger.

“Ik heb tegen hem gespeeld toen hij nog bij Southampton zat. Het was wel bekend dat hij goed was, maar ik had niet gedacht dat hij van de categorie Tony Adams, Sol Campbell en Martin Keown was. Dat waren verdedigers die je gehavend en gekneusd achterlieten. Hij deed me het meeste denken aan Ledley King. Ledley zorgde dat hij nooit in de positie kwam waarin hij slidings of tackles moest maken. Men heeft nooit erkend hoe goed hij eigenlijk was”, schrijft Crouch in zijn column in de Daily Star.

“Tegen Wolverhampton Wanderers zag ik Van Dijk aan het werk en dacht ik: oh my God! Het leek dat Adama Traoré aan de zijkant van het veld een opening had gevonden, maar de reactie van Van Dijk was buitengewoon. Normaal gesproken is een grote centrale verdediger in deze situatie gezien. Hij kwam er zo makkelijk tussen en dat laat zien waarom Liverpool in defensief opzicht zo goed presteert”, concludeert de spits van Stoke City.

“Als Van Dijk of Mohamed Salah geblesseerd raakt, verandert de titelstrijd”, voegt Steve McManaman toe in gesprek met BT Sport. “Natuurlijk presteert Liverpool dit seizoen uitstekend, maar ik denk toch dat Manchester City nog in het voordeel is. Zij krijgen Liverpool nog thuis en hebben de titel eerder gewonnen. Ik wil ook niet teveel druk op Liverpool leggen, al hoop ik natuurlijk van harte dat ze kampioen kunnen worden. Ik zou het graag van de daken willen schreeuwen nu, maar ze hebben nog een lange weg te gaan.”

Wordt Liverpool kampioen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Liverpool heeft toch ook eerder de titel gewonnen..

30 december 2018 om 10:17

Gaat om de ervaring van de selectie tov City. Liverpool heeft al 30 jaar geen kampioenschap behaald. Maar wat zou ik blij zijn als het lukt.

Verdorie, die Ledley King inderdaad! Dat was echt een fantastische verdediger, alleen altijd geblesseerd. Van Dijk word je inderdaad beroerd van als je daar als spits tegenover staat, op dit moment bijna niet te kloppen in persoonlijke duels. Heerlijk dat men zo lovend is over een Nederlandse speler in een top competitie, hopen dat hij het seizoen afsluit met een prijs met Liverpool dan zal hij ook altijd in de geschiedenisboeken terug te vinden zijn.

30 december 2018 om 11:42

Van der Vaart nam King ook op in zijn dreamteam. Moet toch echt goed zijn geweest die kerel

30 december 2018 om 13:42

King was een beest inderdaad, misschien wil de spurs fans het niet horen, maar met dembele hebben ze een soortgelijke binnen gehaald. Fit een van de beste van de competitie, maar dus altijd geblesseerd

Iedereen lijkt Liverpool de landstitel te gunnen; de neutrale supporters, de analisten/commentatoren, de scheidsrechters..
Kan niet zeggen dat het onverdiend is. Van Dijk en Salah zijn idd heel belangrijk, maar het is meer een team prestatie. Als Alisson geblesseerd raakt dan voel je hetook meteen.

30 december 2018 om 10:55

Ik denk dat neutrale kijker zeker genieten van dit Liverpool. Het ontbreekt soms aan creativiteit op het middenveld, maar normaal gesproken laat Liverpool aanvallend voetbal zien onder Klopp. Ik ben ook eens dat het echt een teamprestatie is. Becker, Van Dijk Salah, Milner, Firminho, Mane en wijnaldum (ja waarom niet?!) vormen de kern.

30 december 2018 om 11:20

Waarom de scheidsrechters... ?

30 december 2018 om 11:29

Omdat Liverpool een paar penaltys heeft gehad die redelijk goedkoop waren denk ik. Echter hadden we zonder die penals ook gewoon dik gewonnen van Arsenal en Newcastle, dus lekker boeiend.

30 december 2018 om 12:45

Redelijk goedkoop in jouw ogen misschien, terecht in de ogen van de scheidsrechter. En je punt is?

30 december 2018 om 12:26

Ze hadden een paar jaar geleden al kampioen moet worden. Wat speelden City en Liverpool toen prachtig voetbal.

30 december 2018 om 19:36

Iedereen behalve Arsenal en Man U fans moet je zeggen.
Bij een live verslag zijn het vooral deze fans die het vuurtje menen te moeten opstoken.
Alleen komen ze dit seizoen van een koude kermis thuis,want nu pakken we prijzen!😁

Tony Adams, Sol Campbell en Martin Keown waren aardige spelers maar geen wwreldtoppers. Tony Adams is daarnaast wel gewoon cult natuurlijk.

30 december 2018 om 12:27

Schrijft hij ook niet, de uitleg en betekenis staat letterlijk in de zin er naast.

De dag dat Van Dijk, Messi of Ronaldo een hele match afstopt is de dag dat ik erken dat hij op dit moment gewoon de beste verdediger is.

30 december 2018 om 12:35

Alsof Ronaldo afstoppen nog een prestatie is, kwam er al totaal niet aan te pas in de CL finale tegen Virgil en Co dus uitgespeeld.

30 december 2018 om 13:44

Dan moet hij volgens mij eerst back worden, want volgens mij worden die 2 vooral door de backs opgepakt

Ik geloof het onderhand allemaal wel over Van Dijk.
Die moet een flinke kont hebben gekregen met al die veren die erin zitten.
Ja hij doet het goed en tof om zo’n top speler te hebben van onze nationaleiteit.

Maar vind het nog erg vroeg allemaal. Aan het einde van het seizoen maar zien hoe ze dan te spreken zijn over hem en Liverpool.
Als je geen prijzen pakt, zullen ze je weer hard aanpakken. Zeker nu ze zoveel punten voor staan.

Ja daar doet de media gied aan mee.
Maar ook de mensen die erop reageren.

Je wordt pas echt beoordeeld aan het eind van het seizoen en als je prijzen hebt gepakt.
Hoe ga je met de druk om. En als bepaalde spelers uitvallen. Of de vorm even niet te pakken hebt.
Ik ben nog benieuwd.

Ik gun het ze van harte. Zeker met hun mooi aanvallend spel. Op dit moment verdienen ze het ook.
Maar uit het verleden heeft Liverpool vaak veel punten verloren in het begin van het nieuwe jaar/na de jaarwisseling.
Als ze die personeel overleven. Maken ze een goeie kant.

De eerst volgende wedstrijd is al bepalend tegen city

Wat is Van Dijk toch ongelofelijk goed nu. Ik denk dat ik maar weinig spelers heb gezien die zoveel impact hadden op een team. Voor zijn komst was Liverpool zelfs met een 3-0 voorsprong nog nu veilig. Nu Van Dijk en natuurlijk ook Becker er speler zou ik als Liverpool fan al redelijk comfortabel kunnen kijken als het 1 goal verschil is. Hij maakt geweldige verdedigende acties, is rustig aan de bal en zorgt ook nogeens voor rust bij de rest van de verdediging. Hij is misschien wel de beste verdediger van het moment. Nu kijken of die dit niveau een jaar of 6 vast kan houden, dan komt die voor mij zeker in het rijtje Stam, Koeman en noem ze maar op.

Van Dijk neemt de rol van leider op zich zoals ie ook doet in Oranje, dat is hem op het lijf geschreven

De sterkte van Liverpool ligt namelijk in de collectiviteit....ze gaan gezamenlijk in de aanval als in de verdediging..een goede aankoop in de personen als Virgil van Dijk en Allison.......en niet te vergeten..de zwoeger in het middenveld Wijnaldum

Van Dijk is bijna een perfect voorbeeld van hoe je een carrière opbouwt. Al ging hij redelijk vroeg naar het buitenland, het is iemand die toch gestaag zijn niveau opgebouwd heeft en niet van de ene naar de andere club gaat. Pieken na je 24ste om in je beste jaren ook echt in de top te spelen. Zo werd dat altijd gedaan en zo doe je dat. Het is tegenwoordig anders alleen omdat dingen nu zo snel mogelijk moeten zodat er meer en sneller geld wordt verdiend.

30 december 2018 om 13:31

Dus het perfecte voorbeeld is om op je 22ste naar Celtic te gaan?

Als iedere andere talentvolle Eredivisie speler zoiets zou doen zou je hele andere verhalen lezen hier. Nu is het ineens perfect.

30 december 2018 om 13:46

Als je op een senioren niveau wil spelen en alvast wil proeven aan het Britse voetbal is Celtic geen slechte stap.

30 december 2018 om 17:57

Lezen is een vak apart blijkbaar?
Ik ben sowieso tegenstander van het verlaten van je geboorteland voor je 26ste. Maar als je het vergelijkt met het niveau en het opbouwen van je carrière om op je hoogtepunt bij het beste terecht te komen en te cashen, dan is Van Dijk een zeer goed voorbeeld. Volgens mij heb ik dat zo geschreven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren