Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Teamgenoot prijst Pogba en aanpak Solskjaer: ‘Hij kan geweldig managen’

Laatste update:

Paul Pogba is sinds het vertrek van José Mourinho en de komst van Ole Gunnar Solskjaer weer in volle bloei. De middenvelder van Manchester United scoorde in de afgelopen drie duels vier keer, terwijl hij drie keer een doelpunt voorbereidde. Jesse Lingard constateert dat zijn ploeggenoot weer helemaal de oude is onder de Noorse interim-manager.

“Hij geniet ook zelf van zijn spel. Hij speelt in de rol die hem erg ligt. Hij heeft de vrijheid om dingen klaar te spelen”, zegt de aanvaller, geciteerd door onder meer ESPN. “Ole heeft hem voor de volle honderd procent geholpen. Hij heeft hem het vertrouwen gegeven en ook de vrijheid om te presteren. We weten dat Pogba het kan.”

“Ik kan zeker de oude Pogba weer zien. Ik heb hem in het verleden geweldige dingen zien doen en hij is nu weer terug”, vervolgt de Engelsman, die ook lovend is over de aanpak van Solskjaer. “Hij is geweldig. Hij is fantastisch een-op-een met de spelers. Hij kan geweldig managen. Hij praat altijd met je en vertelt je wat je moet doen.”

“We genieten van het voetbal en winnen wedstrijden met ruime cijfers. Natuurlijk willen we nog een clean sheet halen. Het gaat allemaal om hoe we de wedstrijd ingaan. Als we de mentaliteit vasthouden die we de afgelopen drie wedstrijden hadden, blijven we winnen. We hebben de juiste mentaliteit. We willen teams kapotmaken en ze niets gunnen.”

Verwacht jij dat Manchester United in de top vijf eindigt dit seizoen in de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer zeg dat Pogba het terug zo werelds doet, anders kon Juve misschien deze zomer eens een lijntje uitwerpen haha. Neen het is hem gegund, ik gun die jongen alles, krijgt al tijden veel te veel kritiek over zich heen.

Krijg het laatste tijd erg warm van binnen als ik berichten over man utd hoor. Vrees wel dat een vertekend beeld ontstaat omdat utd nog geen echte moeilijke tegenstanders heeft gehad.
Daartegen voor man utd was iedereen wel moeilijk te noemen laatste tijd.

31 december 2018 om 14:56

Nee, dit is even goed. Nieuwe manager, nieuwe speelstijl en andere tactische instructies. Nu, met een wat makkelijker programma, kan je dat lekker op elkaar laten inspelen. Te euforisch moeten we echter niet zijn. De eerste echte test wordt Spurs uit.

31 december 2018 om 15:25

Makkelijk tegenstanders, k lees dat constant. Maar had José geen makkelijke tegenstanders? Hoe werd er gevoetbald? Precies. Elke blinde ziet duidelijk dat man united als een natte krant speelde en angsthaas voetbal speelde, iets wat de spelers gewoon niet fijn vonden. Laat dit duidelijk voor al die angsthaas trainers bij topclub dat de spelers dat ook niet willen.

Verschil van dag en nacht bij United. Tuurlijk, het zijn maar drie wedstrijden.. Maar je vraagt je af of Mourinho uberhaubt wel wat deed bij United behalve geld opstrijken. Geef je spelers wat vrijheid (vooral voorin) en ze spelen met zoveel meer plezier.

Edit: Guardiola eist bijvoorbeeld superveel van zijn spelers, maar in de laatste 1/3de van het veld hebben de aanvallers complete vrijheid. Kijk maar naar de uitleg van Henry hierover op youtube, leuk om te zien!

31 december 2018 om 15:19

Hier ben ik wel benieuwd naar. Heb je de naam van dit filmpje?

31 december 2018 om 16:33

https://youtu.be/I_4XTl1Iifc

een voordeel met Solskjaer iig, als United blijft winnen hoef je niet elke keer aan te horen hoeveel prijzen de coach heeft gewonnen

deze coach heeft nog weinig bewezen maar je ziet nu al dat hij zijn voetballers weet te laten renderen. iets wat Mourinho niet lukte met deze selectie

31 december 2018 om 14:53

Vond het wel mooi in zn eerste interview. Daar zei hij wel dat hij titels gewonnen had, maar ook dat hij gedegradeerd was. Heel normale gozer die tot nu toe alles doet wat van buitenaf logisch lijkt.

Deze manager is een absolute verademing. Hij staat bij elk interview te genieten dat hij de manager van Man Utd mag zijn. Natuurlijk moet hij ook laten zien moeilijke wedstrijden te kunnen beinvloeden, maar het lijkt een ideale tussenpaus. Ik denk dat de meeste neutrale (en Man Utd) fans deze sympathieke kerel een dienstverband zo lang als dat van Ferguson gunnen!

Ik verwacht niet dat United gaat winnen van Spurs, maar ben allang blij dat de sfeer rondom United alsmede de speelstijl zoveel positiever zijn nu. Dit seizoen (en het volgende) zal nodig zijn om te bouwen aan stabiliteit binnen de club. Hopelijk zal nu ook eens het aankoopbeleid verbeteren want er is gewoon teveel geld uitgegeven aan middelmaat. Er moet nu eindelijk eens schoon schip gemaakt worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren