Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Tannane eist weer negatieve hoofdrol op in bloedeloos gelijkspel NEC

Laatste update:

NEC Nijmegen en sc Cambuur hebben zaterdagavond met 0-0 gelijkgespeeld in De Goffert. De ploeg van Rogier Meijer speelde voor de twaalfde keer dit seizoen gelijk en blijft op de tiende plaats staan. Cambuur komt door het gelijkspel op gelijke hoogte met nummer zeventien FC Groningen. Robbin Ruiter was met zes reddingen de grote uitblinker van de wedstrijd.

Na een sterkere fase van Cambuur was het NEC dat de eerste grote kans van het duel wist te creëren. Na een half uur spelen ontsnapte Elayis Tavsan na een mooie steekpass van Lasse Schöne aan de verdedigers van Cambuur, maar Robbin Ruiter wist de 1-0 voor NEC te voorkomen. Vijf minuten voor rust kreeg Oussama Tannane zijn vijfde gele kaart van het seizoen vanwege het op de voet staan van verdediger Alex Bangura. Hierdoor moet hij volgende week de wedstrijd tegen Excelsior aan zich voorbij laten gaan. Tannane zat onlangs een schorsing van drie duels uit vanwege zijn de tik in het gezicht van Kacper Kozlowski en de daaropvolgende rode kaart in de Gelderse derby met Vitesse.

Vlak voor rust zag Tavsan weer een poging gekeerd worden door doelman Ruiter, en ook in de tweede helft stond Ruiter de Nijmegenaren in de weg. De keeper stompte vijf minuten na rust een snoeihard afstandsschot van Tannane naar de zijkant. Na iets meer dan een uur spelen probeerde Navarone Foor NEC-doelman Jasper Cillessen te verschalken met een schot vanuit de zijkant van het strafschopgebied, Cillessen kon deze poging echter makkelijk vangen.

Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd was Ruiter wederom een sta-in-de-weg. Hij tikte een kopbal van Jordi Bruijn net over de lat. De corner die daarop volgde werd bijna in één keer binnengedraaid door Schöne. Tot een slotoffensief kwamen beide ploegen deze wedstrijd niet meer, die net zo eindigde als die begon: 0-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had dit al voorspeld bij de live meepraten. Een gelijkspel. Heb wel gekeken en opzicht was het goed te doen.

11 februari 2023 om 20:59

Hahahah kerel je noemde letterlijk drie verschillende uitslagen; 2-1, 2-0 of gelijkspel (kan ook vanalles zijn). Maar puur omdat jij het bent, van harte gefeliciteerd goed gedaan!!

11 februari 2023 om 21:02

Vind NEC maar matig dit seizoen. Ze hebben geweldig materiaal met Cillesen, Marquez, El Karouani, Tannane en Schone.. Had er veel meer van verwacht en op zen minst een play-off plaats. Ik vind NEC te afhankelijk van Tannane. Ja het is een geweldenaar maar tegenstanders spelen hierop in en zetten dubbele of driedubbele dekking op hem. Je hebt iemand anders nodig voorin met kwaliteit zodat Tannane minder dekking krijgt.

11 februari 2023 om 21:05

@ Legend, klopt zeker! Dus ik had het bij het juiste eind.
Heb het ook weleens verkeerd hoor.
Dank voor de felicitaties kerel!

11 februari 2023 om 21:15

Of, Lefootball, je stelt Bruijn op op de cam en haalt Tavsan eruit. Zet Tannane maar eens op een flank, en een hard werkend middenveld achter hem. Tavsan is toch 3 keer niks, wat een egoïst.

11 februari 2023 om 21:20

@LeFootball Je hebt deels gelijk, maar je schat enkele spelers iets te hoog in. Schone is met zijn 36 jaar een brok aan ervaring, maar die leeftijd gaat ook gepaard met een bepaalde fysiek. Verder is El Karouani extreem wisselvallig en verdedigend niet altijd even stabiel. Cillessen doet gewoon z’n ding en heeft al aardig wat punten gepakt, evenals Tannane, die met zijn passing ook grotendeels afhankelijk is van wat de aanval ermee doet. En daar zit ‘t ‘m in. We hebben een aanval die niet effectief genoeg is… Er zit zeker meer in, maar ik denk dat dit vooral komt door het gebrek aan goals vanuit de voorhoede.

11 februari 2023 om 21:57

Nee Prem dit was niet goed te doen haha. Maar ook wat FC-Legend zegt, puur omdat jij het bent. Ik vind je een mooie vent

Ik mag Rogier Meijer graag en hij heeft natuurlijk een superprestatie geleverd door NEC destijds terug de ED in te loodsen, maar hij haalt nu toch al geruime tijd veel te weinig uit dit elftal imo. Nu al voor de twaalfde (!) keer gelijk dit seizoen, terwijl je op papier een selectie hebt die toch een zekerheidje zou moeten zijn voor de play-offs. Vandaag was het wederom gewoon slecht tegen, met alle respect, het zwakste team van de competitie. Ik kan me niet voorstellen dat Boekhoorn tevreden op de tribune zit.

11 februari 2023 om 21:06

Nec doet het geweldig. Hoe kom je er bij dat ze een selectie hebben voor de play offs? Of bedoel je de play offs voor degradatie? Ook dan ben ik het er niet mee eens, maar dat zou ik nog enigzins kunnen begrijpen.

11 februari 2023 om 21:20

NEC doet het helemaal niet geweldig. Er is afgelopen zomer echt flink geïnvesteerd in onder meer Cillessen, Sandler, Tannane en Dimata. Voor NEC allemaal goede tot excellente spelers. Staat qua materiaal echt de beste selectie in jaren maar er wordt echt te weinig uitgehaald. Dat een RKC boven je staat met veel minder middelen mag natuurlijk nooit en zo’n Cambuur moet gewoon met een zakelijke 2-0 terug worden gestuurd. Maar de manier van spelen is in veel wedstrijden gewoon te behoudend en voorspelbaar, vandaag ook weer en dat kost je gewoon heel veel punten. Meijer is een prima vent maar er zit dit seizoen gewoon veel te weinig progressie in. Gewoon uit z’n contract laten lopen en dan een frisse wind laten waaien, kan Meijer mooi De Graafschap er weer bovenop helpen.

11 februari 2023 om 21:26

Kijk anders nog eens naar de huidige stand en vraag jezelf welke teams er nou een betere selectie hebben dan NEC. Dat zijn er in ieder geval 0 in de rest van het rechterrijtje. Als je vervolgens omhoog kijkt kom je RKC en Heerenveen tegen, waarvan eerstgenoemde ook zeker niet beter zou moeten zijn. Ik ben er van overtuigd dat NEC met een Maurice Steijn als trainer veel steviger in het zadel had gezeten. Ik kan op mijn beurt dan ook totaal niet bij jouw beeld dat ze op dit moment geweldig presteren en normaliter dichter bij play-offs degradatie zouden zitten, waarop baseer je dat?

11 februari 2023 om 21:13

Ik vind vooral zijn wissels weerzinwekkend slecht. Hoe kan je Tavsan laten staan terwijl je je beste speler Proper eruit haalt? Hoezo telkens weer Cissoko slachtofferen? Geen kans gecreëerd tegen de nummer laatst, en het is niet alsof Cambuur zich heeft ingegraven

11 februari 2023 om 21:27

@JarI Cissoko is als basisspeler gewoon niet hetzelfde als invaller. Verder vind ik het ook onbegrijpelijk dat je slechts twee keer wisselt en sowieso niet vol voor die winnende treffer gaat met Marques en Musaba nog op de bank…

11 februari 2023 om 21:31

Willem, ik ben het met je eens, maar deze wedstrijd was Tavsan (weer) rijp voor een wissel. Alles ging verkeerd en in plaats van in teambelang te spelen gaat ie dan nog steeds egoïstisch. Meijer heeft altijd z'n standaard wissels. En inderdaad, ga eens vol voor zo'n overwinning. Je speelt thuis! Er is geen fatsoenlijke kans gecreëerd!

Slappe hap van NEC! Deze pot tegen dit Cambuur hadden ze zeker moeten winnen.

Waar-de-loos. Wat een verschrikkelijke pot om te zien. N.E.C heeft 0 kansen gecreëerd. En Meijer weer met z'n standaard slechte wissels. Je beste speler wordt eruit gehaald (Proper) en de buitenspeler die geen pepernoot raakt mag weer blijven staan. En verder niks proberen te forceren ofzo. Maak de jongens nu eens duidelijk dat je inzet en wil moet tonen, en wissel een keer in de rust. Maar nee, wij mogen blijven kijken hoe dezelfde elf hetzelfde waardeloze spel op de mat legt. Het is nou niet alsof Cambuur alleen voor de goal heeft gehangen ofzo....

Ik heb er weinig van gezien en ben blij ook als ik zo her en der iedereen hoor… Helemaal als ik lees dat Meijer besluit om slechts twee keer te wisselen in een duel tegen de nummer 17 die je moet winnen, terwijl je ook nog doordeweeks 120 minuten in de benen hebt. Nee, Meijer bedankt voor alles, maar wat mij betreft is de rek eruit en zijn we toe aan een frisse wind! Iets meer voor de 3 punten, iets meer goals en iets minder gelijke spelen!

Wat een genot om Ruiter te zien in plaats van die andere zenuwpees. Cambuur creëert te weinig, maar hebben genoeg stootkracht aangetrokken in de winterstop. Kijken of Ultee het tij weet te keren komende weken.

12 februari 2023 om 01:06

Puntje is mooi meegenomen. Cambuur heeft nog 3 wedstrijden die ze in principe moeten kunnen winnen....zou mooi zijn als ze zich nog veilig spelen

Wat een aparte titel... Tannane eist negatieve hoofdrol op. Omdat die een gele kaart pakt? Ja die jonge speelt op het randje en vaak erover heen maar moeten ze nu elke wedstrijd iets erover te zeggen hebben... Ik snap dat niet zo goed. Maargoed wederom een gelijk spel terwijl Nec echt een goede selectie heeft. Sinds jaren hebben zij een sterkere selectie als ons hier aan de Rijn. Jammer om te zien dat er weinig mee gedaan wordt door de trainer.

12 februari 2023 om 08:16

Dit is inderdaad een rare titel.. 5 gele kaarten is inderdaad veel maar Tannane is voor nec gewoon een hele waardevolle speler.
Het verbaasd mij trouwens niet dat dit een slechte wedstrijd was van NEC . Na de 120 minuten tegen Feyenoord was dat te verwachten. Daarnaast heeft NEC het altijd moeilijk tegen ploegen waar ze zelf het spel moeten maken.

Ditgaat wel erg ver, negatieve hoofdrol? Was het een schandalige overtreding? Want een hoofdrol neem je niet door een 5e gele kaart te pakken hoor, oh wat zijn alle ogen op hem gericht. Titel doet vermoeden dat hij rood heeft gepakt of iemand het ziekenhuis in heeft geslagen..

12 februari 2023 om 11:45

Alles voor de clicks he! Ze hebben ook nog eens de titel aangepast… Tannane plus clickbait wat neigt naar wangedrag leidt hopelijk tot meer views. Berghuis de hemel inprijzen, maar wel dit soort onzin-titels de wereld inslingeren

‘Misschien is het iets Afrikaans’ - Marciano Vink

Ik gun Ultee echt handhaving, maar als ik Cambuur zo zie spelen zijn daar weinig aanknopingspunten voor helaas. De hand van Ultee zie ik meteen terug, maar of dat positief is, is een 2e. Cambuur trekt zich volledig terug, houdt tegen en gokt op een uitbraak. Het elftaal heeft dan ook erg weinig kwaliteit, maar ook op eigen veld is het niet om aan te gluren. Ik ben bang dat ze samen met Groningen zullen afdalen.

Bijzondere (aangepaste) titel @Voetbalzone… Tannane pakt een gele kaart. Dat deden er volgens mij deze wedstrijd nog vier anderen, maar die laten zich niet van hun slechtste kant zien? Och, wat sprak Berghuis zich goed uit tegen de sensatiezoekende media, maar eindstand zet je met een kop als deze Tannane overdreven, bewust (en onterecht) in een slecht daglicht. Chapeau!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren