Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Talenten loodsen Feyenoord naar eenvoudige zege in KNVB Beker

Laatste update:

Feyenoord heeft donderdagavond met zijn B-elftal eenvoudig gewonnen van Gemert in de KNVB Beker. Op het kunstgras van het SolarUnie-Stadion van Helmond Sport hadden de Rotterdammers vrij weinig te duchten van de amateurs uit Noord-Brabant en liep de score uiteindelijk uit naar 0-4. Dylan Vente was met een hattrick de grote man bij de bezoekende ploeg.

Trainer Giovanni van Bronckhorst besloot zijn elftal om te gooien en tien wijzigingen door te voeren; alleen Jan-Arie van der Heijden bleef gehandhaafd. Orkun Kökcü, Luis Sinisterra, Yassin Ayoub en Mo El Hankouri maakten hun basisdebuut voor de Rotterdammers. Laatstgenoemde maakte in de eerste helft een sterke indruk en was ook betrokken bij de openingstreffer van Vente.

De buitenspeler snelde na tien minuten spelen aan de linkerkant richting het vijandelijke doel. El Hankouri overbrugde tientallen meters, passeerde zijn directe tegenstander en zag Vente vlak voor het doel vrijstaan: 0-1. Feyenoord was de betere partij, maar Gemert hield kranig stand. Tien minuten voor de rust had de thuisploeg zelfs de mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen, maar Thijs van Pol schoot rakelings voorlangs.

Gemert leek met een kleine achterstand de kleedkamer op te zoeken, maar vlak voor het rustsignaal sloeg Kökcü, op aangeven van El Hankouri, toe. Eerstgenoemde basisdebutant plaatste de bal van buiten de zestien meter met veel gevoel in de rechterbovenhoek: 0-2. In de tweede helft liep Feyenoord aan de hand van Vente uit naar een ruime overwinning.

De jonge spits zette de ploeg van Van Bronckhorst na 65 minuten op 0-3 door in meerdere pogingen raak te schieten. Zes minuten later mocht de aanvaller wederom juichen. Vente schoot door de benen van de keeper en had zodoende een hattrick op zijn naam staan. Gemert maakte in de slotfase geen aanspraak meer op een eretreffer, waardoor de ploeg van Van Bronckhorst met een riante zege zich meldt in de tweede ronde van de KNVB Beker.

Verwacht jij dat Feyenoord wederom de KNVB Beker gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond Tapia en Ayoub wel heel nonchalant man..... verder lekker voor Vente mooie goals

27 september 2018 om 22:36

Sinnistera was echt beroerd... snap wel waarom Gio hem geen kans geeft....

De tegenstander kende Vente niet, nu wel denk ik na deze hattrick. Talenten hebben zich getoond en dat is de toekomst van Feyenoord zodat ze weer wat geld kunnen maken

Ik vond Gemert in de eerste helft nog wel verdienstelijk spelen met een paar serieuze kansen. Geen verrassing dat Feyenoord uiteindelijk aan het langste eind trekt maar ik vond het verre van gemakkelijk gaan in de eerste helft..

Hoe krijgen die mafkezen twee violen en een trommel en een fluit in een stadion? In kom er met mijn flesje nog niet eens in.

27 september 2018 om 23:03

Hahaha, gun die mensen ook even hun momentje van geluk. Ik vermoed dat ze al weken van te voren naar dit moment toe hebben geleefd dat ze voor het eerst hun dingetje doen voor groot publiek.

27 september 2018 om 23:11

Zeeeeer opvouwbare instrumenten.

28 september 2018 om 00:24

Volgens mij heeft de nieuwe Nike Airmax veel ruimte waar ze het in kunnen stoppen 😂

Het was vooral interresant om weer eens wat andere spelers te zien. Vente is geen natuurtalent, maar toch wel een prima spits hoor. Hij doet mij qua spel een beetje denken aan Van Nistelrooy of Inzaghi. Kokcu is nog te jong om dominant te zijn in het veld, maar ik heb toch wel een paar acties gezien waaruit blijkt dat hij goed kan voetballen.

27 september 2018 om 22:43

Kokcu kan geweldig voetballen en moet halverwege dit seizoen en zou eigenlijk 'gewoon' in kkd minuten maken als die optie er was. Lekker spelertje maar Feyenoord 1 komt nog iets te vroeg vooralsnog. Vente ben ik niet kapot van, heb ik zelfde gevoel bij als met bijvoorbeeld Sierhuis, Lammers en Piroe. Ze doen vrijwel altijd hun ding maar kan er niet warm van worden, zijn niet compleet genoeg en heb mijn twijfels erbij of ze op hoogste niveau ook zo dodelijk kunnen zijn of dat het dan allemaal net iets te snel gaat, tegenstanders iets te sterk zijn en ze minder tijd krijgen. Ben wel heel benieuwd hoe die 4 er over jaartje of 3 voorstaan.

28 september 2018 om 00:36

Mee eens. Ze doen leuk mee als het goed loopt op niet al te hoge tempo, maar als het allemaal iets te snel gaat spel je eigenlijk gewoon met 10 man. Vind wel dat die Vente iets balvaardiger is dan de andere namen die je opnoemt. Was vroeger een aanvallende middenvelder toch in de jeugd?

28 september 2018 om 09:39

Lammers was in de B-jeugd ook nog een middenvelder als ik me zo snel niet vergis en zelfs Sierhuis heeft nog op middenveld gespeeld een periode. En ze hebben alle 4 een extra kwaliteit naast hun afmaken maar heb gewoon mijn twijfels of dit genoeg is om eerste spits te worden bij een van de top 3 ploegen, ik neig vooralsnog naar nee.

28 september 2018 om 13:57

Oh nee, ik ben het met je eens dat ze niet genoeg in huis hebben om spits te worden bij de top 3 of iets hogers. Ik zie die kwaliteiten ook niet. Grootste probleem is hun motoriek en het gebrek aan technische kwaliteiten of andere speciale fysieke kwaliteiten.

Uhm waarom is dit een pushbericht? Het is geen feyenoord ajax ofzo...

27 september 2018 om 22:48

One out of two, is not bad ...

Vente is niets bijzonders, win je de oorlog niet mee.Ayoub liet wel zien in de top te horen me mooie steekpases, ook Tapia was goed.
de rest is middelmaat en Nieuwkoop Jupiter Nico.

27 september 2018 om 23:00

Tapia en Ayoub hebben geen bal geraakt. Weet niet welke wedstrijd jij hebt gekeken

27 september 2018 om 23:03

Tapia had een goede bal op Vente, verder drama ziekenhuis ballen...

Twee man deden aardig hun best; dat waren Vente en El hankouri.

Prima pot van de jonge talenten. Ik zie zondag graag El Hankouri in plaats van Larsson. Dat is tenminste een buitenspeler met goede acties.

27 september 2018 om 23:37

El Hankouri speelt met bravoure en dat is leuk om te zien. Hij brengt leven in de brouwerij en gaat er vol voor, maar hij loopt zich op het hoogste niveau keer op keer stuk. Qua rendement schiet je er weinig mee op. Zijn concurrent, Larsson, loopt wanneer hij matig tot slecht speelt wel al één op één wat betreft assists en tegen Utrecht was hij al een stuk beter. Ik hoop en verwacht dat Gio hem lekker laat staan

28 september 2018 om 00:18

Zaterdagavond pas

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren