Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Henderson-video zorgt voor hilariteit: buitenlandse club drijft de spot met Ajax

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor het Schotse Hibernian FC. De club van Dylan Vente steekt de draak met de aankondigingsvideo van Jordan Henderson bij Ajax.

Ajax presenteerde Henderson afgelopen donderdag vol trots middels een gelikte video. Het rugnummer van de 33-jarige controleur was daarbij onderwerp van gesprek, aangezien Henderson in het verleden altijd met 14 op de rug speelde.

Bij Ajax is dat niet mogelijk, daar de Amsterdammers het rugnummer in 2007 heilig hebben verklaard. De recordkampioen deed het rugnummer als eerbetoon aan Johan Cruijff voor eeuwig in de ban. “Hij droeg nummer 14, maar dat zal niet gebeuren hier”, viel te horen in de Engelstalige aankondigingsvideo van Henderson.

Ook in Schotland heeft men de hoogdravende video gezien, zo blijkt uit een parodie van Hibernian. De nummer zes van de Scottish Premiership presenteerde deze week AFC Bournemouth-huurling Emiliano Marcondes met eenzelfde soort video. “Hij heeft 8, 9, 10, 11, 13, 17, 18, 34, 91 gedragen, maar hier zal hij dat niet doen”, klinkt het in de parodie. Marcondes gaat bij Hibernian spelen met rugnummer 20.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat Ajax inspireert in het buitenland. Leuke video ook van Hibs.
Allemaal positief als je het mij vraagt.

24 januari 2024 om 09:33

Ik wou dat ik wat vaker jouw positivisme had. En ja, dat meen ik

Ik zie dat filmpje voor Henderson nu voor het eerst, maar dat valt niet mee. Ik dacht dat de media-afdeling van Ajax normaal heel goed was, maar dit lijkt echt in elkaar geknutseld door een middelbare scholier voor een schoolopdracht.

24 januari 2024 om 08:46

Mooiste van die video vind ik dat ze Bergwijn laten zien als het om leiders gaat

24 januari 2024 om 08:53

Het ziet er inderdaad weinig professioneel uit, maar had ook weer niet gedacht dat er in het buitenland zo om gelachen zou worden. Dat heeft denk meer met de persoon Henderson te maken

24 januari 2024 om 09:13

Ik werk bij een creatief bureau en deze stijl die je nu ziet, collage stijl, is erg "on trend". Dus er zit wel degelijk werk in en een gedachte achter.

Is het het beste werk wat ze gemaakt hebben? Nee. Maar er zit veel meer werk in dan de video doet denken.

24 januari 2024 om 09:30

Kan zijn, ik heb er geen verstand van, maar ik vind het tekstueel ook heel zwak. Our fans love football, alsof ze op Anfield allemaal in afwachting zaten van een spannende pot jeu de boules ofzo.

24 januari 2024 om 09:53

Tekst is bedroevend. Dacht zelfs dat de video van Henderson de parodie al was.
Erg zwak.

24 januari 2024 om 10:12

Vind het ook niet de beste video van het media team, denk dat er misschien wat druk op stond om iets snel in elkaar te flansen voor/na zijn medische keuring en dat is te zien. Maar had bij een aankondiging als Henderson toch gehoopt op iets strakkers.

Ik hou van Britse humor. In dit geval Schots. Heerlijk heel mooi gedaan. Zonder context is de grap niet te begrijpen trouwens fijn vz dat het onder elkaar staat.

De impliciete vergelijking met Cruijff.... Ouch

24 januari 2024 om 15:32

Met z’n rugnummer…

Ach dit is toch gewoon prachtige humor. Leuk gedaan door de Hibs

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren