Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tagliafico: ‘Voor duels als met Real Madrid ben ik voetballer geworden’

Laatste update:

Nicolás Tagliafico won zondagavond met Ajax met 4-0 van Fortuna Sittard, terwijl de Amsterdammers een paar dagen eerder afrekende met Real Madrid in de Champions League. De Argentijns international kijkt in onderstaande video met een goed gevoel terug op een week waarin een historische overwinning op de Koninklijke werd geboekt en het team van Erik ten Hag ook foutloos bleven in de Eredivisie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Wat een achterlijke videospeler. Kan die reclame niet eens stoppen na het filmpje en ook geluid dempen werkt niet. Dan liever clickbait..

On: Wat een eindbaas is onze Nico. Zelden zo snel fan geweest van een nieuwe aankoop, deze man kan alles. Op en top professional met sterk karakter en tomeloze inzet, verdedigend een rots in de branding, heeft snelheid, sprongkracht en duelkracht en is voetballend prima onderlegd. Scoort goals en geeft assists.. Nico, nog 1 jaartje blijven amigo!

10 maart 2019 om 23:07

Nico gewoon 5m bonus geven als hij nog een jaar blijft en dan 27.5m clausule vast leggen ofzo.. stel je verkoopt hem dan, dan alsnog een mooie 15 miljoen winst maar wij wel nog een jaar kunnen genieten.

Wow netjes van Tagliafico dat hij echt probeert de Engelse taal te leren. Heel mooi want zo zie je ook al dat hij altijd wilt leren. Niet alle Zuid-Amerikanen willen Engels leren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren