Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sydney van Hooijdonk zweert trouw aan NAC Breda: ‘Ik ben erbij’

Laatste update:

Sydney van Hooijdonk blijft bij NAC Breda, zo meldt de club uit de Keuken Kampioen Divisie woensdag. De spits maakt derhalve het huidige seizoen af bij de koploper. Hoe de toekomst er op lange termijn uit ziet, blijft in het ongewisse omdat het volgend jaar zomer aflopende contract voorlopig niet wordt verlengd.

“Beide partijen hebben de intentie naar elkaar uitgesproken om een samenwerking voor een langere periode aan te gaan, de gesprekken hierover worden in de aankomende periode hervat”, zo laat NAC in een statement op de clubsite weten. Van Hooijdonk wil de eerste spits zijn en had tijdens de voorbereiding concurrentie van Finn Stokkers. De Bredase club ruilde de aanvaller vervolgens met de nu geblesseerde Mario Bilate van RKC Waalwijk.

Van Hooijdonk twijfelde over zijn continuïteit in Breda omdat hij verzekerde wilde zijn van meer speeltijd. Nu komt hij echter terug op zijn standpunt. “Het is nog veel te vroeg voor een afscheid. We gaan samen strijden voor promotie. Deze club hoort bij mij. Ik ben erbij!”, benadrukt de twintigjarige zoon van oud-voetballer Pierre van Hooijdonk. Hij doorliep de jeugdopleiding van NAC en speelde tot nu toe 43 duels in de hoofdmacht. Daarin kwam hij 11 keer tot scoren.

Van Hooijdonk loopt dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie één op één: vier doelpunten in vier wedstrijden én twee assists in de laatste twee duels. Bij liefst zes van de laatste zeven doelpunten was Van Hooijdonk betrokken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Mooi dat deze jongen nog bij NAC blijft. Is zeker nog niet uitgeleerd en kan lekker veel spelen en helpen om NAC terug te brengen naar de divisie waar het thuishoort. Op naar de titel Breda!

hahaha ..... ik blijf nog een jaar, want daarna transfervrij ..... pak ik lekker meer tekengeld ..... ja toch paps ?

30 september 2020 om 22:18

Hahaha, hij mocht nu al transfervrij vertrekken. Dus check je grappen voor je lollig probeert te zijn

Echt de meeste overschatte speler die ik ooit op een voetbalveld heb gezien. Kan me nog wel herinneren dat hij in de jeugd van Beek Vooruit speelde en niet eens de beste van dat team was. Als hij een andere achternaam had, had hij daar nog steeds gespeeld.

1 oktober 2020 om 07:49

Wow, echt waar? Vet goeie statistieken dan voor zo'n overschatte speler.

1 oktober 2020 om 13:19

Nou dan zou ik toch de wedstrijden van NAC eens bekijken. Deze jongen heeft het talent, wilskracht / drive en traptechniek van zijn vader. Gaat het nog ver schoppen en had graag gezien dat Feyenoord hem had vast gelegd en direct weer verhuurd aan NAC. Kan zijn hoor dat hij in de jeugd geen knikker raakte maar hij heeft zich goed ontwikkeld.

Pas als hij zijn contract verlengd en volgend seizoen voor een mooie som verkocht wordt geloof ik dit.

Doet nu net alsof hij de verlosser is en dat we hem op onze blote knieeen moeten danken. Terwijl hij samen met zijn pa een spelletje heeft proberen te spelen door zo in de media dingen te roepen en te eisen dat hij basisspeler zou moeten zijn. Dat moet je verdienen! Ook als jongen van de club. Mis hier nog wel de informatie dat zijn contract dan wel niet verlengd is maar per 1 juli wel opgewaardeerd.

Hij is ook helemaal zo'n goede voetballer, dat was zijn pa ook niet.toch heeft zijn vader ondanks zijn beperkte voetbalkwaliteiten het behoorlijk ver geschopt.ze hebben beiden wel 1 heel belangrijke kwaliteit: Doelpunten maken, niet geheel onbelangrijk toch?

Ligt het aan mij of is het een beetje over de top om een filmpje te maken van een speler die niet vertrekt maar ook niet eens verlengd heeft?

Ik vind dit echt zo'n beperkte voetballer....niet eens een topper in de Kkd. Volgens mij is hij gewoon helemaal gehypet en een soort cult aan het worden. Maar goed hij is pas 20jr dus wellicht groeit ie nog ver door. Hij is dit seizoen wel goed begonnen al zijn dit wel allemaal rechter rijtje teams van de Kkd. Ben benieuwd hoe hij het gaat doen de aankomende 4/5 wedstrijden.

Iedereen doet Ajax wel na met het mediateam haha. Geen haat though, zoiets is alleen maar leuk.

Sydney heeft echt te veel praatjes, en voelt zich ook echt heel wat. Weet nog toen hij een week of 3 nog van de bank moest komen en heel onprofessioneel tijdens een interview eiste dat hij een basisplek wilt of anders weg gaat. Die gozer heeft nog nooit van een mediatraining gehoord.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren