Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sydney van Hooijdonk moet spitsenprobleem in de Eredivisie oplossen

Laatste update:

Sydney van Hooijdonk speelt met ingang van komend seizoen wellicht in de Eredivisie. De spits van NAC Breda, die de club uit de Keuken Kampioen Divisie met een transfervrije status verlaat, is volgens Voetbal International op de radar verschenen van sc Heerenveen. Technisch directeur Ferry de Haan benadrukt wel dat Van Hooijdonk niet de enige kandidaat is voor de spitspositie in het Abe Lenstra Stadion.

"We oriënteren ons op de posities voorin", laat De Haan woensdag weten in een reactie aan Voetbal International. De Heerenveen-bestuurder wil wel duidelijk hebben dat er zorgvuldig zal worden gekeken naar de opties die voorhanden zijn momenteel. "We zijn op dit moment voor niemand concreet." Heerenveen wil de concurrentie voor aanvalsleider Henk Veerman vergroten. Er zal wel eerst een speler moeten worden verkocht, om zo ruimte te maken op financieel gebied om een spits aan te trekken deze zomer. Van Hooijdonk is vanwege zijn aflopende contract bij NAC in ieder geval een interessante optie.

Gianluca Di Marzio onthult mogelijke bestemming Van Hooijdonk

De bij NAC Breda vertrekkende spits wordt al langer gevolgd door clubs uit de Serie A.Lees artikel

De Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio wist eerder deze week te melden dat Van Hooijdonk een vierjarig contract kan tekenen bij Bologna, met een jaarsalaris van vier ton. Naar verluidt volgt ook Udinese de situatie rondom de 21-jarige spits al enige tijd met veel belangstelling. Vanuit Nederland zou er interesse zijn van FC Emmen en Go Ahead Eagles, al is het niet duidelijk of de bij NAC vertrekkende aanvaller al een aanbieding heeft ontvangen van een van deze clubs.

Van Hooijdonk gaf onlangs in een interview met BN DeStem te kennen waarom hij niet verder wil als speler bij NAC. De verstoorde werkrelatie met de inmiddels vertrokken Maurice Steijn speelde daarin een grote rol. "Vanaf de eerste dag van het seizoen heb ik geen enkel vertrouwen gevoeld van de mensen die het bepalen bij NAC. In een persoonlijk gesprek zei de trainer: ‘Ik zoek voor promotie een spits van 25 goals. Misschien kan jij dat. Zeker weten doe ik het niet.’ En dan haalt hij Mario Bilate. Een goeie spits, een goeie jongen ook, maar hij heeft nog nooit zoveel goals gemaakt", aldus Van Hooijdonk.

Voetbal International meldt woensdag tevens dat Runar Espejord de club per direct mag verlaten. De 25-jarige spits viel sinds zijn entree in 2020 van de ene blessure in de andere en de technische leiding heeft besloten dat hij zich maandag niet hoeft te melden voor de eerste training in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Friese club heeft aan de andere kant een opvolger gevonden van de naar Israël vertrekkende Ariël Harush. Xavier Mous komt namelijk transfervrij over van PEC Zwolle. "Daar was de club al een tijdje mee bezig. Het ziet er naar uit dat het allemaal rond gaat komen", aldus De Haan.

Denk jij dat Sydney van Hooijdonk bij sc Heerenveen past?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, dat riep ik vorig jaar al en toen werd ik weggehoond. Veel te vele negatieve vibes met z’n vader etc. Maar beetje professionele organisatie en coach kan daarmee dealen. Ook veel commentaar over technisch tactisch vermogen, ook aan te leren lijkt me. Belangrijker: hij scoort. En daar hebben we niet veel meer van. Denk dat t nu te laat is met al die Italiaanse clubjes die wel gokje durven te wagen

23 juni 2021 om 16:34

Scoort in de Kkd, dat is geen enkele vorm een zekerheid om mee te nemen naar de eredivisie, een Muhren schiet de hele KKD aan flarden en bakt er op een treetje hoger weinig van. Voetballend erg beperkt, hier zou ik niet aan beginnen nee.

23 juni 2021 om 19:07

Nou en, beetje voetballen bij leren. 10 vrije schoppen per jaar als invaller in tweede helft en tis al heel mooi. Op dit moment hebben we geen tweede spits

Als jonge spits is Heerenveen geen verkeerde club om voor te spelen. Velen hebben via Heerenveen wel mooie stappen gemaakt

23 juni 2021 om 15:57

Kan me nog wel een speler herinneren, die vanuit een Brabantse eerste divisionist, via Heerenveen bij PSV en Manu en Real terecht kwam. Of een andere, die via een Apeldoornse eerste divisionist, via Heerenveen en Ajax, bij Real en AC Milan.

Zou wat zijn .

23 juni 2021 om 16:16

dat, al moest ik ook een beetje aan Dost, Alves en Allback (waarom eigenlijk?) denken

23 juni 2021 om 16:57

Niet vergeten dat The Hunter ook van Psv afkomt voor de andere clubs

23 juni 2021 om 19:09

Precies. En nog gratis ook Maakt dus weinig uit. Al wordt t maar een Uth, Finnbogasson of Samaras ipv onze gebruikelijke grote namen. Ook goed

Prima club voor hem, nuchtere club die zijn spatjes niet afwachten. Klinkt heel negatief maar is wel belangrijk voor hem, voetballen kan hij zeker en bij Heereveen heb je een prima club gevonden om jezelf te ontwikkelen.

Leuke spits hoor, maar je krijgt er zijn vader gratis bij...

Dat is wel heel veel nieuws in 1 bericht.
Van Hooijdonk is niet de stylistische spits zoals wij hier gewend waren. Zie ook niet zijn meerwaarde anders dat standin voor Henkie Henkie.

Espejord van de loonlijst is goed niet, die kon er niets van.

Mous deed het goed bij cambuur, prima tweede keeper. Ben benieuwd hoe in Leeuwarden wordt gereageerd.

23 juni 2021 om 16:05

Als stand-in kun je hem beter niet halen denk ik, dan haal je circus Pierre in huis. Of altijd in de basis of niet.

23 juni 2021 om 16:08

Is toch een risicoloze gok. Transfervrij, salaris zal ook nog meevallen. Als het na 2 jaar niks is, dan raak je hem wel weer kwijt aan een KKD club.

23 juni 2021 om 16:09

Ook wel lekker toch, zoveel nieuws in 1 bericht. Mocht het nieuws over bijvoorbeeld Ajax of het NL elftal geweest zijn, moest je weer 5 artikelen door akkeren waarbij feitelijk maar 1 alinea anders is dan de rest. Denk dat het in Leeuwarden wel mee zal vallen, hij zit natuurlijk al een tijdje in Zwolle. Denk dat Sydney een prima back up is, brengt wel echt iets als invaller. Maar als eerste spits niet goed genoeg en vind het persoonlijk ook een vervelend ventje.

23 juni 2021 om 16:51

Zolang ze in Leeuwarden een betere keeper hebben zullen de reacties wel meevallen.

Maar dan moet het tijdens de presentatie wel gaan over z'n huilende vader toen Alves Feyenoord helemaal op een hoopje schoot haha. Echt een van mijn favoriete herinneringen in het Abe Lenstra Stadion... Maar even zonder gekheid, aangezien hij transfervrij is en niet een al te hoog salaris heeft kan je er toch niet veel op verliezen zou je zeggen. Dus van mijn part proberen we het.

23 juni 2021 om 17:11

Pierre huilend in de muur bij een vrije trap van Alves. Toen moest ie m nog nemen, uiteraard ging de bal in de goal van een meter of 30? Dat shot van Pierre daarna was echt prachtig, nog meer tranen.

Gaat ze vader daar ook iedereen wegjagen. Zou daar echt niet aan willen beginnen 😂

23 juni 2021 om 16:58

In Heerenveen zal ie niet zoveel bekenden hebben bij de plaatselijke krant en de oud spelers.

Voor NAC niet goed genoeg en dan naar Heerenveen. Dat lijkt me twee stappen te hoog voor van Hooijdonk.

23 juni 2021 om 17:17

Hebben ze hem wel gescout inderdaad. Een spits die niet kan voetballen kan in de kkd nog wel maar in de eredivisie?

Op basis van wat ik van hem zie denk ik dat hij mentaal niet sterk genoeg is voor topsport. Past dus prima bij Heerenveen.

23 juni 2021 om 19:11

Haha, net zoals Robben fysiek moet sterk genoeg is voor topsport. Veel kijkplezier in het revalidatiecentrum

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren