Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Swingend Liverpool dankt vooral Gakpo en teruggekeerde Mohamed Salah

Laatste update:

Liverpool heeft zaterdagmiddag voor het eerst in de Premier League een uitoverwinning geboekt op bezoek bij Brentford FC. De ploeg van manager Jürgen Klopp maakte een volwassen indruk en zegevierde met 1-4. Mohamed Salah luisterde zijn rentree op met een goal en een assist en ook Cody Gakpo was trefzeker. Diogo Jota viel uit met een ogenschijnlijk zware blessure.

Bij aanvang van het duel tussen Brentford en Liverpool verschenen met Virgil van Dijk en Mark Flekken twee Nederlanders aan de aftrap. Cody Gakpo en Ryan Gravenberch moesten genoegen nemen met een plek op de bank. Salah zat voor het eerst sinds weken weer bij de wedstrijdselectie.

Hoewel Brentford sterk voor de dag kwam, was de eerste goede kans van de wedstrijd voor Liverpool. Na een knappe solo van de jonge Conor Bradley moest Flekken handelend optreden. Ook op de rebound van Jota had de Nederlandse goalie een goed antwoord.

Vervolgens was het de beurt aan Brentford en de in vorm verkerende Ivan Toney. De spits schoot eerst rakelings voorlangs en zag daarna een inzet gekeerd worden door Caoimhín Kelleher. Laatstgenoemde stond als vervanger van Alisson Becker tussen de palen bij the Reds.

Na een half uur spelen kwam Gravenberch binnen de lijnen voor de geblesseerde Curtis Jones en zette Darwin Núñez de gasten niet veel later op voorsprong. Jota won het kopduel en stuurde zijn Uruguayaanse ploeggenoot alleen op Flekken af. Met een sublieme lob maakte Núñez het af: 0-1.

Liverpool doorbrak daarmee een moeilijk eerste half uur, waarin de ploeg amper tot kansen wist te komen. Grote domper was het uitvallen van Jota op slag van rust. De onfortuinlijke Portugees zag een tegenstander op zijn knie landen en moest met brancard van het veld worden gedragen. Salah kwam in de ploeg voor hem.

De Egyptenaar toonde meteen zijn klasse en eiste met een goal en een assist een hoofdrol op. Eerst stelde hij Alexis Mac Allister in staat om van dichtbij te scoren, om tien minuten later op aangeven van Gakpo zelf de 0-3 tegen de touwen te schieten.

Brentford deed in de persoon van Toney nog wel iets terug (rebound), maar moest toezien hoe het slotakkoord andermaal van Liverpool kwam. Na geklungel bij Nathan Collins had Gakpo de hoek voor het uitzoeken: 1-4. Voor Flekken werd het zo een middag om snel te vergeten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hele mooie overwinning in lastige uitwedstrijd. Kelleher goede reddingen, Bradley, Mac Callister top en heel mooi de 'return of king' Salah met een goal en assist. Wel klote de blessures van Jota en Jones. Hopelijk valt het mee

17 februari 2024 om 15:38

Speelde Gakpo ook goed? Ben wel benieuwd aangezien ik deze wedstrijd niet kon zien.

17 februari 2024 om 15:41

Mag je wel stellen met een goal en een assist. Verder soms wat ongelukkig in zijn acties.

17 februari 2024 om 15:42

Hij viel niet heel erg op voor mij. Maar hij scoorde wel een 1 op 1 spitsen goal met zijn linker been. Dat was wel netjes afgemaakt. Voor de rest gewoon stabiel gespeeld.

17 februari 2024 om 15:44

Gakpo was de kers op de taart 😉

17 februari 2024 om 15:45

Goede goal en kopte een bal goed door. Maar verder eigenlijk een beetje onopvallend zoals z’n Liverpool tijd tot nu eigenlijk. Denk toch dat hij niet helemaal in het systeem van Klopp past doordat hij wat minder explosief is dan de andere aanvallers.

17 februari 2024 om 15:52

Denk dat Gravenberch ook niet helemaal in het systeem past, die speelde vandaag voor het eerst wat beter. Verder krijgt Gakpo natuurlijk amper speeltijd op zijn favo positie(s) waardoor hij er minder aan te pas komt. Een Salah kan volgens de supporters echter niks verkeerd doen terwijl die net als Robben soms met oogkleppen opspeelt. Niet voor niets dat hij meer scoort dan assists geeft.

17 februari 2024 om 16:03

Ja denk ik ook over Gravenberch. Jones en Szoboslai zijn verdedigend gwn alerter en beter.

17 februari 2024 om 16:03

Heb je deze vent met z'n gehuil weer, noem anders ff 10 wereldklasse wingers met meer assists dan goals? Wat een rancuneus jaloers Gakpo zeikertje ben je toch ook. Tijdens het live meepraten: elke bal MOET naar je grote idool anders gelijk weer zeiken. Bloediritant. Absolute clublegende die krediet heeft bij de supporters, nou ja zeg!

17 februari 2024 om 16:13

Slaat nergens op haha. Messi heeft toch ook altijd meer goals dan assists, wil dat ook dan zeggen dat Messi nooit zijn bal afgeeft? Salah zit gewoon weer aan 10 assists in de competitie. 3de seizoen op rij dat hij in de dubbele cijfers zit qua assists.

17 februari 2024 om 16:23

Haha volgens mij is jouw haat jegens Gakpo groter dan mijn fan zijn van Cody. Sowieso hebben NL supporters van buitenlandse clubs er een handje van om Nederlandse spelers af te zeiken. Ik vind Salah ook erg goed en mede dankzij hem hebben ze 1 topseizoen gehad met ook een CL, maar er is meer dan Salah. Vind gewoon dat Gakpo door Klopp te weinig credits krijgt.

17 februari 2024 om 16:35

Maar dat heeft niks te maken met Salah, dat komt omdat Klopp voor links en de spits positie veel opties heeft. Gakpo is simpelweg niet de beste van die spelers.

17 februari 2024 om 16:35

Ik denk eerder jouw afkeer/jaloezie naar Salah vanwege je obsessie met je idool Gakpo. Wat jij doet is hetzelfde als een Frenkie fan, die niks met Barcelona heeft, en constant zelfs Messi gaat afzeiken omdat hij niet naar Frenkie speelt. Je zit steevast de sterspeler van het team af te zeiken, puur om je idool te kunnen hypen. Kwalijke zaak, aangezien je hiermee doodleuk de best presterende winger in de Premier League geschiedenis zit te kleineren. Als je dit zou doen bij random spelers, ala, maar Allison, Salah, Trent zijn onderhand clublegendes, dus een relatief nietszeggende speler als Gakpo over hun rug hypen is simpelweg niet oké.

17 februari 2024 om 16:43

Ik neem het gewoon voor Gakpo op, omdat ik zie dat hij het moeilijk heeft bij Liverpool. En hij is een mede Nederlander, dus ik support hem ja net als Frenkie. Salah krijgt al genoeg aandacht en soms is hij gewoon wat te zelfzuchtig net als een Robben dat was. Ik mag Gakpo toch best een beetje hypen? Salah is 31 en Gakpo 24 jullie moeten ook verder op een gegeven moment.

Aanpassing: Dat je van Dijk niet noemt als clublegende vind ik opvallend.

Mooie invalbeurt Gakpo. Salah die zelfzuchtig was en hem oversloeg voor de goal. Vervolgens een Assist op Salah en het bekronen met een goal ✊

17 februari 2024 om 16:00

Niet iedereen hoeft elke bal braaf naar je idool af te spelen. En al helemaal niet iemand van het kaliber Salah, de sterspeler van het team. Volgens jouw logica is Gakpo dus ook "zelfzuchtig" aangezien hij niet alles braaf afspeelt. Gakpo fangirls zijn uiterst irritant voor objectieve Liverpool fans.

17 februari 2024 om 16:07

Salah had kunnen passen, hij had zelf nog een verdediger die hij langs moest maar hij maakte het af met een goede actie en doelpunt.

17 februari 2024 om 16:12

Als Messi 5 man voorbij dribbelt en (bijna) scoort kun je ook zeggen dat hij (meerde malen zelfs) had kunnen passen. Topspelers hoeven niet alles af te spelen wat mij betreft

17 februari 2024 om 16:28

Haha objectief noemt ie zichzelf. Jij noemt Salah ‘de sterspeler’ van het team, maar is dat ‘nog’ wel zo? Volgens mij kunnen ze onderhand ook wel zonder hen met Jota, Nunez, Gakpo en Diaz. Vergeet ook niet Liverpool in een dal heeft gezeten en ook toen was Salah speler van Liverpool. Hij kan het niet alleen.

17 februari 2024 om 16:43

Oh wauw, je gaat nu volledig "all masks off" je afkeer naar Salah hier delen. Letterlijk elke Liverpool fan op planeet aarde noemt Salah de sterspeler van het team, die tevens de MVP is van de Premier League. Toen Liverpool in een dal zat droeg Salah 2 seizoenen een matig team op z'n rug met absurde cijfers (beter dan prime Hazard). Zonder hem zouden we in 21 en 23 ergens middenmoot zijn geëindigd. Met Jota Nunez en Diaz gaan we geen CL of PL winnen. Paar gewonnen wedstrijden tegen kleine teams afgelopen maand veranderen hier niks aan. Tegen Arsenal werd gelijk duidelijk dat in grote wedstrijden hij onmisbaar is. Zelden zo'n respectloze zooi insinuaties in 1 reactie gelezen.

17 februari 2024 om 16:47

Ik heb helemaal geen afkeer naar Salah. Ik hoop alleen dat Gakpo meer bij het team wordt betrokken. Denk ook dat hij Liverpool meer te bieden heeft dan hij nu doet. Het is gewoon dat ik Salah dit seizoen al meerdere keren heb zien solo’en en dan een Gakpo oversloeg in kansrijke positie en baalde daar dan van.

17 februari 2024 om 16:47

15 goals en 9 assist en jij twijfelt of hij de sterspeler is. 40% van de doelpunten door Salah. Och och och, je speler wordt wel eens overgeslagen dat kan ja maar dat maakt het nog niet dat Salah geen sterspeler is haha. City pakte ook aardige resultaten zonder KDB, zal ook vast geen sterspeler zijn.

17 februari 2024 om 16:53

Dit dus. Volgens hem: "was Messi wel de sterspeler van Barça? Was Lewa wel de sterspeler van Bayern? Was Kane wel de sterspeler van Tottenham? Was Ronaldo wel de sterspeler van Madrid??? Is Salah wel de sterspeler van Liverpool???" Hele logische vragen inderdaad.

17 februari 2024 om 17:04

Onderschat een van Dijk niet. Mooie statistieken, maar voetbal blijft een teamsport.

17 februari 2024 om 16:06

Salah kon daar nooit Gakpo bereiken, zat gewoon een verdediger tussen anders.

17 februari 2024 om 16:25

Hij keek anders na de kans wel nog een keer naar Gakpo, dus wist echt wel dat er een kans lag.

Normaal moet je heel blij zijn als je met 1-4 comfortabel wint tegen een zeer lastige tegenstander als Brentford en waar koning Salah zijn comeback maakt… maar toch is het eentje met een zure nasmaak ik kan niet volop juichen. Jones en Jota geblesseerd uitgevallen met de laatstgenoemde ziet het er echt niet goed uit. Nunez die in de kleedkamer bleef?? Uit voorzorg hopelijk?? Hopelijk is de schade niet al te groot want dit voelt eerder als uitstel van executie, we gaan moeten afhaken in de titelstrijd zo. Achja we zullen zien. Nu hopen op puntenverlies van de concurrentie!

Knappe overwinning uit tegen Brentford met aardig wat blessures. Had meer verwacht van Brentford eerlijk gezegd. Toney oogt traag vind ik en fysiek minder. Mbeumo is de smaakmaker dit seizoen bij hun maar is al een tijdje geblesseerd.

Brentford heeft het Liverpool natuurlijk wel heel makkelijk gemaakt met hun drama verdediging. Maar ondanks zo veel uitgevallen spelers heeft Liverpool uitstekend gepresteerd.Ik vond Gravenberch overigens echt sterk invallen. Draait zo moeiteloos mee met dit Liverpool, en weet hier en daar ook nog eens wat bijzondere key passes te geven. Hopelijk heeft Koeman de wedstrijd ook gezien dan kan hij Wijnaldum gauw afschrijven.

Na een sterk begin van Brentford viel het als een kaartenhuis in elkaar na een wonderschone goal van Nuñez, die overigens steeds beter begint te renderen. Heel erg zuur dat Jota en Jones uitvallen. Waar het er bij Jota uitzag alsof het einde seizoen is.

Kelleher keepte vandaag weer prima en is naar mijn mening een veel te goede 2e keeper.

Oliver foutloze wedstrijd gefloten dat mag gezegd worden.

Het kampioenschap wordt heel lastig met bijna 50% van de basiself geblesseerd. Wel een hele goede wedstrijd van deze spelers. Vooral Nunez begint echt een belangrijke speler te worden. Nunez heeft echt alles in zich om een van de beste spitsen te worden. In zijn eerste seizoen miste hij de rust voor de goal. Alles ging met hoge snelheid en zonder echt na te denken. Dit seizoen is dat al een stuk beter. Daarnaast blijft hij eigenlijk altijd op dezelfde manier spelen, ook al mist hij een grote kans.

17 februari 2024 om 16:10

Wat betreft Nunez: niet helemaal eens. Hij heeft dit seizoen simpelweg de meeste grote kansen gemist van alle topspelers èn de meeste pogingen op goal. Dat moet echt beter. Qua assists en drive niks te klagen hoor, maar zijn afwerking laat nog te wensen over. Hopen dat hij het dit restant van het seizoen recht trekt, maar kijkend naar vorige seizoen: vrees ik van niet. Sympathieke knul, maar zoveel kansen missen op het aller-allerhoogste niveau is stiekem onacceptabel

17 februari 2024 om 16:22

Nunez heeft in de afgelopen 7 wedstrijden in de premier league wel 5 doelpunten en 2 assists gemaakt. Hij heeft inderdaad veel kansen verprutst en ook het vaakst de paal en lat geraakt. In mijn optiek zijn het minimale marges en heeft hij nog steeds de potentie om een echte goalscorer te worden.

17 februari 2024 om 16:29

Je moet kijken naar het groter geheel. Het is een feit dat Nunez zijn afwerking niet constant is maar wat wel constant is bij hem is dat hij voor pure chaos zorgt, de tegenstander heeft 90 min lang zijn handen vol aan Nunez. Ook de passie waarmee hij speelt heeft een positief effect op het team. We hebben ook nog geen enkele keer verloren dit seizoen met Nunez in de basis.

17 februari 2024 om 16:55

Mischien moeten we hem als valse spits a la Bobby gebruiken? Die was qua puur afmaken natuurlijk ook niet al te denderend, maar compenseerde dit met voetbal, assists en playmaking etc

17 februari 2024 om 17:08

@Anfield1892 als je Nuñez zijn kwaliteiten optimaal wil benutten dan moet je hem niet als een valse 9 laten spelen. Zijn kwaliteiten zijn juist zijn snelheid, diepgang en goede loopacties. Bobby was niet de snelste, maar wel technisch erg verfijnd waardoor hij wel een goede valse 9 was. Nuñez zou nog beter renderen als Thiago fit zou zijn of volgend seizoen met een soortgelijke voetballer, die een steekbal/pass kan geven.

18 februari 2024 om 11:52

Juist wel als valse 9, kijkend naar zijn hoeveelheid assists. De door jou opgesomde kwaliteiten houden per direct op wanneer hij: voor het doel staat. Dus als pure spits heb je niet veel aan hem, aangezien een pure spits' primaire taak afmaken is. En laat nou net dát zijn achillespees zijn.

Is er een Liverpool fan die me kan vertellen hoe Gakpo het nou eigenlijk écht doet?

17 februari 2024 om 16:05

Niet heel bijzonder. Gewoon leuk om af en toe in te laten vallen, maar basisspeler voor absolute topclub: nee. Pakte mooi z'n goaltje mee, ongelukkig met z'n acties. Al met al nog geen succes

17 februari 2024 om 16:11

@anfield ik kijk niet elke week Liverpool hoor, maar is het ook niet zo dat Gakpo een beetje 'misbruikt' wordt in de zin dat hij nooit eens op een vaste positie de kans krijgt? Hij is een linksbuiten maar moet steeds afwisselen tussen spits, rechtsbuiten en middenvelder heb ik het idee. En dan ook nog 50/50 bank en basis. Dat lijkt me ook niet ideaal.

17 februari 2024 om 16:16

Gakpo is een luxe voor een club als Liverpool om zo een speler te hebben als 4de/5de aanvaller. Het probleem bij Gakpo om een basisspeler te zijn bij de absolute top is dat hij overal een beetje goed in is, maar niet ergens in uitblinkt. Dan word je al snel gebruikt als stand-in voor verschillende posities.

17 februari 2024 om 16:19

@ Fossen: Klopt. Heb je een punt in hoor. Dit seizoen vergelijkbaar keren op zowel CM, spits en Linksbuiten gespeeld. 6 a 7 keer op iedere positie. Maar vanwege ons spitsen probleem (Jota chronisch geblesseerd en Nunez wisselvallig) moest hij daarom dus ook in de spits. Hij heeft wel degelijk talent natuurlijk, maar je praat natuurlijk over een club die sinds 2018 door velen bij de absolute wereldtop wordt geschaard. Dan is goed simpelweg niet goed genoeg. Maar goed, hij is nog jong en zal waarschijnlijk nog zat kansen krijgen. Helemaal gezien het blessure spook wat momenteel rondwaart.

17 februari 2024 om 16:21

@Oscar crucke Hmm, weet niet of dat zo is. Heeft een waanzinnig goede voorzet en een goede trap. Dat lijken me juist aspecten die perfect passen bij een linksbuiten. Ik vind hem niks van een spits hebben, maar kan juist alles van een goede linksbuiten hebben.

17 februari 2024 om 16:22

@Anfield1892 oh ik vond het bij zijn vertrek naar Liverpool al een nét te grote stap. Maar wat je zegt, jammer dat ie dan niet een reeks op zijn eigen positie kan spelen. Z'n goaltjes pikt ie dan wel mee. Al met al op dit moment gewoon een prima speler voor Liverpool om er bij te hebben.

17 februari 2024 om 16:24

En niet te vergeten: in de Premier League top is 40 miljoen voor een stand-in niet eens zo gek veel. Denk oprecht dat dit het plan is met Gakpo. Alhoewel positie concurrent Diaz natuurlijk ook niet sublieme wereldklasse is. Om eerlijk te zijn ben ik geen groot fan van onze laatste 3 offensieve aankopen: Nunez, Diaz, Gakpo, allemaal leuk en aardig, maar of we daar een CL mee kunnen winnen betwijfel ik ten zeerste

17 februari 2024 om 16:36

Nee, eens. Hooguit als ze zich kunnen optrekken aan de spelers om zich heen zijn dit jongens waarmee je ver kunt komen. Maar op basis van pure kwaliteit moet een Liverpool hoger mikken voor de basis.

17 februari 2024 om 17:14

Als jij denkt dat Liverpool spelers van sublieme wereldklasse aan zal trekken dan support je echt de verkeerde club. 95% van de 'wereldspelers' worden wereldklasse bij Liverpool zoals Salah, van Dijk, Robertson en Alisson. Gekocht bij respectievelijke clubs zoals Southampton, AS Roma en een gedegradeerd Hull City. Nuñez heeft naar mijn mening alles in zich om een topspits te worden je bent geen prutser als je er 40 in een seizoen in legt bij Benfica. Als je ziet met wat voor statisch middenveld we een paar jaar geleden de CL wonnen.. vind ik deze opmerking een beetje gek. Liverpool moet het hebben van het collectief net zoals Leverkusen dit seizoen. Op papier niet de beste spelers van de Bundesliga maar er staat een goed ingespeeld collectief. Daar kan je zeker de CL mee winnen. Zie Istanbul 2005 😉

17 februari 2024 om 17:34

Hier gaat iets niet helemaal goed. Van Dijk presteerde wereldklasse bij Southampton en werd daarom begeerd door half Europa, Allison was bij Roma als absurd goed, behoorde tot de beste keepers van Serie A en werd óók begeerd door tig grote clubs. Salah behoorde bij de beste aanvallers van Serie A, speler van het seizoen verkozen boven clublegende Totti (!) en bijna 1 op 1 in z'n laatste seizoen. Van Dijk, Fabinho, Salah, Allison hadden allemaal al geweldig gepresteerd in een top 5 competitie voordat ze bij Liverpool kwamen. Nunez daarintegen 1 leuk seizoen in Portugal.... Een club van het statuur Liverpool mag tegenwoordig wel wereldklasse spelers aantrekken, zie een Thiago.

17 februari 2024 om 23:28

Je kan niet wereldklasse presteren bij Southampton. Het is altijd maar weer de vraag hoe zo iemand het bij een grotere club gaat doen. Aangezien er tig voorbeelden zijn van spelers die bizar goed waren bij een subtop club in Engeland maar daarna compleet door de mand vielen bij een grotere club zoals een Ross Barkley.

Zelfde zoals bij AS Roma 'clublegende Totti' was in dat jaar al ruim de 40 gepasseerd en ja Salah was daar de beste maar nog geen absolute wereldtop aangezien de Italiaanse competitie Europees al jaren teleurstellend is. Thiago is inderdaad wereldtop. Daar hebben we ook zo veel plezier van gehad? Voor die €25m had ik liever een jonger en minder fragiel exemplaar gehad.

En over Nuñez.. hoeveel goede seizoenen hadden Alisson en Salah gehad? 1 hooguit 2? Ik ben al meer dan 25 jaar fan maar van mij hoeven er niet perse wereldklasse spelers aangetrokken te worden zoals een Mbappe of Gavi oid. Geef mij maar Nuñez die trots is om het shirt te mogen dragen en zich helemaal het apenzuur in werkt.

18 februari 2024 om 12:02

Een rammelend betoog vol zwakke argumenten en halve waarheden. Eerst beweren dat je geen wereldklasse kan presteren bij Southampton... maar 2 zinnen later jezelf tegenspreken met "bizar goed presteren bij een subtopper". Beetje vreemd, aangezien Southampton met Van Dijk ongeveer 6e eindigde. Je gaat nu de hele Italiaanse competitie bagitaliseren puur om Salah's prestaties te downgraden. Niet zo chique. Want waar in godsnaam heb ik gezegd dat Salah (en Van Dijk, Allison) al absolute wereldtop waren voordat ze bij Liverpool kwamen? Nergens. Maar zoals jij ze beschreef waren het koekenbakker ms voordat ze bij LFC kwamen, wat natuurlijk aantoonbaar onjuist is. Zowel Van Dijk, Allison Salah lieten het voor Liverpool al zien in een top 5 competitie, Nunez niet. Dat jij als een van de weinige géén wereldklasse spelers wil is je goed recht, maar dan ook niet grote prijzen verwachten met een zooitje net niet figuren die zich gelukkig wel "het apenzuur werken" en nog veel belangrijker dan kwaliteit of grote prijzen winnen "trots zijn om het shirt te mogen dragen". Jij en ik staan mijlenver van elkaar verwijderd qua doelen, prioriteiten en zienswijze mbt Liverpool. Verschil van dag en nacht.

18 februari 2024 om 12:19

Dus volgens jouw “logica” kon KDB niet wereldklasse presteren bij Wolfsburg, of Shearer niet wereldklasse presteren want hij speelde bij Newcastle. Ondanks dat ze beiden natuurlijk wereldklasse presteerde. Iemand kan met de nr.10 van de competitie wel degelijk de best presterende zijn op zijn positie, en zelfs van Europa. Of wil je nu beweren dat een aanvaller van Southampton of Brentford met 30 goals in een seizoen géén wereldklasse presteerde? Nunez heeft nu anderhalf seizoen de tijd gehad en stiekem niet zo heel veel laten zien wat past bij een topclub van het kaliber LFC. Ditzelfde geldt voor Diaz. Ik ben blijkbaar een stuk kritischer dan jou en kijk niet met zo'n roze bril naar Nunez. Maar beweren dat je liever een random speler die glunderend “trots is op het shirt” de voorkeur geeft boven generationele talenten als Mbappe - Gavi is imo ronduit bizar.

18 februari 2024 om 12:55

Over rammelend betoog gesproken. Er staan tenminste nog feiten in die van mij. Jij doet alleen maar aannames. Want kwam Shevchenko ook niet van AC Milan naar Chelsea? Of kwam Torres ook niet van een matig Liverpool? Volgens jouw "logica" had zelfs Michu de BPL kort en klein geschoten als hij van Swansea naar United was gegaan.

Het is geen uitgemaakte zaak dat als je een speler aantrekt zoals van Dijk, Alisson (zo typ je zijn naam) of Salah, dat ze meteen of zeer snel net zo goed of zelfs beter presteren.

Bij een kleine club is de druk vaak minder hoog en kan een speler zoals KDB lekker zijn gang gaan. Dat is ook precies de reden waarom KDB, Salah en Lukaku alle 3 'matig' waren bij Chelsea.

En je mag zeker kritisch zijn, maar van die zure en negatieve supporters als jij word ik een beetje moe. In dit hele topic komt er nog geen positief woord uit. Ga achter je club en spelers staan zoals meerendeel van de supporters dat doen. Diaz en vooral Nuñez staan er goed op bij de fanbase.

Vorige week zat ik in het stadion en merkte je bij de goal van Nuñez dat mensen extra blij waren voor hem, dat zijn de type spelers die veel fans graag zien een Elliott, Nuñez, Robertson, Henderson, Wijnaldum en vroeger bijvoorbeeld Kuyt. In jouw ogen waarschijnlijk allemaal geen spelers van wereldklasse maar wel spelers die passen bij de club cultuur.

Goed resultaat van Liverpool. Moeilijke uitwedstrijd. Ook mooi voor Gakpo dat hij zich weer eens kan laten zien. Verder is het vooral erg balen dat Jones en Jota geblesseerd zijn. Hopelijk valt het mee.

Bedankt voor Gakpo?! 😂 Die zat gewoon op de bank hoor. Had wel als invaller, in typische Gakpo-stijl, een assist en doelpunt toen de buit al binnen was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren