Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Suárez troost Gerrard: 'Niet leuk wanneer hij zoveel pijn heeft'

Laatste update:

Bij Liverpool werken Luis Suárez en Steven Gerrard uitstekend met elkaar samen, maar donderdagavond stonden de twee tegenover elkaar bij de wedstrijd tussen Uruguay en Engeland. Suárez deed zijn voetbalvriend pijn, door twee keer te scoren en het duel te beslissen: 2-1. Na afloop zocht hij Gerrard op voor een troostende knuffel.

/

Door de nederlaag staat Engeland op de rand van uitschakeling. "Dit is een vervelend moment voor hem", zegt Suárez op de website van Liverpool. "Ik vind het niet leuk wanneer hij zoveel pijn heeft. Ik gaf hem een knuffel en zei 'vergeet deze wedstrijd, blijf gaan, je blijft een van de beste spelers'. Hij is de beste speler waar ik ooit mee gespeeld heb."

Het was uitgerekend Gerrard die Suárez in staat stelde om het winnende doelpunt te maken: de aanvoerder van de Engelsen verlengde een lange bal van Fernando Muslera met zijn hoofd, waardoor Suárez doorbrak en de 2-1 achter Joe Hart ramde. Wanneer Costa Rica vrijdagavond niet verliest van Italië, is Engeland uitgeschakeld op het WK.

Suárez zat een maand geleden nog in een rolstoel, maar was donderdag dus de held van Uruguay. De aanvaller was zijn fysiotherapeut dankbaar: "Hij is eigenlijk de held. Het is ongelooflijk wat voor werk hij heeft verricht tijdens mijn herstel. Ik moet hem hier heel erg voor bedanken. Hij heeft geen enkel risico met mij genomen tot hij er zeker van was dat ik weer honderd procent fit was", aldus Suárez.

Denk je dat Engeland wordt uitgeschakeld op het WK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft zeker nog wel is gekke fratsen, maar wat een ongelofelijke topper is dit !

20 juni 2014 om 11:49

Waarom moet je dat over die rare fratsen toch weer als eerste noemen? Kunnen we hem niet een keer de volle credits geven dat ie gewoon een absolute geweldenaar is?

20 juni 2014 om 12:05

Hij heeft dit seizoen niks geks gedaan, ja behalve geweldig spelen, die jongen had gewoon wat tijd nodig om volwassen te worden denk ik maar idd beetje raar om daar nu nog over te beginnen

20 juni 2014 om 14:14

Het is zeker niet raar om erover te beginnen.
Suarez heeft in het verleden vaker laten zien dat hij soms gewoon beetje raar is.
En om dat nog weg te wuiven omdat hij een mooi jnterview geeft is natuurlijk ook onzin.
Maar hij blijft wel een geweldenaar en we zullen de komende 3 jaren nog heel veel plezier aan hem hebben.

20 juni 2014 om 12:57

Voor mij is hij de de beste spits die er momenteel rondloopt!! Want een held!!

Hoewel ik denk dat Italie en Uruguay door zullen gaan, hoop ik toch echt dat Engeland over Costa Rica heen walst en dat Italie zijn sportieve plicht doet tegen Uruguay. Ik gun het Gerrard wel, vooral na het mislopen van de titel dit jaar, om in ieder geval verder in het toernooi te komen dan deze ronde. Wat is dat toch met Engeland dat ze de afgelopen toernooien zo slecht presteren. Ze hebben een redelijk goed team, maar het is steeds net niet met ze. Hoe zou dit toch komen?

20 juni 2014 om 11:24

Is niet de afgelopen tournooien. Ze wonnen WK in 66 het WK maar daarna in geen WK of EK meer de finale gehaald. Engelse elftal is gewoon niet goed genoeg. De spelers die er spelen excelleren in de competitie alleen door de grote hoeveelheid buitenlandse spelers die er spelen. En de beste van de Premier League zijn ook niet engels. Dan wordt het lastig om een team samen te stellen dat juist van deze buitenlandse spelers gaat winnen.

20 juni 2014 om 12:16

Wel, elke 10 jaar een nieuwe lichting met nieuwe kansen. Om nou te zeggen dat de Engelse geen goede spelers hebben gaat een beetje ver.het blijft me elke keer weer verbazen hoe een landje als Nederland met een van minste inwoners op grote toernooien zo'n team kan neerzetten. Opleiding en management? Ik sta versteld.

20 juni 2014 om 12:31

Nou je zegt het dus precies.. Opleiding en management. Er wordt in Engeland gefocust op schijnbaar niet de juiste dingen.

En ik zeg ook helemaal nergens dat Engeland geen goede spelers heeft, maar nooit de beste van de Premier League.. De enige engelse speler die bij zijn club de beste is, dat is Lallana.. Ga maar alle clubs na. Ramsey, Ozil, Bony, Hazard, Willian, Suarez, Van Persie, Silva, Aguero, Toure, Kompany, Mata, Oscar, Navas,... Allemaal spelers die bepalend zijn in de Premier League. De enige die echt kan aanhaken is Rooney.
Natuurlijk is er elke 10 jaar een nieuwe lichting met nieuwe kansen. Maar al 50 jaar geen finale halen.. Dat is toch geen toeval. Dat zijn minimaal 5 nieuwe lichtingen.

In nederland leer je om te voetballen, in engeland leer je schijnbaar iets anders. Pak de selecties van Engeland er maar bij.. Buiten die 11 is het niet zoveel en dit is het beste wat ze hebben. Dat kan geen toeval zijn.. jaar in jaar uit...

20 juni 2014 om 12:35

Engelse spelers spelen geen continentaal voetbal. Er zit veel fysiek en tempo in, maar weinig vernuft. Het contrast met de Zuid-Amerikaanse ploegen is gewoon groot. De betere spelers die doorslaggevend zijn komen uit deze landen.

20 juni 2014 om 11:49

Alsof Costa Rica zo slecht is.. die kunnen Engeland net zo goed even pakken. Joel Campbell is de naam!

20 juni 2014 om 12:26

Ach man omdat die van Arsenal is vindt je hem zekers goed. Een Rooney is drie klassen beter en speelde gister fenomenaal. Het is jammer dat Engeland op andere linies zwaar kwaliteit tekort komt vooral dat centrum is om te huilen.

20 juni 2014 om 12:28

Voor de wedstrijd tegen Uruguay heb ik nog niemand zo lovend over hem gehoord als nu het geval is, beetje vreemd. Dat hij een redelijke voetballer was, was al wel bekend, maar er wordt nu gedaan alsof hij zo'n geweldenaar is.

20 juni 2014 om 12:48

Rustig maar, niet zo serieus. Verder is Costa Rica gewoon een aardig team.

20 juni 2014 om 14:56

Moet zeggen dat ik zwaar onder de indruk ben van die Campbell.

Mooie foto. Meedogenloze beul toont compassie. Ergens verrast het mij dat Gerrard zich zo laat troosten door hem.

20 juni 2014 om 11:26

Zegt natuurlijk ook wel wat over Suarez, hoe hij wordt gerespecteerd als persoon en speler. En dat door zo'n legende als Gerard.

20 juni 2014 om 11:49

Hoezo verrast het jou dat? Die twee zijn hardstikke close met elkaar, nog nooit een negatief woord gelezen van Gerrard over Suarez of andersom, in tegendeel zelfs. Suarez mag soms zijn fratsen hebben (gehad) in het veld, maar het schijnt buiten de lijnen een ontzettend zachtaardige kerel te zijn.

20 juni 2014 om 12:25

Het verbaast mij omdat Suarez hoogstpersoonlijk verantwoordelijk was voor de waarschijnlijke uitschakeling van Engeland. Ok, ze zijn close, maar ik zou gemengde gevoelens hebben. Je zo innig laten opvangen door de slachter van je land voelt voor mij aan als een ambivalent gebeuren. Vandaar de verrassing.

Ja dat wordt nog wat als Suarez straks terugkomt bij Liverpool. Wat een geweldenaar. Dat hij hier Gerrard troost en moed inspreekt geeft ook maar weer aan dat hij niet meer alleen aan zichzelf denkt, maar echt veel meer een teamspeler is geworden. Hij heeft nu in een wedstrijd al meer laten zien dan Ronaldo en Messi de afgelopen twee Wk's.

20 juni 2014 om 12:29

Tja, als je nou van 1 iemand heel zeker weet dat hij zich niet in zal houden, dan is het Suarez wel. Liverpool heeft echt goud in handen met hem, ik zou hem dan ook tegen geen enkel bedrag verkopen als ik hen was.

Jammer maar ik vind het middenveld ook echt matig van Engeland. Ik denk dat Engeland gewoon uitgeschakeld wordt. Uruguay en Italië zijn gewoon beter dan Engeland. Over een aantal jaren zal Engeland vast er echt top zijn. Er wordt ook elke keer zo veel van ze verwacht.

20 juni 2014 om 11:30

Zolang de beste spelers bij Engelse ploegen allemaal niet-engels zijn, zal dit gewoon blijven doorgaan. 50 jaar geleden winnen ze het WK en sindsdien is het helemaal niets meer op eindrondes. Wat voor elftal ze ook hebben staan. De impact van buitenlandse spelers op engelse teams is blijkbaar gewoon zo groot dat ze het met elkaar niet kunnen. Bij alle clubs zijn de grote en dragende spelers bijna buitenlands. Alleen bij Liverpool valt het nog mee, maar daar is precies de man van de 2 goals een van de belangrijkste, dan wel niet de belangrijkste schakel.

Wat kan ik iedere wedstrijd genieten van Suarez. Gelukkig heb ik hem een aantal keer live op de Nederlandse velden mogen zien voetballen. Altijd alles geven in de hoogste versnelling. Er gebeurt altijd iets. Weet dat er toen nog wel eens getwijfeld werd wie beter was: Suarez of Ruiz. Ruiz heeft jammer genoeg 1 stap achteruit gedaan en Suarez 2 vooruit. Geweldenaar!

Mooie actie van Suarez om zijn teamgenoot te troosten na zijn cruciale fout bij de 2-1.
Suarez toont aan dat hij het begint te leren en volwassen begint te worden, goed om te zien!

Het is echt geweldig wat Suárez hier laat zien. Respect voor zijn tegenstander, maar aan zijn teamgenoot! Ik las ergens dat Barça een bod had gedaan op Suárez van 60 miljoen euro. Is dat waar ?

20 juni 2014 om 11:50

Klopt...barca heeft bod gedaan van 65 miljoen en is overigens zelfs al in een vergevorderd stadium momenteel met Liverpool en Suarez zelf..

20 juni 2014 om 11:52

Omdat een spaans sensatiekrantje dit schrijft, is het de waarheid?

20 juni 2014 om 11:52

Nee, ga daar maar niet vanuit. Suarez blijft in principe gewoon bij Liverpool. Ik dacht overigens dat jullie mankement in de verdediging zat? Barca heeft al genoeg aanvallers, maar goed...

De 2-1 vond ik geen fout van Gerrard, maar van de 2 centrale verdedigers die ongelooflijk stonden te slapen, ze hadden nog net de rode loper niet uitgelegd voor Suarez, daar val Gerrard die wél het duel aan gaat niets op aan te rekenen.

Moet eens over zijn met Gerrard en die fouten, hij heeft nog steeds alle kwaliteiten om een van de beste middenvelders te zijn, Gerrard, Rooney moeten leiders zijn maar ze lijken zich te verschuilen. Een Henderson vond ik gisteren pas echt een leider.

20 juni 2014 om 11:52

Dit kon ik geen fout noemen hoor..is gewoon een kopduel die die zelf per ongeluk verlengd en waardoor Suarez opeens vrije doortocht heeft richting goal. In dat opzicht is het een grotere fout van Cahill die al kon zien dat Suarez hierop rekende en ging rennen..gerrard daarin tegen maakte geen fout en is en blijft een fantastische voetballer

20 juni 2014 om 12:26

Erg ongelukkig dat hij die bal zo door kopt op Suarez en Rooney een grote kans miste(dacht even dat hij nooit zou gaan scoren op een Wk), maar laat de FA alsjeblieft eens een keer een fatsoenlijke trainer aanstellen. Zelden zulke dramatische wissels gezien. Met de jonge talentvolle generatie die er nu aankomt en nog enkele ervaren spelers zie ik Engeland over 4 jaar(mits er een goede trainer komt) best ver komen.

Gerrard zal wel stoppen bij het Engelse team. Over twee jaar is hij 36 en gezien de talentvolle middenvelders die er nu al klaar voor zijn, is het het beste voor iedereen om er nu een eind aan te maken. Jammer dat hij het dan moet afsluiten met zo'n dramatisch WK, maar niks aan te doen.

Gerrard is eigenhandig verantwoordelijk voor het missen van de titel van Liverpool (slippertje tegen Chelsea) en de teloorgang van Engeland op het WK. Echt een gouden gozer en één van mijn favoriete voetballers aller tijden, maar Stevie laat het inmiddels keihard afweten op de momenten dat het er echt toe doet.
Jammer om dit te moeten constateren, ik vraag me af wat Gerrard gedaan moet hebben om zulk slecht karma te hebben gegenereerd. Dat hém dit juist allemaal moet overkomen is pijnlijk.

20 juni 2014 om 12:23

Ja, liet hij het afweten toen hij in de blessuretijd tegen Fulham de pingel vol overtuiging in de touwen jaagde en Liverpool anders toen al was uitgeschakeld in de titelrace, toen hij Liverpool met twee geweldige pingels langs West Ham schoot, toen Liverpool het lastig had tegen Sunderland met een schitterende vrije trap Liverpool op 2-0 schoot in een wedstrijd die met moeite met 2-1 werd gewonnen, de ene na de andere assist gaf of zijn openingsgoal in de altijd beladen Merseyside derby, liet hij het toen afweten?

Lachwekkend! Ja, hij maakte een slippertje tegen Chelsea, maar dat overkomt elke speler wel eens en is wel wat anders dan het keihard laten afweten. Suarez en Sturridge gaven in de wedstrijd tegen Chelsea ook niet echt thuis, maar makkelijk om Gerrard als zondebok aan te wijzen. Net als gisteren, want laten we het maar niet hebben over de enorme misser van Rooney, nee Gerrard kopt de bal ongelukkig door omdat Cavani in één keer voor hem opduikt.

Suarez, wat een speler en wat een persoon! Mooi gebaar!!

Destijds waren er nog mensen die beweerden dat Ruiz beter was... voor mij stond het altijd al vast dat Suarez een wereldspeler zou worden! Waarom? Vanwege zijn drive, die is ongekend!!!

Ik krijg toch wel steeds meer respect voor Suarez, hoewel er altijd een vervelende bijsmaak zal zijn.
Deze actie vind ik toch wel top en respectvol. Bravo!

Suarez is een geweldige speler, die nare fratsen zitten er helaas ook bij maar dat maakt hem niet minder goed. Cantona was ook gestoord maar ook een wereldvoetballer.

Engeland gaat niet door naar de volgende ronde, dat is zuur voor ze maar het komt ook door het agressieve koopgedrag van de Premier League clubs. Ze hebben zelf amper eigen jeugd die doorstroomt en kopen alleen maar buitenlandse spelers. Het resultaat is dat je een middelmatig elftal krijgt met Gerrard en Rooney als de leiders en verder dus alleen maar middenmaat.

20 juni 2014 om 12:32

Zucht... Barkley Sterling en Wilshere middelmaat? Gerrard en Rooney waren dit toernooi juist middelmaat. Praat niet zo met iedereen mee.

Wel een mooie, snelle Liverpool-goal. Gerrard die een lange bal doorkopt en Suarez die hem even later staalhard tegen de netten jaagt

Nou, dan had je niet de 2-1 moeten maken Suarez!

Was mijn voorspelling ook goed geweest

Mooi die rapportcijfers die hierboven staan. Engeland speelde helemaal niet slechter dan Uruguay en ze krijgen veel lagere cijfers. Mijns inziens slaat dat nergens op

Suarez is een raar fenomeen. Een team zonder hem maakt het een stuk slechter en dan loopt het niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren