Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Suárez herhaalt: ‘Ik zou graag weer voor Ajax spelen’

Laatste update:

Luis Suárez wil in principe nog jaren bij Barcelona blijven, maar hij sluit niet uit dat hij in de toekomst weer het tenue van Liverpool of Ajax om de schouders gaat dragen. De 29-jarige aanvaller uit Uruguay kwam via FC Groningen en Ajax terecht bij Liverpool, dat el Pistolero in de zomer van 2014 aan de Spaanse topclub verkocht. De supporters van the Reds missen Suárez nog steeds en ook in Amsterdam was hij zeer geliefd.

/

“Ik wil het liefst nog jaren bij Barcelona blijven”, vertelt Suárez in een groot interview met de Daily Mail. “Maar het loopt niet altijd zoals je het plant. Maar als ik terug naar de Premier League zou moeten, dan zou ik alleen naar Liverpool gaan. Ik zou niet bij een andere club tekenen. Het zou mij niet om geld gaan. Ik zou ook dolgraag ooit weer voor Ajax spelen. Zij hebben me de kans gegeven om me als voetballer in Europa te ontwikkelen.” Het is zeker niet de eerste keer dat de Uruguayaan aangeeft dat hij ooit weer voor Ajax zou willen spelen.

Suárez geeft toe dat hij bepaalde aspecten van het Engelse voetbal mist, bijvoorbeeld de strijd om de landstitel. “In de Premier League kun je van tevoren niet weten wat er gaat gebeuren. De onderlinge verschillen zijn zeer klein. Hier in Spanje heb je drie of vier grote clubs en is er een groter verschil met de rest. Ik wil niet respectloos overkomen, maar in aanloop naar bepaalde wedstrijden zeggen de media hier: ‘laten we eens kijken hoeveel doelpunten Barcelona dit keer gaat maken’. In de Premier League weet je gewoon dat dat niet gaat gebeuren. Dat mis ik.” Het contract van Suárez met Barcelona loopt na dit seizoen nog drie jaar door, tot medio 2019.


Denk jij dat Luis Suárez ooit weer voor een ex-werkgever gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldige speler natuurlijk, en een van de beste spitsen ter wereld. Was destijds bij Liverpool geloof ik bijna rond met Arsenal, was toch een geweldige aanwinst voor hen geweest!

Hij zou misschien wel willen maar dat gaat natuurlijk nooit gebeuren helaas

13 februari 2016 om 08:12

Mischien als ie 34 of 35 is, dan zal ie wat minder snel/explosief zijn maar zelfs dan nog kan ie van grote waarde zijn voor een Ajax met al zijn ervaring!

Zlatan word dit jaar 35 en is nog altijd Wereld klasse!
Totti was vorig jaar ook nog heel goed op 38 jarige leeftijd!

13 februari 2016 om 08:39

Ze zijn nog van wereldklasse omdat ze ongelooflijk goede spelers rond zich hebben lopen. Bij ajax heb je minder ervaren jonge spelers waardoor je als oude topper veel harder moet werken en dan krijg je een probleem.

13 februari 2016 om 10:03

Klopt. En daarnaast zijn die twee spelers nou net spelers die het nooit van explosiviteit, strijd en hard werken hebben moeten hebben. Zlatan en Totti kunnen heel erg teren op finesse en inzicht, maar Suarez is vooral erg onvoorspelbaar, strijdlustig en maakt waanzinnige goals.
Maar ik wil hem niet tekort doen, want Suarez is echt de beste spits die er op dit moment rondloopt.

13 februari 2016 om 11:08

Zeker zou hij een aanwinst zijn, maar met die salaris plafond van Ajax kunnen ze hoogstens een type Heitinga of Malki halen. Mooie woorden van Suarez wat natuurlijk niet gaat gebeuren. Van minimaal 6 miljoen salaris naar max 2.5 miljoen? Dream on. Die gaat naar China, Amerika of zelfs naar Turkije.

13 februari 2016 om 11:56

Lezen!

"het zou mij niet om geld gaan." , aldus Louis Suárez. En ik geloof hem. Hij is sowieso allang binnen en tegen die tijd al helemaal.

Luis, als je terugkomt, wil je dan ook Messi en Neymar meenemen?

13 februari 2016 om 15:44

Zou mooi zijn Icecoldd, maar ik neem al genoegen met El Pistolero en The Hunter samen. Die twee voelden elkaar ook lekker aan.

Luis, de dag dat je aangeeft terug te willen komen bij Ajax kom ik je persoonlijk ophalen haha!

13 februari 2016 om 09:59

Haha jij naar spanje rijden als suarez 65 is

We gaan het zien, hoe dan ook mooi dat hij dit duidelijk in zijn kop heeft want hij heeft dit door de jaren al een keer of 6 genoemd. En in zijn geval heeft dat uiteraard niks te maken met crowdpleasen. Natuurlijk zitten de zuurpruimen alvast klaar om erop te wijzen dat hij vast nooit zijn woord nakomt, omdat hij overal heen kan tzt en elders veel meer kan verdienen of dat hij pas komt als hij 36 is en weinig meer waard. Maar ik ben niet vergeten dat hij loyaal is geweest naar Ajax door totaal belangeloos zijn contract te verlengen in het jaar voor hij vertrok, zodat Ajax goed zou cashen. Daarbij had hij het naar zijn zin in Nederland, heeft er zijn eerste kindje gekregen en heeft kennelijk ook warme herinneringen aan de tijd en mensen bij Ajax. Hij is hoe dan ook altijd welkom, wat een strijder was hij. Waanzinnig jammer dat Ajax met hem net geen kampioen wist te worden. Maar hij loodste ons wel eigenhandig door de voorrondes van de Champions League en dat is eigenlijk net zo waardevol vandaag de dag.

Toch wonderlijk dat hij Ajax niet getipt heeft over Pererio, die had bij Ajax wekelijks in de basis gestaan.

13 februari 2016 om 07:42

Klopt, als Ajax z'n speler weer eens terug wilt halen zullen ze toch echt het salarisplafond moeten doorbreken.

Beetje hypocriet om te zeggen dat je de strijd om de landstitel mist als je naar Barcelona gaat. Als je die strijd wilt moet je niet naar Frankrijk en Duitsland gaan terwijl het in Spanje ook vrijwel altijd maar om twee clubs gaat. Als het om Europees succes gaat zit je wel goed in Spanje.

Benieuwd of ie echt nog eens naar Ajax terugkeert, kan het me eigenlijk niet voorstellen dat ie dat op een leeftijd doet dat Ajax nog wat aan hem heeft. Daarvoor verdient ie teveel bij Barcelona.

13 februari 2016 om 09:36

Begrijpend lezen is ook een kunst hè. Hij wil als eerste natuurlijk gewoon zo goed mogelijk voetballen met zijn team en heel veel prijzen pakken. Hij mist alleen de spanning die je in Engeland wel hebt. Maar als die moet kiezen tussen spanning en het beste voetbal ter wereld + prijzen pakken gaat die natuurlijk voor het laatste.

13 februari 2016 om 10:41

Volgens mij moet je even opzoeken wat de definitie van hypocriet is. Dat heeft helemaal niets te maken met wat Suarez hier zegt.

13 februari 2016 om 11:19

Heb je zelf niet het idee dat je een tikkeltje kinderachtig reageert? Hij spreekt zijn wens uit om ooit nog voor oude clubs uit zijn verleden te spelen dus ook Ajax, dat is voor jou de reden om iets in het bericht te zoeken wat je negatief kan draaien.
Hij heeft gewoon gelijk dat in Engeland de koploper van de nummer laatst kan verliezen en in Spanje er 14 of meer clubs zijn die sowieso van Real en Barcelona verliezen. Die constatering hypociet noemen vanwege het feit dat er liefde voor Ajax bestaat noem ik nu hypocriet.

Zou Suarez wel graag bij Dortmund zien. Dan heeft B.Munchen ook weer wat meer tegenstand in de Bundesliga. Maar ik denk dat hij gewoon niet te betalen is voor Dortmund. De verschillen met het geld in Spanje en Engeland zijn gewoon te groot.

Zal wel beetje verzuurd klinken hoor. Maar hebben hem een kans in Europa gegeven? Volgens mij waren wij dat hier in Groningen....
Heeft zich natuurlijk beter kunnen ontwikkelen bij Ajax hoor, door de veel langere periode.
Misschien komt het wel door hoe hij hier is vertrokken dat hij niks over Groningen zegt. Komt wel beetje ondankbaar over op deze manier....

13 februari 2016 om 08:27

Groningen en Suárez gingen natuurlijk ook niet heel positief uit elkaar, wellicht daarom.

13 februari 2016 om 09:59

Ja, want bij groningen speelde hij ook veel europese duels natuurlijk

13 februari 2016 om 10:34

FC Groningen heeft hem naar Europa gehaald en bij Groningen bleef hij de Suarez zoals hij in Uruguay was: een moeilijk te coachen speler die op het veld zijn eigen ding deed. Niets ten nadelen van Groningen overigens, maar de prikkel voor hem om te ontwikkelen was er minder.

Bij Ajax werd hij veel meer uitgedaagd om zich te ontwikkelen als professioneel denkend teamspeler, zo werd hij o.a. door Jol aanvoerder gemaakt om hem verantwoordelijksgevoel te ontwikkelen, was het niveau rond hem hoger, speelde hij om het kampioenschap en ontwikkelde hij zich 'europees' in de Europese wedstrijden die hij er speelde.

Ik heb het idee dat hij meer op dat soort zaken doelt als hij het er over heeft dat hij bij Ajax de kans kreeg om zich te ontwikkelen. In eerdere interviews gaf hij bovendien al aan Groningen dankbaar te zijn, dat ze hem naar Europa hadden gehaald.

Zie hem liever weer bij Groningen!!!

mag naar ajax bij 38+ ofzo, hahaha

En wat presteren de Engelse clubs nou in de Champions Leauge ?
Inderdaad ze verliezen structureel van de Spaanse clubs!
Allemaal leuk en aardig dat er veel meer clubs strijden om de titel in Engeland maar dat wil niet zeggen dat het niveau hoger ligt in Engeland!

Het Spaanse voetbal is veel technischer , en over dat fysieke verschil valt ook allemaal mee , zwaar overdreven! Zo een Arsenal staat gedeelt 2e kunnen in Spanje zomaar 7e of 8e staan achter ploegen als Sevilla Celta de Vigo die ook heel goed voetballen!

Of zo'n United kunnen ook zomaar , in zomaar 14,15e staan met de huidige vorm van ze!

13 februari 2016 om 08:50

Engelse competitie is ook niet "beter", alleen het rechter rijtje van de PD zou structureel elk seizoen degraderen in de BPL. In Spanje is het gat tussen de (sub)top en het rechter rijtje vaak te groot, en zo lang Barca en Real zo'n 70 procent van de TV inkomsten opstrijken zal dat niet veranderen.. het is gewoon zielig dat een promovendus het moet doen met 12 miljoen en Barca en Real 180 miljoen opstrijken (ongeveer), terwijl in Engeland de promovendus zo'n 80 miljoen krijgen en de kampioen 130. Naar mijn mening is de top4/5 van de spaanse competitie sterker dan de engelse maar alles wat daar onder komt niet meer.

13 februari 2016 om 10:07

Real, barca en atletico zijn sterker. De rest niet.

13 februari 2016 om 10:51

Sevilla?

13 februari 2016 om 11:05

Zo'n Villarreal , Sevilla, Celtic, Atlethich de Bilboa zouden in Engeland gewoon meedoen om de titel!

Zo sterk zijn die teams wel! Als zelfs een Leicester City kampioen kan worden , nog niet zeker of van mij part 2e worden kunnen bovengenoemde teams dat zeker !

13 februari 2016 om 11:57

Je herhaalt precies wat ik zeg.. de top4/5 zouden in Engeland mee kunnen doen, alles wat daar onder zit zou moeite hebben om in het linkerrijtje te komen en alles wat onder de subtop zit in spanje zal degradatie kandidaat zijn.

13 februari 2016 om 10:45

@sswaa

Suarez zegt toch niet dat het niveau hoger ligt in Engelsnd? Er staat letterlijk:

'suarez geeft toe dat hij bepaalde aspecten van het Engelse voetbal mist, bijvoorbeeld de strijd om de landstitel. “In de Premier League kun je van tevoren niet weten wat er gaat gebeuren. De onderlinge verschillen zijn zeer klein."

Hij beweert niet dat het niveau in Engeland hoger ligt dan in Spanje maar spreekt over de onderlinge verschillen in Engeland tussen de clubs in vergelijking tot Spanje.

Als hij nu zijn contract uitdient en dan naar Ajax komt zou het geweldig zijn. Op 32 jarige leeftijd kan hij nog enorm veel toevoegen.

Waarschijnlijk als hij 44 is of zoiets.
Noem mij 1 wereldvoetballer die de laatste jaren een paar niveaus terug heeft gedaan en ik ben om

13 februari 2016 om 09:36

Een zekere oud-spits van Juventus die naar zijn jeugdliefde is gegaan.

13 februari 2016 om 09:57

1-0 voor jou.....maar eigenlijk ik doelde eigenlijk op "never gonna happen".
Weet je wat de transfersom en bijbehorend salaris is van Tevez...daar kan Ajax 5 jaar op draaien

13 februari 2016 om 10:06

Begreep ik, acht de kans zelf ook niet groot maar van mij uit mag hij altijd terugkomen, zelf al is de pijp volledig leeg. Zijn droom was Barcelona halen, heeft hij inmiddels bereikt dan mag hij daar van mij uit van genieten en als hij ooit terug wilt moet de deur openstaan.

Ik dacht dat Groningen hem de kans heeft geboden zich in Europa als voetballer te kunnen ontwikkelen.

Dan moet Ajax eerst een speler verkopen anders magen het van de raad van commissarissen geen nieuwe speler halen.

Ik zie dit niet gebeuren,maar voor mij mag het, zo'n lv/spits mist ajax gewoon. Ik verwelkom je direct.

Ik zou ook graag weer voor Barca willen voetballen maar ze kunnen me niet meer betalen.

ik zie dat ook niet gebeuren hij kaN dat nu wel roepen, nee ik verwacht het niet.

Hopelijk maakt hij het waar. Zou voor Ajax en de Eredivisie een fantastische zet zijn. En dan het liefst niet als hij 36 is zoals van Bommel of Kuyt, maar 33/34.

13 februari 2016 om 11:17

Of 32 zoals Heitinga

13 februari 2016 om 12:10

Johnny is wel iets ander niveau dan Suarez, carriere bij Hertha, Fulham en Everton vs misschien wel beste spits van de wereld.

Dat gaat natuurlijk nooit gebeuren. Zie je suarez al voor 1 miljoen per jaar spelen? Terwijl hij ergens anders 12 miljoen per jaar kan verdienen? Leuke praatjes voor de bühne maar totaal niet realistisch.

Zijn droom om bij Barcelone te spelen is nu uitgekomen, de volgende stap ik prijzen pakken en dat weer terug naar zijn oude nest Ajax om daar 1 á 2 jaar te spelen en dan de opleiding coach betaald voetbal te volgen.

13 februari 2016 om 13:14

Haha wat heb je gedronken?

13 februari 2016 om 20:27

Hahahahaha suarez over paar jaar oke maar zouma is pas 19 en is nu al te goed voor ajax

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren