Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Suárez heeft geen spijt van transfer: ‘Hier kan ik echte prijzen winnen’

Laatste update:

Arsenal bracht twee zomers geleden twee verschillende biedingen uit op Luis Suárez, maar die werden afgewezen door Liverpool. De aanvaller tekende een paar maanden later tegen een weeksalaris van circa 240.000 euro een nieuw contract op Anfield en loodste de club met 31 doelpunten en 21 assists nog bijna naar de landstitel.

/

Het team van manager Brendan Rodgers moest echter voorrang verlenen aan Manchester City en afgelopen zomer vertrok de 28-jarige Uruguayaan naar Barcelona. Bij die club denkt Suárez zijn prijzenkast wel aan te kunnen vullen, zo vertelt hij op de website van de Europese voetbalbond UEFA: “Dat is een voordeel aan deze club, want bij mijn vorige teams heb ik nooit echt de kans gehad om grote Europese prijzen te winnen.”

“Hooguit een kampioenschap of een beker, maar daar blijft het dan ook bij. Bij het team waar ik nu speel, willen alle voetballers iedere wedstrijd en alles winnen. Dat geeft wel aan dat het hier allemaal om eremetaal gaat, of het nu over de Champions League of Primera División of andere prijzen gaat. Alles moet gewonnen worden”, aldus Suárez.

Denk jij dat Barcelona dit seizoen de Champions League wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan moet je wel stoppen met 100% kansen te missen.

14 april 2015 om 22:41

Tot hoelang heeft die daar een contract.
Anders lekker hierna nog 3 jaar daar blijven en dan terug naar Ajax hoop het van harte als PSV fan. Ajax zal dan denk wel al een miljoen of 150 op de bank hebben staan dus.

14 april 2015 om 22:43

Mist erg veel zoals tegen sevilla

14 april 2015 om 22:43

Nou nou tegen sevilla was hij wel erg ongelukkig en vond ik dat hij gewisseld moest inplaats van Neymar.
Maar ik vind dat hij het tot nu nog toe erg goed doet. Meer scoren dan Messi wordt er niet van hem verwacht, hij moet gewoon een soort benzema rol opzich nemen helaas heeft hij daar het combinerend vermogen niet voor. Ik zou hem wel voor benzema willen ruilen maar eigenlijk ook weer niet.

Elke keer als er een poll is van wint "deze" club de Champions league is er altijd een grote meerderheid die ja zegt...... Maakt niet uit of het Bayern real of barca is.....

Daar kan ik niks anders op zeggen dat je gelijk hebt Suarez, al hoop ik toch nog je eens weer te mogen zien spelen bij Ajax.

14 april 2015 om 23:10

Hij heeft toch ook in een eerder interview gezegd dat hij bij Ajax zou terugkeren!? Maar ja ... dat hebben er natuurlijk veel meer gezegd en als puntje bij paaltje komt, dan komen ze toch niet.

14 april 2015 om 23:28

De vraag is of Ajax dat moet willen. Spelers die alles in hun carriere meegemaakt hebben zijn vaak iets minder gemotiveerd om in de herfst nog wat te laten zien. Liever stellen zij het pensioen van hun achterkleinkinderen veilig. Bovendien is Ajax een echte opleidingsclub. Een Suarez van 35 is leuk, maar dienen de jonge talenten die klaarstaan geen kans te krijgen in plaats van een ouwe rot?

14 april 2015 om 23:36

Wie zegt dat Suarez, als hij terug zou keren, pas op zijn 35e zou komen. Voor een nog fitte Suarez moet bij Ajax altijd plaats zijn in mijn ogen. Suarez zou juist tegen die tijd de leidersrol kunnen pakken en de jonge talenten bij de hand nemen. Volgens mij kunnen jonge gasten heel veel van Suarez zijn ''wil om te winnen;; leren.

15 april 2015 om 00:18

daarom zei ik er ook bij, dat ik het hoop dat die komt. Want dat doen veel spelers, beloven.

15 april 2015 om 00:19

serieatim, a) ligt dat aan welke trainer er is en B) een fitte Suarez is altijd van dienst, denk ik

Ik lachte eerst om Suarez omdat ik dacht dat ie dat letterlijk zo zei en nu ik t artikel gelezen heb lach ik nog steeds maar dan om de persoon die de titel bedacht heeft... Winnen ze bij Liverpool enkel valse prijzen dan?

Hoezo spijt? Hij is gewoon weer de beste spits ter wereld in 2015 en na Messi de beste speler van Barca.
Hij gaat prijzen pakken en heeft een stap hogerop gemaakt. Of die meer verdiend weet ik niet maar daar ga ik wel vanuit. Ook kan ik me voorstellen dat iedereen Barcelona boven Liverpool verkiest (qua stad).

Hoe kan er dan ooit sprake zijn van spijt?

Henry deed ook niet anders; minder dominant zijn (en uitelijk zelfs minder in vorm) om later wel te oogsten. Keuzes..
In dat licht, heb ik nu ik eraan denk, met terugwerkende kracht wel meer bewondering voor Nistelboy omdat hij naar Real ging en beslissend was als spits en de titel pakte. Dat is gewoon knap.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren