Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Supportersvereniging PSV komt met prachtig gebaar naar Sevilla-doelman

Laatste update:

De Supportersvereniging PSV heeft een bos bloemen gestuurd naar Marko Dmitrovic. De doelman van Sevilla werd donderdag tijdens het Europa League-treffen met de Eindhovenaren in het Philips Stadion aangevallen door Dylano K. De twintigjarige man sprintte in de slotfase van het duel richting Dmitrovic en deelde de Serviër een klap uit. De Supportersvereniging PSV heeft Dmitrovic daarom een bos bloemen gestuurd met goede wensen en excuses voor het voorval.

"Van ons naar jou, Marko!", leidt de supportersvereniging de tekst op Twitter in. "Beste meneer Dmitrovic", valt er op het briefje bij de bos bloemen te lezen. "Onze excuses namens alle andere PSV-supporters. We hopen dat het goed met je gaat na het incident! We wensen je het beste en succes in de Europa League! Supportersvereniging PSV." Sevilla heeft nog niet op de fraaie boodschap gereageerd. De Andalusiërs gaven na het incident aan zelf geen aangifte te doen tegen Dylano K. en wachten de uitspraak van de UEFA af.

Het duurt nog wel een kleine maand voordat de UEFA met een straf komt voor het voorval. De Disciplinary Body van de Europese voetbalbond komt zaterdag wel bijeen en het incident in het Philips Stadion zal dan ook onder de loep worden genomen, al moet PSV tot 29 maart wachten tot een uitspraak. De UEFA geeft voorrang aan teams die nog in het toernooi zitten en waar dus sneller beslissingen over genomen moeten worden. Het zal niet de eerste boete voor PSV dit Europese seizoen worden. Voor verschillende incidenten in vier wedstrijden kregen de Brabanders al viermaal een boete.

Maandag werd bekend dat de rechter-commissaris van de rechtbank in Den Bosch het voorarrest van Dylano K. met twee weken heeft verlengd. Bovendien heeft de veldbestormer een gebiedsverbod overtreden, waardoor de burgemeester van Eindhoven ook al de mogelijkheid had om hem een meldplicht op te leggen. De man wordt verdacht van mishandeling en het overtreden van dit verbod en dus hangt hem een forse straf boven het hoofd. PSV ging eerder al diep door het stof en vindt het ongeval niet bij de club passen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Dat duurde lang... was er eerst een crowdfunding voor nodig .

Mooi gebaar.

1 maart 2023 om 22:07

Betaald door de gemeente natuurlijk

1 maart 2023 om 22:46

@feye_88 Ik kon een klein lachje niet onderdrukken Wel wat aan de late kant inderdaad maar beter laat dan nooit.

1 maart 2023 om 20:23

Beter laat dan nooit

1 maart 2023 om 20:24

Waarom? De supportersvereniging heeft hier niets mee te maken, en hoeft niks te doen. Gewoon een mooi gebaar.

1 maart 2023 om 20:28

Waarom te laat ? Die mensen die de bloemen hebben opgestuurd zijn nergens te laat voor, eventueel alleen de bus.

1 maart 2023 om 20:29

Een speciale actie zal je zelf wel beamen.

1 maart 2023 om 21:34

Hadden ze de bloemen voor de wedstrijd moeten geven in de wetenschap dat de keeper nog met zo'n eencellige geconfronteerd zou worden?

Ik zou het prachtig vinden als de PSV-fans tegen ADO een minuut zouden klappen als eerbetoon aan Marko

1 maart 2023 om 20:34

Overdrijven is ook een vak.. het was een debiele actie, maar om een minuut te klappen? Dat doe je als iemand overleden is.

1 maart 2023 om 20:36

Zeg dan niets jankerd.

1 maart 2023 om 20:39

Je bent wel een boze vogel, ik zou het heel mooi vinden getuigen van steun een Marko.

1 maart 2023 om 20:42

Overdrijf toch niet zo vent. Jij mist echt een stukkie.

1 maart 2023 om 22:49

Ik vind het woord klappen in deze context niet zo handig.

Links, rechts, omhoog, of omlaag, super mooi gebaar van de Supporters Vereniging, hulde!

Ik denk dat PSV Dmitrovic sowieso wel dankbaar mag zijn. Hij had na dat incident ook uitgebreid op de grond kunnen gaan liggen en eventueel van het veld kunnen lopen, omdat hij zich niet meer veilig voelde. Ik denk dat PSV er dan nog slechter op zou hebben gestaan bij de UEFA dan nu al het geval is. Klasse van hem dat hij gewoon doorspeelde alsof er niets aan de hand was.

1 maart 2023 om 21:15

Zeker heel mooi. Misschien speelt het mee dat hij uit Servie komt en de oorlog daar heeft mee gemaakt. Zoals je bij veel Serven ziet net als Tadic en een Bosnier als Kolasinac die criminelen gewoon te lijf gaat. Zijn niet zo snel van slag.

1 maart 2023 om 21:27

Vind het een beetje ver gezocht om dit aan een oorlog te koppelen. Hoe oud was hij tijdens deze oorlog? Zou het niet gewoon een kwestie van mentaliteit zijn?

1 maart 2023 om 21:40

@andonis Dat kan best, misschien dat ik te veel generaliseer, maar is gewoon een opvatting van mij. Die jongen is 31 dus hij heeft het wel echt meegemaakt.

Prima toch! Mooie actie!

Mooi, maar waarom vallen de meeste psv fans hier over heen? In Madrid waren ze toch ook de zwervers aan het voeren?

1 maart 2023 om 20:48

Wil je daar nog bloemen voor?

1 maart 2023 om 21:02

Ken ook gewoon je mond houden. Dat gedoe met die Roemeense bedelaars werd zwaar overdreven.

1 maart 2023 om 21:02

Kom op, doe eens niet zo zuur. Dit is toch prachtig? Er waren destijds in Madrid een paar eencelligen die geld voor de ogen van zwervers verbrandden. Niet goed te praten en echt enorm kwalijk. Maar dat was echt een handjevol halve garen. Ook daar zullen bijna alles PSVers wel misselijk van zijn geworden.

Je zou eigenlijk het hele vak moeten straffen, dan lost het probleem zich zeer snel op!

1 maart 2023 om 23:12

Dus wanneer jij te hard rijdt krijgt jou buurt ook een bon?

Ten eerste is de kop weer erg tendentieus. Een bosje bloemen een prachtig gebaar noemen, is wel heel zwaar overdreven. Het is een gebaar, dat klopt. Het is ook heel netjes. Maar bij het woord prachtig, was ik echt benieuwd wat de supportersvereniging (nadat er toch enige tijd overheen was gegaan) had bedacht. Een bosje bloemen is toch het synoniem aan sokken en aftershave voor de verjaardag van je vader. Ten tweede heb ik er eigenlijk nog meer moeite mee dat je dit als supportersvereniging blijkbaar ook nog op social media moet delen. Oftewel het gaat je dus meer om dat men ziet dat je iets doet richting de keeper. Had gewoon een dag na de wedstrijd dat bosje bloemen gestuurd, zonder er een heel statement van te moeten maken, dan had je nog enig respect kunnen oogsten, nu is het echt m.i. alleen voor de buhne en dus niks zeggend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren