Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Superzaakwaarnemer heeft nieuwe club voor bij Real overbodige James’

Laatste update:

Het botert niet tussen James Rodríguez en Zinédine Zidane. De middenvelder van Real Madrid lijkt na het einde van het seizoen dan ook te gaan vertrekken bij de Koninklijke, waar hij geen vaste basisspeler is. De Italiaanse krant Corriere dello Sport zegt nu te weten waar James komend seizoen te bewonderen is.

/

Volgens het medium is superzaakwaarnemer Jorge Mendes, ook de belangenbehartiger van de ster van het WK van 2014, inmiddels in gesprek getreden met een delegatie van Juventus. Er ligt naar verluidt al een overeenkomst op tafel en als de transfermarkt open zullen Real Madrid en Juventus een overgang spoedig kenbaar maken.

Real Madrid, dat na het WK van 2014 liefst tachtig miljoen euro betaalde voor James, mikt op een transferbedrag dat ergens ligt tussen veertig en vijftig miljoen euro. Mogelijk wordt Álvaro Morata betrokken in de overeenkomst.

Is James Rodríguez goed genoeg voor Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha onzin. Real accepteert echt geen 40 of 50 miljoen. Juve kan zijn salaris ook niet betalen

1 mei 2016 om 23:49

Juve is 1 vd gezondste en beste clubs ter wereld. Is gewoon goed mogelijk

1 mei 2016 om 23:56

James verdient nu vgm 7.7 miljoen euros per jaar bij real. Dat is voor juve een hoog salaris (uit mn hoofd zou hij dan meteen de best betaalde speler uit de selectie worden), maar zeker niet onbetaalbaar voor juve. Daarnaast is james een redelijk populaire speler en juve een redelijk populaire club (ook in azië heel groot), dus zullen er nog enkele miljoenen per jaar te halen zijn uit shirtverkoop ed. Het lijkt me toch geen hele waarschijnlijke transfer, want 50+miljoen is heel veel geld voor 1 speler, maar met chinese intresse voor mandzukic en hernanes en de nog lopende zoektocht naar een '10'... Wie weet?

2 mei 2016 om 01:24

De shirtverkoop is bij lange na niet zo hoog als menigeen denkt. Een club brengt niet zelf shirtjes op de markt maar pakken slechts een deel van de winst.

2 mei 2016 om 03:30

Als ze bij juve pogba en dybala vast weten te houden en James weten te halen, dan hebben ze zo'n leipe selectie. Dat gaat echt genieten worden

2 mei 2016 om 06:58

Het einde van het seizoen is in zicht, dus wordt Juve traditiegetrouw gelinkt met zowat elke ster op aarde. Uiteindelijk haalt Juve Bendtner of Hernanes. Echt schandalig dit.

2 mei 2016 om 07:41

Matthaus

Jammer genoeg heb je gelijk... Vorig seizoen ook, Isco, Mkhitaryan, Özil en we zaten uiteindelijk met Hernanes. Voorgaande seizoenen was het net hetzelfde. Ik wacht gewoon af, het is zinloos en ontmoedigend om hier telkens op te speculeren en te hopen, want de kans dat een wereldster zoals James komt is vrij klein.

2 mei 2016 om 16:28

in azie heel groot? hoe kom je daarbij? ik ben heel veel in azie (nu ook) en zie werkelijk haast nooit of nooit een juve shirtje, in tegenstelling tot zo'n beetje iedere andere bekende club.

2 mei 2016 om 00:01

Als hij wilt spelen zal ie wat water bij de wijn moeten doen. Hij kan op de bank zitten en geld binnen harken of voor het sportieve aspect gaan.

2 mei 2016 om 03:19

Waarom niet dan, als morata er bij wordt betrokken en real hoeft daar niks voor te betalen dan kom je ook op een bedrag dat real voor m betaal heeft. Ik als Barcelona fan vind echt dat James hoort te spelen. Casemiro doet het zeker beter dan verwachts maar die 2 zijn totaal verschillend. Wat Casemiro doet kan je niet verwachten van James.

2 mei 2016 om 04:09

Real speelt nu met punt naar achter gewoon links op het middenveld kan James niet vanwege te weinig verdedigende kwaliteiten.

2 mei 2016 om 04:33

Ja ik begrijp dat maar soms zie je ook dat real echt een 10 mist. Casemiro is een breker en doet het erg goed mijn complimenten daarvoor als Barcelona fan. Ik wil gewoon zeggen ik zou James niet op de bank zetten, want elke x als hij erin komt zie je gewoon dat hij met druk voetbalt. James voelt zo een hoge druk dat het logisch is dat je af en toe van die slordige foutjes maakt. Ik vond hem geweldig onder ancelotti

2 mei 2016 om 06:59

En wil Morata wel naar Real?

Natuurlijk zijn dit geruchten, maar wauw dit zou wat zijn zeg! Een vd beste 10's in de wereld met een geweldig schot en passing, precies wat we nodig hebben. Zou het echter wel jammer vinden als Morata hierbij terugkeert, toch een van mijn favoriete spelers van Juve. Wat denken jullie van dit gerucht?

2 mei 2016 om 00:48

De laatste geruchten zijn dat Juve 50 miljoen zal betalen plus Morata.
Morata is op te halen door Real voor 30 miljoen dus dan hoeven ze dat niet meer te betalen. Dus in totaal kost James voor Juventus 80 miljoen euro dat zie ik niet gebeuren.
Voor minder laat Real hem overigens sws niet gaan denk ik.

Geloof ik niet.
James zal vast vertrekken maar ik denk naar Engeland.
Juventus gaat echt geen 50 miljoen + Morata betalen voor James..
Jammer dat Zidane niks in hem ziet ik vind hem een speler waarvoor je naar het stadion komt.
Maar ik begrijp Zidane wel we zitten aan het einde van het seizoen geen tijd voor vrienden politiek.
Prijzen komen voor de belangen van James.

Mwah de jongen speelt is een keer voor een langere periode slecht en hij moet meteen al zogenaamd weg. Ach ja we wachten het allemaal af we kunnen hier nu toch niks mee. Perez zie ik nog wel in staat om hem te verkopen maar aan de andere kant heeft hij al zo veel mooie dingen laten zien en is hij nog zo jong waarom zou Real hem dan weg doen. De enige reden kan Perez zijn bui zijn...

Dit zou toch wel een stunt zijn voor Juve! Maar is er dan uberhaupt wel een basisplek voor James? Tot zover ik weet heeft Juve al goede middenvelders rondlopen.

Off topic: toch hoop ik nog dagelijks dat Tevez weer terugkeert naar Juve! Dat is mijn held!

2 mei 2016 om 00:36

Als we iemand als james binnen kunnen halen, maken we daar wel plek voor! Gaan we gewoon weer met 4 man achterin spelen denk ik...

Buffon
Lichtsteiner (/opvolger?)-bonucci-chiellini-alex sandro
Marchisio
Khedira (/andre gomes?)-pogba
James
Dybala - morata (/cavani?)

Op de bank nog spelers als sturaro, pereyra, zaza, evra, padoin, barzagli?, lemina, neto

(Ervan uitgaande dat mandzukic en hernanes verkocht worden -chinese intresse, belachelijk hoge bedragen, dus zie t best gebeuren- en de selectie verder intact blijft/aangevuld wordt)

2 mei 2016 om 02:06

Morata zal als deze transfer doorgaat terugkeren bij Real.

2 mei 2016 om 00:40

Als Pogba echt vertrekt komt er sowieso plaats vrij op het middenveld. Zo niet dan hebben ze straks echt een ziek middenveld. Jammer dat Vidal al vertrokken is, qua namen zouden ze dan voor niemand onder doen.

2 mei 2016 om 00:51

Naast het feit dat ik met heel mn hart hoop dat pogba nog jaren bij ons blijft, weet ik ook vrij zeker dat hij, in elk geval voorlopig, niet weggaat. Hij heeft zelf al meerdere keren aangegeven dat hij zich meer dan thuis voelt in turijn, hij wordt hier gewaardeerd, geliefd... "Toen niemand me wilde, was het juventus dat me vertrouwen gaf. Nu, wanneer iedereen me wilt, is het aan mij om dat vertrouwen terug te geven" - pogba eind vorig seizoen

Mesut Ozil terughalen!, ik heb liever dat James blijft en wondershone goals maakt maar het spel systeem is verandert.

Real gaat aan deze verkoop sowieso weer spijt hebben net als di Maria en Mesut en Higuain (klein beetje).

Morata wilde toch helemaal niet terug naar Real?!

2 mei 2016 om 07:47

Dat heeft hij nooit gezegd, hij heeft nooit aangegeven niet terug te willen naar Real. Hij laat net overal ruimte voor speculaties dus ik zie hem, ongeacht wat er van de James geruchten waar is, wel terugkeren naar Real.

Ongelofelijk dat ze James behandelen zoals ze nu doen. Die jongen heeft vertrouwen nodig. Hij heeft al laten zien tot waar hij toe in staat is. Dit elftal zou om hem heen gebouwd moeten worden, en dan willen ze hem verkopen...,.typisch Real.

2 mei 2016 om 11:51

Belachelijk idd. James heeft/had de potentie om de nieuwe Zidane te worden absoluut. Snap niet wat Benitez en Zidane hun probleem js.

40/50 miljoen is belachelijk. Zelfs Danilo en Depay kosten rond xie prijs deze tijd. James minimaal 90mil anders wegwezen.

'haha ik had al een vermoeden dat het om Juve ging.
Lijkt mij idd ook een zeer goede keus mocht hij vertrekken maar ik zie dat liever niet gebeuren.
Hopelijk komt hij er bovenop want er moet natuurlijk welw at veranderen.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren