Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Summerville scoort met Panenka en verlaat het veld met staande ovatie

Laatste update:

Crysencio Summerville was zaterdag weer eens van grote waarde voor Leeds United. De 22-jarige aanvaller scoorde tweemaal tegen Rotherham United, dat met 3-0 werd verslagen. Nummer drie Leeds blijft hierdoor een serieuze kanshebber voor automatische promotie naar de Premier League. Summerville staat inmiddels op 14 goals en 7 assists in 28 duels in de Championship dit seizoen.

Bijzonderheden:


Leeds begon voortvarend aan het thuisduel en kwam via Patrick Bamford al na tien minuten aan de leiding. Summerville gaf pas na rust zijn visitekaartje af. De vleugelaanvaller tekende kort na rust voor de 2-0 na een vlotte counter van Leeds. Na een uur spelen benutte hij via een Panenka een strafschop die hij zelf had veroorzaakt. Kort na de 3-0 werd Summerville afgelost door Joël Piroe. De Leeds-fans gaven de voormalig Feyenoorder een staande ovatie.

Summerville komt met zijn dubbelslag tegen Rotherham in de buurt van topscorer Sammie Szmodics, die namens Blackburn Rovers zeventien keer wist te scoren tot dusver. Alleen Morgan Whittaker (zestien goals voor Plymouth Argyle) en Adam Armstrong (vijftien goals voor Southampton) scoorden ook vaker dan Summerville in de Championship.

Leeds United - Rotherham United 3-0


10' 1-0 Patrick Bamford
52' 2-0 Crysencio Summerville (assist: Georginio Rutter)
60' 3-0 Crysencio Summerville (strafschop)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Koeman wordt het moeilijk gemaakt Summerville, Brobbey en Zirkzee in bloedvorm. Zoals Memphis en Xavi dat ook zijn en Gapko vrijwel altijd mag invallen bij Liverpool en Lang van glas is gemaakt.
Uiteindelijk moeten de beste geselecteerd worden. Een EK is een heel ander podium waar het geen zin heeft om het maar te proberen

10 februari 2024 om 19:11

Indd en vergeet Malen niet! Die begint ook te draaien! Benieuwd of Koeman Summerville nog een kans gaat geven voor t EK..

10 februari 2024 om 19:12

Nou hij speelt echt fantastisch dit seizoen. Wat een dreiging komt er van hem af.

10 februari 2024 om 19:34

Naja als je ziet wie de andere topscorers zijn in die competitie zegt het niet zoveel over hoe goed Summerville nou eigenlijk is. Overigens heb je dan ook nog Dallinga en Weghorst

11 februari 2024 om 06:58

En Bergwijn….

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren