Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Summerville kan kort na contractverlenging verder bij andere Eredivisionist

Laatste update:

Feyenoord bereikte eerder deze maand een akkoord met Crysencio Summerville over een nieuw contract, maar mogelijk ligt zijn directe toekomst toch bij een andere club in de Eredivisie. De Zuid-Limburgse streekomroep ZO-NWS meldt zondagavond dat de achttienjarige aanvaller door Fortuna Sittard wordt gezien als een 'heel interessante speler' om de selectie te versterken.

De gehele technische afdeling, inclusief trainer Kevin Hofland, zou positief zijn over de jonge rechtsbuiten van Feyenoord. Technisch manager Sjors Ultee wil echter niet ingaan op de naam van Summerville. "Wat ik wel hierover kan zeggen is dat we op dit moment de prioriteit hebben liggen bij het aantrekken van een centrale spits. Dat is namelijk een positie die financieel gezien duurder zal zijn ook. Als dat geregeld is, dan zullen we de positie van rechtsbuiten verder gaan invullen", maakt hij duidelijk.

Summerville werd eerder in verband gebracht met Wolverhampton Wanderers, Anderlecht, Rangers FC en Red Bull Salzburg. Wolverhampton zou afgelopen seizoen zelfs tevergeefs een miljoenenbod hebben gedaan op Summerville. Zijn club zag een vertrek niet zitten en ondernam een poging om de jeugdexponent langer vast te leggen. Feyenoord Transfermarkt meldde dat de club daarin is geslaagd en dat hij vermoedelijk gaat bijtekenen tot medio 2025.

Feyenoord ziet toekomst in de jongeling, die afgelopen seizoen op huurbasis actief was bij ADO Den Haag en nog wacht op zijn eerste minuten voor de Rotterdamse club. Volgens Feyenoord Transfermarkt zijn er tijdens de onderhandelingen tussen Feyenoord en het kamp-Summerville 'duidelijke afspraken' gemaakt omtrent de speeltijd die hij zal krijgen. Het is de vraag hoe die afspraken zich verhouden tot een mogelijke verhuurperiode in Sittard.

Doet Feyenoord er goed aan om Crysencio Summerville te verhuren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

die jongen heeft de pech achter Berghuis te staan maar met dit drukke programma zie ik zeker kansen voor hem.

17 augustus 2020 om 00:22

De vraag is ook wat hetb beste voor zijn onntwikkeling is.meetrainen met de Feyenoord selectie, minuten sprokkelen in Feyenoord 1 of een basisspeler zijn in een ED team met op zich een positieve grondhouding tov voetbal.

Het zal niet de Messias wezen voor Ado, maar eerlijk gezegd wil ik dit mannetje nog wel een jaartje zien. Hoe goed hij nu is, weet ik niet, maar ik vind het zo'n feest om zo'n kleine spriet op het veld te zien tussen al die beren van Ado. Daarbij, deze knul is zo jong, kan hij niet ook een seizoen rijpen bij Feyenoord? Heeft nu bij een degradatiekandidaat laten zien in ieder geval mee te kunnen ballen.

Verhuren lijkt me misschien wel het beste voor hem, maar het lijkt me beter voor hem als hij dan verhuurd word aan een club dat een niveau hoger is dan ADO of Fortuna. Bij Willem II of Heerenveen zou ik hem wel willen zien. Anders lekker bij Feyenoord proberen minuten te pakken

Summerville naar Fortuna? Prima optie als rechtsbuiten. Was in de thuiswedstrijd tegen ADO vorig seizoen (1-0 en een draak van een wedstrijd) zowat de beste man op het veld! Opvallend trouwens dat er nog geen bericht gepost is over onze nieuwe spits, toch een opzienbarende transfer; Sebastian Polter! Echt een klasbak voor Fortuna wat mij betreft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren