Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Sturridge is kritiek zat en wikt en weegt zomers vertrek bij Liverpool’

Laatste update:

De wegen van Daniel Sturridge en Liverpool scheiden wellicht in de zomer, zo schrijven de Britse kranten vrijdag. De 26-jarige aanvaller, die al anderhalf jaar door divers blessureleed wordt geteisterd, wil weer de oude worden en zou van mening zijn dat een vertrek bij de Merseyside-club een impuls voor zijn loopbaan zou betekenen.

/

De kranten in Engeland rekenden uit dat Sturridge door kwetsuren aan onder meer zijn knie, dijbeen, hamstrings en heup in totaal liefst 81 wedstrijden van Liverpool heeft gemist. Saillant: de aanvaller kwam sinds zijn komst in 73 duels van the Reds in actie. De situatie frustreert Jürgen Klopp, die zowel achter de schermen als in het openbaar zijn ongenoegen kenbaar heeft gemaakt. De Duitser kon zijn pupil tot dusver maar in 106 minuten inzetten. Tal van clubiconen hebben in de voorbije maanden reeds laten weten dat the Reds er goed aan doen om een vervanger aan te trekken.

Sturridge zou het zat zijn dat men denkt dat zijn honger naar succes nu al is gestild. De Engels international zou daarom op zoek zijn naar a clean break; een club waar hij vanaf nul kan beginnen. Ofschoon hij vorig seizoen maar negentien keer binnen de lijnen verscheen, en de teller deze voetbaljaargang op zes optredens staat, zal er waarschijnlijk voldoende interesse zijn in een voetballer die nog altijd als een van de betere spelers van zijn generatie wordt beschouwd.

/

Het contract van Sturridge met Liverpool loopt nog twee jaar door, à 195.000 euro per week. De directie zou, naar verluidt, bereid zijn om naar zomerse biedingen vanaf 25 miljoen euro te luisteren; dat is acht miljoen euro meer dan de aankoopprijs van de aanvaller in 2012. De vraag is waar de toekomst van Sturridge ligt. Arsenal, Tottenham en Manchester United zullen voor komend seizoen op zoek gaan naar een aanvaller, terwijl voormalige werkgevers als Chelsea en Manchester City hun respectievelijke homegrown quota zullen willen verbeteren.

Denk jij dat Daniel Sturridge komend seizoen nog voor Liverpool speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
5 februari 2016 om 02:11

Iedere keer dat Sturridge weer binnen de lijnen staat speelt Liverpool een stuk beter en pikt hij zijn goaltjes mee. Na een blessure staat hij er direct en laat hij zien wat voor topspits het is. Alleen ligt hij er dan alweer snel uit door een ander kwetsuur.

Eeuwig zonde van zo'n spits. Voor hem moet het ook zo frustrerend zijn om iedere keer weer een terugslag te krijgen.

5 februari 2016 om 02:14

Heb daar nooit over nagedacht, maar Sturridge bij Arsenal is zo gek nog niet. Is veel bewegelijker, sneller en voetballend beter dan Giroud. Behoort in topvorm zonder twijfel tot een van de betere spitsen in Europa. Door zijn blessuregevoeligheid alleen al past hij bij Arsenal...

5 februari 2016 om 03:35

Binnenlandse transfer dus dan mag die voor 45 miljoen vertrekken

5 februari 2016 om 07:48

Qua club past Arsenal wel bij hem. Die zien ook elk jaar 40 spelers geblesseerd afhaken. Dus wat dat betreft; perfecte speler voor Arsenal.

5 februari 2016 om 09:42

Uhm tegen Southampton (1-6) maakt die er meteen weer 2, bizarre spits, tegen Aston villa ook meteen gescoord nadat ie er even uit was. We moeten hem houden!!!!

haha! wat een kul zeg, als Sturridge ook maar een beetje ruggengraat heeft dan gaat hij vlammen de rest van het seizoen, en zal hij laten zien dat hij onmisbaar is voor Liverpool.

Hopelijk werpt het zijn vruchten af, nu Klopp en de medische staf heeft gewacht met het brengen van Sturridge.

als Ings weer fit is zie ik een prima samenwerking tussen die 2, Benteke verkopen en Lacazette er voor terug halen en je hebt voorin weer ruimte. met nog 2 of 3 gerichte aankopen zullen we volgend seizoen aan wat moois kunnen bouwen. echter hebben we een sterk geraamte nodig om ergens op te kunnen bouwen, Coutinho iets of wat met de punt naar achter, aangezien hij prima kan spelen als passer omdat Teixeira en Firmino meer scorend vermogen hebben. (zie opstelling)

Butland
Clyne
Matip
Sakho
Flanagan
Henderson
Firmino
Coutinho
Teixeira
Sturridge
Lacazette
5 februari 2016 om 07:11

Teixeira gaat naar China

5 februari 2016 om 07:51

Andere Texeira, uit de jeugd

5 februari 2016 om 08:03

Nou ik bedoelde eigenlijk wel die van Shaktar.. maar goed had gehoopt dat het niet helemaal waar was, maar helaas. Dan zal op de plek van Teixeira iemand anders kunnen komen.. Reus is ook prima :P

De Daily Mail moet natuurlijk wel verkopen vandaag, dus pakken ze groots uit met dit artikel. Een artikel gebaseerd op enkel en alleen aannames van dit roddelblaadje. Totaal niet serieus te nemen. Het is sowieso afwachten wat het komende halfjaar brengt. Als Sturridge straks wonderbaarlijk 75% van de resterende wedstrijden speelt en er weer als vanouds op los scoort dan gaat hij nergens naartoe komende zomer.

Salaris betekent niets bij Liverpool en 25 miljoen ook niet voor een Engels international, maar een binnenlandse transfer naar een concurrent betekent heel veel en dus is dit een broodje aap verhaal om de relatie tussen Liverpool en sturridge wat op te schudden, puur omdat ze zagen dat hij de training hervatte.

Zoveelste artikel van de Engelse kranten over Sturridge wat ik niet aan kan nemen als waarheid. De kranten zullen wel slecht verkopen.. Iedereen ziet toch dat wanneer Sturridge fit is hij van enorme waarde is. Een slimme man als Klopp zal dit ook zeker inzien. Misschien handig dat Klopp reageert op al deze artikelen en de 'onrust' weghaalt.

195.000 per week..? Waarvoor. Nooit spelen.,.? Verpatste m meteen; je hebt niets aan die gast. Mooi weer voetballer. Kies maar voor de makkelijke weg. Beetje weerstand.....nou nou...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren