Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stuntploeg Leicester City neemt volgende horde richting het ongelooflijke

Laatste update:

Nog drie wedstrijden scheiden Leicester City van een het onmogelijke: het binnenhalen van het kampioenschap van de Premier League. Zondag nam de stuntploeg van manager Claudio Ranieri de makkelijkste van de laatste vier horden: Swansea City werd in eigen huis met 4-0 verslagen. In de laatste drie wedstrijden neemt Leicester City, dat nu een voorsprong van acht punten heeft op het maandag spelende Tottenham Hotspur, het op tegen achtereenvolgens Manchester United, Everton en Chelsea.

/

Leicester City moest het tegen Swansea City doen zonder de geschorste topscorer Jamie Vardy. Manager Ranieri zal Leonardo Ulloa (de vervanger van Vardy) en Riyad Mahrez (al goed voor zeventien competitietreffers) gevraagd hebben de honneurs waar te nemen. De twee stelden de oefenmeester niet teleur; Mahrez opende na tien minuten spelen al het bal. Aan de goal van Mahrez ging een enorme blunder van Ashley Williams vooraf en de international van Algerije pakte het cadeautje gretig uit: 1-0.

Na een halfuur stond Ulloa op voor de stuntploeg, door binnen te knikken uit een vrije trap van Danny Drinkwater. Weer lag een deel van de schuld bij Swansea City-aanvoerder Williams, die verantwoordelijk was voor de dekking van Ulloa. Na rust deed het mager acterende Swansea City het plots wat beter, tot de dadendrang van de club uit Wales gestopt werd door opnieuw Ulloa.

/

Een uittrap van keeper Kasper Schmeichel belandde bij Jeffrey Schlupp, die twee pogingen nodig had om Ulloa in staat te stellen zijn tweede doelpunt van de wedstrijd te maken (3-0). Met N’Golo Kanté opnieuw als uitblinker op het middenrif kwam de zege voor Leicester City daarna totaal niet meer in de problemen. Swansea City, dat nog een klein oog richting de degradatieplekken moest richting, geloofde er niet meer in. Marc Albrighton zorgde zelfs nog voor 4-0.

Door de zege verhoogt Leicester City de marge richting Tottenham Hotspur weer tot acht punten. The Spurs kunnen het gat maandag weer verkleinen door te winnen van West Bromwich Albion. De uitwedstrijd van Leicester City tegen Manchester United, zondag, zal veel duidelijk maken over de titelstrijd.

Gaat Leicester City het redden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het gaat echt gebeuren! Nu maar hopen dat niet iedereen vertrekt.

24 april 2016 om 19:14

hopem over 2 weken dan, want dan gaan we naar leister ervoor!

24 april 2016 om 19:30

Veel plezier!

24 april 2016 om 19:31

Hij kan dit jaar fan geworden zijn omdat hij ze vaak ziet spelen nu.

24 april 2016 om 19:37

Geldt ook voor mij! Ben ook groot fan geworden van het spel van Leicester. Inderdaad hopen dat er niet teveel veranderd volgend seizoen!

25 april 2016 om 02:32

@ wessidah

Vooral de prestatie en hoe ongelooflijk dat is heeft mij groot fan gemaakt, maar dat wil niet zeggen dat ik meteen mee ga vieren in Leicester. ik moet zeggen dat mijn vorige PL-revelatie; Swansea city met Bony en Sigurddson, wel erg aan het inkakken is.

Toch jammer om te zien dat de smaakmakers worden weggekocht (bony iig) en het dan mede door gebrek aan vertrouwen niet meer lukt om hetzelfde te presteren bij de topclubs!

24 april 2016 om 19:28

Inderdaad. Voetbalsprookjes bestaan nog, maar hopelijk hebben ze volgend jaar nog steeds / weer een leuk team. Al denk ik niet dat het Leicester fans wat uitmaakt als ze volgend jaar een keertje geen kampioen worden

24 april 2016 om 19:40

Gelijk heb je. Leicester City gaat die titel zonder meer pakken. Er is geen lange weg meer te gaan. Ik geloof er van harte in en ik moet zeggen: ze hebben het zo erg verdiend.

Ja ja ja ja het gaat gebeuren!!!! Zelfs zonder vardy mwt gemak gewonnen. Worden interessante potjes tegen chelsea/united/everton.

Met 76 punten en de spurs die er maximaal 80 kunnen halen mag het niet meer mis gaan. Zeker niet met Everton thuis en laatste wedstrijd tegen chelsea.

24 april 2016 om 19:21

Chelsea laat ze wel winnen. Die willen natuurlijk niet dat Spurs kampioen wordt

24 april 2016 om 19:30

Te spannend dit. Ik hoop gewoon dat Tottenham verliest of gelijk speelt zodat Leicester zeker kampioen wordt. :D

24 april 2016 om 19:31

Wba is verdedigend meestal erg sterk hopen maar op een 0-0, dat zou voor Leicester ook prima zijn.

25 april 2016 om 06:50

@ Benzema08

Ik heb 25 euro op WBA gezet. Ik denk dat Tottenham de hele wedstrijd gaat komen maar het verdedigende blok van Albion niet gaan slechten. Gelijkspel is het meest aannemelijk, maar ik denk dat tottenham dit bijna als een finale gaat spelen als er geen goals vallen veel risico nemen en diep naar voren spelen.

Dit is geen eenmans team. Dit team bestaat uit 11 spelers die elkaar goed begrijpen en hard voor elkaar werke. Ik gun ze van harte de kampioenschap!

24 april 2016 om 19:12

Eens. Ze hebben ook een geweldige as aangevuld met één stuntspeler (mahrez), de as Huth-Kante-Vardy is denk ik zelden gescheiden geweest en geeft zeer veel stabiliteit en zekerheid door het seizoen heen, prachtig verhaal.

24 april 2016 om 22:38

Dat vind ik ook zo mooi! Velen na de rode kaart van vardy... Oe dat wordt nog wat en dat gewoon 4-0 winnen

Zijn ook echt leuke wedstrijden om naar te kijken

Het gaat gebeuren, nog 9 punten te behalen, hopen op verlies van Spurs morgen en ze kunnen volgende match al Campione worden! Go Foxes!

24 april 2016 om 19:24

Spurs verliest morgen denk ik niet thuis van West Brom, maar het zou zeker mooi zijn als ze punten laten liggen! Volgende week als Leicester zijnde dan op Old Trafford kampioen worden, het zou wat zijn zeg.

25 april 2016 om 07:54

Ik hoop dat Leicester kampioen wordt, maar liever niet bij ons. Ideale situatie is dat Spurs morgen verliest, wij volgende week van Leicester winnen en de week erop Leicester in eigen huis kampioen wordt tegen Everton.

Heb de wedstrijd gezien maar ze hebben laten zien dat ze het zonder Vardy ook kunnen. Leicester heeft een moeilijk programma maar ik hoop dat ze het gaan redden. Zie Arsenal niet meer kampioen worden en liever Leicester dan Spurs. Tegen Everton zie ik ze wel winnen maar Man Utd en Chelsea wordt moeilijk.

24 april 2016 om 19:13

Arsenal kan geen kampioen meer worden.

24 april 2016 om 19:16

Ik wilde net iets soortgelijks typen. Vardy kon prima gemist worden in deze wedstrijd.

Het worden een paar fantastische (en vooral spannende) wedstrijden. Ik ga ervoor zitten!

24 april 2016 om 19:16

Man utd wordt wel lastig ook omdat man utd nog voor de vierde plaats aan het strijden is. Zie ze daar wel punten verspelen. Everton winnen ze wel en Chelsea kan gelijk worden.

Hoop dat Leicester gaat redden , maar het niveau in Engeland is niet zo hoog ik denk dat Leicester in Spanje zo degraderen !

24 april 2016 om 19:15

Alles onder de top drie wordt gewoon verslagen door de PL teams haha.

24 april 2016 om 19:19

En zo goed is Atletico ook niet. Real had ook veel geluk tegen Wolfsburg.

24 april 2016 om 19:26

Ben je nu serieus? Atletico, Barca en Real zouden in Engeland met 2 vingers in de neus kampioen worden

24 april 2016 om 19:29

Mssc, hahah... Sevilla, Villarreal en Athletic de Bilbao zijn ook sterker dan de meeste teams in de PL. Europees stelt Engeland al jaren geen reet meer voor, waar Spaanse ploegen domineren.... een Leicester City wat kampioen kan worden ( fantastisch uiteraard), maar eigenlijk een schande voor de Engelse topclubs, zelfs geen 2e plaats voor Arsenal, Man C, Chelsea, Man U.

24 april 2016 om 21:02

Engeland staat 3e op de Uefa ranglijst en heeft nog 2 ploegen bij de laatste 8 in Europa. Als je dat "geen reet voorstellen" vindt, dan stellen enkel Duitsland en Spanje wat voor in jouw ogen.

24 april 2016 om 19:16

Niveau in Engeland niet zo hoog? Leicester degraderen in Spanje?
Engeland is na Duitsland en Spanje de sterkste competitie. Liverpool heeft Dortmund gewoon uitgeschakeld en Man City, nota bene de nummer 3 van Engeland, staat in de halve finale van de CL. Leicester is naast een stuntploeg ook een ploeg met veel kwaliteit en een goede trainer. Die zouden zeker niet degraderen in Spanje. Wat een onzin man.

24 april 2016 om 19:31

Gozer vorig jaar degradeerde Leicester zelf bijna in de PL. Doe nou niet alsof het een wereldploeg is... het is spectaculair knap, maar dat ligt grotendeels aan de Engelse topclubs zelf dat alles op z'n plaats valt voor Leicester en Tottenham

24 april 2016 om 21:21

Anlista,

Natuurlijk geeft het feit dat de traditioneel grote clubs in Engeland het dit seizoen vaak hebben laten liggen meer de kans voor 'kleinere' clubs, maar je kunt niet zeggen dat omdat de 'grote clubs' het vaak hebben laten liggen alles zomaar automatisch op z'n plaats valt voor - in dit geval - Leicester en Tottenham. Dat zou betekenen dat elke club buiten de grote clubs op 1 en 2 zou hebben kunnen staan omdat het toch allemaal "op z'n plaats valt". Om van de fouten van de grote cubs te kunnen profiteren zul je zelf alsnog behoorlijk veel kwaliteit moeten hebben, op welke manier dan ook. Dat gaat niet vanzelf.

25 april 2016 om 07:56

Ook in Engeland zou dat kunnen, hoor. Vorig jaar scheelde het niets of ze speelden nu in de Championship en zo anders was dat team niet vergeleken met wat er nu staat.

Nog twee wedstrijden winnen en het is dan geen sprookje meer maar werkelijkheid.

Arsenal kan geen kampioen meer worden. Everton thuis winnen en ik me niet voorstellen dat Chelsea de Spurs kampioen gaat maken.

Kom op jongens niet onderschatten. Natuurlijk hoepn we dat Leicester kampioen wordt maar we moeten niet onderschatten. Als Leicester twee keer verliest en Spusr alles wint is Spurs kampioen maar dat is een kleine kans. Vorige week toen Leicester gelijkspeelde had ik zo een gevoel dat Leicester het toch gaat weggeven maar dat zie ik niet gebeuren

Die verdedigers worden onderschat, alweer de nul gehouden. Schmeichel is gewoon betrouwbaar en Dronkwater en vooral Huth is gewapend beton. Kante heerst t middenveld en voorin hebben ze lepe spelers als Vardy en Mahrez. Wie heeft de Spurs nog! Leicester aanzienlijk zwaar programma. 2 winnen is voldoende.

Heerlijk deze overwinning, ze zijn nu dichterbij het kampioenschap dan ooit en ik verwacht ook wel dat ze het gaan redden... Overigens zijn ze vanwege deze winstpartij op Swansea City nu ook officieel niet meer uit de top 3 te stoten dus ze zijn al zeker van minimaal 6 wedstrijdjes in de groepsfase van de CL voor komend seizoen!

24 april 2016 om 19:22

Inderdaad ze zijn ook niet meer in te halen door de nummer 3 dus 2e of kampioen!

Spurs moet de laatste wedstrijd ook nog tegen Newcastle, en heel waarschijnlijk strijden ze dan nog tegen degradatie. Die zullen dan vechten tot de laatste seconde. Leicester moet daarentegen tegen Chelsea, die voor niks meer speelt. In dat opzicht heeft Leicester een gelukje. Verder hebben ze al eerder laten zien tegen de druk te kunnen, ik heb er alle vertrouwen in!

Ik denk dat de Chelsea supporters die wedstrijd voor Leicester zijn en niet willen dat de buurman kampioen wordt.

24 april 2016 om 20:44

Zoveel rivaliteit is er niet tussen Chelsea en Spurs, en bovendien zijn het niet echt buurmannen als je bedenkt hoe groot de afstand tussen de clubs is. Ik geloof niet dat Chelsea die wedstrijd gaat weggeven.

25 april 2016 om 01:28

Op de TV hoor je ook steeds dat het aartsrivalen van elkaar zijn dus dat toveren hun toch ook niet uit hun hoge hoed lijkt me?

Hopelijk wordt Leicester kampioen. Vorig jaar was het Southampton die eerst mee deed om de kampioenschap maar na de winterstop afhaakte en dit seizoen had ik ook niet gedacht dat leicester kampioen zou worden en ook dit moment op de eerste plaats zouden blijven. Voor de winterstop toen Leicester mee deed dacht ik; ze gaan toch later afhaken maar dit is ongelofelijk. Volgend seizoen moeten ze hun grote spelers behouden en talenten halen. Vardy en Drinkwater zie ik niet weggaan maar Mahrez kan. Kante kan ook.

Leister city laat zien het ook te kunnen zonder vardy, zonder meer terechte kampioen nu al

24 april 2016 om 19:58

Je bent pas kampioen als je als eerste in de competitie eindigt, maar ze vechten er inderdaad wel voor om kampioen te worden en hopelijk betaald dat zich ook binnenkort uit met de titel in Engeland...

Geweldig gewoon! Die titel komt er wel.

Mooi dit.. Gewoon om het feit dat het een grote verassing is. Als de Spurs het zouden worden zou dat overigens ook een grote verassing genoemd mogen worden. 2 teams die ik beide gun.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren