Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Strootman was toen een van de beste spelers ter wereld’

Laatste update:

Kevin Strootman staat dinsdagavond tussen de lijnen op Anfield als zijn ploeg AS Roma de eerste wedstrijd afwerkt tegen Liverpool in de halve finales van de Champions League. De middenvelder is bij Roma onomstreden, aldus Stefano Carina, maar de journalist van Tuttosport en Il Messaggero ziet ook dat Strootman zelden zijn niveau aantikt van voor zijn knieblessures.

“Eigenlijk is hij nooit meer op zijn niveau gekomen van voor de knieblessures, toen hij een van de beste spelers ter wereld was. Maar in de Champions League doet hij het erg goed. In de uitwedstrijd (tegen Barcelona, red.) was hij de minst slechte. In de thuiswedstrijd schakelde hij in zijn eentje Busquets en Rakitic uit. Dan heb je in wezen het hele aanvalsspel van Barcelona ontregeld", zegt Carina in gesprek met de NOS.

Carina ziet het echter niet gebeuren dat de Italianen over twee wedstrijden beter zijn dan Liverpool. “Eigenlijk zijn we kansloos. Onze verdediging laat vrij veel ruimte in de rug en Sadio Mané vreet die normaal gesproken op. En tja, Mohamed Salah… Exceptionele spelers hebben we ook niet. Alleen keeper Alisson. Die kun je in één adem noemen met de beste keepers ter wereld: Manuel Neuer, Jan Oblak, David de Gea."

Wie verwacht jij dat er verder gaat in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Hoe kun je nou stellen dat je kansloos bent tegen Liverpool over twee wedstrijden, als je in de vorige ronde Barcelona hebt uitgeschakeld?

Ik kijk trouwens meer uit naar de wedstrijd van vanavond dan naar die van morgen op de een of andere manier. Hopen dat Wijnaldum, van Dijk en Strootman een goed niveau laten zien. Vooral Strootman gun ik het. Die heeft een partij stront over zich heen gekregen, soms terecht en soms onterecht. Heeft gewoon ontzettend pech gehad met zoveel zware blessures achter elkaar.

Één ding weten we zeker: er staat sowieso minimaal 1 Nederlander in de basis in de Champions League finale!

24 april 2018 om 13:42

Haha, underdog rol spelen. Eerst uitleggen hoe ze Barcelona om hebben gelegd. Het team dat in de league nog geen 1 keer verloren heeft dit seizoen om vervolgens in de volgende alinea te zeggen dat je kansloos bent. Gaat er bij mij niet in. Roma is absoluut niet kansloos, een zeer lastige tegenstander voor Roma? Ja, maar als ze 2 wedstrijden spelen zoals ze de return tegen Barcelona spelen dan geef ik ze gewoon een goede kans.

24 april 2018 om 15:12

Op zich kun je dat wel stellen, met de uitleg die hij geeft. Of dat ook echt zo gaat zijn, dat moet nog blijken. AS Roma speelt normaal gesproken met veel ruimte in de rug en met de snelheid van Mane en Salah zou dat dus een eitje kunnen zijn voor Liverpool. Echter moet nog maar blijken of Roma ook echt zo gaat spelen. Op papier heeft Liverpool het voordeel, kijkend naar het normale spel van beide ploegen.

Zo kansloos acht ik Roma eigenlijk niet, sterker nog, ik denk juist dat Roma nog wel is kan verassen in de CL. Ik vond ze namelijk uit tegen Barça ook gewoon redelijk gevaarlijk voorin. Met Dzeko hebben ze een topspits in huis met daarachter een sterk middenveld. Dat ze Barça hebben uitgeschakeld moet ze juist alleen maar meer vertrouwen geven voor dit duel. Liverpool heeft met Salah momenteel de gevaarlijkste aanvaller in huis, maar aangezien hij een verleden heeft bij Roma kunnen ze daar misschien beter op anticiperen dan de overige tegenstanders.

24 april 2018 om 13:56

Roma doet echt niet veel onder voor Liverpool. Buiten Salah om vind ik Liverpool nou niet op 1 positie aantoonbaar veel en veel beter. Florenzi, Naingolan, Manolas, Alisson, Kolarov en De Rossi zouden bij Liverpool gewoon allemaal spelen en het verschil tussen Dzeko-Fiminio en kevin-gini is ook verwaarloosbaar.

24 april 2018 om 14:21

Florenzi, Kolarov en De Rossi mag je vergeten. Firmino past beter bij het systeem van Liverpool als een soort hardwerkende Benzema en Gini lijkt het beter te doen dan Strootman, die nog niet terug is van zijn slepende blessures.

De aanval van Liverpool is beter, hoewel Under en Dzeko natuurlijk belangrijke spelers zijn. Defensief zie ik geen betere speler dan Van Dijk bij Roma. Karsdorp wint het misschien wel van Clyne, maar die zit nog in de ziekenboeg. Florenzi staat het liefst als CM op het veld en dan gaat mijn voorkeur uit naar Emre Can. Op RB voelt Florenzi zich niet op zijn gemak, dus dan kies ik eerder voor het talent van Taa.

Uiteindelijk zou ik zeer blij zijn met Under, Alisson, Manolas en Nainggolan bij Liverpool.

24 april 2018 om 14:37

De bulls*** reactie van de dag hebben we ook weer gehad zie ik. Überhaupt een match gezien van Roma dit seizoen? Florenzi speelt al jaren niet meer centraal op het middenveld en is dit jaar ijzersterk op de back. Het blok op het middenveld, daar gaat Liverpool mee afzien vanavond, De Rossi als absolute regista, doet het fantastisch dit seizoen, heeft tonnen ervaring; Naingollan als pentrerende middenvelder en Strootman als waterdrager.

Een aanval die kwalitatief gezien misschien minder is, maar ook heel anders in elkaar zit, als EDF besluit om Schick en Dzeko te spelen gaat liverpool het fysiek zwaar krijgen vanachter. Dzeko is wereldtop als het gaat om positioneren, ballen vasthouden en verdedigers bezighouden.

In de verdediging lopen een zekere Manolas en Fazio rond, misschien geen prijskaartje van 80 miljoen, maar wel de strijdlust, kracht en werkethiek waar vele engelse clubs iets van zouden kunnen leren.

Heel vz schrijft Roma op voorhand al af, nu ze zo ver zijn gekomen zie ik ze hun huid duur verkopen. Tickets voor het stadio olimpico waren online al na 3 uur uitverkocht, 100en mensen die overnachten voor de ticketverkoop bij het stadion, wat het ook gaat worden vanavond, in Roma staat een amfitheater met 60 000 man te wachten.

24 april 2018 om 14:54

@Mexicanooo, Liverpool moet vind ik ook alles in het werk stellen om Manolas naar Liverpool te halen komende zomer, mocht De Vrij niet lukken. Manolas - Van Dijk lijkt me een ideaal duo om de zwakke verdediging bij Liverpool op te lossen. Lovren en Matip zijn dan de back-ups. Ook Alisson Becker zou ideaal zijn als nieuwe eerste doelman bij Liverpool, maar ik vrees dat hij niet haalbaar is, omdat hij pas nog heeft verlengt tot 2023 en omdat Roma duidelijk heeft gemaakt dat hij niet te koop is. Manolas daarentegen, heeft een clausule van 35 miljoen en dat is een absoluut koopje op de huidige markt voor een verdediger als Manolas. Mocht het Liverpool dan ook niet lukken om De Vrij te halen, hoop ik dat ze vol voor Manolas gaan.

Strootman heb ik nooit een van de beste spelers ter wereld gevonden. ik vind het een beetje een type Daley Blind. een degelijke, nuttige teamspeler maar ook niet meer als dat

Hoe zit het eigenlijk met de functionaliteit van de knie na een zware blessure zoals Strootman die had ?
Hoeveel procent kan hij die knie nog bewegen/belasten ? vind het knap dat ie basisspeler is en in de CL staat. Een normaal mens was denk ik met voetbal gestopt. tenzij je net als Strootman misschien een topmedicus uit Amerika je knie kan laten fiksen,en dezelfde intensieve nazorg als hem krijgt.

24 april 2018 om 18:17

Bij een afgescheurde voorste kruisband verlies je onder andere een groot deel van de stabiliteit van je knie (met name bij het plotselinge draaien). Als er wordt geopereerd halen ze ergens anders een stukje van een pees weg (bijvoorbeeld van de hamstring) en die wordt dan op de op de plaats van de voorste kruisband gezet. De functie wordt zo na een paar maanden herstel geleidelijk overgenomen, maar dit zal nooit zo effectief zijn als bij de originele kruisband. De kans dat het nog eens gebeurd is ook zeer zeker aanwezig, zeker bij topsporters.

Bij niet-topsporters zijn er veel mensen die uiteindelijk niet meer op hun oude niveau komen, doordat ze het niet meer aankunnen of niet het risico willen dat het nog eens gebeurt. In dat opzicht is het knap dat Strootman als vaste waarde bij Roma is teruggekeerd.

Beetje gek wat die zegt. Je flikkert Barca uit het toernooi, maar daarna ben je kansloos tegen Liverpool? Natuurlijk is het gevaarlijk om met veel ruimte in de rug te spelen, mja dat is de keuze die je maakt. Ben benieuwd. Roma gaat óf heel veel druk zetten zoals tegen Barca, maar dan heb je de kans dat je helemaal kapot gecounterd wordt, óf je zakt in om te zorgen dat er geen ruimtes zijn voor die snelle mensen bij Liverpool. Ik hoop het eerste, maar ik zou voor het 2e kiezen. Liverpool heeft erg veel moeite met ploegen die inzakken en je ontregelt op die manier al bijna het hele spel.

We hebben net kunnen zien dat er veel ruimte achter de verdediging ligt. De aanvallers van liverpool zijn niet bij te houden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren