Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stewart: ‘Zoals het er nu uitziet, wil Roda JC hem niet laten gaan’

Laatste update:

AZ vreest dat het er niet in slaagt Guus Hupperts deze week over te nemen van Roda JC. De nummer acht van de Eredivisie wilde de aanvaller graag aantrekken, maar maandag werd al duidelijk dat men een ‘nee’ had ontvangen uit Limburg. RTV Noord-Holland sprak technisch directeur Earnest Stewart over de zaak en die bevestigt dat het AZ tot nog toe niet lukt Hupperts te kopen.

/

“Zoals het er nu uitziet, wil Roda JC hem niet laten gaan”, erkent de Amerikaan. AZ zou zich nog aan het beraden zijn op het uitbrengen van een tweede bod op Hupperts, die een goed seizoen doormaakt in Kerkrade. Hij maakte dit seizoen al 9 doelpunten voor Roda, 4 in de beker en 5 in de competitie, en werd ook al in verband gebracht met Ajax en Anderlecht.

AZ zal in de laatste dagen van de winterse transferperiode nog wel enkele zaken afronden. Ridgeciano Haps, die overbodig is in Alkmaar nu Simon Poulsen is teruggekeerd, wordt waarschijnlijk snel verhuurd aan Go Ahead Eagles. Voor Willie Overtoom hebben zich nog geen clubs gemeld bij Stewart, maar dat kan volgens de directeur nog wel gebeuren.

Moet AZ tot het maximum gaan om Guus Hupperts nog te halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

AZ moet hem binnenhalen. Een speler die duidelijk aan een stap hoger op toe is. Bij Roda blinkt hij altijd uit, dan is het wel tijd om het een stapje hoger op te doen naar bijvoorbeeld AZ.

28 januari 2014 om 17:20

Hij blinkt zeker niet altijd uit! Dat is pas iets van de laatste paar wedstrijden, daarin laat hij wel direct zijn waarde zien voor Roda.
Hupperts kan sowieso beter blijven, omdat hij voor Roda momenteel belangrijk is. Maar daarnaast vind ik dat hij nog meer dan genoeg kan leren bij Roda; hij moet nog werken aan zijn voorzetten en hij moet werken aan zijn fysieke bouw. Al is dat wel al sterk verbeterd, maar laat zich nog wel makkelijk van de bal zetten. Kortom hij kan nog aan belangrijke dingen werken, wat hij in mijn ogen beter kan doen in een omgeving waar niks moet. Ik heb het idee dat hij bij AZ meer in de schijnwerpers komt te staan en al snel het zoveelste talent wordt dat kapot gemaakt wordt. Ik denk dat het voor Guus zijn ontwikkeling beter is als hij nog 1-2 jaar bij Roda blijft en dan hogerop gaat zodat hij wat meer gerijpt is.

28 januari 2014 om 18:53

Huh, ik vond hem vorig seizoen al redelijk vaak er bovenuit steken, moet ik zeggen.
En dit seizoen net zo goed weer eigenlijk.

Voor roda inderdaad beter, maar dit is een jongen die veel kan groeien en ik vind het lijken alsof hij wel degelijk klaar is voor de volgende stap. Ajax zou te hoog gegrepen kunnen zijn maar AZ kan hij zeker gaan proberen. Je moet zon jongen ook de kans geven om te ontwikkelen bij een hoger clubje. Als hij zo blijft spelen zou ik hem maar al te graag regelmatig bij Oranje zien, al zijn het maar invalbeurten.

Edit: jij zegt trouwens dat hij daar teveel in schijnwerpers komt te staan terwijl hij nu bij Roda toch echt ook al als een van de grote aanjagers gezien wordt. Ieder zijn eigen mening maar ik vind alles erop lijken dat hij verder kan kijken dan Roda.

Aanwinst voor Feyenoord ?

28 januari 2014 om 17:15

Als AZ hem al niet kan betalen, hoe wil Feyenoord hem dan halen?

28 januari 2014 om 21:13

AZ kan hem wel betalen, ze willen het alleen (nog) niet.

28 januari 2014 om 17:27

Dat denk ik dus ook. Schaken is duidelijk in vrije val, en een Hupperts brengt daarnaast nog wat scorend vermogen met zich mee in de ploeg.

28 januari 2014 om 18:12

Als Roda hem niet laat gaan dan ook niet naar Feyenoord. AZ heeft bovendien meer geld te besteden.

Gelijk hebben ze, Hupperts is in vorm en ontzettend belangrijk voor het team om play-offs te proberen ontlopen. Van de zomer voor een mooi bedrag verkopen.

Mooi om te lezen, gelukkig dat hij niet vertrekt!

Hupperts voor Beerens, lijkt me een vooruitgang met perspectief!

laat guusje maar lekker bij roda blijven . of az moet een dikkere beurs meebrengen .

28 januari 2014 om 17:26

hoezo heeft roda dan een probleem ?

28 januari 2014 om 17:31

Roda heeft geen probleem dan. Als ze op de laatste dag geen vervanger hebben, laten ze Hupperts niet gaan. Heel simpel toch.

28 januari 2014 om 18:10

@blanksma, Roda heeft zeker wel een vervanger op het oog... Verder zijn ze nog steeds opzoek naar spits.

28 januari 2014 om 18:13

Van La Parra werd genoemd van Heerenveen meende ik. Daar zou Roda interesse in hebben. Zijn contract loopt deze zomer af.

Leuke stelling. Nee, AZ moet niet tot het maximum gaan. Met Lewis en Rosheuvel heb je voor het nieuwe seizoen al twee rechtsbuitens. Het is beter om een goeie linksbuiten te halen. En Hupperts vind ik een goeie speler, maar ik zou er geen twee miljoen voor neertellen. Er moet ook nog een goeie vervanger van Viergever worden gekocht en dus nog een andere buitenspeler.

Roda heeft degradatiezorgen. En het stomste wat je dan kunt doen is je beste speler verkopen. Degraderen is uiteindelijk veel duurder.

Ben blij dat hij hoogstwaarschijnlijk zal blijven. Toch kijk ik met enige verbazing naar de reacties hierboven. Ik zal niet ontkennen dat Hupperts erg belangrijk is, maar hij speelt bij lange na niet altijd goed. Veel van zijn acties mislukken gewoon hoor ( wat opzich nog niet zo'n probleem is bij Roda ). Daarbij is hij ook niet bij lange na de beste speler hier. Kali en Fledderus worden behoorlijk onderschat. Schaar Hupperts tussen hun in, maar hij steekt er niet bovenuit.

Als Hupperts stappen wil maken moet hij niet naar AZ! Dat is maar een klein stapje en daar schiet hij niks mee op! Lekker bij Roda blijven dit seizoen!

28 januari 2014 om 17:37

AZ speelt erg vaak Europees Voetbal, daar komt meer druk mee kijken. Roda speelt de laatste jaren amper tot geen Europees Voetbal. Daarbij eindigt AZ de laatste jaren heel vaak boven Roda.

Nog meer argumenten nodig om aan te tonen dat AZ wel een behoorlijke stap hogerop is?(begroting/uitgaande transfersommen/inkomende transfersommen/spelers die zich daar ontwikkelen).

28 januari 2014 om 17:40

Klein stapje of niet, als je kijk naar de waslijst van spelers die via az hogerop zijn gegaan zou dat voor hupperts een prima stap zijn. Dembele schaars de Zeeuw el hamdaoui elm wernbloom moisander moreno o.a. Of ze daar nu geslaagd zijn of niet.. De stap hogerop is mede door az gekomen

28 januari 2014 om 17:52

dat gaat misschien in het vervolg rechtstreeks zonder dat een ploeg als az of heerenveen er tussen zit . az is inderdaad sportief maar een kleine stap . momenteel staat az 5 punten voor op roda en het seizoen is nog lang dus wie weet wat er nog gebeurt . denk alleen dat als guus in de zomer vertrekt hij naar een andere ploeg gaat . misschien top belgie of naar een middenmotor in duitsland . ook genoeg spelers van roda hebben de stap gemaakt rechtstreeks naar ajax , psv of feijenoord .

28 januari 2014 om 17:56

Hij mag het eerst maar waar gaan maken bij een subtopper in Nederland zoals bijboorbeeld az. Nu speelt hij met Roda vaak countervoetbal en dat gaat hem prima af. Wil het nog wel zien zodra hij bij een ploeg speelt die een wedstrijd wilt controleren en domineren

28 januari 2014 om 18:09

nou dat kan die ook in kerkrade laten zien dat hoeft niet in alkmaar . en het kan natuurlijk ook nog zijn dat guus voor een jaar of 2 bijtekend . roda zal echt wel het salaris een beetje kunnen oprekken . guus weet ook dat er bij roda gebouwd wordt aan een nieuw roda.

28 januari 2014 om 18:20

@coridon, Ik kan je zeggen dat Guus zeer waarschijnlijk niet in een controlerende ploeg kan spelen. Vorig seizoen als Roda een wedstrijd domineerde was Guus altijd een van de eerste die werd gewisseld omdat hij dan niet in zijn spel kan komen. Hij heeft een counterploeg nodig waar hij zijn snelheid kan benutten en 1-op-1 kan staan met een keeper, en niet waar hij moet gaan combineren tot aan de 16 en dan een voorzet geven, die dan ook nog eens niet echt geweldig is.
Ik denk dat Guus het beste naar Duitsland kan gaan,bv. een Braunschweig, of een degradatie-kandidaat PL of League One cleb. Daar zal hij denk ik persoonlijk het beste rendement halen.

28 januari 2014 om 18:15

AZ is deze eeuw sportief en financieel een reuzenstap voor Hupperts, daar hoeven we toch geen discussie over te voeren. Of moeten we de prijzen, prestaties en salarishuizen echt naast elkaar leggen?

28 januari 2014 om 18:20

@david
Denk jij dat Hupperts het niveau van AZ aan kan?
Ik denk namelijk van niet,

28 januari 2014 om 18:39

sportief valt die stap wel mee en ik denk niet dat hupperts al heel hoog in salaris zal beginnen . en bijkomend wil guus wel naar alkmaar ? en prijzen ? dat is toch wel een tijdje geleden , zowel bij roda als bij az . en prestaties ? az staat 5 punten voor op roda en het seizoen duurt nog lang .

28 januari 2014 om 20:18

Ja hij wil anders gaan ze niet een bod uitbrengen.

Maar van mij mag hij lekker bij roda blijven. Ben bang voor een gevalletje rosheuvel.

28 januari 2014 om 20:28

dat weet je niet . az mag helemaal geen contact met hupperts opnemen want hij heeft nog een conract van anderhalf jaar . tenminste volgens mij zijn de regels niet verandert . pas als roda toestemming geeft mag az met hupperts praten .

28 januari 2014 om 20:39

Misschien moet je je eens meer verdiepen in een onderwerp.
Az gaat eerst aan Roda vragen, is hij te koop. Zo ja, even vragen of de speler wel wil, en huppa bod uitbrengen.
En bij Foxsport, geeft hij zelf aan dat hij de stap wel ziet zitten!
http://www.foxsports.nl/video/187754-hupperts-op-w...

28 januari 2014 om 20:43

Voor de honderdste keer sinds dit nieuws tevoorschijn komt: Ja, AZ is een vooruitgang op elk voetbalgebied. Er is niets bij Roda wat voetbaltechnisch beter is. Ik zal het voor je opsommen:
AZ heeft zich de afgelopen tien jaar negen keer gekwalificeerd voor Europees voetbal. Hierin zijn ze één keer tot de halve finale gekomen, en twee keer tot de kwartfinale.
Roda heeft zich sinds 2002 niet één keer meer weten te kwalificeren voor Europees voetbal door middel van play-offs of directe plaatsing. Ze hebben zichzelf wel twee keer geplaatst (in 2004 en 2005) via de Intertoto cup. Dit is ook meteen de laatste keer dat Roda Europees gespeeld heeft.
AZ heeft de KNVB-beker vier keer gewonnen, in 1978, 1981, 1982 en 2013. In 2007 werd de finale verloren.
Roda heeft de KNVB-beker twee keer gewonnen, in 1997 en 2000. Roda verloor in 1976, 1988, 1992 en 2008 de finale.
AZ is tweemaal kampioen van Nederland geworden, in 1981 en 2009
Roda is nog nooit kampioen geworden, ze zijn ooit tweede geworden in 1995.

Moet ik nog doorgaan of begrijp je eindelijk dat AZ echt een stap vooruit is ten opzichte van Roda?

28 januari 2014 om 21:41

je vergeet te melden dat az in de laatste 40 jaar 10 jaar in de eerste divisie heeft gespeeld en roda niet . ook dit jaar zal zowel roda als az geen europees spelen . en de tijd dat jullie dirk scheringa hadden die met zijn geld jullie naar de top gekocht heeft , wat ook allemaal niet zo eerlijk er aan toe ging is ook voorbij . en ook roda is landskampioen geweest 1956 , als rapid jc . als jij een kampioenschap erbij haalt uit 1981 mag dat ook wel . roda heeft vaker in de finale van de beker gestaan . az heeft 14 keer europees gehaald , roda 13 keer . bron : wikipedia . dus nou niet doen of jullie zo geweldig zijn baba.

28 januari 2014 om 22:08

Klopt, AZ is een keer gedegradeerd. Dat is het enige wat tegen AZ spreekt. En wat betreft Scheringa, hij heeft niets illegaals gedaan als je dat probeert te impliceren.
Maar probeer je nu te ontkennen dat Roda nooit een grote externe financier heeft gehad? Ooit wel eens van Nol Hendriks gehoord?
Hij werd alleen weggepest door het bestuur, die wilden wel zijn geld maar niet zijn inspraak.

Overigens valt het wel mee met de enorme geldbedragen van Scheringa richting spelers hoor. De salarissen waren goed, maar de transfersommen vielen mee. Alleen Pellè was duur.

En ja hoor, je mag een kampioenschap uit 1956 erbij halen. Ajacieden hebben het ook altijd over de 32 kampioenschappen. Daarvan waren er acht voor 1956.

Btw, gebruik eens wat hoofdletters en doe wat aan je interpunctie. Dan ben je beter te begrijpen.

28 januari 2014 om 22:42

scheringa was eigenaar en nol sprong af en toe bij . en hij is niet weggepest maar kon niet door 1 deur met martin van geel . sterker nog , in een interview heeft hij gezegd dat hij maar met 2 mensen nooit meer een woord zou wisselen , 1 daarvan was van geel . maar als ik alles zo bekijk doet roda dus helemaal niet zoveel onder tegenover az ..........© ps .az is al een keer of 4 gedegradeerd vanaf de 70er jaren .

28 januari 2014 om 23:08

nee dat moet jijzelf doen . az kan altijd een bod doen . als az dat wil kunnen ze dat ook op messy doen . als dat bod in de buurt komt mocht die te koop zijn , met de nadruk op mocht , dan kan roda az toestemming geven om met guus te praten . Maar roda bepaalt dat omdat guus nog anderhalf jaar contract heeft . met die verdediger van az ligt het anders want daar kan roda wel mee praten want die heeft nog maar een contract van een half jaar . die video heb ik inderdaad niet gezien , ik kijk alleen de wedstrijden op fox die interviewers zijn me een beetje te partijdig .

29 januari 2014 om 09:21

@ the beast

Degradatie is soms helemaal niet zo erg, zou voor Roda ook wel eens goed zijn. Dan kun je met een schone lei opnieuw beginnen en sterker terug komen. Maar Roda wordt altijd gematst in de playoffs waardoor ze er weer in blijven terwijl AZ er soms door salonremises op andere velden uit vloog.

Ook dit jaar zal zowel Roda als AZ geen Europees spelen? Roda niet nee maar (a) AZ speelt in februari nog Europees en heeft aardige kansen op de kwart finales, (b) AZ kan via de beker weer een ticket halen en (c) we hebben de playoffs nog. Rare uitspraak dus van je.

Blijf nog maar een jaartje bij Roda, kan je daarna transfervrij naar Feyenoord een mooie volgende stap als Schaken vertrekt

AZ heeft Beerens nog. Ze hebben sneller een nieuwe linksbuiten nodig. En Hupperts is goed,(voor niveau Roda JC) maar ik vind Kali en Fledderus beter. Maar dat zal wel aan mij liggen:-)

Zal wel een gevalletje Gouweleeuw worden. Heerenveen wilde hem toen tijdens de winter ook niet laten gaan, waarna hij genoeg opgevrijd was om in de zomer te komen. Nu Hupperts weet heeft van de concrete interesse van AZ zal hij zeker niet meer bijtekenen en zal Roda min of meer verplicht zijn hem tegen een redelijke prijs te laten gaan. In ieder geval zie ik het tijdens deze transferperiode niet meer gebeuren.

Je bent er lekker op tijd bij Stewart!!! Misschien had je wel een paar weken eerder moeten beginnen, je weet toch dat je met het huidige elftal de oorlog niet wint....??!!!!

Uiteindelijk verkopen ze hem toch. Ze hebben de centjes keihard nodig daar in Kerkrade

28 januari 2014 om 19:10

Categorie 2, een winst gemaakt en schulden flink gedaald. Nee, we hoeven helemaal niks daarnaast zal Roda Hupperts liever voor een minder bedrag na het seizoen verkopen, dan degraderen.

28 januari 2014 om 20:01

Categoriesysteem zegt tegenwoordig helaas niks meer. Hoeveel clubs zijn er de afgelopen 2 jaar vanuit Cat 2 bijna of zelfs helemaal failliet gegaan in een keer? Of kijk naar MVV dat in Cat 3 zat, maar elk moment kon kiepen als er een euro verkeerd zou vallen... Zou'k me helaas niet blind op staren. De winst komt meer dan geheel vanuit de winst op Malki (3 ton winst, Malki verkocht voor 1,5 miljoen op het allerlaatst, dus operationeel mis je een 1 miljoen dat dit jaar goed gemaakt zou moeten worden als je niet weer een grote verkoop doet).

Hoe zit 't trouwens met die achtergestelde 5,8 miljoen van het stadion? Is daar inmiddels een nieuwe regeling voor of is daar nog steeds vanaf volgend jaar een renteheffing/aflossing op?

28 januari 2014 om 20:13

ja dat klopt wel wat je zegt maar dit jaar zijn verschillende grootverdieners van de loonlijst verdwenen dus roda zal waarschijnlijk ook dit jaar gewoon winst maken . en die achtergestelde 5,8 miljoen ligt waarschijnlijk bij de gemeente want die zijn eigenaar .

28 januari 2014 om 21:01

Klopt, gasten als Wielaert drukten nogal op de begroting, dat zal idd veel schelen .

Nou, die lening is juist ván de gemeente aan de Stichting Stadion Roda (wat uiteraard weer onder Roda JC valt), daarom vroeg ik het me af. Stadion is op dit moment van de gemeente, maar de stichting heeft nog de bouwschuld. Zag dat er werd gezegd dat de schuld nog maar 2,5 miljoen bedroeg, vandaar dat ik me afvroeg wat met dat bedrag was gebeurd.

28 januari 2014 om 21:57

volgens mij is het zo dat roda nu nog een negatief eigen vermogen heeft van 2,5 milj . zowieso is het hele stadion eigendom van de gemeente , en betaalt roda gewoon huur . die stichting stadion roda die is er niet meer omdat de gemeente eigenaar is . en de stichting stadion roda is opgeheven op het moment dat de gemeente eigenaar werd . daarvoor in ruil mocht de gemeente een of twee mensen in het bestuur zetten en werd het stadion omgenoemd naar parkstad limburg stadion . ik geloof dat het zo klopt .

29 januari 2014 om 07:59

Ah zo, kan me dat laatste herinneren ja, toen moest het ook Roda JC Kerkrade officieel worden he?

29 januari 2014 om 11:03

jip . maar ik moet zeggen al krijgt hij kritiek dat van der bundert zijn zaakjes zeer goed op orde heeft . nu gaat roda ook in zee met een groot duits sponsor kantoor waar in limburg alleen roda de vruchten van gaat plukken . datzelfde gaat dat kantoor ook in utrecht doen . dus langzaam maar zeker begint het er behoorlijk beter uit te zien dan 3 jaar geleden .

Ik betwijfel of Hupperts het niveau van AZ aan kan.
Zie liever van Duinen naar AZ gaan.
Overtoom is erg tegen gevallen welke Maher had moeten vervangen.
Zelfs in het tweede bakt hij er niks van.

29 januari 2014 om 11:06

hupperts kan zeker het niveau aan . alleen spelen jullie het spelletje anders en zal hij zijn sterkste wapens niet kunnen gebruiken . heeft niks te maken met de kwaliteiten maar met het soort spelletje dat je speelt .

29 januari 2014 om 11:09

@thebeast
Ik ben van mening welk systeem AZ ook zal spelen ik Hupperts niet het niveau van AZ ooit zal halen.

29 januari 2014 om 11:25

ja maar heb je dan niet misschien een te hoge pet op van het niveau van az ? jullie staan 5 punten voor op roda .

neem Sana van Ajax die kan alleen maar verrassen bij AZ

Het zal me niet verbazen als Roda toch voor het einde van de transfermarkt akkoord gaat met AZ. Want Roda wilt ook graag hoedt huren.

wat jeje ook kunt afvragen is of guus wel naar alkmaar wil .

29 januari 2014 om 00:58

Dat is wel het geval. Kijk maar naar het filmpje een paar reacties erboven. Feit is echter dat hij gaat mislukken bij AZ. Beerens en Overtoom waren 10 keer beter en zijn ook 3 keer niks

29 januari 2014 om 11:19

nou beerens en overtoom zijn echt geen 10 keer beter dan hupperts . hupperts zal deze 2 spelers eruitlopen . dat is ook zijn kracht , de snelheid niet zijn techniek . omdat jullie een tegenstander willen vastzetten heeft hupperts dus niks aan zijn beste wapen . maar de kwaliteit heeft die zeker .

Als AZ Hupperts kan binnenhalen hebben ze het natuurlijk goed gedaan. Hupperts zou zeker weten een versterking zijn voor AZ, ze kunnen Hupperts ook zeker goed gebruiken. Hupperts zal ook wel weg willen bij Roda JC want dat is toch ook geen bijzondere ploeg. Het is wel logisch dat Roda hem niet laat gaan want hij is toch de sterspeler van Roda. Maar ik vraag me wel af op welke positie Hupperts dan moet gaan spelen bij AZ? Want je hoort dat hij Martens moet vervangen, maar Hupperts is helemaal geen nummer 10?

28 januari 2014 om 19:18

Ik zou er niet zo zeker van zijn dat Hupperts ook wel weg wilt. Roda is zijn club, de club die hem geholpen heeft te groeien en tot dit niveau te komen en ik denk dat hij wel op zijn minst wat waardering zal laten zien door nu niet te vertrekken. En Roda geen bijzondere ploeg? Daar verschillen onze meningen nogal in en ik ga daar ook geen betoog over houden, ieder zijn mening.

28 januari 2014 om 19:45

Hou wel in je achterhoofd dat Hupperts überhaupt niet wilde bijtekenen, en dat Roda daardoor de optie in zijn contract lichtte. Hij zal vast waardering hebben voor wat Roda voor hem heeft gedaan, maar het gaat ook om zijn geld/leven in de toekomst. Denk dat het op dit moment met dat in het achterhoofd alleen maar gissen is wat Guus nou echt wil..

28 januari 2014 om 19:56

hij heeft de gesprekken wat betreft het bijtekenen uitgesteld en niet afgewezen . en ik denk dat guus had gehoopt dat ajax zou komen na de uitspraak van frank de boer en dat az niet zijn voorkeur heeft . en persoonlijk denk ik dat hij bij alletwee die clubs op de bank terechtkomt want de speelwijze past niet bij guus .

Geen enkele noodzaak om Hupperts nu te verkopen! Natuurlijk is iedereen te koop voor een mooi prijsje

Hupperts zal deze transferperiode nog niet weggaan. Ik denk sowieso dat het beter voor hem is om nog even bij Roda te blijven voordat hij de stap maakt, maar als nu al clubs als Ajax, Anderlecht, Genk, AZ en volgens mij ook nog Real Sociedad zich kenbaar hebben gemaakt vrees ik dat hij in de zomer niet te houden is voor Roda.

Ik hoop dat hij het voorbeeld van Tyton volgt. Na een flirt met onder andere PSV gewoon bij Roda bijgetekend, om iets later toch nog zijn transfer te krijgen. Als de grotere clubs je echt graag willen hebben dan komen ze toch wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren