Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hupperts kiest na faillissement in België voor terugkeer in Eredivisie

Laatste update:

Guus Hupperts vervolgt zijn loopbaan bij VVV-Venlo, zo bevestigt algemeen directeur Marco Bogers dinsdag in een reactie aan De Limburger. De 28-jarige aanvaller tekent een tweejarig contract bij de Venlose club, met de optie op een derde jaargang. Hupperts was transfervrij na zijn vertrek bij SC Lokeren, dat onlangs failliet werd verklaard.

Bogers is opgetogen over de komst van Hupperts naar VVV. "Guus wil in Venlo het plezier in het voetballen weer terugvinden", benadrukt de Limburgse bestuurder. Trainer Hans de Koning, die maandag een nieuw contract ondertekende, deelt het optimisme van Bogers. "Hij is een heel welkome versterking", laat de oefenmeester van VVV weten in gesprek met De Telegraaf.

"Een aantal huurlingen zal terugkeren naar hun eigenlijke werkgevers, jongens als Oussama Darfalou, Thomas Bruns, John Yeboah en Jerome Sinclair, waardoor we een compleet nieuwe aanval nodig hebben", verklaart De Koning de zoektocht naar aanvallende versterkingen. "Wij hadden al langere tijd contact met Guus, ook omdat hij niet echt gelukkig was bij Lokeren en zijn heel blij dat hij bij ons komt spelen. Het is een jongen met veel kwaliteit en ervaring, die zowel links als rechts voorin kan spelen."

Hupperts speelde bijna vier jaar voor Lokeren. Daarvoor kwam de kersverse VVV-aanwinst in Nederland uit voor Roda JC Kerkrade, AZ en Willem II. De aanvaller werd in de afgelopen periode ook begeerd door Roda JC, maar de club heeft volgens De Limburger het financiële budget voor volgend seizoen nog niet rond, waardoor de komst van Hupperts niet haalbaar is.

Goede zet van VVV-Venlo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me niet dat Hupperts een enorme versterking is. Hij heeft bij Lokeren namelijk echt amper een deuk in een pakje boter geschopt als ik het me goed herinner.

28 april 2020 om 15:34

was in zijn debuutjaren echt een goede speler. Veel hadden hem al richting AZ en Feyenoord gedacht. Maar voordat dat van de grond kwam totaal ingestort.

28 april 2020 om 15:54

Er zat inderdaad wel potentieel in. Natuurlijk niet het allerhoogste niveau, maar een Nederlandse (sub)topclub leek toen wel mogelijk. Maar ja zoals wel vaker gebeurt, heeft hij zijn belofte totaal niet ingelost.

28 april 2020 om 19:23

Hij heeft ook bij az gezeten. Viel helaas na een prachtgoal bij z’n debuut en een goede start toch erg hard door de mand.

Als Hupperts weer een beetje het niveau haalt wat hij in Nederland heeft laten zien, lijkt het me voor het niveau van VVV Venlo een heel prima speler.

28 april 2020 om 15:31

Klopt helemaal! speelde echt heel slecht de afgelopen seizoenen. En met echt als zwaar diepte punt dit seizoen tegen OA Leuven en Zulte Waregem.ben er zelfs zwaar van overtuigd dat hij bij VVV niks gaat presteren.

28 april 2020 om 21:03

In zijn eerste jaren dan ten minste...

Toen hij bij Willem II tekende was ik er echt gelukkig mee, en benieuwd hoe ze dat voor elkaar hadden gekregen. Een wedstrijd of 4 later was dat wel duidelijk... Geen schim meer van wat het ooit was.

Was bij Roda een aantrekkelijke speler, ben benieuwd wat ervan over is

Haha. Vvv toch.. Dit is allang niet meer de speler die hij ooit was. Onderin de Belgische eerste klasse schopte hij al geen deuk in een pakje boter meer. Hij had beter terug naar zijn oude club kunnen gaan. Slechte aankoop Vvv.

Guus komt dus toch niet terug naar Roda. Jammer. Zoals meerderen hierboven al aangeven, ben ik benieuwd wat er nog over is van de explosiviteit van Hupperts in zijn tijd bij Roda. Van de ene kant pijnlijk om te zien dat Hupperts VVV momenteel verkiest boven Roda, maar ik snap het volledig. Bij Roda is er simpelweg (nog) geen zekerheid en is het afbreukrisico groot. Zowel door de hoge verwachtingen van de achterban wanneer hij zou terugkeren, als door de staat waarin de club momenteel verkeert. Succes bij Vvv!

Ik zie hem niet meteen als een versterking voor een Eredivisie club want bij Lokeren vond ik hem vaak niet overtuigend spelen. Wel een mooie transfer voor de speler.

Destijds hadden Ajax en PSV interesse in deze speler (voordat hij vertrok naar Belgie) Geen gunstig carriereverloop,ik begrijp niet wat hem ertoe bewoog om naar Belgie te gaan. Niet dat Belgie slecht is,echter is hij wel daardoor uit het zicht verdwenen bij Nederlandse clubs gedurende de afgelopen jaren en erg succesvol lijkt hij ook niet te zijn geweest.

Blijf het toch bijzonder vinden hoe lang spelers kunnen teren op 1 goed seizoen. Guus Hupperts is ook zo'n speler. 1 opvallend jaartje bij Roda JC gespeeld, waardoor AZ hem oppikte(was destijds geen gekke gok). Sinds dat seizoen bij Roda JC heeft hij helemaal niks meer laten zien bij welke club dan ook. Toch kun je dan schijnbaar na 6 jaar gewoon bij een ploeg uit de Eredivisie een contract tekenen.

28 april 2020 om 16:29

Juist, ook mijn gedachte. VVV neemt hier gewoon een gok. Die gaat helaas niet goed uitpakken, daar kun je donder op zeggen. Hupperts is al jaren niks en zal ook nooit meer wat worden op acceptabel niveau.

28 april 2020 om 23:26

Waarom hem nu al afschrijven? Waarom is dit een gok van Vvv? Hij kost niks behalve zijn salaris. Dit is toch juist een prima deal voor beide. Hupperts kan zijn carriã¨re nieuw leven inblazen en VVV heeft goedkoop een aanvallende versterking met potentie. Ik moet altijd zo lachen om die zogenaamde kenners die een bepaalde speler op de voet hebben gevolgd en precies weten hoe het in elkaar zit.

29 april 2020 om 15:42

Hupperts heeft waardeloze jaren gehad, VVV neemt een gok die hoogstwaarschijnlijk verkeerd gaat uitpakken. Deze speler heeft éã©n aardig jaar gehad, niet meer en niet minder. Carriã¨re nieuw leven inblazen... Laat me niet lachen.

Leuk om Hupperts na al die jaren weer in Nederland te zien spelen. Had gehoopt dat hij terug naar Roda zou komen maar als je in de Eredivisie kunt tekenen moet je dat natuurlijk doen. Ik heb hem de afgelopen jaren niet heel goed gevolgd, maar ik denk dat hij met zijn snelheid wel van waarde kan zijn voor een ploeg als Vvv. Daarnaast denk ik ook dat de Nederlandse competitie hem wat beter ligt dan de Belgische.

Guusje Hupperts, waren nog gesprekken over of hij niet naar Ajax moest komen. Gelukkig is dat niet gebeurt, dat waren nog andere tijden.

Leuk om te zien dat er toch nu al spelers gecontracteerd worden tijdens deze crisis. Met 4 aanvallers die na dit seizoen weg zijn en de financiële gevolgen door de corona kan VVV alle transfervrije spelers goed gebruiken, die uiteraard hopelijk het eredivisieniveau aankunnen. Als HdK er iets in ziet dan geloof ik er ook in!

28 april 2020 om 16:07

Leuk inderdaad, ben benieuwd of er rekening wordt gehouden met zijn contract en eventueel het spelen zonder publiek

Gezien de afgelopen jaren is de kans dat dit helemaal niks wordt natuurlijk behoorlijk groot. Erg opvallend trouwens ook dat een speler die helemaal niks laat zien in de kelder van het tweede niveau in België, toch een Eredivisie club zo gek krijgt dat ze je een contract geven. Blij dat Fortuna niet aan deze troep begint.. VVV maakt hier echt een fout.

28 april 2020 om 17:41

Inderdaad zeer opvallend.
Moet wel zeggen dat VVV niet heel vaak de plank misslaat de afgelopen jaren dus geef hem nog wel het voordeel van de twijfel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren