Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steven Berghuis pakt onnodig geel: ‘Ja, ik verveelde me een beetje’

Laatste update:

Voor de televisiekijkers was Dinamo Tbilisi - Feyenoord geen aantrekkelijke wedstrijd en dat gold ook voor de spelers op het veld. Het was volgens Steven Berghuis een kwestie van 'doel bereikt, snel terug naar Nederland'. "Ja, zo kun je het wel zeggen. Wegwezen", luidt zijn conclusie na het 1-1 gelijkspel in Georgië. Door een eerdere 4-0 zege in De Kuip stootte Feyenoord probleemloos door naar de laatste voorronde van de Europa League.

"Het was een heel saaie wedstrijd. Dit is niet waar je het voor doet als voetballer. Je moet je plicht doen en weg", stelt Berghuis voor de camera van FOX Sports. Volgens de aanvaller hielp het niet dat het stadion leeg was, afgezien van 140 meegereisde Feyenoorders. Bovendien gingen er van Dinamo Tbilisi weinig aanvallende intenties uit. "Je staat 4-0 en de tegenstander maakt dan nog steeds geen aanstalten om doelpunten te maken. Ze gaven ons de bal."

"Wij voetbalden in een heel laag tempo. Je komt niet voor niets naar Georgië en probeert dan nog te winnen, ook voor de punten (coëfficiënten, red.). Alle omstandigheden bij elkaar maakten dat het zo ging. Dat is wel jammer", aldus Berghuis, die in de blessuretijd van de eerste helft een gele kaart kreeg voor het wegtrappen van de bal. "Ja, ik verveelde me eigenlijk een beetje. Dat kon je wel aan me zien, denk ik", zegt hij daarover.


Ploeggenoot Luciano Narsingh, die Luis Sinisterra afloste in de basis, stelt dat Feyenoord de intentie had om de wedstrijd te winnen. In de tweede helft zag het daar lang niet altijd naar uit. "Het team wil hier met 3-1, 4-1 winnen. Dat is lekker voor het gevoel. Maar het resultaat telt en we zijn gelukkig door naar de volgende ronde", aldus de buitenspeler, die wel erkent dat Feyenoord zeker in de slotfase meer rond speelde in plaats van vooruit dacht. "We hadden niet echt de honger om te scoren."

Het was voor Narsingh de eerste keer sinds zijn transfer naar Feyenoord dat hij negentig minuten meedeed. "De pijp was zeker leeg. Ik ben vermoeid, heb zware benen", vertelt hij. "Maar het voelt wel lekker." Zijn eigen spel was niet voldoende, vindt Narsingh. "Ik verwacht veel van mezelf. Meer dan ik nu heb gebracht. Het gaat stap voor stap, je kan niet gelijk een hoog niveau halen. Ik ben blij met negentig minuten en dat het langzaam maar zeker beter gaat."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Klinkt grappig, maar eigenlijk kan dat niet als prof, toch?

15 augustus 2019 om 21:49

Nope..kan echt niet. Ik snap het wel enigzins dat dit niet de meest boeiende potjes zijn om te spelen,maar zo overduidelijk se hele wedstrijd uitstralen dat je met heel veel tegenzin op dat veld staat hoort niet..kun je niet maken tegenover die supporters

15 augustus 2019 om 22:25

Klopt, maar als je ouders en grootouders meekijken, dan zorg je toch gewoon dat je je best doet of niet soms?

15 augustus 2019 om 22:30

Ja klopt... en als de rest van de wereld meekijkt ga je nog een stapje harder.
In dit geval hebben denk ik ook de ouders en geootouders de wedstrijd ff overgeslagen. Troosteloos niemendalletje dit.

15 augustus 2019 om 21:50

Eigenlijk niet. Maarja er kan wel meer eigenlijk niet.. Kan t me wel voorstellen dat je bij zo'n zaadpot de concentratie wat laat varen en tegen zoiets doms aan loopt. Al is het wel typisch iets voor Berghuis.

15 augustus 2019 om 23:26

Ook exact de reden waarom ik nog steeds niks in die gast zie. Die houding die hij soms heeft is echt vervelend. Sowieso vind ik deze uitspraken niet kunnen, want de laatste jaren zijn genoeg Nederlandse clubs uitgeschakeld door dit soort teams...

Komt soms zo onnozel over deze gast, je staat zelf ook op het veld toch. Kom op man

15 augustus 2019 om 21:58

Ik vond alle kritiek op hem altijd overtrokken maar dit is gewoon oliedom en verreweg van professioneel. Met een beetje pech breekt die kaart hem en Feyenoord nog op in het vervolg van het EL seizoen.

16 augustus 2019 om 12:37

Die kaart vind ik oliedom. Maar ben wel altijd fan van zijn eerlijkheid. Al zaten er ook 140 fans op de tribune die veel geld neer hebben gelegd om aanwezig te zijn... Dan kan je het toch niet maken om er verveeld bij te gaan lopen... Dit zie je de echte toppers ook nooit doen. Die willen altijd het verschil maken. Is echt wel een mentale kwestie. Het beeld dat deze selectie mentaal kwetsbaar is wordt eens te meer bevestigd zo...

Weet niet of en zo ja wanneer dat gevolgen kan hebben, maar als je hierdoor bijvoorbeeld de return in de play offs zou moeten missen, dan is dat dus oerdom.

Stam is daar ook zeker niet blij mee, kan ik me voorstellen.

15 augustus 2019 om 22:12

Snap het niet als je jezelf niet kan motiveren voor een wedstrijd en er helemaal geen zin heb ga je toch naar je trainer om te vertellen dat hij in belang van het team beter iemand anders kan opstelling.

Ja, maar als je je verveelt dan ga je toch iets doen om het leuk te maken? Zoals proberen om goed te voetballen?

Dit is de reden dat geen enkele PSV-fan zin had in Berghuis bij onze club te zien. Die gozer kan niet om gaan met frustratie. Raakt gefrustreerd door een saaie pot en pakt dan gauw geel. Wat een koekenbakker.

En daarom zal jij nooit de top bereiken, Steven..

Suarez speelde bij Ajax tegen de amateurs van WHC in een half gevuld PEC stadion nog alsof het de CL finale was. Toch een kwestie van instelling. Locadia die zich niet kon opladen tegen Osijek en nu dit. Geen wonder dat eerstgenoemde nu op de bank wegrot in Brighton en Berghuis eveneens mislukt is in Engeland. Ronduit egoistisch, zeker aangezien we iedere zege Europees goed kunnen gebruiken.

15 augustus 2019 om 22:31

Suárez is dan ook een uitzonderlijk geval, die heeft dat gif altijd en overal, net als Robben.

15 augustus 2019 om 22:44

Heb je helemaal gelijk in. Maar toch is het een voorbeeld van hoe het ook kan. Dat je je zo uitlaat als Berghuis na een Europees duel (zeker als je bedenkt dat ze vorig jaar een blamage van jewelste hadden) vind ik toch wel erg schrijnend. Niet alleen naar het Nederlandse voetbal maar vooral voor het legioen en de uitsupporters die minimaal 4.5 uur in het vliegtuig gezeten hebben en vliegtickets betaald hebben om en nabij de 300 euro of meer.

Gewoon oerdom dit, ook geen enkele zelfkritiek om deze actie blijkbaar. Straks loop je tegen een schorsing aan voor een belangrijke wedstrijd vanwege deze stommiteit. Hij lijkt er ook maar niet van te leren op dit vlak.

Wat een ongelooflijke flapdrol zeg, je moet je kapot schamen als je dit niet serieus neemt en je ‘verveeld’. Je start in de competitie met twee gelijke spelen, hebt misschien een half uurtje lekker gebald tegen deze gasten vorige week en er zijn nog 140 fans die de moeite nemen om naar een leeg stadion in Georgië te reizen. En dan nog durf je dit uit je mond te krijgen, ik zou echt zo klaar zijn met deze vent. 1-1 is toch ook gewoon drama?

Domme reactievan Berghuis. Als je dan toch de bal van de tegenstander krijgt, doe er dan tenminste wat mee.

Toch het verschil tussen een potenciele topper ( alles doen om te winnen) en iemand die het niveau middenmoter aankan

Om maar dé reden aan te geven waarom Berghuis volledig is geflopt in het buitenland. Een belabberde mentaliteit en totaal misplaatste artogantie.

Waanzin. denkt waarschijnlijk dat hij heel wat is na zijn contractverlenging. maar Berghuis schiet voor open goal mis. Die vent is geen 20 maar 2 mln waard.

Berghuis vertelt eigenlijk dat hij een verwend jochie is die te besodemieterd is om die150 mensen die de tocht hebben gemaakt naar Odessa te geven waar ze voor komen. En waar hij ook veel te veel geld voor krijgt.
Wat een lamlul die Berghuis.

Valt wel op dat je nu geen of bijna geen reakties van Feyenoord aanhangers lees . Voor deze kerel is het een structureel probleem , als het lekker loopt dan is hij vrolijk en vrij maar als het maar even tegenzit dan doet hij deze dingen . Hij toont weer aan dat hij niet echt de slimste van de klas is .

16 augustus 2019 om 16:38

Deze feyenoorder vind dat berghuis in deze gewoon een slechte mentaliteit heeft, echter snap ik het enigszins ook wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren