Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Sterkste Atlético in jaren’ kijkt volgens Koke niet naar Real en Barcelona

Laatste update:
/

Atlético Madrid was in de zomer bijzonder actief op de transfermarkt: zo werden Jackson Martínez, Stefan Savic, Yannick Ferreira Carrasco, Luciano Vietto en Filipe Luís voor miljoenenbedragen naar Vicente Calderón gehaald. Middenvelder Koke is van mening dat Atlético Madrid de beste selectie in jaren heeft.

“We hebben een geweldige selectie, we hebben ons uitstekend versterkt. Ik denk dat we een van de beste selecties in jaren hebben. Het goede is dat we veel kunnen variëren. We passen de bal meer, maar we hebben ook mensen die hard kunnen werken.”

Toch kent Koke de plek van zijn club. Barcelona en Real Madrid, daar kijkt Atlético Madrid eigenlijk niet naar. “Onze concurrenten zijn Sevilla, Valencia en Villarreal. Wij willen minimaal derde worden, dat is het grote doel. Natuurlijk willen we de landstitel, maar de derde plaats is het eerste doel. De rest is mooi meegenomen”, aldus Koke tegen Marca.

Denk je dat Atlético Madrid kampioen kan worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou Koke, als ik jou was zou ik zeker wel naar plek 2 minimaal kijken. Barca heeft dan wel Msn, maar als 1 van hen geblesseerd of geschorst raakt hebben we toch wel een probleem.
Real heeft Benitez en hij zet Bale op 10, dat is een probleem op zich.

Atletico heeft zich inderdaad heerlijk versterkt, niet alleen de basis maar ook zeker de bank. Ik schat ze hoger in dan Valencia en Sevilla en denk dat ze dit seizoen zeker op plek 2 kunnen eindigen ten koste van Barca of Real..

26 augustus 2015 om 15:42

Ik vind barca sowieso niet overtuigend gestart. Ongeacht of neymar meedoet of niet. Vond ze vorig seizoen ook al vaak onsamenhangend, duidelijk verschil tussen het aanvallende blok en het verdedigende. Ik denk dat de tegenstanders niet meer worden verrast dit seizoen.

26 augustus 2015 om 15:49

Wie is er wel overtuigend gestart in Spanje? Niemand. Als we conclusies moeten trekken op basis van 1 wedstrijd, eindigt Real in de middenmoot en wordt Barca geen kampioen.. een team moet ingespeeld raken, echter moeten de spelers wel aanwezig zijn en niet nog op vakantie door de Copa America of geblesseerd. Ik zou dus even wachten met deze voorbarige voorspellingen. Competitie is 1 dag oud.

26 augustus 2015 om 17:30

Als we conclusies moeten trekken op basis van 1 wedstrijd is Eibar nu al kampioen.

26 augustus 2015 om 23:15

Ook wel eens leuk.

Ik verwacht dat zowel Atletico als Valencia meer strijd zullen gaan leveren voor de titel. Ze zullen het Barca en Real zeker moeilijker maken. Vorige seizoen pakte Barca 12 punten tegen deze 2 ploegen maar Real maar 1 punt. Ik denk dat Barca dit seizoen ook minder punten gaat pakken tegen deze twee ploegen. Het zou mooi zijn als ze tot het eind mee zullen strijden voor de titel. Vooral van Valencia verwacht ik veel!

26 augustus 2015 om 16:24

Valancia heeft zeker ook kans alleen moet Ryan wel beter keepen dan gisteren en moet er nog 2 goede verdedigers gehaald worden. Barragan en Vezo zijn goede verdedigers maar ze zijn nog niet goed genoeg om echt me te doen.

26 augustus 2015 om 16:50

Daar heb je gelijk in, toch denk ik dat ze als team kunnen verassen. Al zijn de andere drie nog wel beter. Voor de competitie zou het in iedergeval leuk zijn.

26 augustus 2015 om 17:31

Ryan mag van mij weer plaats nemen op de bank als Diego Alves weer fit is. Gisteren bezorgde hij mij af en toe wat hartfalen.

26 augustus 2015 om 17:32

Barragan doet het uistekend, afgelopen seizoen vaste basisspeler. Ruben Vezo zal weer plaats moeten maken voor Abdennour of Garay.

Hoe doet Carrasco het daar? Volg het spaanse voetbal niet, maar hij is toch wel een speler waar ik van kan genieten!

26 augustus 2015 om 15:52

Je volgt het Spaanse voetbal niet, maar je hbt wel Barcelona in je naam, successupporter gespot?

26 augustus 2015 om 15:53

Je heet FCBARCELONA10 en je volgt het spaanse voetbal niet? Logica....

26 augustus 2015 om 16:12

Of hij volgt alleen barcelona en geeft toe dat hij de geen menner is van de spaanse competitie.

26 augustus 2015 om 16:20

Carrasco heeft een redelijke voorbereiding gedraaid, maar was toch niet een van de uitblinkers.
Afgelopen Zaterdag tegen Las Plamas heeft hij niet gespeeld.
Ik verwacht er (nog) niet zoveel van omdat hij veel concurentie heeft met op links Koke en Saul die daar vaak word opgesteld. Als schaduw spits spelen Griezmann en Vietto dus dat word hem denk ik ook niet.

Eerst praatte niemand over atletico en nu ze een keer een goed seizoen hadden is het een topploeg?
Real en Barca zijn gewoon veel sterker en atletico zal ws de komende 7 jaar geen kampioen worden ookal gunnen veel mensen het hun wel.

26 augustus 2015 om 16:02

Veel goede spelers maken nog niet een goed team

26 augustus 2015 om 16:14

Real en Barca zijn de twee machtigste clubs van Spanje, misschien wel van Europa. Omdat die twee toevallig uit Spanje komen is Atlético geen topploeg meer? Hahaha, wat een onzin zeg. Ik ben het eens met je dat de titel voor Atlético er misschien niet inzit de komende jaren, maar dat wordt al jaren geroepen en we zijn het recentelijk wel geworden. In Europa presteren we al jaren meer dan uitstekend.

Ont.

Het huidige Atlético maakt mij erg blij. Ondanks het vertrek van Arda en Miranda denk ik dat we er wel op vooruit zijn gegaan. Vooral qua spits. Miranda is een topverdediger, maar die werd het afgelopen seizoen al veelvuldig gepasseerd voor Gimenez. Godin heeft zijn contract verlengd en dat is misschien wel de grootste winst deze zomer. Een echte leider die het neerzet van achteruit.

Ik zie in Atlético Madrid ook een zeer gevaarlijke titelkandidaat voor dit seizoen. Vorig seizoen kwam ze eigenlijk net iets tekort om de strijd met FC Barcelona en Real Madrid aan te gaan, maar voor dit seizoen hebben ze zich prima versterkt met Filipe Luis, Jackson Martinez, Stefan Savić, Yannick Ferreira Carrasco en Luciano Vietto.

Ook hebben ze een vrij sterke bank, met onder andere spelers als Guilherme Siqueira, Tiago Mendes, Raúl Garcia, Fernando Torres, Stefan Savić (centraal in de verdediging geef ik toch de voorkeur aan José Giménez en Diego Godin), Luciano Vietto (zou ik persoonlijk rustig brengen en laten rouleren met Jackson Martinez) en Saúl Ñíguez.

Met deze elf moet Atlético Madrid in mijn ogen wel mee kunnen strijden met FC Barcelona en Real Madrid (zie opstelling).

Oblak
Juanfran
Giménez
Godín
Filipe Luís
Ó.Torres
Koke
Gabi
F.Carrasco
Griezmann
Jackson

Atletico kan zelfs kampioen worden ze hebben een sterke elftal met 1 van de beste trainers ter wereld maken ze zeker kans.
Dit jaar heb je 3 titel kandidaten net als in het seizoen 2014.

Het is zeker een van de beste ploegen ooit die we nu hebben. Maar ik vind het jammer dat Mario Suarez is verkocht en daar geen directe vervanger voor is gehaald. Gabi en Tiago worden al een dagje ouder en daarachter zouden Koke en Saul dan moeten staan, maar die hebben tot aan nu toe vaker op de flank gespeeld dan centraal. Ik vind het net te weinig voor een club die mee wil vechten voor Barca en Real.

Ik vind dat ze opgegeven moment wel omhoog mogen kijken hoor, die uitspraken de hele tijd van dat zijn onze concurrenten niet blabla.. Ik vind ze niet even sterk als Barcelona en Real Madrid maar dat betekent niet dat ze geen concurrenten zijn van elkaar. Ik hoop dat Atletico het goed gaat doen dit jaar! Toch een prachtige club met een mix van talenten en ervaring!

Het zou mij serieus niks verbazen als Atleti dit seizoen kampioen wordt in Spanje. Barca heeft weliswaar MSN voorin, maar achterin is het een stuk minder, vooral nu Pique nog wat wedstrijden geschorst is. Barta/matthieu/vermalen zijn alleen minder dan Pique. Daarbij is het middenveld ook een aandachtspunt met een ouder wordende Iniesta en wissels die (nog) niet van niveau zijn. Bovendien zijn de aanwinsten pas in Januari beschikbaar.

Bij Real is ook niet best met Benitez zijn beleid. Verliezen van de promovendus is echt wel schandalig van de club die de meeste Champions League bekers hebt. Benitez heeft het nog niet op de rails en ik heb zo'n vermoeden dat het voorlopig niet gaat gebeuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren