Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club

Laatste update:

Bruno Fernandes heeft zijn twijfels geuit over een langer verblijf bij Manchester United. De Portugese captain is een van de belangrijkste spelers in de ploeg van Erik ten Hag, maar weet niet of hij daar volgend seizoen nog speelt, zo meldt onder meer Fabrizio Romano op X.

“Mijn toekomst? Op dit moment heb ik het gevoel dat ik graag door wil gaan met deze club en dat zij een langer verblijf ook zien zitten”, geeft de 29-jarige middenvelder aan, die daarbij wel een kanttekening plaatst.

“Ik ben nu nog niet bezig met mijn toekomst”, vervolgt hij. “Als ik echt eerlijk moet zijn, moet ik ook over een eventueel vertrek nadenken. Maar dat zal sowieso duren tot na de FA Cup-finale en het EK van komende zomer. Daar moet nu eerst alle focus op.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Aan het eind van deze maand, op 25 mei, zal Manchester United het in de Engelse bekerfinale opnemen tegen stadsrivaal Manchester City. Drie weken later staat het EK alweer voor de deur, waarin Fernandes met Portugal zal strijden om die titel.

Volgens verschillende Engelse media behoort een vertrek van Fernandes zeker tot de mogelijkheden, daar wordt geschreven dat de club bereid is om van elke speler afstand te doen. Volgens The Telegraph is alleen een overgang van Kobbie Mainoo, Alejandro Garnacho en Rasmus Højlund absoluut onbespreekbaar.

Manchester United speelt komend seizoen hoogstwaarschijnlijk geen Champions League-voetbal en kan dus niet zoveel geld uitgeven. Wel gaan Brandon Williams, Anthony Martial en Raphaël Varane transfervrij vertrekken, waardoor er wat geld vrijkomt voor versterkingen.

Daarnaast wil de club onder leiding van nieuwe mede-eigenaar INEOS graag budget vrijmaken door Mason Greenwood, Jadon Sancho en Antony te verkopen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

United moet veel spelers weg doen maar Bruno is daar geen een van. Rashford, Anthony, Martial, Maguire, Varane, Casemiro en Eriksen zou ik allemaal weg doen.

1 mei 2024 om 11:57

Rashford zou ik nog niet weg doen. Kan nog zeer belangrijk voor utd zijn dat heeft hij vorig jaar ook bewezen alleen deze jaargang gaat het allemaal minder naar dat is sowieso met heel utd

1 mei 2024 om 12:09

Rashford is een van de eersten die ik weg zou doen. Hij speelt misschien 3 goede wedstrijden per seizoen en kost een vermogen.

1 mei 2024 om 12:48

Probleem met Rashford is, is dat hij in vorm een geweldige speler is. Maar die jongen heeft gewoon geen inzet voor de top. Moet je maar eens even kijken hoe hij mee verdedigt, druk zet etc. Kan gewoon echt niet in de top van de PL. Met Rashford in je team ga je niet winnen van City en ook niet van dit Arsenal.. die hebben gewoon spelers die echt als een eenheid samen werken, samen verdedigen, samen aanvallen. Als een iemand al verzaakt dan kan de rest ook al ophouden. Misschien ook een van de redenen dat United zo makkelijk incasseert..

1 mei 2024 om 13:19

Ok dus Bruno zegt dat de club met hem door wil en hijzelf ook met de club en om de een of andere reden verschijnt er een artikel over dat het niet zeker is of hij blijft.
Media tegenwoordig is het helemaal kwijt door clickbates en scoringsdrang!

1 mei 2024 om 15:50

Eens met het zsm verkopen van Rashford (duur en niet gemotiveerd), Martial (niet gemotiveerd), en Eriksen (te oud en traag). Eventueel ook met het verkopen van Antony (brengt het niet maar wie koopt hem), en Varane (te veel geblesseerd maar wie koopt hem). Alleen Casemiro en Maguire zou ik houden eerlijk gezegd, voor de leiding in het elftal en daarnaast vind ik Maguire de laatste maanden best goed. Of niet?



Zou een hard gelach zijn voor United als Fernandes weg gaat. In mijn ogen is hij (al jaren) de belangrijkste man bij de club. Alhoewel ik me voor kan stellen dat het voor Fernandes niet aantrekkelijk is om te blijven door een gebrek aan visie bij United. Ik vind Atletico nu een club waar Fernandes prima uit de verf zou kunnen komen mocht hij besluiten Manchester achter zich te laten.

1 mei 2024 om 19:51

Eens, al denk ik dat Bruno Fernandes wel wat hoger mag mikken dan Atletico Madrid.

de enige speler die constant fit is en waar je op moet leunen zou ik niet weg doen, al is het voor zijn eigen carrière wel veel beter om gewoon naar een andere club te gaan. Hele goede voetballer maar gaat mee in de malaise van man utd.

Zie hem wel passen bij een inter of Atletico Madrid. Hij zou daar wel goed passen, ook voor Barcelona zou het een geweldige aankoop zijn.

Denk dat hij misschien al heeft gesproken met een aantal clubs. Want waarom praten over een mogelijke vertrek als er nog geen eindbestemming zichtbaar is? Ben benieuwd waar hij naar toe wilt of naar toe kan.

1 mei 2024 om 12:44

Volgens mij mag je zonder toestemming van je club niet zomaar met andere clubs praten tenzij je in je laatste half jaar van je contract zit.

1 mei 2024 om 13:36

Ja dat klopt. Toch gebeurd het vaak genoeg. Arsenal deed dat met Zinchenko, Jesus en Rice zo ver ik het weet. Eerst even polsen of een speler wilt komen en daarna praat je met de club.
Anders krijg je een Frenkie geval waarbij je wel eerst een bod uitbrengt en wordt geaccepteerd maar dat de speler uiteindelijk nee zegt.

1 mei 2024 om 15:43

Hij zegt letterlijk dat hij door wil met de club en de club met hem. En dat zijn focus is op het EK en de FA cup. Maar natuurlijk gaat somagunner weer dingen invullen. Voor de duizendste keer.

1 mei 2024 om 22:07

Volgens mij ben jij degene die het niet begrijpt. De titel suggereert het al. Bruno spreekt niet echt vertrouwen uit.

If I have to think about not continuing in the Premier League, it won't be until after the Euros. Nothing will be able to take my focus away from the FA Cup final and the Euros, as there's nothing more important than that at the moment."

Maar als we dit achterwege laten. Ik speculeer. Ik haal geen bronnen naar voren. Ik zeg duidelijk ik “denk” en “benieuwd”.
Natuurlijk zit ik dingen zelf in te vullen. Met die woorden probeer ik dat duidelijk te maken. Is dat een probleem ofzo? Raden of een mening verkondigen wat de toestand is van een voetballer. Wauw wat erg. En weer op de man spelen. Hahaha.

Ik denk wel dat er zonder Bruno beter voetbal gespeeld kan worden.. hij zoekt vaak naar de lange bal en de meest onmogelijke opties, ook is hij in de combinatie niet echt geweldig.

Bruno is de meest stabiele speler bij United en dat is ook direct het probleem. Denk dat United te afhankelijk is van hem en het daarom voor de club misschien wel beter is om hem te verkopen, zodat je een nieuw team kan bouwen. Verder moet United echt af van de hoeveelheid middelmaat (rashfod, Antony, Martial) en/of zogenaamde topspelers (casemiro, Eriksson, Maquire( in de selectie.

Ach, United is een prima plek voor Bruno. Daar is hij de grote man en geniet hij alle vrijheid tussen de lijnen. Bij een echte topclub is dat niet het geval. Als hij daar al niet op de bank terecht komt zal hij met veel meer restricties moeten spelen in dienst van de echte toppers, daarmee zou hij imo de helft van zijn kwaliteiten inboeten.

Overschatte speler als je het mij vraagt. Geen klassieke spelverdeler. Zonder zijn doelpunten uit penalty's is het niet veel aan.

Snap dat als je al weinig kwaliteit hebt je dan dit soort spelers groter gaan maken dan ze zijn.
Het is echt wel een leuke speler maar met deze speler win je geen oorlog , soms een veldslag.

Hij denkt vooral aan zich zelf en nooit het team.

Vind Bruno een aardige speler, maar geen wereldtopper zoals Kevin de Bruyne of Martin Odegaard (als aanvallende middenvelders).

Ja, hij haalt aardige cijfers bij een zwalkend United, maar ik vind hem niet creatief genoeg. En daarnaast vind ik hem ook qua gedrag minder dan de andere 2 bijvoorbeeld (in de top van de Bpl).

Vind Bruno ook een tikkeltje overschat. Tenminste, voor de mensen die hem daadwerkelijk absolute wereldklasse vinden.

1 mei 2024 om 14:24

Vind ik altijd lastig. Want hij levert wel bijna altijd. Is ook bijna de enige bij United die aanvallend iets creëert. Vind hem niet perse overschat. Odegaard doet het natuurlijk ook nog niet voor zo’n super lange tijd maar vind ik persoonlijk ook completer en bepalender dan Fernandes. En dat drukt zich niet altijd uit in cijfers. Daarnaast spelen KDB (die op eenzame hoogte staat tov van die andere twee) en Odegaard ook een stukje verder terug op het veld waar Fernandes eigenlijk echt een 10 is..

Bruno, gehaat en geliefd door velen. Van mij mag hij blijven, graag zelfs!

1 mei 2024 om 15:23

Kan zijn frustraties best begrijpen, en het kan irriteren ja. Kwam naar United voor iets groots maar dat zal nog niet voor binnenkort zijn.

In Spanje zou hij perfect passen. Of bij een club als Milan? Die kunnen wel wat creativiteit gebruiken vind ik.

Dat Bruno als sterkhouder wordt gezien binnen United zegt meer over de kwaliteiten van de rest van de selectie. Bruno is een goede speler daar niet van, maar bij de meeste top clubs zou die gewoon banken. En dat is dus precies het probleem bij United. Ze staren zich blind op spelers die een lichtpuntje zijn in de malaise en herkennen gebreken niet. In plaats van het in perspectief te plaatsen gaan ze het belang overdrijven en hun vette contracten aanbieden.

Zo'n Mctomminay is een heel mooi voorbeeld. Hij is gewoon niet goed genoeg voor het niveau wat United moet nastreven, maar zijn beslissende doelpunten verbloemen zijn gebreken dus denken ze bij United die moeten we gewoon binnenboord houden. Maar ondertussen word je spel er niet beter op met een Mctomminay binnen je ploeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren