Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Stem hier: doelpuntenmachines strijden om laatste plekje in sterrenelftal van VZ

Vrijdag, 9 juni 2023 om 23:55 • Laatste update: 18:16

Het reguliere seizoen in de Eredivisie zit erop. Feyenoord is kampioen, PSV heeft zich verzekerd van een plekje in de voorronde van de Champions League en vooral voor Ajax was het een teleurstellende jaargang. Voetbalzone stelde de afgelopen weken steeds een Team van de Week samen en is nu op zoek naar het Team van het Jaar. Stem op de speler die jij dit seizoen het beste vond, met vandaag de zoektocht naar de beste spits.

Voetbalzone gaat op zoek naar elf spelers en een trainer voor het Team van het Jaar. Daar is jouw hulp bij nodig, want de stem van de community bepaalt voor een groot deel de uitslag. Per positie zijn er vijf nominaties, waar op gestemd kan worden. Om in aanmerking te komen voor een nominatie, moet een speler tenminste negentien volledige wedstrijden (1710 speelminuten) op het veld hebben gestaan. Je kan stemmen in de poll onderaan dit artikel en onder onze post op Instagram. De resultaten van die twee polls worden gecombineerd en leveren een gemiddeld percentage op. Dat percentage is het aantal punten dat de speler vanuit het publiek krijgt. De redactie stemt ook, en het percentage dat daar uit rolt is het aantal punten dat bij de publiekspunten worden opgeteld. Dat levert dan een totaalscore op. Jullie stem telt dus voor vijftig procent!

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Anastasios Douvikas (FC Utrecht)
Een spits wordt altijd afgerekend op zijn doelpunten. De speler met de meeste doelpunten in dit lijstje is Tasos Douvikas, met negentien treffers in 32 competitieduels. Dat de Griek dat aantal heeft gehaald is knap, want Utrecht blonk dit seizoen niet bepaald uit en kwam in totaal maar tot 55 doelpunten. Door de vier assists die Douvikas ook nog afleverde, had hij een aandeel in maar liefst 42 procent van de productie van de Domstedelingen. Zonder de doelpunten van de Griekse spits was Utrecht dit seizoen niet ver gekomen.

Santiago Giménez (Feyenoord)
In de eerste seizoenshelft vroeg men zich in Rotterdam-Zuid af wie er nou in de spits moest: Santiago Giménez of Danilo? Eind januari besliste de Mexicaan die strijd in zijn voordeel en toen begon hij meteen met scoren. Tussen 29 januari en 14 mei kwam Giménez in slechts drie Eredivisie-wedstrijden niét tot een doelpunt en dat levert hem uiteindelijk een fraai moyenne op: 32 duels, 15 goals en drie assists. Daarmee eindigde de Feyenoord-spits op de vierde plaats van de topscorerslijst. Qua aantal goals per minuut hoeft Giménez alleen Douvikas, Luuk de Jong en Brian Brobbey voor zich te dulden.

Stem hier: de klasse van Simons, de cijfers van Tadic of een complete verrassing

Stem hier op jouw favoriete linksbuiten!Lees artikel

Sydney van Hooijdonk (sc Heerenveen)
De uitdrukking ‘gouden greep’ is wel van toepassing op het huren van Sydney van Hooijdonk door sc Heerenveen. In januari 2022 kwam de Bredanaar naar het Abe Lenstra Stadion om een half jaartje warm te draaien, waarna het dit seizoen pas echt raak was. Van Hooijdonk scoorde zestien keer voor de Friezen en speelde zich daarmee in de belangstelling van diverse clubs in binnen- en buitenland. Bologna hoopt het topseizoen van de spits in te kunnen zetten en hem voor een leuk bedrag te kunnen verkopen, dus de vraag is nu welke club er met Van Hooijdonk aan de haal gaat.

Luuk de Jong (PSV)
Luuk de Jong eindigt het seizoen als tweede op de lijst met spelers die weinig minuten nodig hadden om tot een goal te komen. Dat de targetman van PSV niet hoger op de uiteindelijke topscorerslijst is gekomen, heeft alles te maken met de blessures die hij dit seizoen heeft gehad. De Jong kwam uiteindelijk in 1743 speelminuten uit 24 wedstrijden tot veertien doelpunten en vijf assists, wat de kopspecialist nog steeds een zeer waardevolle spits voor PSV maakt. In de twee contractjaren die hem nog resten in het Philips Stadion, zal De Jong zijn doelpuntjes dus wel mee blijven pikken.

Michiel Kramer (RKC Waalwijk)
Wie denkt dat de sleet er wel op zit bij Michiel Kramer, kreeg dit seizoen zijn ongelijk gepresenteerd. De spits van RKC Waalwijk eindigde als negende op de topscorerslijst met twaalf doelpunten uit 27 wedstrijden en hoefde op diezelfde lijst maar zes spitsen voor te laten. Dat die concurrenten allemaal bij clubs spelen die hoger zijn geëindigd dan RKC, zegt iets over hoe goed Kramer het dit seizoen heeft gedaan. Een stap hogerop zal hij misschien niet meer maken, maar voor een club in de middenmoot van de Eredivisie is de lange spits ook op 34-jarige leeftijd een echte aanwinst.

Breng je stem uit in onderstaande poll. Je kan ook stemmen onder onze post op Instagram!


Poll

Wie verdient een plekje in het Team van het Jaar van VZ?


88 reacties (laatste reactie door memyselfandi)
9 juni 2023 om 12:03

Gezien je naam, Kramer?

9 juni 2023 om 12:07

Santiago Michimenez

9 juni 2023 om 16:04

Had natuurlijk Tadic moeten zijn kijk eens naar zijn minuten dat hij daadwerkelijk in de spits stond en ook het aantal doelpunten als spits. scoort hij het beste van alles spelers. Hij is niet voor niets MVP. Natuurlijk deed ajax het minder maar Tadic deed het gewoon goed ondanks alle kritiek

9 juni 2023 om 12:11

Ik vind het anders heel close hoor.
Douvikas 112 minuten per goal met 4 assists
Gimenez 128 minuten per goal met 3 assists
De Jong 125 minuten per goal met 5 assists
Brobbey 126 minuten per goal met 3 assists en
Pavlidis 156 minuten per goal met 8 assists.

Ik zou hem aan Douvikas geven omdat hij toch een groter percentage had van zijn teams doelpunten. Daarentegen heeft hij 3 penalties gescoord en de rest van de namen max 1.

9 juni 2023 om 12:46

Ben ook voor Douvikas gegaan. Net wat knapper om die cijfers bij Utrecht neer te zetten

9 juni 2023 om 16:05Tadic als nummer 9, 104 minuten per goal en 7 assists.... tja...

9 juni 2023 om 21:04

Heeft alleen niet genoeg minuten in de spits gespeeld om mee te kunnen doen.

10 juni 2023 om 07:32

Bedankt voor dit lijstje, dit zegt veel meer dan die samenvattingen van VZ. Bij de een staat een aantal minuten, bij een ander een aantal wedstrijden waarin de speler (al is het maar 1 of een paar minuten) überhaupt het veld in kwam en dergelijke.
Zou super zijn als @vz (@voetbalzone) in ieder geval ook vergelijkbare data bij al die spelers zet. Dan is met de begeleidende tekst alles veel beter in perspectief te plaatsen.
(Voorbeeld: de Jong heeft 1743 minuten, 24 wedstrijden), bij Gimenez staat dat die x goals / assists in 34 wedstrijden had, maar van die 34 wedstrijden waren er in de eerste seizoenshelft een heleboel keren maar een paar minuten (of 10-15, maar je snapt me wel). Pavlidis bijvoorbeeld heeft bijna alles gespeeld en dan geeft jouw overzicht dat juist erg mooi weer.in combinatie met de tekst en het aantal goals (naast het aantal assists).
Bij van Hooijdonk ( 16 goals, 2600 minuten gespeeld, 1 assist en dus 2 goal per 163 minuten) worden helemaal geen gegevens benoemd, maar die staat wel in de vz lijst.

Mogelijk dat juist zorgen dat dit soort gegevens er in elk geval op een eerlijke manier (vergelijkbare manier) genoemd worden helpt mogelijk de populariteit stemmen wat te verminderen.

9 juni 2023 om 12:14

Leg eens uit dan, Michel?

Geen Pavlidis? Heel apart, had op hem gestemd anders.

9 juni 2023 om 12:06

Inderdaad, lekker bezig vz.

9 juni 2023 om 14:09

Lijkt mij toch dat deze tussen Douvikas en Pavlidis gegaan was. Jammer dat de Feyenoorders weer eens niet objectief kunnen stemmen.

9 juni 2023 om 19:01

Ja, dat pavlidis er niet bij zit is inderdaad onze schuld…

10 juni 2023 om 08:43

Deze hele lijst is één grote populariteitswedstrijd. Timber kreeg ook 20% van de stemmen terwijl die eigenlijk enkel voor zou moeten komen tussen de grote flops van het seizoen. De Ajacieden onder ons stemmen dus ook gewoon niet voor Geertruida ondanks dat hij duidelijk de beste was.

Maar ja, we weten inmiddels wel dat jij hier toch enkel bent om te provoceren.

Santi-ago Santi-ago Giminezzz Santi-ago Santi-ago Santi-ago Giminezzz . Voor mij de favoriet, misschien iets met clubvoorkeur.

9 juni 2023 om 12:42

Met je eens, en ik ben wel objectief denk ik . Als Gimenez alles had gespeeld was die met kop en schouders topscorer geworden. Hele goede spits.

9 juni 2023 om 12:58

Maar hij heeft bij lange na niet alles gespeeld, dus is het dan nog wel eerlijk hem over de rest te verkiezen die wel een heel seizoen lang hebben gepresteerd.

9 juni 2023 om 13:14

Ja. Als je lang niet alles gespeeld hebt en deze cijfers neergelegd hoor je gewoon in dit rijtje dit seizoen.

9 juni 2023 om 13:16

Als brobbey alles had gespeeld was die misschien wel met kop en schouders topscorer geworden. Over heel het seizoen is objectief douvlakis denk ik.

Aangezien het over een heel seizoen gaat, zou ik stemmen op Douvikas. Feyenoord was in het begin van het seizoen nog heel erg zoekende naar de voorhoede. Daar is volgens mij zo vaak in gewisseld. Danilo en Gimenez was steeds om het even. Na de winterstop zou ik zeker op Gimenez stemmen. Dat was lekker in vorm. Maar over zijn geheel Douvikas.

Luuk is qua blessures veel te onbetrouwbaar.

9 juni 2023 om 12:07

Juist daarom vind ik het extra knap van hem.

9 juni 2023 om 12:14

En 'hem' is?

9 juni 2023 om 12:43

Gimenez natuurlijk. Ondanks al die zaken die jij opnoemt heeft hij toch zoveel gestoord en heeft hij een enorm aandeel gehad in feyenoords titel.

9 juni 2023 om 12:28

Gimenez was inderdaad een half seizoen goed in een lekker draaiend elftal. Douvikas heeft wel wat meer laten zien in een minder elftal.

10 juni 2023 om 08:46

Dat excuus hoor ik telkens als het gaat om de spelers bij Feyenoord. Komt het misschien ook in jou op dat het goed draaien van het team komt doordat deze spelers zo goed spelen? Feyenoord begon het seizoen bijv. vrij matig. De tweede helft van het seizoen was Feyenoord, met Gimenez in de basis, een veel sterkere ploeg.

Aangezien het een populariteitspoll is zal het Gimenez wel worden, maar mijn stem gaat naar de topscorer Douvikas

9 juni 2023 om 12:12

Helemaal mee eens. Zeker als je kijkt naar de kwaliteiten van zijn ploeggenoten is het worden van topscorer al een zeer goede prestatie op zich. Vind het ook een goede en verfijnde spits.

9 juni 2023 om 13:19

Is het omdat hij de topscorer geworden is?

Persoonlijk vind ik Hooijdonk ook wel redelijk gedaan heeft. Kwam van KKD divisie toen naar buitenland en nu in eredivisie ook wel aardig gedaan.
Waar is Pepi? Iedereen vind hem toch wel redelijk goed ondanks matig prestatie van groningen?

Voor mij is het Giminez geworden, ik twijfelde over Douvikas. Naarmate seizoen vorderde werd Giminez beter en beter. In het begin zag ik een goede spits in hem, maar toen hij de minuten kreeg en toch af en toe niet liet zien. Dacht ik misschien toch niet, maar na winterstop is het toch een goede zet gebleken.

9 juni 2023 om 18:26

Pepi verdient het meer dan Luuk en Kramer in ieder geval. Hij is betrokken bij 50% van alle Groningen goals dit seizoen. Daarnaast heeft hij in een team dat amper de middenlijn over kon komen, zonder goede aanvoer en hierdoor dus amper kansen, enorm veel gescoord. Hij heeft 12 keer gescoord, net als Pavlidis en iets minder dan Gimenez en Luuk. Pepi zijn prestatie wordt enorm gebagatelliseerd hier op VZ.

Als je pas het 2e seizoenshelft echt aan spelen toe komt en dan zowel Europees als in de competitie zo veel en makkelijk scoort ben je de nummer 1.

9 juni 2023 om 12:18

Douvikas 112 minuten per goal met 4 assists
Gimenez 128 minuten per goal met 3 assists
De Jong 125 minuten per goal met 5 assists

En toch zijn er die nog minder tijd nodig hebben

Ik had Tadic in de spits gezet zodat zowel Tadic als Xavi Simons in het elftal van het jaar hadden gekund. Nu zou ik als Feyenoord stemmen voor Giménez, die geweldige statistieken heeft neergezet de tweede seizoenshelft. Maar misschien verdient Douvikas het wel iets meer, toch topscorer van de Eredivisie terwijl hij ook niet begon als basisspeler 😅

9 juni 2023 om 12:05

Als je Tadic in deze stemronde wilde hebben, dan beoordeel je hem dus als spits en niet als 10 of linksbuiten. Tadic in de spits is toch veel minder een 'spits' dan die anderen? Beetje een kuitenbijtende voetballer, maar zeker geen spits. Daar zijn gewoon betere alternatieven voor.

9 juni 2023 om 12:25

In de spits speelde Tadic toch ook gewoon zijn beste wedstrijden? Dat hij dat niet invult als een typische spits maakt in dat opzicht niet uit. Imo had Tadic hier ook moeten staan

Voor mij Douvikas, ik vind zijn prestatie in een matig draaiend Utrecht heel knap.

Zou het wel triest vinden als dit door Feyenoord fans naar Gimenez gaat. Die zou het zo maar volgend seizoen kunnen doen maar Douvikas was natuurlijk veel belangrijjker. Zonder hem was Utrecht in het rechterrijtje terug te vinden. Niemand had dit nog van hem verwacht na twee matige seizoenen.

9 juni 2023 om 12:11

Hoezo triest? Het is toch gewoon een open poll? Lijkt me redelijk democratisch

9 juni 2023 om 12:29

Het gaat hier ook niet om kwaliteit, want de meesten zien wel dat Douvikas een beter seizoen draaide. Het is een populariteitspoll, dus de uitslag kun je in deze ook niet echt serieus nemen.

9 juni 2023 om 18:14

Alsof Gimenez een onterechte winnaar van deze poll zou zijn. Die heeft slechts een half seizoen nodog gehad om indruk te maken

9 juni 2023 om 12:11

Douvikas met een aandeel van 43% van de goals van Utrecht. Zegt voldoende lijkt me. Maar zal ongetwijfeld naar Gimenez gaan, wat geen schande is. Vooral 2e seizoenshelft erg goed gepresteerd.

9 juni 2023 om 12:12

En zonder gimenez was feyenoord misschien geen kampioen geworden. En nadat hij zich het elftal in moest knokken nog zo belangrijk worden. Is eigenlijk triester dat je doet alsof mensen alleen op gimenez kunnen stemmen omdat ze voor feyenoord zijn.

Sws is het percentage feyenoord supporters niet groot genoeg om dat soort percentages te halen. Dat soort dingen worden trouwens altijd gecompenseerd door automwtische tegen-stemmers.

9 juni 2023 om 18:12

Denk dat het percentage weldegelijk groot genoeg is eerlijk gezegd. Maar je hebt gelijk dat Santi een groot aandeel heeft gehad in t kampioenschap. En hij haalde in een korte tijd een behoorlijk hoog niveau

9 juni 2023 om 12:14

Eens maar blijft helaas een populariteitswedstrijd. Als je objectief zou kijken, kan je alleen maar kiezen voor Douvikas. Topscorer en verantwoordelijk voor 42 (!!) procent van de goals in een slecht draaiend Utrecht.

9 juni 2023 om 13:19

In dat geval zou ik Pepi kiezen, 48%

9 juni 2023 om 13:23

Oh man wat een jaar voor Groningen als je dat die statistiek leest. Ben wel enthousiast over de aankomen die jullie nu doen. Denk dat Groningen volgend jaar weer sterker terugkomt.

9 juni 2023 om 12:22

Triest is ook wel een groot woord, het is niet alsof Gimenez op basis van alleen zijn prestaties niet verdient een kans te maken op deze plek.

9 juni 2023 om 12:23

En Gimenez scoort 8 wedstrijden op rij waardoor Feyenoord kampioen is geworden. Dan kun je toch prima hem kiezen?

9 juni 2023 om 12:26

Hebben ze die 11 wedstrijden dan allemaal met 1 doelpunt verschil gewonnen?

9 juni 2023 om 12:33

Die doelpunten van hem waren vaak de winnende ja.

Maar het gaat natuurlijk om de beste van het jaar. Oftewel structureel presteren. Gimenez had natuurlijk pas na de winterstop een basisplek.

9 juni 2023 om 12:46

Maar presteerde ook voor zijn basisplek al knap. Niet dat hij toen geen rol speelde. Veel supporters ripen zelfs ba een paar weken al om hem in de basis

9 juni 2023 om 12:51

Zeker weten, daarom koos ik ook voor hem als beste spits. Maar ik kan ook begrijpen als mensen om die reden niet op hem zouden stemmen.

9 juni 2023 om 13:55

Je kunt je ook afvragen of Douvikas bij Feyenoord dezelfde statistieken zou hebben gehad, en of hij ook Europees belangrijke goals zou scoren. Het is appels met peren vergelijken in zekere zin, dus weeg je bepaalde factoren af en maak je je keuze. Het ligt uiteindelijk dicht bij elkaar denk ik, maar het is niet triest om op Gimenez te stemmen. Op Brobbey stemmen zou misschien triest zijn.

Anastasios Douvikas natuurlijk. Misschien licht nationalisme.

9 juni 2023 om 12:12

Want Macedonie ligt tegenwoordig in Griekenland? Of hebben Eindhoven en Utrecht van netnummer gewisseld?

9 juni 2023 om 12:24

Je klinkt aardig betweterig voor iemand die niet weet dat er een regio genaamd Macedonia is in Griekenland. De hele reden waarom het land waar jij op doelt nu "noord" in de naam heeft.

9 juni 2023 om 12:25

@westend, ja, Macedonië ligt inderdaad in Griekenland, en is de thuisregio van de Griekse volkeren die de klassiek Griekse beschavingen hebben opgericht.

Niet te verwarren met Noord-Macedonië natuurlijk. Misschien even inlezen voor je bijdehand wil doen.

9 juni 2023 om 12:39

Hierom houd ik van deze site. Vol zelfvertrouwen en een negatieve ondertoon het verkeerde antwoord geven.

9 juni 2023 om 14:31

Haha, lekker betweterig roepen zonder ook maar iets van de situatie af te weten. Geweldig. @dvcer & @fd_88 hebben het prima verwoord.

Vreemd dat Pavlidis er niet tussen staat, ik vind hem de beste spits van het afgelopen seizoen. Maar goed van deze spelers verdient Gimenez het het meest denk ik

9 juni 2023 om 14:32

Vond hem vooral de eerste seizoenshelft de beste spits in de Eredivisie. Heeft naar mijn gevoel toch een matig 2e helft van het seizoen doorgemaakt.

Supporters gonna support. Maar dit hoort gewoon Douvakis te zijn.

Ik heb een zwak voor Gimenez, zit echt nog veel rek in denk ik.

Ricardo pepi overduidelijk. Bij een degradant zo goed presteren. Raar dat je er nirt uit kan kiezen

9 juni 2023 om 12:54

Naja of Douvikas natuurlijk, bij een djejzirifnsbe toch topscorer geworden van de Eredivisie. Toch jammer dat Pavlidis er niet tussen staat, met een dicifbexbsjzj heel goed gepresteerd dit seizoen, ook in Europa. Nirt waar?

9 juni 2023 om 12:58

Ik zie wat je doet, leuk bedacht haha

9 juni 2023 om 13:28

Vrij triest om dit te doen bij een typfout. @voetbalzone ik dacht dat er niet geprovoceerd mocht worden of geldt dat alleen voor bepaalde mensen

9 juni 2023 om 13:54

Zijn nickname is niet voor niets uitzondering 😉

9 juni 2023 om 14:02

Kieftenbeld, ik bedoelde het niet zo. Typfoutjes maken we allemaal wel eens 😉. Grapjes horen erbij zo op de vrijdagmiddag toch? Mijn oprechte excuses als het verkeerd overkwam. Misschien strakkies samen een terrasje pakken, ik trakteer om het goed te maken!

9 juni 2023 om 15:05

Ja ik vind een grapje ook kunnen, alleen werden die laatst bij mij verwijderd, omdat het zogenaamd provoceren was. Kan helaas pas om 10 mijn eerste biertje pakken, school en in de avond werken. Maar zou de rekening doorsturen. Proost voor jou alvast!

Feyenoord-Zone hier hoor. Kan dat gezeur dat het Ajax-Zone is ook weer de prullenbak in. Natuurlijk Douvikas, de topscorer en dus de enige logische keuze.

10 juni 2023 om 00:34

Het gehalte Feyenoord-supporters is hier lang niet zo groot als ajax-supporters. Douvikas is niet de enige ‘logische keuze’, want hoeveel wedstrijden heeft Gimenez het winnende doelpunt gescoord voor Feyenoord en daarmee een groot aandeel gehad in het kampioenschap.

Net als met Hartman is het jammer dat grote clubs meer fans hebben en nu dus Gimenez hem wint boven Douvikas. Douvikas kan betere cijfers overleggen in een minder elftal en verdiend in mijn ogen de verkiezing.

9 juni 2023 om 12:49

Gimenez deed het onder ultieme druk. Daarom is het gebruikelijk dat winnaars van individuele prijzen vaak ook met hun club of land prijzen gewonnen hebben.

9 juni 2023 om 12:53

De ultieme druk van een goed draaiend elftal die met speels gemak kampioen is geworden?

9 juni 2023 om 12:57

Nee meer de druk van elk weekend moeten winnen, waar je bij Utrecht juist vrijuit kunt spelen.

9 juni 2023 om 13:20

Ik kan me niet voorstellen dat je het niet echt begrijpt, maar een haast volledig nieuw elftal dat elkaar moest leren kennen, en dat wat maanden later ineens onder kampioensdruk kwam.
Zo goed draaide het trouwens niet. Niet voor niets moesten ze zo vaak tot het einde blijven strijden voor een resultaat.

9 juni 2023 om 12:53

Feyenoord heeft meer supporters dan Utrecht inderdaad, maar het is niet zo dat alleen supporters van die 2 clubs mogen stemmen. Dat verschil is dus verwaarloosbaar.

9 juni 2023 om 13:24

Douvikas heeft misschien wat betete stats, maar ik vind persoonlijk Gimenez een betere spits. 1e jaar Europa, zich in de basis moeten knokken en dan blijven presteren om die plek te houden. Als hij niet presteerde was hij misschien die plek zo weer kwijt

Sorry Feyenoorders, maar je zou hier toch allemaal op douvikas moeten stemmen. Is bij een zeer matig Utrecht gewoon topscorer van de ED geworden. Gimenez had ook een goed seizoen, maar ik vond douvikas constanter presteren. En gimenez heeft een veel beter team om zich heen.

Had Pavlidis hier wel verwacht ilv Kramer.

Pavlidis boven Luuk de Jong toch?

Pavlidis en Pepi horen toch boven De Jong en Kramer te staan?

Dit zou zonder meer Douvikas moeten winnen.. het is niet zo dat omdat je kampioen wordt je ook meteen de beste spits hebt

Tja, op wie zou ik eens stemmen?

Luuk De Jong??? Gevoel voor humor hebben ze in elk geval wel bij VoetbalZone.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Zaterdag 9 september
Ajax volgt de verrichtingen van Wesley nauwlettend. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren