Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stekelenburg: 'Waarschijnlijk hoor ik vandaag of het doorgaat of niet'

Laatste update:

Maarten Stekelenburg weet nog altijd niet hoe zijn nabije toekomst eruit ziet. De doelman gaf eerder te kennen open te staan voor een vertrek naar AS Roma, maar heeft af te wachten hoever de Italianen bereid zijn te gaan om hem in te lijven. “De bal ligt in Italië”, vertelt de goalie van het Nederlandse elftal op de website van Ajax.

/

Vooralsnog richt Stekelenburg zich gewoon op zijn werk in Amsterdam. “Op de training wil je alles winnen, maar het is wel een vreemd idee dat het je laatste kan zijn. Er is in de loop der jaren wel interesse geweest, maar er was geen club waar ik heen wilde. Ik ben nooit eerder zo dicht bij een nieuwe club geweest.”

Mocht AS Roma serieus werk gaan maken van de 28-jarige doelman, dan zal dat waarschijnlijk op zeer korte termijn bekend zijn. “Waarschijnlijk hoor ik vandaag of het doorgaat of niet”, aldus Stekelenburg.

Maarten Stekelenburg vertrekt ... naar AS Roma

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop voor Stekelenburg dat het niet door gaat en over een paar weken een grote(re) club zich meldt. Stekelenburg is gewoon een topkeeper en mag zeker niet ontbreken in de top 10 beste keepers ter wereld. Arsenal zou mooi zijn. Goed voor Arsenal en mooi voor Stekelenburg.

22 juli 2011 om 16:13

Ik hoop op een ander scenario, namelijk dat Stekelenburg blijft, bijtekent, nog een jaartje -of twee- in Amsterdam blijft en vervolgens pas de stap naar een écht grote club maakt. Of het realistisch is weet ik niet, daarom zeg ik ook dat ik dat hoop..

22 juli 2011 om 16:20

Ja dat begrijp ik maar voor mij als Psv supporter zou het best gunstig zijn als ie dit jaar al ging . Maar goed als hij blijft is het natuurlijk ook leuk om hem nog een jaartje in de eredivisie te zien. Maar hij is natuurlijk al redelijk op leeftijd en imo is dit wel een mooie leeftijd om naar de absolute top te gaan ( want dat kan Stekelenburg). AS Roma is gewoon niet de absolute top en zou het jammer vinden als onze eerste keeper van het Nederlands elftal naar AS Roma zou gaan.

22 juli 2011 om 16:23

De kans dat Stekelenburg bijtekent is heel klein, dus het zal bij hopen blijven verwacht ik. Hij is ondertussen toch alweer 28 jaar en nu kunnen keepers lang mee maar in al die tijd dat hij nu bij Ajax zit heeft hij deze kans nog nooit gehad, dus verwacht dat hij toch graag naar AS Roma gaat.

22 juli 2011 om 16:37

Wij kunnen als Ajacieden alleen maar hopen dat Stekelenburg dit jaar vertrekt. Wanneer dit niet gebeurd onstaat de kans dat Kenneth Vermeer de club wilt verlaten.

We kunnen alleen maar hopen dat Stekelenburg naar een mooiere topclub vertrekt, alhoewel AS Roma ook een mooie club is maar geen topclub.

22 juli 2011 om 16:43

Euh, nee.
Stekelenburg verlengt als hij deze transferperiode niet word verkocht.
beter het nieuws volgen

22 juli 2011 om 16:45

Spreek even voor jezelf alsjeblieft @pieter-afca! Ik hoop heel erg dat hij nog blijft, Vermeer blijft sowieso. Hij is nog heel jong, zeker voor een keeper, en vind het niet erg om nog een jaartje 2e keeper te zijn bij Ajax als hij daarna maar in de basis staat (2012/2013). Stekelenburg kan misschien wel net dat ene verschil zijn of je kwartfinale CL haalt of net niet. Niks ten nadele van Kenneth Vermeer maar Stekelenburg blijft natuurlijk minimaal de komende 8 jaar de nummer 1 keeper van Nederland. Eigenlijk de situatie zoals @kebm hem omschrijft heb ik ook in mijn hoofd/hart.

22 juli 2011 om 16:52

Ik weet niet wat jullie denken, maar As Roma is de hoogst haalbare club voor Steek..

22 juli 2011 om 16:56

Dat weet ik niet zo zeker hoor over Vermeer. Deze heeft toch onder v Basten al een tijdje onder de lat gestaan. Afgelopen seizoen heeft hij door de blessure van Maarten ook al een aantal wedstrijden gekeept.

Denk persoonlijk dat Vermeer 1ste doelman wil worden of dat hij vertrekt. Wanneer dat het geval is zie ik liever een goede transfersom voor Stekelenburg. Anders zit je over een jaar met de gebakken peren en heb je helemaal geen goede keeper meer.

Als Vermeer aan geeft zowiezo te blijven dan mag Steek ook nog even blijven. Geeft Vermeer aan te zullen vertrekken wanneer Steek blijft. Dan zie ik liever een mooie transfer + som voor Maarten.

22 juli 2011 om 17:18

gunstig ja, slecht voor ajax nee, Vermeer zal er gewoon staan, en die vind toch echt wel bij de beste keepers van de Eredivisie horen, terwijl hij nog veel wedstrijdritme mist.

22 juli 2011 om 18:54

@de-lano: precies, als Steek nu niet gaat, gaat ie volgend jaar weg en dan ben ik ben dat Vermeer dit jaar weggaat. En dan volgend jaar een keepersprobleem hebben...

22 juli 2011 om 19:01

@kebm
Als je vanuit Ajax bekijkt moet je Stekelenburg laten gaan, zo niet vertrekt waarschijnlijk Vermeer. Wanneer je Stekelenburg nu voor een goede prijs (8 miljoen of hoger) laat gaan en Vermeer laat doorbreken en daarna ook weer voor een goede prijs verkoopt ben je financieel het beste uit.

22 juli 2011 om 23:39

Denk dat dat verlengen er toch ook wel aan ligt waarom de transfer afketst, ligt het aan het niet meewerken van Ajax vraag ik me af of dit ook werkelijk gebeurd. En ja volg het nieuws maar ook al jaren voetbal en niet alles wat gezegd (of geschreven) word gebeurd ook. en daarnaast tja als het werkelijk aan het niet meewerken van Ajax zou liggen snap ik de keus van Steek als hij niet bij zou tekenen,

@ontopic:

Hoop voor Steek dat ''zijn'' transfer doorgaat je merkt aan alles dat hij dit graag wil en dan kunnen we met ze alle roepen dat hij beter verdiend maar als hij dit wil moeten we zijn keuze respecteren

22 juli 2011 om 16:21

Snap niet dat hij zo graag bij Ajax weg wil en derhalve kiest voor een club als AS Roma.

22 juli 2011 om 16:23

Ik snap wel dat hij toe is aan een ander avontuur en dat hij gezien zijn leeftijd niet te lang meer wil wachten. Ik ben het wel met je eens dat AS Roma niet de beste keuze is.

22 juli 2011 om 16:36

Leeftijd.....hmm

Van de Sar beleefde zijn avontuur op een leeftijd waarop Steek dat ook nog zou kunnen. Ajax begint eigenlijk op nieuw dit seizoen, is efficient bezig met veel zaken en ik zou me kunnen voorstellen dat Steek daar een belangrijke pion in is.
Vermeer vind ik toch beduidend minder, maar wie ben ik.

22 juli 2011 om 16:23

jij hoopt dat het voor stekelenburg niet doorgaat,vreemd.

stekelenburg hoopt van wel

22 juli 2011 om 16:25

Klopt omdat ik denk dat Stekelenburg ook liever bij bijv. Arsenal aan de slag gaat dan bij AS Roma.

22 juli 2011 om 16:28

Ik denk dat stekelenburg toch beter past in Italie dan England ik persoonlijk vindt hem niet geweldig in de lucht

22 juli 2011 om 17:24

Net alsof Arsenal zoveel beter/groter is dan AS Roma

22 juli 2011 om 17:04

Inderdaad een top 5 keeper als Steek hoort bij een top 10 club te spelen en niet bij een club als Roma. In alles is Roma een kleinere club alleen qua begroting en competitie niet. Ajax heeft meer seizoenkaarthouders, gemiddeld meer supporters, grotere merknaam, grotere historie, grotere spelers in alles is Ajax bijna nog groter ondanks een paar slechte jaren. Maar ook de competitie in Italie gaat hard achteruit. Duitsland heeft ze al ingehaald en Frankrijk liggen op de loer. De stadions in Italie zijn half gevuld en velen zo verouderd dat ze bijna in elkaar storten. Het voetbal is niet om aan te zien en de voetbalopvatting is een schande voor de sport. Zoals Edwin van de Sar schrijft in Italie is het voor een voetballende keeper niet goed. Daar willen ze een keeper die alleen op zijn lijn staat en de bal het stadion uitrost. Steek is ook niet zo'n type keeper en verdedigd altijd ver voor zijn doel en wil graag aan het spel deelnemen. Hij zal dan ook veel kritiek krijgen door die spelopvatting. En ondanks dat onze topclubs matige periode hebben blijkt uit de onderlinge duels wel dat de Italiaans en Nederlandse competitie steeds minder ver uit elkaar liggen. Ajax vs Milan, Juventus en Fiorentina , PSV - Sampdoria , Utrecht - Napoli, FC Twente - Inter, NEC - Udinese deze duels leverden de NL clubs meer punten op dan de Italiaanse clubs.

Ik en velen Ajacieden gunnen Steek de transfer maar niet naar een club als Roma. Hij kan zoveel beter en moet sowieso niet naar Italie vertrekken.

22 juli 2011 om 20:17

Kennelijk twijfelen veel top clubs toch altijd nog...

Maar als hij een contract kan tekenen voor bijvoorbeeld 2 jaar dan zou ik het doen, als je jezelf kunt bewijzen in de Italiaanse competitie dan komen er allicht meer clubs die je vervolgens willen overnemen.

Voor de rest ben ik het met je eens hoor, Roma is geen wereld top.. en in mijn ogen hoort Steek daar zeker te staan.

22 juli 2011 om 20:28

Een top 5 keeper als Steek moet gewoon loyaal naar zijn club zijn en gewoon zijn aflopende contract verlengen. Dat hebben de beste keepers ter wereld ook gedaan en het is geen straf om voor Ajax te mogen keepen, Akinfeev heeft bij Cska exact hetzelfde gedaan. Is Roma nou zo'n stap vooruit? Qua competitie wel en financien wel maar de Serie A is helemaal niks. Ik wil het woord 'catenaccio' niet gebruiken want zo ver gaat dat niet meer maar de wedstrijden daar zijn 9 van de 10x niet om aan te gluren. En zo geweldig is AS Roma ook niet. Ze hebben daar wel Totti, De Rossi en Vucinic als goeie spelers maar de rest is echt niet bijzonder en volgens mij hadden ze ooit 7-1 klop gehad van Man Utd?

Stekelenburg moet loyaal naar Ajax zijn, want sinds Marco van Basten hem opzij zette, is hij echt begonnen met constant presteren. Als hij Ajax wil verlaten zou ik persoonlijk nog eerder bij Anzhi willen tekenen dan bij Roma. Hiermee zal hij heel wat krediet verliezen.

23 juli 2011 om 01:30

@ ajacied777 ik wou een reactie plaatsen en erin zetten wat jij zei.. je haalt de woorden uit mn mond en beschrijft het heel goed, respect! Ik ben hier 100 mee eens! Ookal heb je misschien stukken van Afca.nl

Kortom een ieder wacht in spanning af !!!

# Steek verdient het (roma mooie club, Rome een geweldige stad, Serie A is een topcompetitie)
# AS Roma verdient een topkeeper. De aanval op de Milanese clubs kan dan ingezet worden !
# Ajax verdient een mooi transferbedrag voor onze beste keeper van Nederland

22 juli 2011 om 16:16

En het is voor van Marwijk goed nieuws: Vermeer kan dan zonder problemen tweede doelman worden bij Oranje achter Stekelenburg.

22 juli 2011 om 16:20

Ja, dat is ook nog eens een leuke bijkomstigheid !
Goed beschouwd, hebben we een keepers-luxe-probleem. Vermeer, Vorm, Velthuizen (mits hij weer gaat spelen), Krul, Gilissen zijn stuk voor stuk goede 2e keepers voor Oranje.

22 juli 2011 om 16:23

Ik vind Vermeer helemaal niet zo sterk, zeker geen tweede keeper van Nl.
Vind Gilissen dan beter, alhoewel dat ook maar een mening is natuurlijk.

22 juli 2011 om 16:27

@frisse wind.. Ik zou een middenvelder van NAC niet in het doel zetten.. Dat lijkt me niet slim

22 juli 2011 om 16:36

@ Ajax***

Gilissen is de talentvolle keeper van NEC die in de belangstelling staat van de kampioen van België.

@ Frisse wind:
Vermeer is wel degelijke een goede keeper, jij denkt nu waarschijnlijk aan dat hoge balletje die hij miste tegen Heerenveen, maar als je hebt opgelet heeft de man gister nog tot 4x toe een doelpunt voorkomen voor Ajax. Gilissen is een talent, Vermeer is een talent dat al lang in de wacht staat en absoluut een kans verdiend. Dan zul je zien dat hij verder is dan een Vorm, Velthuizen of Gilissen. Met Krul zal het spannen verwacht ik. Maar is ook maar een mening.

22 juli 2011 om 16:38

@ajax***

Cilessen it is!

22 juli 2011 om 16:42

Kom zeg, Stekelenburg heeft Ajax vorig seizoen overeind gehouden en niet Vermeer die een paar wedstrijdjes heeft gekeept.
Sterker, die wedstrijd tegen NEC was de aller slechtste wedstrijd van Ajax ooit, die Ajax alleen door buitenaardse krachten heeft gewonnen.

Of heb jij een andere verklaring voor het o.a. missen van een simpele intikker door Bjorn Vleminckx in een fase waarin Ajax compleet werd overlopen door NEC

Nee, Ajax levert een 5 punten in door het eventuele vertrek van Stekelenburg.

Maar Stekelenburg is het gegund !

22 juli 2011 om 16:45

Och toch wat klinkt dat toch weer stoer ''020''
niet

22 juli 2011 om 18:56

Vermeer kan idd. zich ontwikkelen tot 2e keeper van Oranje, maar ik denk persoonlijk dat Stekelenburg niet veel verder zal ontwikkelen in Italie, omdat daar andere dingen van een keeper worden verwacht --> minder meevoetballen. Terwijl juist dat bij Oranje weer meer van je verwacht wordt maar doordat ie dat niet wekelijks meer doet zal ie voor Oranje 'minder' worden...

Ik hoop voor hem dat het door gaat.
Hij is toe denk ik aan een nieuwe uitdaging, de Italiaanse competitie staat toch een stuk hoger aangeschreven dan onze competitie.
Voor Ajax zou het een aderlating zijn, maar ik vind dat Vermeer ook een kans verdient.
Ik ben wel benieuwd of Ajax een nieuwe 1e/2e keeper gaat halen.

Vind het toch zonde dat zo goede keeper in italie gaat spelen. Zag hem liever naar Engeland gaan naar de echte wereldtop. Arsenal had toch ook interesse in hem ?

22 juli 2011 om 16:13

Ja maar voordat Wenger geld uitgeeft is maarten al gestopt met voetballen

22 juli 2011 om 16:24

ik vind dat juist goede beleid hij koopt slim aan en doet het goed als je kijkt waar ze staan zonder dure aankopen.

22 juli 2011 om 16:26

Slim aankopen?
Hoelang hebben ze al geen prijs gewonnen?

22 juli 2011 om 16:28

omdat andere clubs zich in de miljoenen schulden steken en dure aankopen doen. vind dat Arsenal nog best mee kan al winnen ze geen prijzen

22 juli 2011 om 16:30

Met die Poolse keeper die ze nu hebben gaan ze geen prijzen pakken ook al is die erg getalenteerd en dan heb je ook nog die 2 centrale verdedigers die een bal alleen verweg kunnen trappen

22 juli 2011 om 16:39

@ Jvafca:

Dus omdat de prijzen anders verdeelt worden zijn de aankopen niet slim?
Dat is echt de logica ondersteboven. Ben met je eens dat die Pool nog tijd nodig zou hebben en dat de verdediging tegen is gevallen dit jaar maar die mode om Wenger nu maar af te rekenen vind ik zo makkelijk.

Wat gaan wij met de Boer doen als hij dit seizoen toevallig derde wordt? Flikkeren we hem eruit, omdat hij dat niet slim heeft ingekocht? kom op zeg, de waarheid ligt altijd genuanceerder dan dat.

22 juli 2011 om 16:41

Nee De boer zit bij Ajax net een half jaar en Wenger zit bij Arsenal al meer dan 10 jaar en wat heeft die gewonnen volgens mij niet veel wat wel zou moeten met het geld dat ze hebben

22 juli 2011 om 17:00

nope, the problem is niet Szczesny, maar de vier mannen voor hem! Als Stekelenburg nu voor Arsenal gaat keepen dan winnen ze ook geen prijzen, omdat er domme fouten worden gemaakt door de verdedigers!

22 juli 2011 om 17:06

Wenger zijn aankopen zijn grotendeels slim. Jonge talenten halen en dan later voor grof geld verkopen. In principe is dat een prima handelswijze. Alleen vergeet je een paar dingen die er ook bij belang zijn.

Een nieuwe grote speler levert gigantisch veel merchandise op. Het aanschaf bedrag van C. Ronaldo (94 miljoen) werd binnen 1,5 jaar terugverdiend door Real Madrid dmv merchandise en sponsers. Daarom is het af en toe nodig om grote aankopen te doen.

Een kampioenschap en hoge ogen in de Champions league leveren heel veel TV geld op. Zoek de cijfers maar eens op. Daarbij krijg je ook nog veel meer nieuwe sponsers en investeerders. 1x in de zoveel tijd een prijs is dus belangrijk voor je sponser en tv gelden. Hoe koppel ik dit aan goede aankopen?

Stel je voor dat Fabregas nu verkocht word voor 35 miljoen. Deze heeft de afgelopen 6 jaar ongeveer 5,5 miljoen euro per jaar verdiend (gemiddeld). Over 6 jaar gezien heb je dus helemaal niets verdiend aan Fabregas. En hij heeft geen prijzen voor je gepakt.

Oftewel, je verdient niets op Fabregas, en je hebt geen nieuwe sponsordeals of betere tv gelden verdiend. In feite ga je dus achteruit. En dan noem ik met Fabregas nog één van de spelers die het meeste oplevert.

Wanneer Wenger (ook even een voorbeeld) 20 miljoen in een topverdediger steekt. Pakt hij al heel veel merchandise aan shirtverkoop en sponsers. De fans zullen eerder seizoenskaarten kopen omdat ze meer vertrouwen hebben. En de kans is groter dat er betere sponser en tv deals binnengesleept worden.

22 juli 2011 om 16:15

Waar is vd Sar heen gegaan na Ajax? En waar is hij van daaruit heen gegaan?

22 juli 2011 om 16:18

Italië: Juventus
Engeland: Fulham

22 juli 2011 om 16:18

Van Juve naar Fulham. Wat wil je hier nu mee zeggen?

22 juli 2011 om 16:26

Soccerroos had het over dat 'ie het zo zonde vind dat zo'n goede keeper in Italië gaat spelen.

Ik geef alleen maar aan, dat vd Sar het zelfde heeft gedaan (weliswaar andere clubs) en kijk hoe zijn carrière is gelopen!

22 juli 2011 om 16:29

Had Van der Sar beter meteen naar Man U kunen gaan. Had Man U een hoop clowns gescheeld en was de carriere van Edwin nog mooier geweest. Dus vind beetje raar om het zo te gaan vergelijken.

22 juli 2011 om 16:31

Anders raad ik jou aan om ff dat boek over vd Sar te gaan lezen..

22 juli 2011 om 16:40

Dank je wel zal hem nogmaals lezen :P

22 juli 2011 om 17:08

En waar is vd Sar faliekant mislukt? Waar werd hij 2e keeper?
Waar werd hij voor een schijntje opgehaald om zijn carriere nieuw leven in te blazen?

22 juli 2011 om 19:27

die raakte dus eerst in het slop. Niet een heel goed voorbeeld. Uiteindelijk in enegeland zijn carriere weer opgepakt.

Ik blijf maar niet snappen waarom andere grote clubs niet hebben gemeld voor zo een geweldige keeper. Maar As Roma is geen verkeerde zeker met al die versterkingen!

22 juli 2011 om 16:22

Weet jij zo welke versterkingen er allemaal zijn gekomen?

22 juli 2011 om 16:26

Bojan Krkic; 12 miljoen
Erik Lamela; 12 miljoen
Jose Angel; 4.5 miljoen
Gabriel Heinze; transfervrij

Na Stekelenburg komen er nog minstens 3 spelers.
Grote kans op Simon Kjaer, Gaston Ramirez en Lucas.
Roma doet gerichte aankopen voor de toekomst.

22 juli 2011 om 16:31

Sluit ik me bij aan! Roma is eindelijk weer eens goed bezig op de transfermarkt. Ik heb veel vertrouwen in de toekomst!

Forza Giallorossi!

ON: ik verwacht dat het nog wel rond gaat komen. Sabatini heeft niet voor niets een reisje naar Amsterdam gemaakt. Dit is ook voor alle partijen goed. Roma heeft uitstekende keeper, Ajax vangt nog wat geld, Stekelenburg krijgt zijn nieuwe uitdaging bij een ambitieuze prachtige club.

Ik zou het leuk vinden als hij blijft maar heb er vrede mee als hij toch gaat. Ook al is het niet naar een absolute topclub. Hij kan kennelijk niet wachten om ergens anders eens aan de slag te gaan.

Ik vraag me af wie er dan 2e keeper word achter Vermeer. Die moeten ze al op de korrel hebben bij Ajax want het vertrek van Steek zat er al langer aan te komen. Je kan niet met Verhoeven aan komen zetten als 2e keep.

22 juli 2011 om 16:15

Haha nee inderdaad dat was geen gezicht die paar wedstrijden in de competitie.

Vind AS Roma het net niet voor Stekelenburg. Hoop voor hem als nog op een echte topclub.

Vind het nog steeds apart dat Milan zich niet heeft gemeld voor Stekelenburg. Abbiatti is een goede keeper en heeft het uitstekend gedaan, alleen krijg ik bij hem niet het gevoel dat hij dit nog jaren kan vasthouden. Bij steek heb ik dat wel en is ook nog ''maar'' 28, die kan dus nog minimaal 7 jaar mee.

Om eerlijk te zijn zal ik het wel jammer vinden als hij naar Italië gaat. Niet dat ik nou heel geïnteresseerd naar hem kijk in de Eredivisie. Maar je ziet de keeper van Oranje toch graag spelen en het liefst in een competitie zoals Spanje, Engeland of Duitsland. Italië is op zich wel een goed voetbal land, maar zelf vindt ik het een van de onaantrekkelijker landen qua voetbal. Stiekem had ik eigenlijk verwacht dat Bayern (dus dan hadden ze Neuer niet hoeven kopen), Man Utd, Arsenal zal gaan. Maar in ieder geval is het een stap vooruit. Roma speelt vaak Champions League en het ziet er naar uit dat ze een echte Europese topclub in wording zijn. Ze trekken goede spelers aan, maar daar hebben ze nu het geld dan ook voor. Maar mooi voor hem dat hij eindelijk een transfer kan maken.

Hoop voor Steek dat het door gaat, Roma is een mooie club voor hem zodat hij zich daar 2 jaar in de kijker kan spelen en dan naar de absolute top kan gaan!

het is wel goed dat hij gaat want hij is ajax uitgegroeid hij is te goed voor de nederlands compititie.
ik hoop dat hij bij AS roma een goed toekomst tegemoet komt en dat hij uiteindelijk bij een echte top club komt zoals barcelona of real madrid... ik hoop dat roma door gaat met de onderhandelingen en dat we hem binnekort in het buitenland zien spelen. want dat heeft hij wel verdient na de dit seizoen..
ik gun het maarten stekelenburg en ik wens hem veel succes.

Nou Vermeer hoop dat ik niet tegen jou zo hoef te schelden omdat je elke keer weer een onmogelijke bal eruit haalt zoals bij Stekelenburg elke keer.( Ook al is Vermeer ook goed).
- Een feyenoorder

We wachten in Spanning af met zijn alle, Steek Het is hem gegunt, al blijft het inderdaad vreemd dat de absolute top zich niet meld, zeker de Milanezen clubs zouden hem ook meer dan goed kunnen gebruiken. Desondanks een mooie stap voor hem mocht het doorgang vinden, al blijf ik hopen dat hij verlengt bij Ajax, al is dat onrealistisch, duidelijk een hoger niveau dan Vermeer... al zal het ook zo zijn dat Vermeer z.w.s. vertrekt indien Steek toch blijft. Ik wacht onrustig af!

Met Stekelenburg bij Roma in het doel gaan ze zeker meedoen om het kampioenschap in de Serie A, kijk alleen al welke spelers al aangetrokken zijn voor komend seizoen ( Bojan, Lamela, J. Angel en Heinze ) en wat voor een selectie Roma nu heeft waarmee ze de afgelopen 6 jaar 4x 2de mee zijn geworden.

On: Op dit moment zijn de kansen 50/50 de vraag blijft of Roma 8 a 9 miljoen wil betalen en/of Ajax een beetje water bij de spreekwoordelijke wijn wil doen ( in de vorm van een clausule ofzo )dan komen de partijen tot elkaar!! Neem tevens dat aan de wens van Maarten zoals Blind ook al eerder zei om voor Roma te spelen een beetje wordt meegewerkt.

22 juli 2011 om 16:34

Na Stekelenburg komen er nog een aantal spelers he, grote kans op Gaston Ramirez, Simon Kjaer en Lucas. Ik hoop eerlijk gezegd op Pastore maar dan moeten we Menez en Vucinic verkopen.

22 juli 2011 om 16:48

Zekers heb ik ook gelezen!! Voor Lucas hebben we te weinig geboden wat begreep van het artikel, Ramirez is toch wel weer een tijdje geleden dat we dat bod hebben gedaan maar Bologna wil niet meewerken, Kjaer is de vraagprijs van Wolfsburg 15 miljoen euries en Pastore ja wat hoop ik zo dat die komt, maar zoals je al zegt verkoop Menez en Vucinic ( al hoop ik persoonlijk dat Mirko blijft ) en je hebt 30 miljoen voor Javier!!

22 juli 2011 om 16:55

Ik weet niet of je het gelezen hebt, maar Pastore heeft tegen Burdisso gezeg ddat hij best naar Roma wil komen, dat is mooi om te horen.

Stel je eens voor als Zamparini gewoon een normale vraagprijs voor Pastore zou vragen, dan hadden we hem allang binnen.

22 juli 2011 om 17:14

Jazeker, tijdens de Coppa America heeft ie navraag gedaan bij Javier en die stond daar idd niet onwelwillend tegenover.

En zolang zich geen club officieel meld bij Palermo heeft Roma een kans, tja Zamparini weet ook dat die prijs van 50 miljoen helemaal niet reëel is en heb zelf ook het idee dat die man maar wat roept.

22 juli 2011 om 17:33

Ik weet dat Zamparini en Sabatini bevriend zijn met elkaar, dus ik hoop dat we uiteindelijk Pastore voor een vriendenprijsje kunnen krijgen.

22 juli 2011 om 17:43

Een bedrag tussen de 20 en 25 miljoen lijkt me realistischer

Denk dat als maarten naar roma gaat hij gewoon een uitstekende keuze heeft gemaakt. Veel spelers streven ernaar om gelijk naar een absolute topclub te gaan maar de meeste falen dan hard, Denk dat dit gezien kan worden als een ideaal tussenstation, Verbaas me wel dat sommigen (vooral ajax fans beweren dat ajax van dezelfde klasse als roma is... (dream on).

En als ie gaat hoop ik wel dat de ajax fans zijn keuze zullen respecteren! deze jongen verdient het gewoon een stapje hogerop te maken, maar het blijft toch een aderlating, vermeer is bij lange na niet vergelijkbaar met steek. Vind dat steek toch aardig wat puntjes voor ajax heeft gepakt dit seizoen! durf zelfs nog te beweren dat ze zonder steek miss niet eens kampioen waren geworden.

22 juli 2011 om 16:34

Uitstekende keuze van Maarten en van AS Roma inderdaad. Hij kan meegroeien met het 'nieuwe Roma', met een leuke nieuwe aanvallende speelstijl.

Roma is een warme club waar een nieuwe frisse wind waait, er kunnen mooie tijden aankomen voor AS Roma en het zou voor Maarten mooi zijn als hij hier deel van uitmaakt.

22 juli 2011 om 16:53

Helemaal mee eens Pango, Maarten kan zich zeer zeker verder ontwikkelen bij Roma zeker nu Luis Enrique het aanvallende voetbal alla Barca bij ons gaat introduceren.

Nu maar hopen of de Steek de eerste Nederlandse speler in de Roma historie wordt.

Mooie tijden breken aan voor Roma en ik kan bijna niet wachten tot het nieuwe seizoen gaat beginnen!!

Ik ga er vanuit dat Steek gewoon vertrekt bij Ajax, hij heeft het op het WK in zuid-afrika waanzinnig goed gedaan en in de competitie en in de champions league heeft hij ook echt meer dan bewezen om klaar te zijn voor een grotere competitie en dat is hem bij deze ook zeer gegunt. Hoe jammer ik het persoonlijk ook vind dat hij naar een club als AS Roma gaat (wat echt wel rondkomt).. En dat hij dan over een paar seizoenen een mooiere transfer maakt naar Engeland ofzo, want heb echt vertrouwen in Steek dat hij in Rome slaagt.

En dan horen wij het vandaag ook nog

kan er met een stap naar Roma enkel op vooruitgaan, Roma is een prachtige club die zeker top kan worden in Italie en Europa. En met een topper als Steek op doel word dat realistischer dan ooit.

via AS Roma naar misschien over een 2 jaar Arsenal?

22 juli 2011 om 16:36

Wie weet! Die kans zit er dik in, veel mensen praten wel negatief over Roma maar daar kan hij zich helemaal in de schijnwerpers spelen.

22 juli 2011 om 19:19

Ajax brengt meer spelers naar de top dan Roma doet, dus dat is een kul argument.

22 juli 2011 om 19:30

Tja hoeveel absolute topspelers heeft Roma voortgebracht dan?

Hij gaat in ieder geval naar een italiaanse club waar nog wat toeschouwers zitten. Sorry. maar het italiaanse voetbal is een treurige bedoening.

Ik hoop juist wel dat hij naar AS Roma gaat want dan kan hij ervaring op doen tegen Grotere clubs bijv. Juve Inter ACM en Fiorentina .... en dan word Stekelenburg beter en beter en dan weet ik 100% dat dan het volgende seizoen ACM zich meld,of een andere top club.. maar dan moet hij het seizoen niet verknallen, dat gaat vast ook niet gebeuren.

AS Roma! Hij heeft gelijk, mooie stad, heerlijk eten en drinken, mooi weer, mooie zee, fantastisch leven, stukken beter dan Engeland en ook dan Spanje. Competitie is over zijn top heen maar Roma gaat komende jaren juist richting de top. Heb heel veel verwachtingen van Roma komende jaren. En ik denk dat Stekelenburg ook snapt dat je bij zo'n project moet zijn. En ja...de secundaire zaken zijn in Italië geweldig!

Eindelijk snap ik eens een speler!!!

perfecte stap voor hem, iedereen zegt dat Roma geen top is? wat zijn ze dan? slaat nergens op, volgend seizoen zeker een topkandidaat voor de titel en kan ver in de cl komen, kijk maar is naar het team! dit zou een goede opstelling zijn.

Aangezien vucinic en menez waarschijnlijk vertrekken zou ik totti eerder op de flank zetten omdat bojan denk ik het beste is voor de goal, topteam dan hoor. Misschien nog een sterke centrale middenvelder halen in mijn ogen, montolivo misshien?

stekelenburg
heinze
burdisso
juan
jose angel
perotta
de rossi
fabio/pizaro
totti
bojan
lamela
22 juli 2011 om 16:41

Nee Totti die kan dat niet meer, ik weet zeker dat hij in de spits gaat spelen en Bojan op rechtsbuiten. Door de verkoop van Menez en Vucinic kunnen we hopelijk Javier Pastore halen en die gaat op de linksbuiten positie spelen.

Pastore heeft overigens zelf gezegd tegen zijn landgenoot Nicolas Burdisso dat hij naar Roma wilt komen.

Met zo'n voorhoede gaan we veel goals maken!

Stekelenburg
Cicinho
Burdisso
Juan
Jose Angel
Pizarro
De Rossi
Perrotta
Bojan
Totti
Pastore
22 juli 2011 om 16:47

ja ik was er ook over aan het twijfelen haha, zou geweldig zijn voor roma als pastore kwam! Maar lamela dan gewoon bank? of kan hij misschien ook niet op het middenveld spelen of is hij aar te aanvallend voor? ken hem namelijk niet als speler

22 juli 2011 om 16:57

Lamela is pas 19 jaar dus Roma zal hem niet onder druk willen zetten in zijn eerste seizoen. Hij zal ongetwijfeld veel speeltijd krijgen maar een basisplaats nog niet. Met de juiste begeleiding kan Lamela uitgroeien tot een wereldtopper!

Bij River Plate speelde hij altijd achter de spitsen als een nummer 10 maar Roma speelt met een 4-3-3 formatie volgend seizoen. Ik verwacht dat hij op linkshalf zal gaan spelen, of eventueel op linksbuiten.

22 juli 2011 om 17:00

Ik zou zo spelen, als de transfers niet doorgaan, Totti of Lamela met de punt naar voren en in een vrije rol.

As Roma heeft wel betere verdedigers nodig vind ik, Burdisso en Juan zijn ook al op leeftijd.

Julio
Cicinho
Burdisso
Juan
Angel
De Rossi
Totti/Lamela
Pizarro
Bojan
Vucinic
Menez

Ik zie mijzelf als echte Ajacied, maar zou ook nooit mijn hele carrière willen spelen voor één en dezelfde club in Nederland. Je wilt je toch waarmaken in een grotere competitie en een keer een andere cultuur meemaken. Dat hij er financieel beter van wordt is ook mooi meegenomen. Tevens is Rome gewoon een prachtige stad en is het klimaat er ook vele malen beter dan in Nederland.

als ik hem was zou ik wachten op een club die champions league speelt, en zoiezo ik zounooit naat as roma willen.

22 juli 2011 om 17:10

Dan hoeft hij niet te wachten , want bij zo'n club speelt hij al.
Ik ben bang dat Stekelenburg een onderdeel van een steekspel is tussen Kameni en Roma.
Volgens mij worden Espanjol en Ajax tegen elkaar uitgespeeld.
Laat Ajax daar niet aan meedoen.
Blind niet aarzelen maar Maarten een verbeterd contract onder zijn neus duwen waarin Ajax zijn waardering laat blijken.
Oftewel Elhamdaoui verpatsen aan het buitenland en zijn salaris gebruiken voor nieuwe contracten van Maarten en Jan.

Ik denk dat ie wel gaat....mooie club voor 'm alhoewel ik wel van mening ben dat dit iets te laag is voor 'm. Aan de andere kant.........roma speelt altijd wel mee voor de titel en als, zoals eerder hier gemeld, dat krickic ook al naar naar Roma verkast denk ik dat ze grootste plannen hebben daar.

Ben erg benieuwd wie ze daar allemaal nog gaan aantrekken.

Anyway.....het is je gegunt. Ik bekijk 't objectief en vind Stekelenburg misschien wel de beste doelman van de wereld!!!!!!!!!!!

stapje hogerop is niet verkeerd voor je carriere Maarten! Prima keuze!

Maarten verdient beter dan AS Roma vind ik, maar goed, als die niet komen dan is het sowieso een mooi Europees avontuur. We moeten natuurlijk ook niet overdrijven alsof het een modaal team is, Roma blijft een mooie club. Maar ik vind Arsenal toch een mooiere club voor hem!

als hij graag naar AS Roma wil moet hij vooral gaan, maar hij verdient wel een grotere. voor ajax zal het sowieso een gemis zijn

bedankt jongen ! goed dat je bent gebleven ook in de moeilijke jaren van Ajax .
niet de juistte club denk ik maar als je denkt dat het de goede Keuze is moet je het doen !!

Van mij mag Stekelenburg weg, Vermeer heeft bewezen een prima vervanger te zijn en ik vind hem persoonlijk technisch beter als Stekelenburg.. Stekelenburg kan hier/bij Ajax niks meer leren, en het zou goed voor hem en het Nederlands voetbal (NL Eftal) zijn als hij een nieuwe uitdaging zoekt/krijgt. Al vind ik wel dat AS Roma niet de club voor hem is, als het zou kunnen moet hij naar Arsenal o.i.d. maar dat gaat denk ik niet door

En als hij blijft houd hij de ontwikkeling van Vermeer tegen, en denk ik dat het voor Vermeer dan beter zal zijn om te vertrekken (huur of verkoop).. Want een keeper heeft ook veel ervaring nodig om echt beter te worden.

Mocht hij weggaan hoop ik dat hij zo'n afscheid krijgt als van der Sar toen bij Ajax. Dat heeft hij zeker verdient. nu al 15 jaar bij ons aller Ajax waarvan 9 jaar in het eerste. Dan ben je toch echt een Ajacied, mooi rustig genieten van alles, veel ervaring bij Ajax opgedaan en nederlands elftal en dan nu zijn verdiende transfer, niet de transfer die hij en menig voetbalfan in hun hoofd hadden maar toch een club met ambitie en dat aanvallend gaat voetballen. (de nieuwe coach, bojan en andere goede aankopen.)

22 juli 2011 om 18:31

Ik neem niet aan dat we zulke malloten tussen onze supporters hebben , die hem net zo gaan behandelen als sommige supporters van een andere niet nader te noemen club.
We zijn trots op een van de beste keepers ter wereld of hij nu weggaat of niet.
Ik blijf er wel bij dat Ajax een poging moet doen om hem met een verbeterde aanbieding te houden. Nu moet Ajax laten zien dat we hem waarderen.

22 juli 2011 om 18:36

Ik heb niet over malloten of supporters he en over hoe Neuer behandeld wordt. Dus snap je reactie niet echt

22 juli 2011 om 18:49

Ik bedoel dat ik het met je eens ben en ik verwacht een net afscheid mocht het zover komen.

Dit word echt een transfer met een heel dubbel gevoel.
Natuurlijk is Ajax sterker met Stekelenburg. Maar Vermeer is ook een hele goede doelman die zijn kans verdiend. Als Ajax een andere doelman zou moeten aantrekken dan weet je maar nooit hoe hij presteerd. Daarom heeft Ajax het voordeel dat ze al iemand hebben. Alleen een 2e doelman hoeft maar te worden aangetrokken.

De transfersom, laten we zeggen dat het ongeveer 8.5mil word. Een leuk bedrag waar je een groot percentage van overhoud omdat, zoals ik net al zei, alleen een 2e doelman hoeft te worden aangetrokken. Echter pakt Stekelenburg wel veel punten voor Ajax en hij kan je persoonlijk deelname CL bezorgen. Dat compenseerd die 8.5mil ook weer.

Echter moeten we realistisch zijn en zeggen dat hij deze transfer verdiend. Roma is een mooie en goede club met tevens veel ambities voor komende seizoenen. Komt bij dat dit misschien wel een mooie tussenstap voor de echte top.

Vooral het laatste laat mij zeggen: Maarten, deze transfer heb je verdiend, grijp je kans en bedankt voor de mooie jaren bij Ajax

22 juli 2011 om 17:42

Mooi gebaar van je dat je Maarten bedankt voor de mooie jaren bij je club !!

Zo zie je maar dat je nooit alle supporters over 1 kam kan scheren, hulde !!

Maar de deal tussen Ajax en Roma is allesbehalve dan rond dus wie weet blijft Steek nog een jaar in Amsterdam !!

22 juli 2011 om 18:02

Ik weet niet waar jij het over heb met alle supporters over 1 kam scheren??? Geen ajaxsupporter heeft een hekel aan stekel hoor(ej dat rijmt). De één ziet hem gewoon liever blijven maar gunt het hem wel als hij graag wil. Dus snap niet echt hoe je daar bij komt. En elk ajacied zla hem wel bedanken

22 juli 2011 om 18:27

Fansite Afca. “De vraag is, wat een keeper van wereldklasse heeft te zoeken bij een modale club in een corruptie competitie”, schrijft het.

Nou ja dan respecteer je niet de keuze van Steek , hij wil graag naar Roma, vindt Roma blijkbaar ook een mooie club, kom dan niet met dit soort acties en vooral niet met bovengenoemde sensatie teksten!!

22 juli 2011 om 18:40

Ach dat is voor een fansite van wat voor club dan ook nogal een redelijk ingetogen tekst. Dat soort fanclubs staan nu eenmaal niet bekend om hun subtiele gedrag en of uitingen.
Maar een ding is zeker ,hoewel veel mensen hem graag zien blijven (ik ook), niemand misgunt het De Steek.
Wij zullen hem dus met gepast respect uitzwaaien , hoe jammer we zijn vertrek ook vinden.

22 juli 2011 om 19:01

Begrijp zeker dat wanneer een steunpilaar en echte Ajacied in hart en nieren vertrekt dat er veel rumoer ontstaat 9 jaar Ajax 1 is niet niks!!

Maar Roma is een mooie club met flinke ambities voor de komende jaren tel daar bij op een hele andere omgeving en het samen spelen met een Totti, De Rossi , Bojan enz. dan kom je als Steek zijnde er wel uit!!

Beide clubs zijn er nog niet uit en geloof zeer zeker dat mocht Stekelenburg vertrekken naar Roma dat hij een gepast afscheid krijgt en dat hij niet via de achterdeur hoeft te doen zoals vrij recent bijv. een Wijnaldum.

Nou Steek bedankt voor de mooie jaren .... ik vind het toch wel een beetje sneu van hem hij keept anderhalf seizoen goed en gaat gelijk weg. Nou als je een beetje een vent ben blijf je nog even een jaar en kun je naar een clubbie zoals Arsenal. En als je de volle arena wilt inruilen voor die halve tribunes daar moetje dat maar doen. Mischien ga je er financieel op vooruit qua niveau van de competitie maar daar is dan ook alles meegezegt. Daarbij komt nog dat je met Ajax aankomed seizoen sowieso Champions League speelt zonder voorrondes...

Zijn grote voorbeeld van der Sar ging ook eerst naar Italie, om daarna via een middenmotor bij de top te komen in de Premier League.
Doen, de Eredivisie is oude koek, de echte top is bezet, dan is AS Roma een zeer mooie keuze.
Niet alleen de club, maar de stad en het land, prachtig !!

Daar zit ie op te wachten? weer zo'n wedstrijd tegen real B en zoek gespeeld worden.

AS Roma geweldige keuze, zou echt heel mooi zijn voor Steek!

AS Roma, dat wordt echt een topclub! Heerlijk team met Bojan en Lamela, mooie stad etc.

Somigge zullen het een rare keuze vinden, maar deze jongen hoort al 9 jaar bij de eerste selectie van Ajax en als we allemaal eerlijk zijn is hij het niveau van de Vaderlandse competitie al lang ontgroeid, en is de Serie A toch wel een stapje omhoog. AS Roma, ja ze spelen geen Champions League en er zit heel wat minder in de selectie dan in die van Ajax, maar het niveau is toch hoger en hij komt terecht in een van de mooiste steden ter wereld.

Ajax deot er goed aan denk ik, ja Stekelenburg is nog beter dan Vermeer, maar Kenneth vind ik ook al een van de betere zoniet de beste doelman van de eredivisie, na Maarten. Marco Van Basten mag het dan niet geweldig hebben gedaan, maar hij koos niet voor Vermeer voor geen reden.

En Ajax krijgt er dan nog ook een mooie transfer som voor. Als je hem niet verkoopt dan kan Vermeer weg gaan en dan kan Steek ook binnekort als nog z´n biezen pakken. Dan heb je even niemand meer, want Bizot is nog niet klaar om eerste keeper te wroden van Ajax.

Snap nog steedst niet waarom Arsenal iets van zich heeft laten horen,, Maar AS Roma is een leuk clubje hoor. Betere competie, spelers, clubs, alles. Hopelijk doet hij het daar goed voor een jaar of 2 en dat hij dan vertrekt naar een echte topclub

Gelukkig heeft Ajax al een opvolger; Vermeer.

22 juli 2011 om 18:34

Twee jaar geleden heeft arsenal al een poging bij stekelenburg gewaagd en arsenal heeft scescny.

Wat maakt zo'n laatste wedstrijd toch,het lijkt wel of ze hiermee Stekelenburg gewoon willen vertragen om hem alsnog een jaartje te kunnen houden en zo dus steeds ermee moet wachten en zijn carriere alsnog bij Ajax sluit.
Als Ajaccied gunde ik Stekelenburg al 3jaar terug al een transfer,maargoed hij krijgt nu de kans en wilt dol graag gaan en dat moet hij zeker doen.
Hij is gewoon kwaliteit en As Roma kan hij goed laten zien wat voor een topper hij is.
Veel succes Stekelenburg.

Zal lekker team worden hoor dat roma met al die aankopen Stekelenburg een van de beste keepers uit europa in het goal roma gaat de goede kant op

Altijd maar die discussie over wel of niet gaan van stekelenburg, laat hem het nu eindelijk eens gaan maken in het buitenland. Met alle respect maar volgens mij is hij na 9 jr ajax toch echt wel toe aan een nieuwe frisse wind ipv nog een jaar de nederlandse velden af te struinen. Roma is een mooie club en gaat zeer zeker hoge ogen gooien dit jaar en ik kan me voorstellen dat hij hier deel van wil uitmaken. Nog 1 puntje over het meevoetballen, hij krijgt volgens mij een trainer die volgens het tikkie takkie van barca wil spelen en gaat er dus verwacht worden dat hij meedoet.

22 juli 2011 om 18:45

Als Enrique drie keer op rij verliest zit hij met een enkeltje op het eerste vliegtuig richting Barcelona en zit er gewoon weer een verdedigende Italiaan op de bank.
Het was toch ook zo dat Stekelenburg een andere spelopvatting had dan Roma , me dunkt dat dat al een slechte basis is om te starten.

Ga nou niet naar Roma Maarten, je gaat daar vechten voor europees voetbal en vechten voor ongeveer de 8e plek! Blijf nog 1 a 2 jaartjes in Amsterdam en wacht tot er een betere club komt!! Terwijl in Amsterdam heb je zoiezo CL voetbal het eerste jaar en vecht je voor nog een kampioenschap, dat is toch veel leuker!

22 juli 2011 om 19:19

Hij zal vandaag niet maar Roma gaan. Waarschijnlijk krijgen we te horen dat er maandag een bod komt.

23 juli 2011 om 01:27

Roma doet stukken onder dan Ajax dat weet iedereen wel, ookal komen Psv, Twente en Feyenoord supporters stoer doen met praatjes over Milan 2 maal uit en Juventus... Maar Ajax is groter en bekender dan AS Roma! Maarten gaat ermee achter uit om Ajax te verlaten en dat is zonde!

Waarschijnlijk gaat hij naar AS Roma.
Mijn vader zag gisteren de hele selectie in de PC Hoofdstraat.
Ze kwamen aan in de spelersbus en toen stapte ze allemaal uit de bus maar Stekelenburg was nergens te bekennen.

Dit kan natuurlijk te maken hebben dat hij gister onderhandelde met AS Roma of dat hij echt al naar Roma is voor een akkoord.

maarten wat ga je doe jongen blijf lekker nog een jaartje bij ons en dan lekker wachten op een top club
die komt zeker weten roma is niet de club die jij verdient en jij verdient een top club zoals man united of real

22 juli 2011 om 20:40

@gomme:

Alle topclubs zijn voorzien van keepers. Real heeft Casillas, Man Utd heeft net De Gea gehaald.

Als Stekelenburg nog naar een absolute topclub wil dan heeft hij sowieso een tussenstapje nodig. Want bij Ajax gaat hij die transfer niet afdwingen.

Sowieso onbegrijpelijk dat al die Ajacieden hier niet snappen dat hun keeper gewoon is uitgekeken op de Eredivisie. Zo raar is dat toch niet? En AS Roma is in veel opzichten gewoon groter dan Ajax. Ook qua Europese prestaties de afgelopen jaren. Al is dat niet zo moeilijk, Ajax presteert Europees al jaren niet.

Ik lees allemaal reacties en in later bericht(ajax supporters: wij zijn ajax) dat hij niet naar roma moet gaan... Maar daar ben ik het totaal niet mee eens! Op dit moment is het het hoogst haalbare, wat jammer is maar zeker niet slecht!! Ze zijn daar met een nieuw project bezig, waar hij echt goed in past!!
Alle echte topclubs zijn bezet qua keepers, waarbij roma op dit moment zeker te doen is...
Persoonlijk zou ik het doen, uiteraard speel je geen het eerste jaar geen CL, maar het 2e jaar zie ik goed in voor Roma(dit jaar dus cl ticket halen)!
Kom op, just do it!

Ik moet wel lachen om al die Ajax-supporters die het zo onbegrijpelijk vinden dat Stekelenburg Ajax gaat verruilen voor AS Roma. Jongens, waar hebben jullie het over? De absolute top gaat zich niet melden voor Stekelenburg. Dat deden ze een jaar geleden niet, dat doen ze komende zomer niet en dat zullen ze ook volgend jaar rond deze tijd niet doen, mocht Stekelenburg bij Ajax blijven.

Ik heb het hier over VZ al vaak uitgelegd, maar de status van absolute topkeeper heeft Stekelenburg buiten onze landsgrenzen nu eenmaal niet. Als clubs als Man Utd of Arsenal hem hadden gewild, dan hadden ze hem al lang gehaald. Zij hebben hun geld op andere keepers gezet.

Roma is wel degelijk een prima club voor hem. Hij gaat er financieel op vooruit, komt terecht bij een grote club uit een práchtige stad en gaat spelen in een veel grotere competitie dan de Eredivisie. Stekelenburg heeft gewoon een nieuwe uitdaging nodig. Die man is 29 en heeft geen zin meer in nog een jaar Nec-uit en De Graafschap-thuis. En dat Ajax CL speelt is geen echt reden om te blijven. Ajax is op het hoogste Europese podium slechts een figurant.

23 juli 2011 om 10:46

Ben het helemaal met je eens, wat is er zo slecht aan AS Roma?
Ik denk dat AS Roma toch echt een stap vooruit is, dan bij Ajax te blijven.

Ik denk dat Stekelenburg beter nog een jaar kan blijven bij Ajax zodat hij in de Champions League kan spelen en zo nog even dat beetje extra ervaring opdoet wat misschien ook kan resulteren in een echte topclub of daar net onder die hem willen kopen. AS Roma speelt nu geen Champions League en zullen maar eerst een volwaardig team moeten krijgen om de top van Italie te kunnen verslaan om jaarlijks in de Champions League te blijven en ik denk dat dat de komende jaren nog niet gaat gebeuren.

De keuze is aan Maarten, maar zolang Roma en Ajax er niet uitkomen zal ik zeer blij zijn als hij nog een seizoen extra blijft, mits hij zijn contract verlengt.

ik hoop dat steek gaat. hij is te goed voor de eredivisie als hij beter wilt worden moet ie nu gaan, persoonlijk vind ik dat hij al 2 jaar trug al moest verkassen want tot je 28e tegen graafschap exelsior nec roda word je niet meer beter.hij kan zich bij roma in de kijker spelen bij clubs als arsenal, ac milan. ik denk dat het een voor uit gang voor hem is. hij speelst geen cl maar ik denk dat je wel beter word als je tot de kwart finale/halve finale van de el komd in plaats 6 wedstrijdjes in de groep. de competitie is ook veel sterker dan hier. in italie heefy hij echte uitdaging hij speelst tegen genoa ac milan inter napoli palermo enz

Een mooi scenario = De Steek vertrek niet nu en Vermeer vertrek en de Steek gaat alsnog tijdens volgende transferperiode. BTW ik gun het hem van harte na vele jaren trouwe dienst als ook Vermeer die in mijn ogen een basis plaats verdiend waar dan ook in Europa dat zal zijn. Amen

23 juli 2011 om 15:35

ja slim Vermeer verkopen en daarna Stekelenburg verkopen. Dan hebben we geen waardige keepers meer
Een beter scenario zou zijn als stekelenburg niet vertekt een nieuw contract geven en vermeer verhuren want ik vindt Vermeer een erg goede keeper, ik denk beter als Vorm.

Ik gun Steekelenburg een mooie transfer en ik gun Vermeer een plaats als eerste keeper van Ajax

@ aapiepsv en als hij oranje weer redt sta je voor en te juigen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren