Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stekelenburg door dreigende operatie mogelijk langer uit roulatie

Laatste update:
/

Maarten Stekelenburg moet mogelijk langer dan verwacht toekijken. De doelman raakte tijdens de seizoensouverture tegen Sunderland (0-1 winst) geblesseerd aan zijn schouder en ligt nog zeker twee weken in de lappenmand. Manager Martin Jol sluit echter niet uit dat hij nog langer niet over de Oranje-international kan beschikken.

“Als zijn blessure na twee weken nog niet genezen is, moet hij waarschijnlijk een operatie ondergaan”, zegt de trainer tegen Voetbal International. “Hij overrekt zijn schouder telkens en daardoor kampt hij met veel pijn. We moeten erg voorzichtig met hem zijn.” Stekelenburg maakte deze zomer de overstap van AS Roma naar de Londense club, maar speelde nog maar 75 minuten voor zijn nieuwe werkgever.

Momenteel staat David Stockdale tussen de palen bij the Cottagers. Fulham speelt zaterdag tegen Cardiff City en treft hierna achtereenvolgens Stoke City, Crystal Palace, Southampton en Manchester United in de Premier League. Fulham won dit seizoen pas één keer; dat was dus de wedstrijd tegen Sunderland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

das wel balen zeg hij wil helemaal opnieuw beginnen en zijn carrière nieuw leven inblazen en dan geraak je gelijk geblesseerd... sterkte maarten.

27 september 2013 om 13:18

Maar als je kijkt dat het lang niet zijn eerste blessure is, is het wel extra zuur! Kan opnieuw beginnen bij Fulham.
Daarnaast is hij er nu nog 2 weken uit, en al een paar weken geblesseerd.

27 september 2013 om 13:21

in de tekst staat dat er mogelijk een operatie te wachten staat..

27 september 2013 om 13:22

@wilfried Zaha

Haha jij kan goed lezen zeg!
Hij is al vanaf de openingswedstrijd geblesseerd en moet nog minimaal 2 weken vanaf nu. Dus dat is best een hele tijd.

Ach Steek kan die mooie carriere toch wel vergeven, matige keeper.

Het zit Maarten niet mee de laatste tijd. Ook een behoorlijke aderlating voor Jol, aangezien Stockdale alles behalve een solide, goede keeper is.

Dit is ook niet zo leuk voor het Nederlands elftal. Een Stekelenburg in vorm is sowieso de beste keeper die hebben in Nederland. Alleen ik heb het gevoel dat hij al een erg lange periode niet lekker meer gespeeld heeft. Ik hoop dat hij zijn oude niveau weer eens zal halen.

27 september 2013 om 13:50

Ik ben het helemaal met je eens. Een goede Stekelenburg is de nr. 1 voor Oranje. Zou mij overigens niet verbazen dat Cillessen als nr. 2 meegaat naar Brazilië.

Wat ontzettend zonde zeg. Hij heeft het in zich om een van de beste keepers van Europa te worden. Een verkeerde transfer en deze bijkomende blessure lijken Stekelenburg wel echt op te breken. Hopelijk geneest hij snel en is een operatie niet nodig. Een Stekelenburg in vorm is voor bijna ieder team een aanwinst.

Eigenlijk was Stekelenburg alleen op het WK echt goed te noemen. Elke keeper, tot zelfs de matigste die je kent is weleens man of the match geweest. Zo was degelijke keeper Stekelenburg de held tegen Brazilie waardoor hij opeens tot zeer goede doelman werd benoemt. Was het niet gewoon eerder een degelijke doelman die een goede wedstrijd keepte?
Altijd dat gelul over in vorm zijn tegenwoordig. Als je slechts 20% van je wedstrijden wel in vorm bent, dan ben je gewoon niet zo goed.

Het is wel te hopen dat hij fit is voor het WK want hij is beter dan de rest die wij hebben anders zie ik het wat keepers betreft somber in .

27 september 2013 om 13:40

Dat zou ik dan later dit seizoen nog graag eens een periode zien. Vond hem een uitstekend WK keepen in Zuid-Afrika, maar om nou te zeggen dat hij enorm heeft overtuigd de laatste jaren.. Nee.

27 september 2013 om 13:46

Ja dat klopt wel maar alles is beter dan Vorm want dan moet je met lagere doelen gaan spelen dat vind ik nu een heel erg overschatte keeper daar kun je op een wk toch niet mee aankomen ? Kijk nog maar eens terug naar Letland-Nederland daar wordt je niet vrolijk van hoor , dan nog liever Zoet of Krul .

27 september 2013 om 13:50

Toen was Vorm inderdaad matig, maar bij Swansea doet hij het over het algemeen toch heel behoorlijk. Probleem is een beetje dat Nederland best een aantal behoorlijke keepers heeft, maar geen overtuigende topkeeper. Kan nog een hoop veranderen natuurlijk voor de zomer..

Fulham is een prima club, maar als Martin Jol je coach is zul je als keeper wel erg veel werk krijgen, ach ja, Maarten komt er wel weer bovenop denk ik, ik wens hem veel succes.

Hij heeft zijn piek al gehad. Letterlijk hoogtepunt tegen Brazilie op het WK. Heerlijke redding al zwevend in de lucht. Sindsdien een stuk minder. Keuze om naar Italie te gaan heeft niet goed uitgepakt. Altijd makkelijk kletsen achteraf maar Engeland past hem toch meer. Verwacht niet dat we hem ooit nog onder de lat zullen zien van het Nederlands elftal. Heeft in het Nederlands elftal ook wel geluk gehad met de defensieve speelstijl tijdens dat WK en de kwalificatie. Heeft inderdaad ook veel pech met blessures... misschien is hij niet helemaal gelukkig daar waardoor je meer vatbaar bent voor dit soort zaken.

27 september 2013 om 16:23

Nooit meer onder de lat van het Nederlands elftal lijkt mij wel erg voorbarig. Het is niet zo alsof hij enkele wereldkeepers voor zich heeft. Als Stekelenburg over een tijdje weer veel speelt en een beetje zijn niveau haalt, zie ik hem zo maar weer een keer opgeroepen worden. En zelfs spelen. Hij kan nog een jaar of 7 mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren