Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stek van Nouri bij Ajax verplaatst: ‘Hij blijft in onze herinnering’

Laatste update:

Na het tragische ongeval de vorige zomer omtrent Abdelhak Nouri besloot Ajax om een plekje in de kleedkamer vrij te maken voor de middenvelder. Na een jaar is in goed overleg besloten dat het plekje van Nouri verdwijnt. "Nouri’s plek in de kleedkamer is er niet meer, zowel hier op De Toekomst als in de Johan Cruijff Arena", laat Ten Hag woensdag weten aan Ajax Life.

"Dit is in goed overleg gebeurd. Nouri’s familie en zijn medespelers zijn hierbij betrokken", vervolgt de trainer van de Amsterdammers. Ten Hag benadrukt dat Nouri een andere vaste stek heeft. "Ajax heeft, ook in goed overleg met de familie, besloten om zijn plek te verplaatsen naar de Gallery of Fame. Zijn plek blijft behouden als erkenning en eerbetoon."

Nouri zakte tijdens een oefenduel tussen Ajax en Werder Bremen naar de grond en liep ernstige en blijvende hersenschade op. "Uiteindelijk gaat het leven verder", stelt Ten Hag een jaar later vast. "Al mogen we Appie nooit vergeten. Hij blijft in onze herinnering en in ons midden, door de manier waarop Ajax hier nu invulling aan geeft."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me wel beter, anders worden de spelers voor elke wedstrijd weer geconfronteerd met die plek van appie die leeg is. Gallery of Fame is een mooie oplossing

20 juni 2018 om 17:29

Precies, goed is goed. Hij hoorde vorig jaar bij de selectie, maar hoort nu voor altijd bij Ajax... Hij verdiend dit teken van respect ook, juiste oplossing van Ajax. Iedere dag die lege plek in de kleedkamer lijkt me ook niet echt een prettig gevoel, daar kijk je hoe dan ook toch naar.

Hoe gaat het nu eigenlijk met Appie? Reageert hij ergens op?

20 juni 2018 om 17:15

Geen nieuws de laatste tijd. Vaak is dat geen goed teken in dit soort gevallen.

20 juni 2018 om 17:15

Ik ben ook erg benieuwd hoe het momenteel met hem gaat. Echter denk ik dat als er geen nieuws is, er ook niet tot nauwelijks vooruitgang is.

Prima om het te verplaatsen.de plek, hallery of fame is ook wel een mooie.

Hier heeft hij wel gewoon gelijk, hoe hard dan ook. Het leven gaat door en Ajax moet ook door. Het heeft geen zin om spelers tot in lengte van dagen te blijven confronteren met Nouri in de kleedkamer. Dat hij een plekje in de gallery of fame krijgt getuigt alsnog van blijvend respect en medeleven naar Nouri toe.

Bijna een jaar geleden inmiddels. Hij had er nu bijna een heel seizoen op kunnen hebben zitten. Ik ben dan wel geen ajacied, maar keek er wel naar uit om deze speler meer te zien spelen. Eeuwig zonde.

Blijft pijnlijk dat ik deze jongen nooit meer kan zien voetballen. Ik kan mij nog een wedstrijd herinneren op Varkenoord waar hij geapplaudisseerd werd door de Feyenoord supporters na dat hun rechtsback vakkundig voor lul werd gezet door Nouri. Zo goed was deze jongen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren