Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stam ging viraal: ‘Dan denk je: ik kleun er ook maar effetjes een paar keer in’

Laatste update:

Beelden van Jaap Stam ging een maand geleden het internet over. De nieuwe trainer van Feyenoord maakte zijn opwachting in een wedstrijd van de Manchester United Legends tegen de oudgedienden van Bayern München. In dat duel baarde de oud-verdediger opzien door een aantal keer spijkerhard het duel aan te gaan met zijn opponenten.

“Ik ben blij dat ik nog een wedstrijdje kan voetballen en dat ik daar dan nog een keertje voor word gevraagd”, lacht Stam in gesprek met De Telegraaf. Onder meer Ivica Olic werd het slachtoffer van the Dutch Destroyer. “Dit zijn van die wedstrijden die dan toevallig ook nog op televisie zijn en dan denk je: ik kleun er ook maar effetjes een paar keer in. Maar nee, dat is niet om het voorbeeld te geven.”

“Het is vooral lekker dat je kunt voetballen. Daarna had ik twee weken pijn in mijn lichaam, maar dat heb je er dan wel voor over”, vervolgt de oefenmeester, die maandag voor het eerst een training van zijn nieuwe club Feyenoord onder zijn hoede had. De Rotterdammers verwelkomden met Nick Marsman tot dusver pas één nieuwe speler. “Je wilt je selectie altijd zo snel mogelijk compleet hebben, maar in de positie waarin we zitten weten we dat we niet te snel keuzes moeten maken.”

Stam wil zich met Feyenoord niet teveel spiegelen aan Ajax en PSV. “Die clubs staan er heel anders in, doen het op hun manier, zoals wij het op onze manier zullen doen. Zoals we te werk gaan en kunnen gaan, proberen we er het maximale uit te halen. Waar de uitdaging ligt? Dat je ervan probeert te maken wat je graag wilt zien. We weten allemaal dat we met Feyenoord, en dat moet als topclub ook, stappen willen maken. Op bepaalde momenten heeft dat soms zijn tijd nodig. Je moet inventief en creatief zijn om er dan zoveel mogelijk uit te halen.”

Zie jij Jaap Stam en Feyenoord komend seizoen meedoen om de landstitel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Complete mafkees ben je als je in een oefenwedstrijd collega’s onderuit gaat schoppen. Dan zit er iets niet goed in je bovenkamer. Suc6 Feyenoord met deze trainer...

25 juni 2019 om 08:28

Ja en dan vindt hij het ook nog leuk om gevraagd te worden voor dit soort wedstrijden. Zal nu natuurlijk wel niet meer gaan gebeuren...

25 juni 2019 om 08:29

Ach, het was een faire tackle en 2x een goede bodycheck. Hij liet in een benefietduel goed zien wat er de afgelopen jaren mis is met de verdediging van Man Utd.

25 juni 2019 om 08:32

Hij kan zo weer meedoen

25 juni 2019 om 08:55

Vond er weinig fairs aan, maar je ziet wel dat ie zijn been op tijd terug trekt. Anders had het zomaar een enkelbreker kunnen zijn.

25 juni 2019 om 09:32

Denk dat het wel een goede coach is. Beter dan slappeling gio

25 juni 2019 om 13:10

Ach, volgens mij is Stam zo geliefd omdat er boven een steekje los zit maar om het te doen op een benefietwedstrijd.. Aan de andere kant toont het de winnaarsmentaliteit van deze man, iets wat zeker bij feyenoord past en goed kan uitpakken.

25 juni 2019 om 14:10

Het moet nog maar blijken of stam geliefd word. Ik verwacht iig veel van hem.

25 juni 2019 om 13:36

Mhmm van bommel kan er anders ook wat van.. iets met zn bovenkamer? Je kunt het ook een momentum noemen. Ik denk dat japie precies is wat fey nodig heeft

Als Stam van dit potje 2 weken last heeft gehad ben ik benieuwd hoe lang Olic last heeft gehad.

Hopelijk neemt de groep dit deels over. Altijd goed om erin te kleunen, maar taferelen zoals Ajax uit mogen wel voorkomen worden. Verder heb ik er vertrouwen in. De eerste beelden geven de burger een klein beetje moed. Niet zozeer dat het veel kan zeggen over de rest van het seizoen, maar de grootste knelpunten vorig seizoen waren het slechte spel en de inspiratieloze potten waarbij de hele kuip spontaan impotent werd. Dan is het goed om een trainer te zien die een ander beeld heeft over wat hij wil bereiken. We gaan het meemaken en hopelijk lukt het hem.

25 juni 2019 om 10:00

Ik heb dit inderdaad ook wel. Het is voor een groot deel wel onderbuikgevoel en ook voor een deel het aanhoren van zijn ideeën over voetbal in enkele interviews en het (gedeeltelijk) zien van de eerste training van gisteren, maar ik heb vertrouwen in Stam.

Belachelijk gedrag natuurlijk. Zelfs een beetje kinderachtig om je zo te laten gaan in een wedstrijd waarnaar iedereen voor zijn plezier naartoe komt. Kijken of Stam het leuk vindt als straks een amateur tijdens de voorbereiding een belangrijke speler van Feyenoord ongelukkig schopt.

Verwacht er niet veel van met Stam bij Feyenoord. Bij Ajax speelde hij al liever met rechttoe rechtaan werkertjes in de jeugd ipv met Frenkie de Jong, Nouri en Eiting. En het eerste wat hij in Zwolle deed was belofte Sepp van de Berg op de bank zetten.

25 juni 2019 om 11:44

Je hebt duidelijk de situaties niet gezien. Het was een eerlijke tackle en simpelweg twee keer een body check. Oh oh oh wat erg. Je vergelijking gaat natuurlijk ook niet op. Een amateur speler die een Feyenoorder geblesseerd trapt vergelijken met een benefietwedstrijd. Oké.

Je hebt gewoon iets tegen Stam, dat mag, maar kom niet aanzetten met onzin.

Waar zot dan je verstand? Dus rationeel denken houdt op als je de grasmat op loopt.
Mmm.... Dat is dan 'onze' trainert dit seizoen... 🤔

25 juni 2019 om 14:12

Nja, een beetje spijkerhard voetbal en een spijkerharde trainer kunnen wij wel goed gebruiken. Zolang t maar fair blijft uiteraard.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren