Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stade Rennes maakt melding van komst Toivonen

Laatste update:

Ola Toivonen zet zijn loopbaan definitief voort bij Stade Rennes. De aanvaller annex middenvelder kwam dinsdag zonder problemen door de medische keuring en heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor drieënhalf jaar. Dat bevestigt Stade Rennes via het officiële Twitteraccount van de club. Over de transfersom doet Rennes geen mededelingen.

/

Volgens Nederlandse media ontvangt PSV 2,5 miljoen euro voor de 27-jarige Toivonen, wiens contract in de zomer zou aflopen. In de vorige transferperiode konden de Eindhovenaren de Zweed nog voor bijna het dubbele verkopen aan Norwich City, maar Toivonen wilde zelf niet naar deze club. Nu neemt hij genoegen met Stade Rennes, dat vijftiende staat in de Ligue 1.

Na het afketsen van de transfer naar Norwich City dreigde PSV Toivonen terug te zetten naar de beloften als hij niet bij zou tekenen of niet zou vertrekken. Hoewel de cliënt van Mino Raiola geen gehoor gaf aan de wens van de clubleiding kwam Toivonen voor de winterstop regelmatig in actie voor de Eindhovenaren. Beide partijen kwamen overeen dat hij een nieuw eenjarig contract met PSV zou ondertekenen als hij deze maand geen nieuwe club zou vinden, maar zover komt het dus niet.

Toivonen speelde sinds januari 2008 voor PSV en kwam in totaal tot 139 competitiewedstrijden voor de club, waarin hij 61 keer scoorde. Dit seizoen maakte hij slechts een goal in veertien duels. Toivonen staat woensdagmiddag voor het eerst op het trainingsveld bij Rennes en is speelgerechtigd voor de competitiewedstrijd tegen Lille van aankomende vrijdag.

Stade Rennes is een mooie club voor Ola Toivonen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het werd tijd. Hij is meerdere jaren van grote waarde voor PSV geweest, maar de koek was op. De gretigheid was weg bij Toivonen. Het is goed zo.

21 januari 2014 om 18:48

Zlatan zal hier achter zitten denk ik, of die oud Heerenveen verdediger Petter Hansson kunnen het zijn geweest dat hij nu bij Stade Rennes zit?

21 januari 2014 om 19:08

In een interview met Stade Rennes zegt hij dat hij het er met Kim Kallstrom over heeft gehad, die heeft een aantal jaren terug bij Rennes gespeeld

21 januari 2014 om 19:52

Zlatan is zo ongerelateerd aan Rennes!

21 januari 2014 om 20:18

ja opzeker!! natuurlijk!!!! hetwas zlatan ja..... hahahahahaha

21 januari 2014 om 20:26

wat?

21 januari 2014 om 21:21

@vd.vaart:

Huh? Kan je dat even verder toelichten waarom je dat denkt?

21 januari 2014 om 22:14

Zlatan heeft al vaak gezegd dat Toivonen een stap hogerop moest komen ofso.

Eindelijk een eind aan het verhaal Toivonen bij Psv! Iedereen blij! Is ondanks alles toch wel belangrijk geweest voor Psv.

Heerlijk, Top van Brands om met deze jongen een jaartje door te gaan. Toch weer 2,5 mill - 500k Salaris eerste seizoenshelft = 2 mill uit deze jongen gehaald. Blij dat de rotte appel weg is, kan langzaam aan worden gebouwd aan een vernieuwde beter PSV

21 januari 2014 om 18:51

Idd erg netjes 1 1/2 seizoen geleden konden ze nog 10 miljoen krijgen van Liverpool. Toppie Brands, heerlijk gedaan.

21 januari 2014 om 18:55

was in 2010 alweer, officieel bod hebben ze nooit gehad.

21 januari 2014 om 18:57

Tja achteraf is altijd makkelijk praten. PSV kan toch niet weten dat Toivonen een zware blessure gaat oplopen en daardoor ruim een half seizoen aan de kant staat. Als Toivonen afgelopen seizoen niet geblesseerd was geweest had hij er gewoon wee 15 ingeschoten en hadden er afgelopen zomer ongetwijfeld meer clubs interesse gehad.

21 januari 2014 om 19:01

Exacte datum weet ik niet maar 2010 sowieso niet. Minimaal 2011 en ik dacht dat het toch echt 2012 was. Kan er naast zitten uiteraard.

Hoe dan ook, ik snap niet dat jij Brands nog een veer in de reet wil steken na zijn dubieuze "versterking" aangaande Ruiz terwijl je al 3 rv's tot je je beschikking hebt.

Edit: rv bedoel ik mee rechtsbuiten.

21 januari 2014 om 19:16

http://www.nu.nl/sport/2318236/toivonen-niet-liver... 24 augustst 2010!

En het topic gaat over Toivoinen niet over Ruiz.

21 januari 2014 om 19:18

Dat was in augustus 2010 volgens mij. Ennuh welke 3 rechtsbuitens bedoel je? Heb je gisteren goed geluisterd naar VI Pennywise? De enige die ze daar hebben met de kwaliteiten voor het eerste is Narsingh. Verder heb je Bakkali (linksbuiten) en Jozefzoon gehaald als reserve. Park is gehaald als allround middenvelder. Verder heb je Wijnaldum die ook al heeft laten zien dat deze positie niet zijn favoriet is. Dus welke rechtsbuitens heeft Psv nog meer dan?

21 januari 2014 om 19:40

Klopt, het gaat idd niet over Ruiz maar ik begin erover omdat jij Brands aanhaalt.

Komt nog bij, waarom zou ik luisteren naar VI, het programma wat de laatste jaren meer gekenmerkt word door platte taal en flauwe grappen. Zo nu en dan kijk ik wel maar zap naar enkele minuten weer weg door plaatsvervangende schaamte.

Mijn eigen mening is: waarom Ruiz halen terwijl je de beste rechtsbuiten (mits fit maar hij is op de weg terug, dus geef hem speelminuten) van nl hebt?

Park als 2e keus, ik weet het is een middenvelder maar zie het als Schöne. Beide vullen ze het prima in en als derde keus Jozefzoon.
En dan zou je idd als daadwerkelijk de nood aan de man komt Wijnaldum daar kunnen zetten, ook al is het niet zijn favoriete positie. Spelers moeten ook aan teambelang denken ipv alleen hun belang (zie Park en Schöne)

Edit: @psvf4
@steef71

21 januari 2014 om 19:01

Top, Ola. Mooie stap in je carrière. Nu speel je in een top competitie en Europees voetbal....

NOT ! Haha

21 januari 2014 om 19:31

Vergis je niet hoor, Ligue 1 is niet minder dan de eredivisie, zelfs wel beter.
Stade Rennais zou PSV nog makkelijk kunnen verslaan.

kijk wat vaker fox internationaal of sport 1, dan leer je dat wel

21 januari 2014 om 19:35

Daarr gaat het niet om, stade rennes staat 15e, maakt nooit iets klaar in frankrijk ook niet in europa. Ook dit seizoen staan ze er belabberd voor.
Hij had toch op iets meer gehoopt denk ik.

21 januari 2014 om 19:58

PSV staat 8e en speelt dit seizoen ook niets (meer) klaar. Dus wat is t verschil? Salaris wellicht.

Heerlijk dat hij eindelijk weg is. Was slecht voorbeeld voor de jonkies van PSV.

21 januari 2014 om 20:30

Ehm nee, de Ligue 1 is totaal in elkaar aan het klappen, zeker wanneer het over 2 jaar echt alleen nog maar Monaco en PSG zijn die de rest kapotmaken.

Je gaat hetzelfde zien als in Spanje: Twee gigantisch sterke ploegen, ongeveer drie die ook wel meekunnen in Europa, en verder absoluut niets.

opgeruimd staat netjes.

Tjah... Stades Rennes... Dan zou ik nog liever bij Norwich hebben gespeeld hoor... In een veel sterkere competitie... Bij Rennes zal hij waarschijnlijk wel in de vergetelheid raken... Maar goed blij dat hij van de Nederlandse velden af is .

Zat er aan te komen, wou zelf weg en mocht ook vertrekken van Psv.

Van mij mocht ie best blijven, zulke spelers voegen iets toe aan de Eredivisie, alhoewel hij veel haters had vond ik het toch wel een baasje hoor.

Succes bij Rennes Toivonen!

Goed dat hij weg is, al vind ik het wel schandalig dat er door veel mensen opeens wordt gedaan als of hij er niks van kan. Is gewoon een aantal jaar van hele grote waarde geweest voor PSV en eerlijk is eerlijk een half gemotiveerde Toivonen heeft PSV dit seizoen net zoveel gebracht als miljoenenaankoop Maher.
Maar goed dat heeft natuurlijk meer met Maher te maken.
Ik hoop dat Toivonen het goed gaat doen daar en dat zal ook vast wel gebeuren, want voetballen kan die wel.

21 januari 2014 om 20:34

Ze lopen Derksen en co na.

En nog 2,5 mil kunnen vangen! Prima werk van Brands! Ik snap deze keuze van Ola niet. Norwich afwijzen en ja zeggen tegen Rennes... Achja laat het hem lekker uitzoeken in de kelder van Ligue 1

Ein-de-lijk weg bij Psv.

Zowel de club als speler waren toe aan het vertrek van Toivonen. Was niet meer onomstreden, te veel gebeurt om weer constant mee te laten spelen en kon nu alleen nog maar problemen veroorzaken. Gelukkig heeft hij getekend bij een andere club en het is hem wel gegund. Want laten we eerlijk zijn; PSV heeft in de jaren veel plezier beleefd aan Toivonen, pakt elk seizoen een mooi aantal doelpunten mee.

Gefeliciteerd PSV fans, eindelijk van hem af. Als hij denkt dat hij vooruit gaat dan moet hij het zelf weten. Een stap naar een middenmoter in de PL zou veel beter zijn.

Opgeruimd staat netjes zou ik zo zeggen.

Ben blij dat hij weg is. Hij heeft de belangrijke goals gemaakt voor psv maar de gretigheid is gewoon op. Jammer voor hem dat hij zichzelf heeft overschat. Denk dat hij uiteindelijk toch liever voor norwicht had gespeeld ipv stade rennes

Over zijnVoetbalkwaliteiten hoor je niet veel mensen. Het is zijn houding naar psv en zijn ploeggenoten die hem inpopulair maken. Toivonen is een van de betere middenvelders geweest in de Eredivisie de afgelopen 4 jaar.

Mwhahahaha! Zich te goed voelen voor Norwich City en vervolgens bij Stade Rennes belanden. Ik zou toch liever in een topcompetitie als de Premier League voetballen.

Zelf vind ik het wel enigszins verbazingwekkend dat er blijkbaar zo bar weinig interesse is/was in Toivonen met zijn half jaar contract. Persoonlijk vond ik hem in de voorgaande jaren altijd een zeer dreigende middenvelder. Erg kopsterk en heeft veel doelpunten gemaakt voor een middenvelder. Denk toch dat zijn vervelende maniertjes veel clubs heeft afgeschrikt. Zonder dat gedoe en de overdreven lamlendigheid die hij de laatste tijd in het veld presenteerde was hij toch echt bij een betere club terecht gekomen. Oftewel eigen schuld, dikke bult!

21 januari 2014 om 19:25

@centaurus, dat afwijzen van Norwich heeft er volgens mij gewoon mee te maken dat hij toen nog zijn oude zaakwaarnemer had. Raiola zou daarna beginnen als zijn zaakwaarnemer, dus logisch dat hij zijn vorige zaakwaarnemer niet op de valreep nog een transfer laat maken.

21 januari 2014 om 20:02

Fantastische planning dan; van zaakwaarnemer wisselen tijdens een transferperiode. Verder lijkt het me een beetje dom om dat je keuze te laten beïnvloeden, maar het kan natuurlijk wel. Hij dacht dan waarschijnlijk dat Raiola hem bij een grotere club kon krijgen. Helaas pindakaas bleek het gebrek aan interesse de realiteit. Had hij maar een betere instelling op het veld aan de dag moeten leggen. Boontje komt om zijn loontje.

Jammer het was een geweldige speler in zijn eerste seizoenen bij Psv. Dit seizoen was het al echt een heel stuk minder dan de eerdere seizoenen. Gelukkig staat hij nu niet de ontwikkeling van Maher/wijnaldum meer in de weg..

Win Win situatie voor PSV en Toivonen!
Balletje trappen kan Ola wel maar Ik weet niet of Toivonen de ambities heeft om het beste in zichzelf naar boven te halen!

Zo zie je maar hoe het kan lopen. Paar jaar terug kon PSV hem voor 10+ miljoen kwijt maar lieten ze hem niet gaan, daarna wil hij zelf niet naar Norwich wat een leuke club is en nu gaat naar de nummer 15 uit Frankrijk.

Zo, wat zullen de PSVers hier opgelucht zijn. Dit was een rotte appel in de selectie, had natuurlijk wel kwaliteiten maar zorgde voor veel onrust binnen de club.

Rennes past wel bij ztoivonen: lelijkste stad van Frankrijk, zelfs Lille (rijsel) is leuker!
Wel verbaas ik me erover dat zo'n club 2.5 miljoen ervoor over heeft. Half jaar contract.
Zou m niet gratis willen voor mijn club, teveel kwalgedrag en matenaaierij gezoen van deze klojo

Als PSV echt 2,5 miljoen krijgt,dan heeft Brands dat goed gedaan. Blij dat het allemaal voorbij is. Ben benieuwd hoe hij het in Frankrijk gaat doen,ben nou niet echt op de hoogte van het niveau daar.

Zonde dat een grote speler als toivonen de nederlandse velden verlaat. Weinig spelers met zo'n goede kwaliteit én mentaliteit. We zullen je missen ola, veel succes bij deze topclub!

21 januari 2014 om 19:21

Welke topclub?

Doei toivonen, het was lachen

Eindelijk is psv verlost van een onruststoker. Verlies gemaakt maar toch een deel terug kunnen krijgen. Nu wachten op de verhalen die naar buiten komt van Toivonen. Hoe slecht hij behandeld is, dat hij geen respect meer voelde bla bla bla.

het laatste jaar was het heilige vuur weg. Daarvoor was hij een paar jaar één van de beste PSV-ers en ook één van de beste spelers in de eredivisie.

Ik vind het een erg matige transfer qua club. Ik had hem een betere club gegund waarbij zijn kwaliteiten goed tot z'n recht zouden komen.

Gefeliciteerd PSV fans! Ben blij voor jullie en de Eredivisie dat deze arrogante Zweed weg is. Wat een etter was het. Bracht niks en streek een vet salaris op. Succes Rennes

Ola bedankt voor je inzet en dan met name de eerste paar seizoenen. Heerlijk hoe je heel NL op de kast kreeg met je soms spijkerharde overtredingen. Dat gezeik deed jou helemaal niks.

Proef zowel in het artikel als bij veel reacties hier dat er nog al denigrerend wordt gedaan over de Ligue 1 en Stade Rennes en net alsof het straf is om te voetballen in Frankrijk en bij Stade Rennes.... Opnieuw blijkt dat de kennis over het Franse voetbal hier zo'n beetje nul is.

Stade Rennes is echt een prachtige club, mooi stadion, goede fanbase, eigenaar met heel veel geld, Trainer met een goede visie en een goed team. Prestaties vallen eerste helft een beetje tegen maar de potentie is daar.
Ligue 1 is volop in ontwikkeling (nee niet alleen door het geld bij Monaco en Psg), kijk naar de nieuwe stadions, infrastructuur, tv-contracten, jeugdopleiding etc.

Jammer dat niemand zich hier blijkbaar wil verdiepen in het franse voetbal maar wel allemaal hun mening klaar hebben.

Stade Rennes is mijn lievelingsclub in Frankrijk. Ik ben dus ook blij met deze aankoop want Ola heeft gewoon potentie om een grote te worden, al begint hij alweer op leeftijd te raken. Desalniettemin zie ik in Rennes altijd een potentieel subtopper. Succes Ola!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren